- 15 Ekim 2012
- 3.291
- 6.918
- 358
- 36
Su tam da spordan muaftımCok guzel bir gun olmus menu olarak canim :)
Su ve spor ne alemde?
Evet canim ust uste geldi bir cok haber ama haftaya guzel bir eksiyle donecegim araniza :)Ah üzüldüm 2 arkadaşına da
Hasta olan iyileşir umarım
Boşanma kararı da haklarında en iyisi nasıl olacaksa öyle olsun
Ama trye dönen bir arkadaşının olması kötü olmuştur senin açından
böyle dönemlerde bir de diyet düşünemiyor insan
Hem mutlu anlar yaşamışsın hem mutsuz
Sen iyi ol da, kilo gider nasıl olsa.
Iste yaslilik alametleri , muafsin dogru , unuttum canim :))Su tam da spordan muaftım
ELİNE SAGLIK GUZEL OLDUOldu sanırım de mi kaptanım
BENİM HERGÜN YAPMAM LAZIM BU CEZAYIGuzel arkadaslarim listemizi paylastim, bugun derece gelmesi imkansiz ama ceza almadan, en az hasarla kapatiyoruz bayram sonu yarismamizi..
***Kilo veren tum arkadaslarimi tebrik ediyorum, ben bayaaa artidayim mesela, vurun banaaaaa
Arrietty_ kaptanimiz bu hafta aktif olamayacak , spor yarismalarini ben devraliyorum bu hafta..
Ne dersiniz puanli spor yarismasi mi yapalim, yoksa gunluk 1 spor yarisi mi belirleyelim?
***Odul ogunu yapacak arkadaslarim bugun ya da yarin odul ogunleri mutlaka yapilip ,bitiyor, pazar gunu kacamak yapanlara , 45dk leslie cezasi gelecek...Bu kuralimiz cok net..45 dk leslie yaparim diyenler kacamak yapabilir..
KAPTANIM TAKILDIM YA 1 AYDIR 1 HAFTA 74.1 BİR HAFTA 72.6 72.5bu nasil buyuk, nasil guzel bir suprizz , bayildim kilona Tansucum...
Not ettim canim menunu bugun tablomuzu hazirlayacagim :)
Hosgeldin Feyzosum nasilsin, nerelerdesin canim benim :)
Ahh sana sarilmak istiyorum canim, bende 800 gr artidayim(
Bilmiyorum Filizim ne oldu bize
Yok sen takimda olmayinca kilo veremiyorum, totem gibi bisey oldu, bir gittin hemen kilolar yapisti
Cok tesekkur ederim canim guzel mesajina, pandemiden hic dgunum oldugunu anlamadim bile
Iyi ki yollarimiz kesisti Filizim, duygularimiz karsilikli...
Canim en son kilon 81 idi listemizde yani aslinda kilo almamissin 2 hafta oncesine gore, sabitsin :)
Canim hedef kilona, kolayca, azimle, hizlica ulasman dileklerimle, tekrar hosgeldin..
Kaptanim bence her gune bir spor belirleyince herkes yapamıyor ben de dahil .. ilk sayfadaki puanlamalar gecerli olsa aslinda olmaz mi ?Guzel arkadaslarim listemizi paylastim, bugun derece gelmesi imkansiz ama ceza almadan, en az hasarla kapatiyoruz bayram sonu yarismamizi..
***Kilo veren tum arkadaslarimi tebrik ediyorum, ben bayaaa artidayim mesela, vurun banaaaaa
Arrietty_ kaptanimiz bu hafta aktif olamayacak , spor yarismalarini ben devraliyorum bu hafta..
Ne dersiniz puanli spor yarismasi mi yapalim, yoksa gunluk 1 spor yarisi mi belirleyelim?
***Odul ogunu yapacak arkadaslarim bugun ya da yarin odul ogunleri mutlaka yapilip ,bitiyor, pazar gunu kacamak yapanlara , 45dk leslie cezasi gelecek...Bu kuralimiz cok net..45 dk leslie yaparim diyenler kacamak yapabilir..
Olur tabiki canim , sizin fikrinizi bu sebeple almak istedim :)Kaptanim bence her gune bir spor belirleyince herkes yapamıyor ben de dahil .. ilk sayfadaki puanlamalar gecerli olsa aslinda olmaz mi ?
Gulum ara ara saliyoruz o yuzden ,1 ileri, 1 geri hesabi oluyor bizimkisi..ELİNE SAGLIK GUZEL OLDU
BENİM HERGÜN YAPMAM LAZIM BU CEZAYI
KAPTANIM TAKILDIM YA 1 AYDIR 1 HAFTA 74.1 BİR HAFTA 72.6 72.5
oyyy cok minikmis. bende gecen sene 4 aylıkken baslamistim. ama sütüm azalıyordu. hatta grupta bana neden erkenden basladin bebegin biraz buyusun diyenler olmuştu hakli olarak. ama ben bir an once uzerimdeki yuklerden kurtulmak istiyordum. seni şuan o kadar iyi anlıyorum ki. bir an once fazlaliklarin gtsin istiyorsun muhtemelen. hiic acele etmeden sutunu etkilemeden strese girmeden saglikla gitsin kilocuklarÇok sağol canım4 aylık olduk dün
KAPTANIM NEFİS KÖRELTMESİ OLUYOR İYİ OLUYOR ASLINDAGulum ara ara saliyoruz o yuzden ,1 ileri, 1 geri hesabi oluyor bizimkisi..
