Bu ara kurban misafir valla canım çıkıyor resmen bugünde anneme temizliğe gittim aksama da misafir geldi şuan uzanmışım her yerim uyuşmuş sankiGunlerin nasil geciyor gulum?
Yulaf fazla geliyor olmasın? Karbonhidrat da yüksek gluten de var.Menum
Sabah 170 gram yulafli omlet
8 zeytin
Aksam
Fotoda
Su 14
Spor 14000 adim 700 p
73 teyim hala eger cumaya kiramazsam beslenme tarzimi degistirecegim yada detoks suyuna baslayacagim 1 haftalik sok olsun vucut diye
Oh ne guzel haber , hayirli olsun canim, duzeltmelerde kolaylikla bitsin, sunumunda harika olsun..çook teşekkür ederim, sen nasılsın? tezin son kısmını da yazdım, düzeltmeler kaldı yakında sunarım diye umuyorum :)
Amin canim, sevgili-saygili, birbirlerini anlayan kimse ayrilmasin..Çok romantik
Allah ayırmasın sizi özge
Ahh canim Allah'a emanetsin...Canm hastaneye gidip gelecem ayrıntı vermeyeyimşuan iyiyim çok şükür
Ezine peynir birde ,tulum peyniri olsun bu ikisiyle 1 omur yasarim :))Kahvaltı
2 etimek
1kk ezine peynir
Öğlen
2 erik
10 tane üzüm
Akşam
1p kazan kebabı
4 kaşık bulgur pilavı
3 kaşık yoğurt
Su 2 buçuk
30 squat ceza yapildi
Hyperborea17
Afiyet olsun canim, tumuyle guzel bir gun olmus :)Sabah
Tarçınlı muzlu sütlü yulaf
Akşam
Burası çok karışık, dışarıdan söyledim hani şu karışık ızgara tabakları var ya büyük içinde her tür ızgara var, tek kişilik olanından söyledim kardeşimle birlikte yedim, yarısını yedim. Izgaraya ek fındık lahmacun vardı onun da yarısını yedim.
3 çatal meyhane pilavı 1 çatal pirinç pilavı
Su: 2,2L
Spor: 1 saat yürüyüş
Detaylar detaylar...
Melek Ada çok geçmiş olsun
Cok sevindim canim iyi olmana, masallah egzersiz de yapmissin :)Bugun daha ıyı boynum yattıgım yerden yapacagım bılac harekettesekkür ederım
Yaa evet senın menülerin cok guzel oluyor genelde ve kılo vermende cok ıyı ☺
Hem sporlarin hem menun, suyun gayet guzel olmus canim :)Saat 08:30 2 dılım peynır zeytın ceyrek sımıt
Ara turk kahvesi 5 badem
Saat 13:00 bır bardak mantar corbası
Saat 14:30 bır dılım peynır çay( içim kıyıldı)
Ara sütlü kahve
Aksam 19:00 kuzu şiş 2 dılım lavas ıle( dışarda yemek durumunda kaldım)
Su 2 lt
Spor yapınca ekleyecegım
pesto26
O kadar haklisin ki kuzum tum yazdiklarinda..Ben geldim eve şimdi vücut yorgunluğu geçiyor da şu kafa yorgunluğu denen illet hep senle ..
Yine bir sürü vaka yine bir sürü .. Bitmeyecek diyorum artık inancım tükendiği gibi kimseye bir faydamızın da olduğunu düşünmüyorum. Biz karantinaya alsak, tedavi başlasak ne olacak değişen bir şey yok herkes yine tatillerde, düğünlerde..
Kendi düğünümü yapmadım ben kimseye zarar gelmesin diye ama kimse kimseyi düşünmez olmuş.. Bir nöbet daha böyle bitti kendimi psikolojik olarak kötü hissediyorum artık.
