Ayy ınanmıyorumm boyunda uzun sen baya ıncesin yaa1.70 canım , ellili takamları görmek istiyorum benim eskiden beri kilom hep 57-59 arasıdır oraya gelsem bir
Oh ne guzel haber , hayirli olsun canim, duzeltmelerde kolaylikla bitsin, sunumunda harika olsun..
Sunum Turkiye'de nasil oluyor, burada esimin tez sunumuna ben cesit cesit yiyecek hazirlamiatim ikramlik, hocalar, arkadaslar hep yemislerdi :)
Hey gidi gunler 10 yil olmus :)
Bugun daha ıyı boynum yattıgım yerden yapacagım bılac harekettesekkür ederım
Yaa evet senın menülerin cok guzel oluyor genelde ve kılo vermende cok ıyı ☺
Tabıkı cookk ıyı haftada bı kılo keske verebılsek okadar hepımızay çok incesin, teşekkür ederim. haftadan haftaya değişiyor durumlar ama ortalamam haftada 1 kilo oluyor bir şekilde, allah bereket versin hiç yoktan iyidir klsdjf
Ne yedınYedikten sonra ki pişmanlık
PopkekNe yedın
İyiyim,sen nasılsın? Bayramda antreman yoktu. Şimdi gidiyorum. Antremandakiler hocam dahil kilo verdiğimi,daha az yorulduğumu ve esnekliğimin daha çok arttığını farketmişO kadar haklisin ki kuzum tum yazdiklarinda..
Hemsire-doktor yakinlarimiz aylardir aileleriyle, evlatlariyla gorusemiyorlar, hayatlari pahasina calisiyorlar..
Ama biz insanlar bu kadar emegin karsiligini verebiliyor muyuz
Herkes tatillerde, gezmelerde, biz sitenin icinde cocuklari bisiklet surmeye cikarmaya korkuyoruz.
Ne zaman alisveris yapsam, aklina gelebilecek herseyi tek tek sabunluyorum.
Maydanozundan, meyvesine, sebzesine..
Ama dikkat etmeyince diger insanlar, dikkat edenlerinde hayatini riske atiyorlar.
Benimde umudum kalmadi, keske sana destek olacak, seni iyi hissettirecek bir seyler yazabilseydim ama kendim inanmiyorum..
Sanki artik bu tarz bir yasam surecegiz gibi hissediyorum, oncesini unuttum , gelecekten de ne bekleyecegimi bilmiyorum
Guzel birgun olmus canim..
Harikasin canim, gitsin kilolar :)
Ahh Afyon , sucuk doner de yeseydiniz, hatta orada bir bacaksiz usta vardir, sabah acar oglen kapatir dukkani, hayatimda orada yedigim tandiri yemedim hic bir yerde..
Gecmis olsun bu arada miden daha iyi mi kuzum..
Eski duzenimize donmekte geciktik hepimiz, bayram rehaveti bu hafta takimimizi yakacak...
Guzel birgun olmus canim.
Nasilsin ne zamandir hic mesajlasmadik.
Antremanlar nasil gidiyor, calisiyor musun , okul durumlari ne alemde :))
Beyraaaaaan :))
Canim sen nereliydin, daha once soylemis miydin?
İnsan bazen dayanamıyor gercekten benım canım hergun bısey ıstıyorPopkek
ama bırdaha yapma bence yedin ve gecti.. oyle dusun hedefıne ulasman ıcın uzun bır yolun var dahada uzatıp ezıyet etme kendıneSon pişmanlık neye yarar
Sevindim iyilesmene canim :)Canım günaydın 300 gr vermişim 61.3 çıktım tartıda ama bana kalırsa daha fazla vermeliydim çünkü hiç yerimde durmadım , önceki cuma 61.6 çıkmıştım.