Evet diyet isi zor ve uzun bir surec, arada istediklerimizi yemek motive ediyor :)KAPTANIM NEFİS KÖRELTMESİ OLUYOR İYİ OLUYOR ASLINDA
Ayyy Amiiiinnn canımmmoyyy cok minikmis. bende gecen sene 4 aylıkken baslamistim. ama sütüm azalıyordu. hatta grupta bana neden erkenden basladin bebegin biraz buyusun diyenler olmuştu hakli olarak. ama ben bir an once uzerimdeki yuklerden kurtulmak istiyordum. seni şuan o kadar iyi anlıyorum ki. bir an once fazlaliklarin gtsin istiyorsun muhtemelen. hiic acele etmeden sutunu etkilemeden strese girmeden saglikla gitsin kilocuklar
Birbirimize sarılalım çukurda özgecimmHarikasin hic baska sozum yok.
Hadesin cukuru da guzel , ben 800 gram ile cukura dusuyorum gulum :)
Bu hafta aktif olmani istiyorum canim, lutfen her firsatta takima gel , cok uzaklastin..
Harikasin..
Eller havayaaa oooleeeyyyy
200 gr artidasin canim bu kadarla kurtardigimiza cok sevindim :))
Kocaman tebrikler canim..
Tebrikler Banucum, haftaya foto cekmeyi unutma olur mu :))
Tebrikler canim :))
Eksi olsun bizim olsun pestomm..
Bu hafta aktif olmani bekliyorum senden, eski azimli pestoyu istiyorum..
Tamam canim nasil istersen..
Canim son kilon 70.6 idi onu baz aldik :))
Tebrikler canimm, bayram sonrasi cok cok guzel bir eksi.
Haftaya 2siyle de tartilirsin canim, fark varsa ona gore bildirim yapariz, hic sorun degil. :)
Sarilalim canim :))Birbirimize sarılalım çukurda özgecimm
Bayram dolayısı ile kapalıydık kaptanım artık buralardayım
amin canim insallahbu nasil buyuk, nasil guzel bir suprizz , bayildim kilona Tansucum...
Not ettim canim menunu bugun tablomuzu hazirlayacagim :)
Hosgeldin Feyzosum nasilsin, nerelerdesin canim benim :)
Ahh sana sarilmak istiyorum canim, bende 800 gr artidayim(
Bilmiyorum Filizim ne oldu bize
Yok sen takimda olmayinca kilo veremiyorum, totem gibi bisey oldu, bir gittin hemen kilolar yapisti
Cok tesekkur ederim canim guzel mesajina, pandemiden hic dgunum oldugunu anlamadim bile
Iyi ki yollarimiz kesisti Filizim, duygularimiz karsilikli...
Canim en son kilon 81 idi listemizde yani aslinda kilo almamissin 2 hafta oncesine gore, sabitsin :)
Canim hedef kilona, kolayca, azimle, hizlica ulasman dileklerimle, tekrar hosgeldin..
cok guzel bir menu olmus afiyet olsunHazır onlineken menümü de paylaşayım
Sonra dersin başına gidicem yine
Sabahki minik ekmekleri nohut unundan yaptım
Canım çok ekmek istemişti
Yarıdan fazlası duruyor hala
Bir kaç gün tabağımda bamya göreceksiniz
Süzme yoğurda geçtim. Allahım o nasıl bir kurtarıcı. Karbonhidrat değeri de düşük. Kahvaltıda üstüne yağ gezdirdim akşam yemeğinde pul biber ☺
Yawrukush @ciseak77
haftaya super bir eksiyle ortaligi kasip5 kavurcaksin kaptancigim
menu de spor da cok guzel.PERSEMBE MENUM
SABAH
Eki Görüntüle 2672320
ARA
Filtre kahve
1 hurma
OGLEN
Eki Görüntüle 2672321
AKSAM
Eki Görüntüle 2672322
SU:2 lt
SPOR: 11bin adim.
kesinlikle ben de katiliyorum belirli bir sey olunca yapamiyoruz.Kaptanim bence her gune bir spor belirleyince herkes yapamıyor ben de dahil .. ilk sayfadaki puanlamalar gecerli olsa aslinda olmaz mi ?
evet ben yeniyim2 haftadir ben nikah bayram derken takima yeni arkadaşlar gelmiş zamanla herkesi tanırım inşallah. Baya aktifleşmiş buralar
Hoşgeldin demek istiyorum önceliklekizlar bu aksam ip atlamayi dusunuyorum tabi bebis erken uyursa. kimler katilmak ister??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?