Oooooo motiveytıd hanım 6 lara geçiş yapılmış....... (sitemli noktalar) beni kör kuyularda merdivensiz bıraktın...........Tamam o zaman gelince ikisinin birlikte fotosunu atarım
Sürekli verip alıyorum. Bir 7'yi göremedim+ çıkmana üzüldüm ama çok da fazla değil sanki
Yediklerimizin içeriği de etkiliyorSürekli verip alıyorum. Bir 7'yi göremedim
Oooooo motiveytıd hanım 6 lara geçiş yapılmış....... (sitemli noktalar) beni kör kuyularda merdivensiz bıraktın...........
(Tebrik ederim böbişim)
Sen üzülme gülüm incinme
Ah benim pesto sosum...(hüzünlü şarkılar)
Teşekkür ederim
Sen böyle diyince kilo alasım geldiama merak etme o merdiveni bulup sana getirecem ulaaaannn
Gelecek buralara agaaa sjshhshs
Çoğu kişi biraz fazla kaçırmış bayramda maalesefbenim akrabalar şehirdışındaydı o yüzden diyeti bozmadım
Gelecen tabi ki de aksini görmeni bile istemiyorumSen üzülme gülüm incinme
Canımın içi iki gözüm sakın yeme
Bana hediye bırak bütün dürümleri
Ben yerim ikimizin yerine (gözyaşım pıt)
ay kuşum şaka yapıyorum ben de yemeseymişim, burda doğru düzgün bayram falan yoktu ama gene de kısıtlı kaynaklarımla baklavaları bulup götürdümbu hafta eksiye düşücem inşallah, sen sakın zahmet etme ben senin olduğun yere gelirim
49 diye bir kilo mu varmış ben en son 7 yaşında falan o kilodaydım heralde ☺Şu ideal kilo aralığımda 49u görünce bana bi gülme geliyo. Ya da ağlama.
54.4 ile bildirim yaptım gecem haftaCANIM EN SON KİLO BİLDİRİMİN 71.3 MÜŞ YANLIŞ HESAPLAMIŞSIN DÜZELTTİM
CANIM ESAS LİSTEDESİN UMARIM SIKINTI OLMAZ
CANIM EN SON 56.4 MUSSUN SABITSIN YANI UZULME BENCE
Neyiz biz Aysel Gürel falan mı ? Keşfedilmemiş cevher gibiyiz, adetağğğ bir Sezen Aksu, bir Yıldız Tilbe, bir Şehrazat....Gelecen tabi ki de aksini görmeni bile istemiyorum
Sen yemeee dayanamammm
Sen yeme pesto sosum sana kıyamam
Alma dürümleri eksiler olsunn
Eksiler bizde olsun ki gidelim bu kilolardaannn
49 diye bir kilo mu varmış ben en son 7 yaşında falan o kilodaydım heralde ☺
Oldu sanırım de mi kaptanımCuma kiloda etiket yapmistim sanirim
Evet canim lutfen guncellee hesap detaylarinda
Kendimi buldum resmenBen de hiç hatırlamıyorum sanki 55 ile başlayıp 3 gün sonra da 75 olduğum bir hayat...
Ben takma isim buldum serenat şarkıcıkayaNeyiz biz Aysel Gürel falan mı ? Keşfedilmemiş cevher gibiyiz, adetağğğ bir Sezen Aksu, bir Yıldız Tilbe, bir Şehrazat....
Sana da günaydın özgecimIyi aksamlar guzel arkadaslarim, ben gune artiyla uyandim , ki bekliyordum zaten...
Bugunden tezi yok normal duzenime donuyorum.
