- 1 Kasım 2017
- 849
- 3.646
- 63
- 40
Günü erken kapatmışsın süper olmuş.kizlar bu gunun menüsü
sabah 11.00
1 has. yumurta domates marul
3 zeytin 2 dilim sucuk ve 2 kasik kadar çökelek (peynirden vazgecemiyorum)
17.30
1 p. etli yesil fasulye
1 kase yoğurt
su 3 u gecti
500 ip
5200 adim
50 squat
bnnu
Tesekkür ederım ıyıyım kaptanım regl oldum bugun pek mutluyumSagol canim benim, eksik olma..
Nasilsin :)
Şimdi de sen ona resti çekiyorsun merak etme kelebeğimÖyleydimama artık her gün sık sık bunu yapınca da sanırım vücudum yeter be seninle mi uğraşıcam manyak diyip bana rest çekti
Desteklerinizlen efenim desteklerinizlenAy bu ne güzel menüdür böyleafiyet olsun beybimli, çok iyi gidiyorsun. Maşallahlarcaaağ
Sen de mi yulafMotivatedAlready
08.30
5 badem, 1 ceviz, 1 hurma
14.00
1 avuç kuruyemiş
Sağlıklı tarifleriyle ünlü arkadaşımınmasama koyduğu iki küçük yulaflı kurabiye
20.30
5-6 yk tavuklu bezelye
2-3 kaşık dünkü pancar salatasında
2-3 badem
2 dilim pastırma
1 yk yoğurt
Su: 2 lt
Spor:
Şimdi de sen ona resti çekiyorsun merak etme kelebeğim
Adetin yaklaştı canım iki üç gün varMenum
Sabah
Menemen
1 dilim ekmek
Peynir
Ogle
2 dilim tatli
1 bardak kola
Aksam
6 kucuk karniyarik
1 kase cacik
Korkuyorum asermem var adetimde yaklasmadi
Su 16
Spor 18000 adim 900 puan
Yawrukush M MaviFeslegen
Asermis gibi surekli canim birseyler istiyor kaptanimKola ve tatli mi , naptin Tansuuuuuuuu
Aayyy canim bende bir disimden oldum kizimdaYani çokta dengeli vermedim aslında cumaya 2 gün kala gitti 700 gr öncesinde artıydm
Yani bol dediğim de 10 yk falandır
Evet araları daha dengeli yapmam lazm
Hurma almam lazım
Of bide dişlerim yaplck çok etkilemez inşaAllah kaplama olck
Bende denedim de sutum degisir diye icmedim 2 gun denedim deÇok geçmiş olsun kaptanım Allah şifa versin. Okul demişsin orda okullar açılıyor mu ?
Canım sürahime suyu koydum içine maydanoz salatalık limon ve yeşil elma kesip koydum dolaba attım soğuk soğuk içiyorum cumaya kadar evdeyken bu sudan içeceğim :)
Ben hamile iken zeytin yapragini cignemek yada haslayip suyu ile gargara yap dediler onla fayda gordum bir dia ile yirttimİnşaAllah canm ya artk 9 ları görmek istemiyorum kalıcı bi şekilde gider inşaAllah
Dişlerim çok çok çok acil maalesef 1 ay daha geç gelsen çekmeye başlarmışz dedi
3 20lik çekilecek ve arkaya 4 kanal tedavi + kaplama olck
Diş ihmale gelmiyo maalesef çok kötü hissediyorum kendimi
Kilo bildirimlerini ihmal etme canimIyi akşamlar herkese ☺Yawrukush kaptanım cook geçmiş olsun bir daha olmaz inşallah. Ben geldim ama çok giremiyorum kayinvalidemler var, hatta beraber memlekete gidicez okullar uzaktan eğitim şeklinde açılacağı için. Eylülün başında eve gelirim yine de diye düşünüyorum. Bu süreçte tam adapte olamadım ☹ bugünkü menum Cook kötü mesela. Hiç yazmiyim daha iyi. Nasıl toparlicam bilmiyorum. Bir bozulunca düzen zor oluyur düzene koymak.
Evet maalesef ama aserdim resmen dayanamadim sutum de cekmesinafiyet olsun bebise sut olsun
tabi cok zor gecmistir canim size destek olacak sen esinle ilgilenirken cocuklarina bakacak senin yukunu azaltacak birilerinin olmasi guzel olurdu. insallah yardim edenler olmustur ama boyle zor gunlerde ailelere ihtiyac duyuluyor.