Guzel birgun olmus canim..Sabah
1 sahanda yumurta
1/2 dl tb ekmeği
1/2 kk beyaz peynir
5 siyah zeytin
Öğle
8 yaprak sarma
1/2 yt kavurma
Çay
Akşam
yemek saati görevdeydim yeni geldim yemeyeceğim
Su 2 L
Harikasin canim, gitsin kilolar :)20 squat
30 çapraz mekik
Ve üç bes farklı hareketlerden 20 şer yaptım ama isimlerını bılmıyorum hareketlerın
Yawrukush
Ahh Afyon , sucuk doner de yeseydiniz, hatta orada bir bacaksiz usta vardir, sabah acar oglen kapatir dukkani, hayatimda orada yedigim tandiri yemedim hic bir yerde..Canım tatildeydim tartılamadım yarın yazayım
selamlar özgecim döndük biz, yarından itibaren sıkıyönetime tekrar geçiyorum. Bayram menülerimde hep salata ve ızgara tercih ettim bol yürüdüm , kaçamak olatak bayram boyunca toplam 1 kare dilim muhallebi, yolda gidiş ve gelişte sucuklu ekmek yedim(afyon üzeri gittik malum)
Bir de ben bugün aç karnına baya yaş incir yedim midem bozuldu yemek de yoktu tutsun diye makarna yedim bayramda verdiğim kiloları almamışımdır umarım
Sizin nasıl geçti bayram
Guzel birgun olmus canim.Sabah
1 dilim domates
1 dilim peynir
Öğle
Ayran çorbası,şeftali
Akşam
Et sote
Su:3 lt
Spor:2 saat antremandaydım,5 kaşık dondurma yedim. Bunun için 100 zıplama,30 squat yaptım
Beyraaaaaan :))Selamlar
Menu
Sabah
Beyran (Ev yapimi, pirinçsiz), turp ve mor lahana salatasi
Ara
Sutlu kahve ve 10 taze antep fistigi
Ara
Seftali (1 adet)
Aksam
Et sote (2 porsiyon), ezme salata, koz sogan salatasi ve ayran
Maden suyu
Su 3.5 litre
5.5 bin adim
Birgaripanne Yawrukush
Pestom o tavuklar kizarmis ve ekmekle kaplanmis olmamaliydi, keske grill tavuk alma imkanin olsaydi...Eki Görüntüle 2671666
13.30 yukardaki. O yuvarlar tavukların 3 tanesini yemedim. + 250 mş ayran
20.00
2 parça avuç içi kadar tavuk yarım lavaş artı bunlar Eki Görüntüle 2671667
çoook şiş ve huysuz olduğum bir gündü. Hem yedim hem pişman oldum.
su:1.5 1 saat kadar yürüyüş
Yawrukush esmeriiim
Ellerine saglik canim sende cok iyi kalpli bir insansin, gozun tok masallah sana.. :)Kilolu bolgesini kapatiyor iste
Bende terzinin yanindaki iken cabuk yapiyorumda evde biraz sıkıntılı
Guzel soz hayat felsefem olmali arkadasimin durumu yok sadece malzeme al diyorum oyle dikerim kabul etmiyor
Mutlaka paylas bana da ornek olur
Tuylerim tiken tiken oldu hos bir ani olmus senin icin
Bende delecem ama esim yok deyip engel oluyor halbuki bu sene de denize gitmek istiyordum esimin yillik izini erken bitti yine bu sene 24 gun vereceklermis umarim gelecek yaza bitirmez de gideriz
Hosgeldin canim umarim almamissindir
Guzel bir gun olmus Tansucum, bayramda bozduk diyetleri hepimiz, bu hafta zor toparlanacagiz...Menum
8 zeytin
Aksam
Fotoda
Su 14
Spor 14000 adim 700 p
73 teyim hala eger cumaya kiramazsam beslenme tarzimi degistirecegim yada detoks suyuna baslayacagim 1 haftalik sok olsun vucut diye
Ah canim gelen giden olunca yorulmussundur eminim..Bu ara kurban misafir valla canım çıkıyor resmen bugünde anneme temizliğe gittim aksama da misafir geldi şuan uzanmışım her yerim uyuşmuş sankisen neler yapıyorsun canim