Teşekkürler tatlım midem düzeldi daha iyim . Tatilden beri 300 gr vermişim bence daha fazla olmaşıydı hep koşturdum hep yürüdüm yediklerimi bile ızgara ve salatadan yana tuttum . Bakalım cumaya vuct toparlar dünden bi kırgınlık var üzerimde :))
sucuk döner yemedik tühyol üstü ekmek arası yaptık, ki o gün de başka birşey yemedim
Dediğin yeri bilemedim bizim gittiğimiz cumhuriyet sucukları tesisi bilir misin
Evet canim, ne guzel arkadaslarinla hasret giderin bol bol, umarim guzel gecmistir:)Bu zamana kadar verdim bakalim bundan sonra ne olacak
Bugun ortaokul arkadaslarim gelecek ve birinin oglunun dogum gunuymus onu da kutlayalim diyoruz dikkat edicem bakalim
Canim aramiza hosgeldin, nasilsin gorusmeyeli?gunaydin kizlar... gecen sene bu zamanlar bu takimdaydim bir ara vereyim dedim ve ne yazikki 1 sene sürdü. tekrar araniza girmek istiyorum. mumkun müdür??Yawrukush nasilsin canim?? hedefine ulastin mi??
Canim cok tesekkurler, amin, herkesin mutlulugu katlanarak artsin :)günaydın kızlarrr bol eksılı günlerr herkese azıcıkta ben gorurum ınsallah eksı korona oncesı kıloma bıle donemedım daha
Yawrukush ne guzel bır aşk hıkayesı aşk evlılıgı çokk sanslısın mutlulugunuz daiim olsun
Okula gondermek cok zor bir karar canim, burada ailelere birakiyorlar secimi , ben bir mani cikmazsa ikisinide yollamayacagim.Aman canım dikkat et bu arada çocukları okula gondermekte zor gerçekten Rabbim sonumuzu hayr eylesin. Ayrıca akin ve aras çok güzel isimleri varmış masallah
Online daha bile iyi, daha az heyecanlanirsin Baharcim,ne zaman sunumun, belli mi tarih?bizde de öyle olacaktı ancak pandemi sağolsun, online olacak sunum
İnşaAllah inşaAllah canmama bırdaha yapma bence yedin ve gecti.. oyle dusun hedefıne ulasman ıcın uzun bır yolun var dahada uzatıp ezıyet etme kendıne
Cok guzel dusunmussun canim, 1 avuc kuruyemiste yiyebilirsin evde olursa.. :)Artık atıstrma olarak bunları kullanıyorum oburum çünkü atıştrmadan duramıyorum
Tam tarti oncesiPopkek
Bende iyiyim canim, cok sevindim senin adina, gozle gorulur bir fark olusmaya basladi demek ki, harika :)İyiyim,sen nasılsın? Bayramda antreman yoktu. Şimdi gidiyorum. Antremandakiler hocam dahil kilo verdiğimi,daha az yorulduğumu ve esnekliğimin daha çok arttığını farketmiş ☺ Şimdi Eylül'deki kuşak sınavına hazırlanıyorum. Derslerimin hepsini verdim. Staj projemi yaptıktan sonra resmen mezun olacağım. Kendi alanımla ilgili iş ve kiraya zam geleceği için ev arıyorum. Bu arada annemle barıştım. Senin nasıl gidiyor?
Popkek'e ceza gelecek canim, keske yarin tarti sonrasi odul olarak yeseydin..İnşaAllah inşaAllah canm ❤
Hazırım cezaya kaptanımPopkek'e ceza gelecek canim, keske yarin tarti sonrasi odul olarak yeseydin..
En guzeli eve hic almamak oyle seyleri, yoksa hepimizin cani cekiyor
Canim aksam ki bulgur miktar olarak ne kadardi?Menümü yazayım
Sabah
2 yumurta
2 dilim Kaşar
Zeytin
Domates salatalık
Çay
1.5 dilim tb ekmek
Ara
1 bardak şekersiz sütlü kahve
1 muzlu Popkek
Akşam
Kavurma
Bulgur pilavı
Salata
Ayran
Su 4 lt
Yawrukush
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?