Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Evet canim ust uste geldi bir cok haber ama haftaya guzel bir eksiyle donecegim araniza :)

Oldu sanırım de mi kaptanım
ELİNE SAGLIK GUZEL OLDU
BENİM HERGÜN YAPMAM LAZIM BU CEZAYI
KAPTANIM TAKILDIM YA 1 AYDIR 1 HAFTA 74.1 BİR HAFTA 72.6 72.5

Kaptanim bence her gune bir spor belirleyince herkes yapamıyor ben de dahil .. ilk sayfadaki puanlamalar gecerli olsa aslinda olmaz mi ?

Çok sağol canım 4 aylık olduk dün
oyyy cok minikmis. bende gecen sene 4 aylıkken baslamistim. ama sütüm azalıyordu. hatta grupta bana neden erkenden basladin bebegin biraz buyusun diyenler olmuştu hakli olarak. ama ben bir an once uzerimdeki yuklerden kurtulmak istiyordum. seni şuan o kadar iyi anlıyorum ki. bir an once fazlaliklarin gtsin istiyorsun muhtemelen. hiic acele etmeden sutunu etkilemeden strese girmeden saglikla gitsin kilocuklar

Ayyy Amiiiinnn canımmm
Aynen öyle bian önce kurtulmak istiyorum fazlalardann hiç bi kıyafetim olmuyo sinir oluyorum
Sütümü etkilenmeden gider inşaAllah

Birbirimize sarılalım çukurda özgecimm
Bayram dolayısı ile kapalıydık kaptanım artık buralardayım

amin canim insallah
cok guzel bir menu olmus afiyet olsun
Eski kilo:66.2
Bugun:67
Fark:+0.8
Yuzde: % -1.21
Eki Görüntüle 2672319
haftaya super bir eksiyle ortaligi kasip5 kavurcaksin kaptancigim
PERSEMBE MENUM
SABAH
Eki Görüntüle 2672320

ARA
Filtre kahve
1 hurma

OGLEN
Eki Görüntüle 2672321

AKSAM
Eki Görüntüle 2672322

SU:2 lt
SPOR: 11bin adim.
menu de spor da cok guzel.
Kaptanim bence her gune bir spor belirleyince herkes yapamıyor ben de dahil .. ilk sayfadaki puanlamalar gecerli olsa aslinda olmaz mi ?
kesinlikle ben de katiliyorum belirli bir sey olunca yapamiyoruz.
2 haftadir ben nikah bayram derken takima yeni arkadaşlar gelmiş zamanla herkesi tanırım inşallah. Baya aktifleşmiş buralar
evet ben yeniyim adim da emine.
nikah kimindi bu arada??

kizlar bu aksam ip atlamayi dusunuyorum tabi bebis erken uyursa. kimler katilmak ister??
Hoşgeldin demek istiyorum öncelikle
Ben ders çalışıyorum katılamam ama şu finaller geçsin hunharca spor yapmaya geri döneceğim inşallah
Bir daha da yaz okuluna tövbeliyim :)
Ben jane, 34 yaşındayım, bekarım, hem öğretmenim hem öğrenciyim :) 4 hazirandan beri burdayım ve toplamda 9,1 kg verdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…