Guzel bir gun olmus canim :)Bugünkü menüm sabah
Sodalı 1 dilim ekmek üzerine yoğurtlu yağ
2 dilim peynir
Öğle 2 3 yk patates yemeği
Akşam güveç küçük bi kase
Cacık
Su 3 lt
Spor temizlik 2 de hali yıkadım
Arrietty_
Oh masallah sana, dikkat edersen hizla verecegine eminim, 70leri goreceksin..İbrenin ortalara 70lere gelmesi için caaann atıyorum ya
Bu gün dikkat ettim hemen fark etti tartm inşaAllah metobolizmam beni üzmez
Daha öncede başardım şimdide başarıcam inşaAllah
97den 67ye düştüm ilk kızıma doğumdan sonra. 5 aylık olduğunda başlamıştım 85e kadar kendiliğinden gitmişti gerisini diyetle vermiştim 3 ayda 15 kilom gitmişti 70 olmuştm
İsim | Pazartesi | Sali | Carsamba | Persembe | Cuma | Cumartesi | Pazar |
| |||||||
| 30 S | ||||||
| |||||||
| |||||||
@MorVampirella | |||||||
| |||||||
@1delimavi | 30S | ||||||
| 10DK A | ||||||
| 50M | 30S | |||||
@BlueSkyyyy | |||||||
| |||||||
B Beklenen2 | |||||||
| |||||||
| |||||||
B barga | 10DK A | ||||||
| |||||||
| |||||||
| |||||||
|
Canım günaydın 300 gr vermişim 61.3 çıktım tartıda ama bana kalırsa daha fazla vermeliydim çünkü hiç yerimde durmadım , önceki cuma 61.6 çıkmıştım.Kilolu bolgesini kapatiyor iste
Bende terzinin yanindaki iken cabuk yapiyorumda evde biraz sıkıntılı
Guzel soz hayat felsefem olmali arkadasimin durumu yok sadece malzeme al diyorum oyle dikerim kabul etmiyor
Mutlaka paylas bana da ornek olur
Tuylerim tiken tiken oldu hos bir ani olmus senin icin
Bende delecem ama esim yok deyip engel oluyor halbuki bu sene de denize gitmek istiyordum esimin yillik izini erken bitti yine bu sene 24 gun vereceklermis umarim gelecek yaza bitirmez de gideriz
Hosgeldin canim umarim almamissindir
Teşekkürler tatlım midem düzeldi daha iyim . Tatilden beri 300 gr vermişim bence daha fazla olmaşıydı hep koşturdum hep yürüdüm yediklerimi bile ızgara ve salatadan yana tuttum . Bakalım cumaya vuct toparlar dünden bi kırgınlık var üzerimde :))O kadar haklisin ki kuzum tum yazdiklarinda..
Hemsire-doktor yakinlarimiz aylardir aileleriyle, evlatlariyla gorusemiyorlar, hayatlari pahasina calisiyorlar..
Ama biz insanlar bu kadar emegin karsiligini verebiliyor muyuz
Herkes tatillerde, gezmelerde, biz sitenin icinde cocuklari bisiklet surmeye cikarmaya korkuyoruz.
Ne zaman alisveris yapsam, aklina gelebilecek herseyi tek tek sabunluyorum.
Maydanozundan, meyvesine, sebzesine..
Ama dikkat etmeyince diger insanlar, dikkat edenlerinde hayatini riske atiyorlar.
Benimde umudum kalmadi, keske sana destek olacak, seni iyi hissettirecek bir seyler yazabilseydim ama kendim inanmiyorum..
Sanki artik bu tarz bir yasam surecegiz gibi hissediyorum, oncesini unuttum , gelecekten de ne bekleyecegimi bilmiyorum
Guzel birgun olmus canim..
Harikasin canim, gitsin kilolar :)
Ahh Afyon , sucuk doner de yeseydiniz, hatta orada bir bacaksiz usta vardir, sabah acar oglen kapatir dukkani, hayatimda orada yedigim tandiri yemedim hic bir yerde..
