Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Cokk gecmıs olsun canım eşine dıkkat edın tabıkı hıcbırsey saglıktan onemlı degıl

Uzaktan eğitim çok zor her açıdan ama en azından bu seneki eğitimin ne olacağını net şekilde ogrenmişsiniz, bu da bir şey. Burda da 21 Eylüle ertelendi. Hatta az önce açıkladılar. 21 Eylül yaklasinca belki yine açıklama olur ertelenir, belki de seyreltilmiş şekilde başlar. Ne olacağını bilmemek hiç iyi gelmiyor bana.

Teşekkürler canım ben de senin gelmeme sevindim. Büyümüştür şimdi bebiş di mi? Kilolari beraber veririz çünkü malesef biraz geri aldım. Yoğun spor da yapasim var, bir yandan da tembellik ediyorum sorma canım
Senin adın bile fit şekerim, 66 halaylar eşliğinde geliyor
Benim tren geriye gitti
Özlemcim hayırlı olsun yeni başlangıç canım. Kısır döngüye girmiş hissediyor bazen insan.

Burada da ilk donem sonrasi ailenin insiyatifinde dediler ama gercekten cok zor oluyor Filizim.
Aras kucuk olmasa ve Akinin derslerine yardim ederken bizi bir nebze rahat biraksa bu kadar zorlanmayiz..
Ama hergun odevlerin deadline'i oluyor, onlari, projeleri yetistir.
Bir yandan arasi oyala, bir yandan evin gundelik isleri gercekten alip basimi kacasim geliyor.
Bu sene ogretmenimiz erkek, 2.siniflarda tek bir tane erkek ogretmen vardi ve tum erkek cocuklari o ogretmeni cok seviyorlar ve bizim ogretmenimiz o oldu..
O acidan cok mutluyuz :)
Turkiyede de egitim durumu biran evvel cozume kavusur insallah canim.
Sende stres yapma kendine, guzel olacak..

Haklısın canım olabildiğince pozitif düşünmekte fayda var ,
Benim küçük de 2. sınıf ya, o yüzden bizi bekleyen durum ortak derdimiz kuzum. Allah yardımcımız olsun

Haklısın canım olabildiğince pozitif düşünmekte fayda var ,
Benim küçük de 2. sınıf ya, o yüzden bizi bekleyen durum ortak derdimiz kuzum. Allah yardımcımız olsun
Masallah kuzucuga, birbirimizle cocuklara nasil yardimci oluruz vs paylasim yapariz aramizada canim, ayni yastalarmis :))

Iyi akşamlar herkese Yawrukush kaptanım cook geçmiş olsun bir daha olmaz inşallah. Ben geldim ama çok giremiyorum kayinvalidemler var, hatta beraber memlekete gidicez okullar uzaktan eğitim şeklinde açılacağı için. Eylülün başında eve gelirim yine de diye düşünüyorum. Bu süreçte tam adapte olamadım bugünkü menum Cook kötü mesela. Hiç yazmiyim daha iyi. Nasıl toparlicam bilmiyorum. Bir bozulunca düzen zor oluyur düzene koymak.

afiyet olsun bebise sut olsun
tabi cok zor gecmistir canim size destek olacak sen esinle ilgilenirken cocuklarina bakacak senin yukunu azaltacak birilerinin olmasi guzel olurdu. insallah yardim edenler olmustur ama boyle zor gunlerde ailelere ihtiyac duyuluyor.
Allah gurbet ellerde sizi guzel insanlarla karsilastirsin
Menum
Sabah
Menemen
1 dilim ekmek
Peynir
Ogle
2 dilim tatli
1 bardak kola
Aksam
6 kucuk karniyarik
1 kase cacik
Korkuyorum asermem var adetimde yaklasmadi
Su 16
Spor 18000 adim 900 puan
Yawrukush @1delimavi
bu menuye kolayla tatli pek yakismamis canim
eba tv dersleri cok iyi cok guzel canim ama bizim ogrenciler tasimali, cogu koyden geliyor. ilgili aileler var tabi ama cogu ilgisiz ailelerin ve eba tv yi takip eden ogrenci sayisi cok az. orda insanlar o kadar emek veriyor ne ugraslarla simdi ders hazirliyorlar. ama bizim ogrenciler izlemiycek bile nasil olcak bu isler nasil geccek bu dönem... neyse hayirlisi olsun.
suoer olmus afiyet olsun
kesinlikle katiliyoum ne olacagini bilmemek, bu belirsizlik cok kotu
oglum 4 e gecti hadi onun canli dersleri olur olmadi evde birlikte calisiriz da kiz 1. sinifa basliycak onu napcaz. online okuma yazma öğrenilmez. seyreltilmis dersler de yeterli olur mu... 1. sinif velisi olarak telas icindeyim. pffff.
ah şu firüs
evet büyüdü 1.5 yasinda artik kipir kıpır masallah. sen kararli olduktan sonra hemen kurtulursun fazlaliklardan. bayramda herkes arti iken sen ne guzel kilo vermistin. (bak nasil aklimda kalmış, etkilenmisim demek ki )
daha tam motive olamadin mi acaba o yuzden mi spor konusunda tembellik var??
senin azmini ve potansiyelini gecen sene gordum ve inaniyorum kisa surede mezun olacaksın

Ay bu ne güzel menüdür böyle afiyet olsun beybimli, çok iyi gidiyorsun. Maşallahlarcaaağ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…