Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Menum
Sabah 170 gram yulafli omlet
8 zeytin
Aksam
Fotoda
Su 14
Spor 14000 adim 700 p
73 teyim hala eger cumaya kiramazsam beslenme tarzimi degistirecegim yada detoks suyuna baslayacagim 1 haftalik sok olsun vucut diye
Yulaf fazla geliyor olmasın? Karbonhidrat da yüksek gluten de var.

İbrenin ortalara 70lere gelmesi için caaann atıyorum ya
Bu gün dikkat ettim hemen fark etti tartm inşaAllah metobolizmam beni üzmez
Daha öncede başardım şimdide başarıcam inşaAllah
97den 67ye düştüm ilk kızıma doğumdan sonra. 5 aylık olduğunda başlamıştım 85e kadar kendiliğinden gitmişti gerisini diyetle vermiştim 3 ayda 15 kilom gitmişti 70 olmuştm

çook teşekkür ederim, sen nasılsın? tezin son kısmını da yazdım, düzeltmeler kaldı yakında sunarım diye umuyorum :)
Oh ne guzel haber , hayirli olsun canim, duzeltmelerde kolaylikla bitsin, sunumunda harika olsun..
Sunum Turkiye'de nasil oluyor, burada esimin tez sunumuna ben cesit cesit yiyecek hazirlamiatim ikramlik, hocalar, arkadaslar hep yemislerdi :)
Hey gidi gunler 10 yil olmus :)

Çok romantik
Allah ayırmasın sizi özge
Amin canim, sevgili-saygili, birbirlerini anlayan kimse ayrilmasin..
Darisi bekar ve isteyen arkadaslarima..

Canm hastaneye gidip gelecem ayrıntı vermeyeyimşuan iyiyim çok şükür
Ahh canim Allah'a emanetsin...

Kahvaltı
2 etimek
1kk ezine peynir

Öğlen
2 erik
10 tane üzüm

Akşam
1p kazan kebabı
4 kaşık bulgur pilavı
3 kaşık yoğurt

Su 2 buçuk
30 squat ceza yapildi
Hyperborea17
Ezine peynir birde ,tulum peyniri olsun bu ikisiyle 1 omur yasarim :))
Guzel birgun olmus canim..

Afiyet olsun canim, tumuyle guzel bir gun olmus :)

Bugun daha ıyı boynum yattıgım yerden yapacagım bılac hareket tesekkür ederım

Yaa evet senın menülerin cok guzel oluyor genelde ve kılo vermende cok ıyı ☺
Cok sevindim canim iyi olmana, masallah egzersiz de yapmissin :)

Hem sporlarin hem menun, suyun gayet guzel olmus canim :)

O kadar haklisin ki kuzum tum yazdiklarinda..
Hemsire-doktor yakinlarimiz aylardir aileleriyle, evlatlariyla gorusemiyorlar, hayatlari pahasina calisiyorlar..
Ama biz insanlar bu kadar emegin karsiligini verebiliyor muyuz
Herkes tatillerde, gezmelerde, biz sitenin icinde cocuklari bisiklet surmeye cikarmaya korkuyoruz.
Ne zaman alisveris yapsam, aklina gelebilecek herseyi tek tek sabunluyorum.
Maydanozundan, meyvesine, sebzesine..
Ama dikkat etmeyince diger insanlar, dikkat edenlerinde hayatini riske atiyorlar.
Benimde umudum kalmadi, keske sana destek olacak, seni iyi hissettirecek bir seyler yazabilseydim ama kendim inanmiyorum..
Sanki artik bu tarz bir yasam surecegiz gibi hissediyorum, oncesini unuttum , gelecekten de ne bekleyecegimi bilmiyorum

Sabah
1 sahanda yumurta
1/2 dl tb ekmeği
1/2 kk beyaz peynir
5 siyah zeytin

Öğle
8 yaprak sarma
1/2 yt kavurma
Çay

Akşam
yemek saati görevdeydim yeni geldim yemeyeceğim

Su 2 L
Guzel birgun olmus canim..

20 squat
30 çapraz mekik
Ve üç bes farklı hareketlerden 20 şer yaptım ama isimlerını bılmıyorum hareketlerın
Yawrukush
Harikasin canim, gitsin kilolar :)

Ahh Afyon , sucuk doner de yeseydiniz, hatta orada bir bacaksiz usta vardir, sabah acar oglen kapatir dukkani, hayatimda orada yedigim tandiri yemedim hic bir yerde..
Gecmis olsun bu arada miden daha iyi mi kuzum..
Eski duzenimize donmekte geciktik hepimiz, bayram rehaveti bu hafta takimimizi yakacak...

Sabah
1 dilim domates
1 dilim peynir
Öğle
Ayran çorbası,şeftali
Akşam
Et sote
Su:3 lt
Spor:2 saat antremandaydım,5 kaşık dondurma yedim. Bunun için 100 zıplama,30 squat yaptım
Guzel birgun olmus canim.
Nasilsin ne zamandir hic mesajlasmadik.
Antremanlar nasil gidiyor, calisiyor musun , okul durumlari ne alemde :))

Beyraaaaaan :))
Canim sen nereliydin, daha once soylemis miydin?

Pestom o tavuklar kizarmis ve ekmekle kaplanmis olmamaliydi, keske grill tavuk alma imkanin olsaydi...
Ama 2 ogun yemissin bu sebeple ceza gelmeyecek, seni merak ediyorum ben, sohbetini ozluyorum, yarin sohbete gelsene :)

Ellerine saglik canim sende cok iyi kalpli bir insansin, gozun tok masallah sana.. :)

Menum
8 zeytin
Aksam
Fotoda
Su 14
Spor 14000 adim 700 p
73 teyim hala eger cumaya kiramazsam beslenme tarzimi degistirecegim yada detoks suyuna baslayacagim 1 haftalik sok olsun vucut diye
Guzel bir gun olmus Tansucum, bayramda bozduk diyetleri hepimiz, bu hafta zor toparlanacagiz...