Gecmisi okudum simdi listemizi hazirliyorum :)
bizim okullar nasil olcak net degil daha canim. online egitim de heryerde duzenli olmuyor. mesela benim okulumda tasimali öğrenciler cok. interneti olmayan ya da az olan birsuru ogrenci var. katilim cok az olmusu ikinci donem. bir gun 8 ogrenci katildi bir gun 2 ve 2 ogrenciyle yaptigim dersi isledim mi saycam peki diğerleri nolcak?? durumlar baya karisikNeyse canim insallah uzulecegimiz bir rakam gormezsin insallah tartida :)
Canim benim hosgeldin cook sevindim seni gordugume , cok ozlemistim.
Bende senin gibi oldum kilo aldim, bayramda, dgunumde kacirdim, ustune regli oldum..
Toparlanamiyorum, senin olman lazim, sen varken ancak kilo veriyorum Filizim :)
Insallah cok arti gormezsin gulum..
Evet canim 2.sinifa baslayacak haftaya.
Burada okullar erken aciliyor.
Benim kucugumde, buyugumde subat ayindan itibaren hic gitmediler okula, hatta esimde subattan beri evden calisiyor.
Okullarda ilk 10 hafta online egitim verecek burada sonrasinda ailelere birakiyorlar secimi, dilersen yolluyorsun okula, dilersen evde online egitime devam ediyorsun.
Ben online egitime devam edecegim bir manimiz olmazsa..
Siz ne yapacaksiniz okul durumunu canim?
Guzel birgun olmus canim:)
Hadi hayirlisi canim :)
Harika birgun olmus canim :)
Makarnayi rahatsizligindan oturu yemissin ,bu sebeple ceza veremiyorum canim ama sen telafi et lutfen..
ha-ri-ka tebrik ederimGünaydııın
Geçen hafta 69,7
Bu hafta 67,4
Fark 2,3
Yüzde 3,29
tebrikler cok guzel bir eksi olmus.Gunaydin hayirli cumalar
Kilo bildirimi
Gecen cuma:85.9
Guncel:84.6
Fark:1.3
Yuzde:1.51
@TanssssYawrukush
Eki Görüntüle 2672095
tebrik ederim. super bir eksi tabi 6 lari gormek cok daha guzeldir eminim.Geçen cuma: 71,4
Bugün: 69.9
Fark: 1,5
Yüzde: 2,1
Sabah çok güzel uyandım ya resmen 6ları görüyorum
@melek adaYawrukush
cok guzel gitmis bayrama ragmen. tebrikler..2 hafta önce 91.5
(tabiki bayramda kilo aldım 92lere çıktım)
Bu hafta 90.8
Fark - 700
Emziren bi anne olaraktan fena değil hı
Yawrukush
bu hafta az da olsa artiysa haftaya cok iyi bir eksi gelecek bence. yani ins.Kilo bildirimi
2 hafta önce:61.6
Bugün: 61.3
Fark: -300 gr
Yüzde: 0.49
Yawrukush @aydingelini
fotoğrafı unuttum acele çıktım yarın sabah ekleyeyim olur mu
eksi olsun da... 200 gr olsun. tebrikler
haftaya 6 lar geliyor gibi sanki. hadi ins.Ben bayram gününden beri çok tehlikeli sularda yüzdüm, dün biraz biraz toparladım. O yüzden iç açıcı bir sonuçla gelemedim maalesef. Haftaya daha bi güzel olacak inşallah.
bayram öncesi cuma: 71
Bugün: 70.9
Fark: 0.1 kg
%: 0.14
@esmeriiimYawrukush Eki Görüntüle 2672120
tebrikler guzel bir eksigünaydıns,
@Tanssss
2 hafta önce: 75.5
geçen cuma: 74.8
bugün: 74.8
2 haftalık fark: .7
yüzde: .93
son 1 haftalık fark: 0, yüzde 0
daha güzel günlerim olmuştu
Eki Görüntüle 2672132
super super super tebrik ederim
haftaya cok guzel bir eksi gelir ins.
Çok sağol canımcok guzel gitmis bayrama ragmen. tebrikler..
bu arada bebis kac aylik?
800 gr kadar bir artiSana da günaydın özgecim
Çok artı değildir inşallah?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?