Gecmis olsun bu arada miden daha iyi mi kuzum..
Eski duzenimize donmekte geciktik hepimiz, bayram rehaveti bu hafta takimimizi yakacak...
Guzel birgun olmus canim.
Nasilsin ne zamandir hic mesajlasmadik.
Antremanlar nasil gidiyor, calisiyor musun , okul durumlari ne alemde :))
Beyraaaaaan :))
Canim sen nereliydin, daha once soylemis miydin?
Bu zamana kadar verdim bakalim bundan sonra ne olacakYulaf fazla geliyor olmasın? Karbonhidrat da yüksek gluten de var.
Bugun ortaokul arkadaslarim gelecek ve birinin oglunun dogum gunuymus onu da kutlayalim diyoruz dikkat edicem bakalimGunaydin guzel arkadaslarim bugun tarti oncesi son gunumuz, ekstra dikkat etmeliyiz...
Keyifli gunler diliyorum :))
Takıldım kuramıyorun dediğin için fikir vermek için söyledim.Bu zamana kadar verdim bakalim bundan sonra ne olacak
Bugun ortaokul arkadaslarim gelecek ve birinin oglunun dogum gunuymus onu da kutlayalim diyoruz dikkat edicem bakalim
Detoks yaparsan banada soyle yaptıgını bende bı soklanmak ıstıyorum 2 oğun beslnıyodum genelde bu hafta 3 oğun yaptım bakalım farkedecekmıMenum
8 zeytin
Aksam
Fotoda
Su 14
Spor 14000 adim 700 p
sen zayıfmışsın zaten yaCanım günaydın 300 gr vermişim 61.3 çıktım tartıda ama bana kalırsa daha fazla vermeliydim çünkü hiç yerimde durmadım , önceki cuma 61.6 çıkmıştım.
Aman canım dikkat et bu arada çocukları okula gondermekte zor gerçekten Rabbim sonumuzu hayr eylesin. Ayrıca akin ve aras çok güzel isimleri varmış masallahPestom o tavuklar kizarmis ve ekmekle kaplanmis olmamaliydi, keske grill tavuk alma imkanin olsaydi...
Ama 2 ogun yemissin bu sebeple ceza gelmeyecek, seni merak ediyorum ben, sohbetini ozluyorum, yarin sohbete gelsene :)
Ellerine saglik canim sende cok iyi kalpli bir insansin, gozun tok masallah sana.. :)
Guzel bir gun olmus Tansucum, bayramda bozduk diyetleri hepimiz, bu hafta zor toparlanacagiz...
Ah canim gelen giden olunca yorulmussundur eminim..
Ellerine saglik ne guzel anneciginede yardim etmissin.
Bende okul hazirligina basladim, duzen kurmaya calisiyorum, Aras 3 bucuk yasinda abisinin odev yapmasina izin vermiyor.
Akinda 2. sinif olacak benim ilgilenip calistirmam gerekiyor..
Isinmaya calisiyoruz ama zor bir sene olacak belli.
Bunun haricinde takim, evin isleri , cocuklarla ilgilenmek , bahce islerim derken gunler geciyor canim :)
Guzel bir gun olmus canim :)
Oh masallah sana, dikkat edersen hizla verecegine eminim, 70leri goreceksin..
Ama diyeti yarim birakip, kacamak yapinca olmuyor, bak ne guzel azimle karar verdin, dikkat etmeyede basladin, haydi 70leri gormeden birakmak yok :)
1.70 canım , ellili takamları görmek istiyorum benim eskiden beri kilom hep 57-59 arasıdır oraya gelsem birDetoks yaparsan banada soyle yaptıgını bende bı soklanmak ıstıyorum 2 oğun beslnıyodum genelde bu hafta 3 oğun yaptım bakalım farkedecekmı
sen zayıfmışsın zaten yaboyun kac
Aynı boydayız1.70 canım , ellili takamları görmek istiyorum benim eskiden beri kilom hep 57-59 arasıdır oraya gelsem bir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?