Henüz yemedim akşam yemeğini eşimi bekliyorum dünden 3 kaşık kaldı israf olmasın diye yicemCanim aksam ki bulgur miktar olarak ne kadardi?
Birde bulgur yiyorsan ayran icmemeye calis, ayran iciyorsan o ogunde bulguru tuketme.
Ikisinde karbonhidrat.
Oldugun yerde ipsiz, sanki elinde ip varmis gibi ip atlama yapabiliyor musun canim, cezani ondan vereyim mi?
Tamam canim ozaman 10 dk adimlama yap canim yarin :)Henüz yemedim akşam yemeğini eşimi bekliyorum dünden 3 kaşık kaldı israf olmasın diye yicem
Bilmiyodm ayranın karbonhidrat oldğnu yoğurt nede olsa diye hiç esirgemşyodm dikkat edeyim inşaAllah az içim
Vucut ağırlığım çok olduğu için atlamayı sayı olarak çok yapabileceğimi sanmıyorum bide uzun zamandır spor yapmadığım için bu akşam yaparsam eğer ödem olur bence yarına yapayım
3 mil leslie kulağa çok hoş geliyor
Canim merak ettim seni ,izinde oldugunu bilmiyordum..Selam kizlar
Yine bir dinlenme günü full yattim valla. Sabah erken kalkinca Evi temizledim hizlica.
Dikkat edin kendinize. Corona yine heryerde costu. Yasadigim sehirde suan cok yuksek vaka.
Yarin sIKi spora basliyorum. Video paylasacagim
Yarin icin bol eksiler
3 yaşında kızım var oturmak pek mümkün değilTamam canim ozaman 10 dk adimlama yap canim yarin :)
Peki bugun hic egzersiz yapabildin mi, ya da hareketli miydin gun icinde?
Tamam canim , 10dk adimla en az ,fazlasinida yaparsan cok daha guzel olur :))3 yaşında kızım var oturmak pek mümkün değilakşam yemekten sonra eşimi ikna edeblrsem biraz parka gidelm yürüyelim dicem bakalım
Tamamdır yarın adımlama yaparm inşaAllah10 dk az değil mi
Selam canim, guzel birgun olmus , bol proteinli :)
Sorma yaaSelam canim, guzel birgun olmus , bol proteinli :)
Egzersiz var mi hic, gunun nasil gecti?
Tamam canim muaf tutayim ozaman seni spordan..Sorma yaa
Spor yapamıyorum bu ara
Ders çalışıyorum
Salıdan itibaren döneceğim ama tekrar spor yapmaya
Sarkmaktan korkuyorum yoksa
Şaka maka 9 kilodan fazla oldu verdiğim kilo
Çok şükür yaaTamam canim muaf tutayim ozaman seni spordan..
Sonra telafi edecegine inaniyorum.
Masallah ne guzel gitti kilolar :)
Ne guzel, tatili hakettin canim :)Çok şükür yaa
Evet muaf olsam iyi olur
Haftaya denizde olcam zaten
Bol bol yüzerim :)
Işte anne olmak kolay değilSevindim iyilesmene canim :)
Keske Afyondan gececeginizi bilseydim, ben orada okudum, o yuzden avucumun ici gibi biliyorum.
Hatta Afyonun bende yeri ayridir:)
Cumhuriyet tesislerini bilyorum, baya guzel temiz bir yerdi.
Bir daha oradan gececeginiz zaman ben size ugrak noktalarini yazarim canim:)
Evet canim, ne guzel arkadaslarinla hasret giderin bol bol, umarim guzel gecmistir:)
Canim aramiza hosgeldin, nasilsin gorusmeyeli?
Neler yaptin bi surecte, her sey yolunda mi? :)
Ben biraktigin gibiyim, cok sukur colu -cocugun pesinde kosturuyorum :))
Canim cok tesekkurler, amin, herkesin mutlulugu katlanarak artsin :)
Okula gondermek cok zor bir karar canim, burada ailelere birakiyorlar secimi , ben bir mani cikmazsa ikisinide yollamayacagim.
Evden online egitime katilacagiz.
Oylede olunca tum yuk bende oluyor, odevler-projeler-ders calistirmalar-testler..Bir nevi ogretmen oluyorsun..
Akin ve Aras iki ismide ben secmistim ,esimde begendi..
Akin tam ismi gibi ates parcasi oldu, Aras da nehrin adi gibi dur durak bilmiyor..
Simdiki aklim olsa Selim falan koyardim, kendim ettim :)))
Darisi sana olsun , kucagin bebislerinle dolsun, amin...
Online daha bile iyi, daha az heyecanlanirsin Baharcim,ne zaman sunumun, belli mi tarih?
O kadar haklisin ki kuzum tum yazdiklarinda..
Hemsire-doktor yakinlarimiz aylardir aileleriyle, evlatlariyla gorusemiyorlar, hayatlari pahasina calisiyorlar..
Ama biz insanlar bu kadar emegin karsiligini verebiliyor muyuz
Herkes tatillerde, gezmelerde, biz sitenin icinde cocuklari bisiklet surmeye cikarmaya korkuyoruz.
Ne zaman alisveris yapsam, aklina gelebilecek herseyi tek tek sabunluyorum.
Maydanozundan, meyvesine, sebzesine..
Ama dikkat etmeyince diger insanlar, dikkat edenlerinde hayatini riske atiyorlar.
Benimde umudum kalmadi, keske sana destek olacak, seni iyi hissettirecek bir seyler yazabilseydim ama kendim inanmiyorum..
Sanki artik bu tarz bir yasam surecegiz gibi hissediyorum, oncesini unuttum , gelecekten de ne bekleyecegimi bilmiyorum
Canim merak ettim seni ,izinde oldugunu bilmiyordum..
Burada da artista korona, sonumuz hayrolsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?