Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

700 gr verdm canım
Paylaşm inşaAllah
Dengeli vermissin aslinda. Bebeginin kirlettigi bez miktarinda azalma var miydi?

Menunde de bulgur pilavini cok abartmana gerek yok. Pilav ve et yapsan mesela. Bir de 2 ogun yiyorsan iki de ara yapabilirsin. Aksam yemegini erken yeyip sonrasında ceviz+hurma ya da hurma+sut gibi

Yani çokta dengeli vermedim aslında cumaya 2 gün kala gitti 700 gr öncesinde artıydm

Yani bol dediğim de 10 yk falandır
Evet araları daha dengeli yapmam lazm
Hurma almam lazım

Of bide dişlerim yaplck çok etkilemez inşaAllah kaplama olck

Acil degilse erteleseydin. Hastalik yine pik yapti..

Zamanla oturur menülerin. Verirsin yavas yavas, cok takilma. Son kez bu rakamlardayim, bir daha gormeyecegim diyerek telkin et kendini

Çok geçmiş olsun kaptanım Allah şifa versin. Okul demişsin orda okullar açılıyor mu ?
nasil yapcaksin canim?.. daha once hic detoks suyu yapmadim.
Canım sürahime suyu koydum içine maydanoz salatalık limon ve yeşil elma kesip koydum dolaba attım soğuk soğuk içiyorum cumaya kadar evdeyken bu sudan içeceğim :)

Acil degilse erteleseydin. Hastalik yine pik yapti..

Zamanla oturur menülerin. Verirsin yavas yavas, cok takilma. Son kez bu rakamlardayim, bir daha gormeyecegim diyerek telkin et kendini
İnşaAllah canm ya artk 9 ları görmek istemiyorum kalıcı bi şekilde gider inşaAllah

Dişlerim çok çok çok acil maalesef 1 ay daha geç gelsen çekmeye başlarmışz dedi
3 20lik çekilecek ve arkaya 4 kanal tedavi + kaplama olck
Diş ihmale gelmiyo maalesef çok kötü hissediyorum kendimi

Canim 2 ara ogun yapabilirsin.
Kuruyemis, hurma yiyebilirsin ara ogunlerinde, 1 adet meyve, ya da 1 kase yogurt gibi ara ogunler ekle mutlaka..

Yine cok guzel birgun olmus, adimlarda artmis :)

Cok gecmis olsun. Kolay gecer umarim.

Canim yarin aciliyor okullar ama tum sene online egitim olacak.
Yani cocuklar okula gitmeyecek ama tum yuk velinin uzerinde, odevler-online dersler, projeler vs.
Akinda 2. sinifa basliyor, bakalim nasil bir sene olacak..
Sen nasilsin gulum, is guc nasil?

Cok gecmis olsun canim, biran evvel tedavi olup rahatlarsin insalah..

Sabah
1 haşlanmış yumurta
5 siyah zeytin
1 kk beyaz peynir
1 salatalık
1 domates

Öğle
3 yk makarna
3 yk yoğurt

Akşam
4 yk yulaflı yoğurt

Su 2L
Spor 1 saat yürüyüş 240 puan

• Eve gelince detoks suyu yaptım cumaya kadar ondan içeceğim. (sürahinin içine maydanoz, salatalık,yeşil elma ve limon)
Yawrukush B barga

Anladımm burda nasıl olacak bakalım ...
Benim de eh fena değil kaptanım aynı iş güç devam.. Cuma akşam çalışıyorum o gün akşam gelemem kaptanım bildireyim ama sabahtan buralarda olurum :)

Harika birgun olmus canim :)

Anladımm burda nasıl olacak bakalım ...
Benim de eh fena değil kaptanım aynı iş güç devam.. Cuma akşam çalışıyorum o gün akşam gelemem kaptanım bildireyim ama sabahtan buralarda olurum :)
Kolay gelsin canim, nobetin var mi, isler cok yogun mu?
Tamam kuzum haber verdigin icin sagol..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…