- 23 Ocak 2019
- 1.988
- 4.061
- 133
Canim esas listede isen tartilmak zorundasin yoksa bu haftalik sana ama ihmal etme bir dahaYawrukush M MaviFeslegen
Dün sabah:
Peynir,domates
Öğle:
1 köfte,1şeftali
Akşam:
Yoğurtlu kabak,4 mercimek köftesi
Su:2lt
Spor:30 dk yürüyüş
Not: Erkenden iş başvurusunda bulundum. Sıcak olduğu için su içtim. Bir de 1 dilim ekmek yedim. Yarın tartılsam olur mu?
CANIM EN SON KİLO BİLDİRİMİN 71.3 MÜŞ YANLIŞ HESAPLAMIŞSIN DÜZELTTİM2 hafta önce 70.7
Bu hafta 71.5
Yuzde + 1.13
73 ten 71.5 olmuşum bu süreçte insallah haftaya daha iyi olur
CANIM ESAS LİSTEDESİN UMARIM SIKINTI OLMAZKilo bildirimi
2 hafta önce:61.6
Bugün: 61.3
Fark: -300 gr
Yüzde: 0.49
Yawrukush aydingelini
fotoğrafı unuttum acele çıktım yarın sabah ekleyeyim olur mu
CANIM EN SON 56.4 MUSSUN SABITSIN YANI UZULME BENCEGeçen cuma : 54.4
Bugün : 56.4
Fark : 2 kg
Bir ileri iki geri offff offff
Yawrukush CEYDOS Birgaripanne
Aa hakkımı yeme
Ben yazdım bayramda
Kaçamak yapmıyorum didim
Öff neler yaptılar yine evde hainler bi bilsen. Ama yemedim :)
Sorun sizde değil kızlar bende. Ben arada bir girsem bile etiketlenmediğim için geçmişi okumadım. Dürtmek anlamında etiketlenmekten bahsettim aslındaSimdi oyle bi denicem bakalim
Birazdan süpriz le karsi karsiya kalacaksiniz
Tebrikler canim yakiniz
Bayram boyunca menumu paylastim surekli topige girdim caanim
Tebrikler canim
Onceki kilonun yuzdesini bolecegiz canim kac hafta yoksan ama esas listede deilsen dondugundeki kiloyu esas alalim
MasAaalllah
Ben seni hep dürterim bundan sonraSorun sizde değil kızlar bende. Ben arada bir girsem bile etiketlenmediğim için geçmişi okumadım. Dürtmek anlamında etiketlenmekten bahsettim aslındabundan sonra buralardayımdır inşallah
Cuma kiloda etiket yapmistim sanirimSorun sizde değil kızlar bende. Ben arada bir girsem bile etiketlenmediğim için geçmişi okumadım. Dürtmek anlamında etiketlenmekten bahsettim aslındabundan sonra buralardayımdır inşallah
Evet canim lutfen guncellee hesap detaylarindaBirgaripanne ayy 71.3 muymusum iyi bari yaklasmisim eski halime sukur buna sevindim :)
Geçen cuma 82.600sserendipity
ciseak77
Hyperborea17
Arrietty_
FitFiliz
M MaviFeslegen
kizlar kilo bildiriminizi bekliyorum
Canım benim ya, ne oldu bize böyle ne güzel gidiyorduk. Olsun tatlım moral bozmak yokNeyse canim insallah uzulecegimiz bir rakam gormezsin insallah tartida :)
Canim benim hosgeldin cook sevindim seni gordugume , cok ozlemistim.
Bende senin gibi oldum kilo aldim, bayramda, dgunumde kacirdim, ustune regli oldum..
Toparlanamiyorum, senin olman lazim, sen varken ancak kilo veriyorum Filizim :)
Insallah cok arti gormezsin gulum..
Evet canim 2.sinifa baslayacak haftaya.
Burada okullar erken aciliyor.
Benim kucugumde, buyugumde subat ayindan itibaren hic gitmediler okula, hatta esimde subattan beri evden calisiyor.
Okullarda ilk 10 hafta online egitim verecek burada sonrasinda ailelere birakiyorlar secimi, dilersen yolluyorsun okula, dilersen evde online egitime devam ediyorsun.
Ben online egitime devam edecegim bir manimiz olmazsa..
Siz ne yapacaksiniz okul durumunu canim?
Guzel birgun olmus canim:)
Hadi hayirlisi canim :)
Harika birgun olmus canim :)
Makarnayi rahatsizligindan oturu yemissin ,bu sebeple ceza veremiyorum canim ama sen telafi et lutfen..
Tartıldım. Pazartesi günü doğru düzgün tartılırım. Geçen hafta evde değildim. Hangisinin farkını alacağımı bilemiyorumCanim esas listede isen tartilmak zorundasin yoksa bu haftalik sana ama ihmal etme bir daha
Çok yaz benimkinin yanına Tansu'cumsserendipity
ciseak77
Hyperborea17
Arrietty_
FitFiliz
M MaviFeslegen
Bir önceki haftayı baz alıyoruz.2 hafta öncekini yaniYemek yedim su içtimEki Görüntüle 2672202
Bu şekildeyim.
Geçen hafta bayramda evde değildim. Ne zamankinin farkını alayım?
sserendipity
ciseak77
Hyperborea17
Arrietty_
FitFiliz
M MaviFeslegen
+ çıkmana üzüldüm ama çok da fazla değil sanki
Bugün:59.1Bir önceki haftayı baz alıyoruz.2 hafta öncekini yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?