Kilo bildirimi
Geçen cuma:60.5
Bugün: 60.4
Fark: 100 gr
Yüzde:0.17
Şoklardayım reglim ve artı çıkacağımı sanıyordum
Eki Görüntüle 2678238
Yawrukush Birgaripanne Arrietty_
Canım bebeğimden dolayı sabah 6.30 da uyanıyorum 7 de emziriyorum 7.30 da tartılıp 8 de evden çıkıyorumDaha iyisini yapiyor canim
Aaa cok yakiniz
Etkilemez biraz daha gec tartilsan daha iyi olurdu sanki
Cannim farki 100 ile carpip gecen haftaki kilona bolup yuzdeni de yazarsan seviniriz
Ucuz kurtulmussun
Ayni fark gitmis
güzel süpriz olmuş o zaman, hatta regl sonrası şişlik inince daha güzel yansır tartıya
Emzirme sonrasi daha cok fark oluyor bendeCanım bebeğimden dolayı sabah 6.30 da uyanıyorum 7 de emziriyorum 7.30 da tartılıp 8 de evden çıkıyorumhakikaten ucuz atlattım hafta içi bir gün tartıldım da 61li rakamları gördüm şoklardayım o yüzden şu an Ve çok mutluyum
Sanırım ben de emzirmeden dolayı regl olmama rağmen kaç aydır eksi çıkıyorum bu günlerde deEmzirme sonrasi daha cok fark oluyor bende
Yedım aslında kuzum oğlen tavuklu salata yedım akdam bamyaYine yememissin birsey gulum
if yapmayi denesene :)
Evet ıstıkrarlıyım gercekten bıde bugun ıkı gun tatıle gıdıcem orda kesın artı gelecegımGüzel olmuş bence, iyice adapte olmuş gördüm seni :)
Tartıldın mı şekerim? Kırdın inşaallah 64 lanetiniEvet ıstıkrarlıyım gercekten bıde bugun ıkı gun tatıle gıdıcem orda kesın artı gelecegımkız senı etıketleyesım gelıyo hep ya eşim gıbı hala
Evet farki fark yapiyoruzSanırım ben de emzirmeden dolayı regl olmama rağmen kaç aydır eksi çıkıyorum bu günlerde de
Canim yuzde hesaplamissin
Gecen haftaki kılo 64.000
Bu haftakı kılo 63.100
Fark -900
Yuzde. 1.40
Allahımm hep boyle devam etse keske ınsallah tatılde artı gelmem
Yawrukush Birgaripanne
pesto26 senıde etıketlıcem banane
Şükür bu hafta kırıldı tatlımm ınsallah gerı almam otele gıdıyorum şuan cok korkuyorumTartıldın mı şekerim? Kırdın inşaallah 64 lanetini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?