Allah gurbet ellerde sizi guzel insanlarla karsilastirsin
bu menuye kolayla tatli pek yakismamis canim
eba tv dersleri cok iyi cok guzel canim ama bizim ogrenciler tasimali, cogu koyden geliyor. ilgili aileler var tabi ama cogu ilgisiz ailelerin ve eba tv yi takip eden ogrenci sayisi cok az. orda insanlar o kadar emek veriyor ne ugraslarla simdi ders hazirliyorlar. ama bizim ogrenciler izlemiycek bilenasil olcak bu isler nasil geccek bu dönem... neyse hayirlisi olsun.
suoer olmus afiyet olsun
kesinlikle katiliyoum ne olacagini bilmemek, bu belirsizlik cok kotu
oglum 4 e gecti hadi onun canli dersleri olur olmadi evde birlikte calisiriz da kiz 1. sinifa basliycak onu napcaz. online okuma yazma öğrenilmez. seyreltilmis dersler de yeterli olur mu... 1. sinif velisi olarak telas icindeyim. pffff.
ah şu firüs
evet büyüdü 1.5 yasinda artikkipir kıpır masallah. sen kararli olduktan sonra hemen kurtulursun fazlaliklardan. bayramda herkes arti iken sen ne guzel kilo vermistin. (bak nasil aklimda kalmış, etkilenmisim demek ki )
daha tam motive olamadin mi acaba o yuzden mi spor konusunda tembellik var??
senin azmini ve potansiyelini gecen sene gordum ve inaniyorum kisa surede mezun olacaksın
Aaahhhh bende o mutlulugu yasasamTesekkür ederım ıyıyım kaptanım regl oldum bugun pek mutluyum
Hadi ya bende telefona format atinca bilgilerim gitti adet tarihim karistiAdetin yaklaştı canım iki üç gün var
Geçen ay beraber olmuştuk ta
Menüm
Sabah
2 tane incir
1 dilim.ekmek
2 kaşık lor
Öğlen
1 bardak süt
2 etimek
Akşam
4 kaşık zeytinyağlı semizotu yemeği
Su 2 litre
Spor ağlamak
Sebepsiz duygusallık yaşıyorum
Evlilik depresyonu olabilir eğer öyle birşey varsa. Annemi özledim
Kızlarımn yaş aralığı 2.5 yaş var aralarında üst üste hamile kalınca dişlerim çok etkilenmişAayyy canim bende bir disimden oldum kizimda
Sonra kaplama 20 lik diste 4 tane bende 2 si kaldi
Nıye kızz yoksaaaAaahhhh bende o mutlulugu yasasam
Bende de oyle oldu ama bir ara denk dusurup kurtuldum sukurKızlarımn yaş aralığı 2.5 yaş var aralarında üst üste hamile kalınca dişlerim çok etkilenmiş
Hic deme korkum cooookkkk 2 si ile aklima zor mukayyet oluyorumNıye kızz yoksaaa
Çok geçmiş olsun canim Rabbim şifasını versin insallah nasil eşin simdi iyi mi ilaclarini kullaniyor muKizlar iyi aksamlar, nasilsiniz?
Zor gecen 3 gunun ardindan gelebildim takima..
Pazar gecesi esim rahatsizlandi, kendisinin kalp rahatsizligi olmustu daha once (2 yil once), hastanelik olmustuk, kalp atislari bir gunden uzun sure dakikada 140-150nin altina inmemisti her turlu ilaca ,seruma vs'ye ragmen.
En son elektrosok verilip, kalbi yeniden calistirip, normale dondurmek istediler.Ama genel anesteziyi verince, kalp atislari normale donmustu cok sukur.
Pazar gecesi, sabah 4te kaldirdi beni kotuyum diye, hastanelik olmadik, fakat surekli kullanmasi gereken ilaci birakmisti doktoruna sorup.Ilac aliyor yine, ve 3 gundur her seyine asiri dikkat ediyoruz.
Bende hicbir sey yapacak, hatta takima gelecek enerjide bile degildim, affedin.
Simdi daha iyi, kalp atislari duzenli, gogsunde baski - agri kalmadi.
Akinda yarin okula basliyor, okulla ilgili de bir suru kosturmam oldu birde.
Sizler neler yaptiniz?
@FitFiliz hic iyi bir es olamadim sana , ki seni ne kadar ozlemistim, iple cekmistim es olmayi, buna da ayrica uzgunum canim
Gecmisi okuyayim kizlar..
Sagol Allah razi olsun gulum, simdi iyi cok sukur, kalp rahatsizligi, ritim bozuklugu ailelerinde genetik..Çok geçmiş olsun canim Rabbim şifasını versin insallah nasil eşin simdi iyi mi ilaclarini kullaniyor mu
Bnm kardesimde de ritim bozukluğu var 2 kere ameliyat oldu gerçekten çok zor bi durum canım Allah yardımcınız olsun çok üzüldüm gerçektenSagol Allah razi olsun gulum, simdi iyi cok sukur, kalp rahatsizligi, ritim bozuklugu ailelerinde genetik..
Bir daha hic yasamayiz insallah..
Sen nasilsin?
Restine rest, kilosuna yulaf
Bundan sonra böyle
O zaman kulüp sembolü vakti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?