Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

bizde de öyle olacaktı ancak pandemi sağolsun, online olacak sunum

Bugun daha ıyı boynum yattıgım yerden yapacagım bılac hareket tesekkür ederım

Yaa evet senın menülerin cok guzel oluyor genelde ve kılo vermende cok ıyı ☺

ay çok incesin, teşekkür ederim. haftadan haftaya değişiyor durumlar ama ortalamam haftada 1 kilo oluyor bir şekilde, allah bereket versin hiç yoktan iyidir klsdjf

ay çok incesin, teşekkür ederim. haftadan haftaya değişiyor durumlar ama ortalamam haftada 1 kilo oluyor bir şekilde, allah bereket versin hiç yoktan iyidir klsdjf
Tabıkı cookk ıyı haftada bı kılo keske verebılsek okadar hepımız
Ben en son 3 hafta once kılo vermısım

İyiyim,sen nasılsın? Bayramda antreman yoktu. Şimdi gidiyorum. Antremandakiler hocam dahil kilo verdiğimi,daha az yorulduğumu ve esnekliğimin daha çok arttığını farketmiş Şimdi Eylül'deki kuşak sınavına hazırlanıyorum. Derslerimin hepsini verdim. Staj projemi yaptıktan sonra resmen mezun olacağım. Kendi alanımla ilgili iş ve kiraya zam geleceği için ev arıyorum. Bu arada annemle barıştım. Senin nasıl gidiyor?

İnsan bazen dayanamıyor gercekten benım canım hergun bısey ıstıyor
dun kokorec söğüş dıye butun gun dusundum et yıyerek bastrdım
bayramda bır dılım kadayıf yedım bugunde canım penne makarna ıstıyor allahım yardım etsın gıdıp yememek ıcın zor tutuyorum kendımı
bıd ebu yıyıpte kılo almayanları gorunce ıyıce çileden çıkıorum

Sevindim iyilesmene canim :)
Keske Afyondan gececeginizi bilseydim, ben orada okudum, o yuzden avucumun ici gibi biliyorum.
Hatta Afyonun bende yeri ayridir:)
Cumhuriyet tesislerini bilyorum, baya guzel temiz bir yerdi.
Bir daha oradan gececeginiz zaman ben size ugrak noktalarini yazarim canim:)

Bu zamana kadar verdim bakalim bundan sonra ne olacak

Bugun ortaokul arkadaslarim gelecek ve birinin oglunun dogum gunuymus onu da kutlayalim diyoruz dikkat edicem bakalim
Evet canim, ne guzel arkadaslarinla hasret giderin bol bol, umarim guzel gecmistir:)

gunaydin kizlar... gecen sene bu zamanlar bu takimdaydim bir ara vereyim dedim ve ne yazikki 1 sene sürdü. tekrar araniza girmek istiyorum. mumkun müdür?? Yawrukush nasilsin canim?? hedefine ulastin mi??
Canim aramiza hosgeldin, nasilsin gorusmeyeli?
Neler yaptin bi surecte, her sey yolunda mi? :)
Ben biraktigin gibiyim, cok sukur colu -cocugun pesinde kosturuyorum :))

Canim cok tesekkurler, amin, herkesin mutlulugu katlanarak artsin :)

Aman canım dikkat et bu arada çocukları okula gondermekte zor gerçekten Rabbim sonumuzu hayr eylesin. Ayrıca akin ve aras çok güzel isimleri varmış masallah
Okula gondermek cok zor bir karar canim, burada ailelere birakiyorlar secimi , ben bir mani cikmazsa ikisinide yollamayacagim.
Evden online egitime katilacagiz.
Oylede olunca tum yuk bende oluyor, odevler-projeler-ders calistirmalar-testler..Bir nevi ogretmen oluyorsun..
Akin ve Aras iki ismide ben secmistim ,esimde begendi..
Akin tam ismi gibi ates parcasi oldu, Aras da nehrin adi gibi dur durak bilmiyor..
Simdiki aklim olsa Selim falan koyardim, kendim ettim :)))
Darisi sana olsun , kucagin bebislerinle dolsun, amin...

bizde de öyle olacaktı ancak pandemi sağolsun, online olacak sunum
Online daha bile iyi, daha az heyecanlanirsin Baharcim,ne zaman sunumun, belli mi tarih?

Artık atıstrma olarak bunları kullanıyorum oburum çünkü atıştrmadan duramıyorum
Cok guzel dusunmussun canim, 1 avuc kuruyemiste yiyebilirsin evde olursa.. :)

Tam tarti oncesi
Olmamis bu canim, dun ne kdar motiveydin halbuki, bunlar diyeti hep kotu etkiliyor..

Bende iyiyim canim, cok sevindim senin adina, gozle gorulur bir fark olusmaya basladi demek ki, harika :)
Kusak sinavinda da basarilar diliyorum.
Okulu da neredeyse bitirmissin, gozunaydin canim.
Ne guzel seyler olmus kisa surede..
Annenle kirgin oldugunu bilmiyordum ama ne olursa olsun anneler kiymetli, umarim bir daha hic kirilmazsiniz birbirinize.

Menümü yazayım
Sabah
2 yumurta
2 dilim Kaşar
Zeytin
Domates salatalık
Çay
1.5 dilim tb ekmek

Ara
1 bardak şekersiz sütlü kahve
1 muzlu Popkek

Akşam
Kavurma
Bulgur pilavı
Salata
Ayran

Su 4 lt
Yawrukush
Canim aksam ki bulgur miktar olarak ne kadardi?
Birde bulgur yiyorsan ayran icmemeye calis, ayran iciyorsan o ogunde bulguru tuketme.
Ikisinde karbonhidrat.
Oldugun yerde ipsiz, sanki elinde ip varmis gibi ip atlama yapabiliyor musun canim, cezani ondan vereyim mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…