Amin canim, cok tesekkur ederim..Cok gecmis olsun kaptanim. Daha iyi olmaniza sevindim. Allah bir daha yasatmasin..
Teşekkür ederim kaptanımCanim sorun degil esas listede degilsin zaten..
Bebeginin beslenip kilo almasi en onemli sey..
Bu sekilde devam edebilirsin..
Dengeli vermissin aslinda. Bebeginin kirlettigi bez miktarinda azalma var miydi?700 gr verdm canım
Paylaşm inşaAllah
Her sey yolunda kaptanim. Ev ici kosturmacadayim bende. Goremeyince merak etmistim seni. Iyi olmana sevindimAmin canim, cok tesekkur ederim..
Sen nasilsin gorusmyeli, her sey yolunda mi?
Yani çokta dengeli vermedim aslında cumaya 2 gün kala gitti 700 gr öncesinde artıydmDengeli vermissin aslinda. Bebeginin kirlettigi bez miktarinda azalma var miydi?
Menunde de bulgur pilavini cok abartmana gerek yok. Pilav ve et yapsan mesela. Bir de 2 ogun yiyorsan iki de ara yapabilirsin. Aksam yemegini erken yeyip sonrasında ceviz+hurma ya da hurma+sut gibi
Acil degilse erteleseydin. Hastalik yine pik yapti..Yani çokta dengeli vermedim aslında cumaya 2 gün kala gitti 700 gr öncesinde artıydm
Yani bol dediğim de 10 yk falandır
Evet araları daha dengeli yapmam lazm
Hurma almam lazım
Of bide dişlerim yaplck çok etkilemez inşaAllah kaplama olck
Çok geçmiş olsun kaptanım Allah şifa versin. Okul demişsin orda okullar açılıyor mu ?Kizlar iyi aksamlar, nasilsiniz?
Zor gecen 3 gunun ardindan gelebildim takima..
Pazar gecesi esim rahatsizlandi, kendisinin kalp rahatsizligi olmustu daha once (2 yil once), hastanelik olmustuk, kalp atislari bir gunden uzun sure dakikada 140-150nin altina inmemisti her turlu ilaca ,seruma vs'ye ragmen.
En son elektrosok verilip, kalbi yeniden calistirip, normale dondurmek istediler.Ama genel anesteziyi verince, kalp atislari normale donmustu cok sukur.
Pazar gecesi, sabah 4te kaldirdi beni kotuyum diye, hastanelik olmadik, fakat surekli kullanmasi gereken ilaci birakmisti doktoruna sorup.Ilac aliyor yine, ve 3 gundur her seyine asiri dikkat ediyoruz.
Bende hicbir sey yapacak, hatta takima gelecek enerjide bile degildim, affedin.
Simdi daha iyi, kalp atislari duzenli, gogsunde baski - agri kalmadi.
Akinda yarin okula basliyor, okulla ilgili de bir suru kosturmam oldu birde.
Sizler neler yaptiniz?
@FitFiliz hic iyi bir es olamadim sana , ki seni ne kadar ozlemistim, iple cekmistim es olmayi, buna da ayrica uzgunum canim
Gecmisi okuyayim kizlar..
Canım sürahime suyu koydum içine maydanoz salatalık limon ve yeşil elma kesip koydum dolaba attım soğuk soğuk içiyorum cumaya kadar evdeyken bu sudan içeceğim :)nasil yapcaksin canim?.. daha once hic detoks suyu yapmadim.
İnşaAllah canm ya artk 9 ları görmek istemiyorum kalıcı bi şekilde gider inşaAllahAcil degilse erteleseydin. Hastalik yine pik yapti..
Zamanla oturur menülerin. Verirsin yavas yavas, cok takilma. Son kez bu rakamlardayim, bir daha gormeyecegim diyerek telkin et kendini
Bizde de ayni kosturmacalar bir yandan devam canim, eksik olma..Her sey yolunda kaptanim. Ev ici kosturmacadayim bende. Goremeyince merak etmistim seni. Iyi olmana sevindim
Canim 2 ara ogun yapabilirsin.Yani çokta dengeli vermedim aslında cumaya 2 gün kala gitti 700 gr öncesinde artıydm
Yani bol dediğim de 10 yk falandır
Evet araları daha dengeli yapmam lazm
Hurma almam lazım
Of bide dişlerim yaplck çok etkilemez inşaAllah kaplama olck
Yine cok guzel birgun olmus, adimlarda artmis :)
Cok gecmis olsun. Kolay gecer umarim.İnşaAllah canm ya artk 9 ları görmek istemiyorum kalıcı bi şekilde gider inşaAllah
Dişlerim çok çok çok acil maalesef 1 ay daha geç gelsen çekmeye başlarmışz dedi
3 20lik çekilecek ve arkaya 4 kanal tedavi + kaplama olck
Diş ihmale gelmiyo maalesef çok kötü hissediyorum kendimi
Canim yarin aciliyor okullar ama tum sene online egitim olacak.Çok geçmiş olsun kaptanım Allah şifa versin. Okul demişsin orda okullar açılıyor mu ?
Canım sürahime suyu koydum içine maydanoz salatalık limon ve yeşil elma kesip koydum dolaba attım soğuk soğuk içiyorum cumaya kadar evdeyken bu sudan içeceğim :)
Cok gecmis olsun canim, biran evvel tedavi olup rahatlarsin insalah..İnşaAllah canm ya artk 9 ları görmek istemiyorum kalıcı bi şekilde gider inşaAllah
Dişlerim çok çok çok acil maalesef 1 ay daha geç gelsen çekmeye başlarmışz dedi
3 20lik çekilecek ve arkaya 4 kanal tedavi + kaplama olck
Diş ihmale gelmiyo maalesef çok kötü hissediyorum kendimi
Anladımm burda nasıl olacak bakalım ...Canim yarin aciliyor okullar ama tum sene online egitim olacak.
Yani cocuklar okula gitmeyecek ama tum yuk velinin uzerinde, odevler-online dersler, projeler vs.
Akinda 2. sinifa basliyor, bakalim nasil bir sene olacak..
Sen nasilsin gulum, is guc nasil?
Harika birgun olmus canim :)Sabah
1 haşlanmış yumurta
5 siyah zeytin
1 kk beyaz peynir
1 salatalık
1 domates
Öğle
3 yk makarna
3 yk yoğurt
Akşam
4 yk yulaflı yoğurt
Su 2L
Spor 1 saat yürüyüş 240 puan
- Eve gelince detoks suyu yaptım cumaya kadar ondan içeceğim. (sürahinin içine maydanoz, salatalık,yeşil elma ve limon)
Yawrukush B barga
Teşekkür ederim kaptanım ben de mutluyum dün tost yedim hala ona pişmanım :)Harika birgun olmus canim :)
Kolay gelsin canim, nobetin var mi, isler cok yogun mu?Anladımm burda nasıl olacak bakalım ...
Benim de eh fena değil kaptanım aynı iş güç devam.. Cuma akşam çalışıyorum o gün akşam gelemem kaptanım bildireyim ama sabahtan buralarda olurum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?