Bu ara kurban misafir valla canım çıkıyor resmen bugünde anneme temizliğe gittim aksama da misafir geldi şuan uzanmışım her yerim uyuşmuş sanki sen neler yapıyorsun canim
Ah canim gelen giden olunca yorulmussundur eminim..
Ellerine saglik ne guzel anneciginede yardim etmissin.
Bende okul hazirligina basladim, duzen kurmaya calisiyorum, Aras 3 bucuk yasinda abisinin odev yapmasina izin vermiyor.
Akinda 2. sinif olacak benim ilgilenip calistirmam gerekiyor..
Isinmaya calisiyoruz ama zor bir sene olacak belli.
Bunun haricinde takim, evin isleri , cocuklarla ilgilenmek , bahce islerim derken gunler geciyor canim :)

Guzel bir gun olmus canim :)

Oh masallah sana, dikkat edersen hizla verecegine eminim, 70leri goreceksin..
Ama diyeti yarim birakip, kacamak yapinca olmuyor, bak ne guzel azimle karar verdin, dikkat etmeyede basladin, haydi 70leri gormeden birakmak yok :)

CARSAMBA MENUM
SABAH

1 haslanmis yumurta
Domates -salatalik-3 sivri biber- yarim avokado
Suzme ve ezine peyniri
Yarim tb pita ekmegi (70 kalori)
4 kiraz

OGLEN
1 servis kasigi bamya yemegi
1 kepce etli-yogurtlu corba
1 avuc ici kadar haslama et

ARA
Filtre kahve
Hindistan cevizi + 1 hurma

AKSAM
1 yemek tabagi bamya yemegi
Yarim tb pita ekmegi (70 kalori)

SU: 2 lt olacak ancak,oda 1 ltye yakini maden suyu, hava serindi bugun hic su icesim gelmedi.
SPOR: 9800 adim suan yatana kadar 11bin olur tahminim.
NOT: Menu tablosunu yaparken hatirladim , 30 squat cezam varmis hemen yapiyorum.

Son düzenleme:
TUM CITIRLARIN DIKKATINE
  • Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
  • Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
A: Adimlama
D: Dans

CARSAMBA GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.

***Arkadaslar lutfen menulerinizi DUZENLI yazmayi unutmayiniz...

***Menu tablosundaki cezalarinizi lutfen yapiniz!!!

***Sporunuza " ?" koyulmussa lutfen spor yapip yapmadiginizi yaziniz...

aydingelini , Milana firuze , bnnu , ciseak77 menulerinizi bekliyorum kizlar...

Canım günaydın 300 gr vermişim 61.3 çıktım tartıda ama bana kalırsa daha fazla vermeliydim çünkü hiç yerimde durmadım , önceki cuma 61.6 çıkmıştım.
Teşekkürler tatlım midem düzeldi daha iyim . Tatilden beri 300 gr vermişim bence daha fazla olmaşıydı hep koşturdum hep yürüdüm yediklerimi bile ızgara ve salatadan yana tuttum . Bakalım cumaya vuct toparlar dünden bi kırgınlık var üzerimde :))

sucuk döner yemedik tüh yol üstü ekmek arası yaptık, ki o gün de başka birşey yemedim
Dediğin yeri bilemedim bizim gittiğimiz cumhuriyet sucukları tesisi bilir misin

Yulaf fazla geliyor olmasın? Karbonhidrat da yüksek gluten de var.
Bu zamana kadar verdim bakalim bundan sonra ne olacak
Gunaydin guzel arkadaslarim bugun tarti oncesi son gunumuz, ekstra dikkat etmeliyiz...
Keyifli gunler diliyorum :))
Bugun ortaokul arkadaslarim gelecek ve birinin oglunun dogum gunuymus onu da kutlayalim diyoruz dikkat edicem bakalim

Bu zamana kadar verdim bakalim bundan sonra ne olacak

Bugun ortaokul arkadaslarim gelecek ve birinin oglunun dogum gunuymus onu da kutlayalim diyoruz dikkat edicem bakalim
Takıldım kuramıyorun dediğin için fikir vermek için söyledim.
Yoksa sen bilirsin.

Menum
8 zeytin
Aksam
Fotoda
Su 14
Spor 14000 adim 700 p
Detoks yaparsan banada soyle yaptıgını bende bı soklanmak ıstıyorum 2 oğun beslnıyodum genelde bu hafta 3 oğun yaptım bakalım farkedecekmı
Canım günaydın 300 gr vermişim 61.3 çıktım tartıda ama bana kalırsa daha fazla vermeliydim çünkü hiç yerimde durmadım , önceki cuma 61.6 çıkmıştım.
sen zayıfmışsın zaten ya boyun kac

Aman canım dikkat et bu arada çocukları okula gondermekte zor gerçekten Rabbim sonumuzu hayr eylesin. Ayrıca akin ve aras çok güzel isimleri varmış masallah

Detoks yaparsan banada soyle yaptıgını bende bı soklanmak ıstıyorum 2 oğun beslnıyodum genelde bu hafta 3 oğun yaptım bakalım farkedecekmı

sen zayıfmışsın zaten ya boyun kac
1.70 canım , ellili takamları görmek istiyorum benim eskiden beri kilom hep 57-59 arasıdır oraya gelsem bir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…