Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Canim esas listede isen tartilmak zorundasin yoksa bu haftalik sana ama ihmal etme bir daha

2 hafta önce 70.7
Bu hafta 71.5
Yuzde + 1.13

73 ten 71.5 olmuşum bu süreçte insallah haftaya daha iyi olur
CANIM EN SON KİLO BİLDİRİMİN 71.3 MÜŞ YANLIŞ HESAPLAMIŞSIN DÜZELTTİM
Kilo bildirimi
2 hafta önce:61.6
Bugün: 61.3
Fark: -300 gr
Yüzde: 0.49

Yawrukush aydingelini

fotoğrafı unuttum acele çıktım yarın sabah ekleyeyim olur mu
CANIM ESAS LİSTEDESİN UMARIM SIKINTI OLMAZ
Geçen cuma : 54.4
Bugün : 56.4
Fark : 2 kg
Bir ileri iki geri offff offff

Yawrukush CEYDOS Birgaripanne
CANIM EN SON 56.4 MUSSUN SABITSIN YANI UZULME BENCE

Aa hakkımı yeme
Ben yazdım bayramda
Kaçamak yapmıyorum didim
Öff neler yaptılar yine evde hainler bi bilsen. Ama yemedim :)
Sorun sizde değil kızlar bende. Ben arada bir girsem bile etiketlenmediğim için geçmişi okumadım. Dürtmek anlamında etiketlenmekten bahsettim aslında bundan sonra buralardayımdır inşallah

Sorun sizde değil kızlar bende. Ben arada bir girsem bile etiketlenmediğim için geçmişi okumadım. Dürtmek anlamında etiketlenmekten bahsettim aslında bundan sonra buralardayımdır inşallah
Ben seni hep dürterim bundan sonra
Bi daa kaçamak yok
Bu hafta 0 kaçamakla devam edelim
Emzirmiyorsun da artık

Canım benim ya, ne oldu bize böyle ne güzel gidiyorduk. Olsun tatlım moral bozmak yok yeniden başlarız Ben bir iki güne moda girerim, tiramisu yaptım bitmesi lazım
Doğum günün kutlu olsun bitanem, aklımdaydı aslında ama misafir ağirliyordum o telaşla kutlayamadim Özgecim
Dilerim nice mutlu sağlıklı senin gibi şeker gibi yılların olur canım Sevdiklerinle beraber hep güzelce kutlarsınız umarım güzelim Seni tanıdığım için çok şanslıyım kaptiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…