Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Daha iyisini yapiyor canim

Aaa cok yakiniz

Etkilemez biraz daha gec tartilsan daha iyi olurdu sanki

Cannim farki 100 ile carpip gecen haftaki kilona bolup yuzdeni de yazarsan seviniriz

Ucuz kurtulmussun

Ayni fark gitmis
Canım bebeğimden dolayı sabah 6.30 da uyanıyorum 7 de emziriyorum 7.30 da tartılıp 8 de evden çıkıyorum hakikaten ucuz atlattım hafta içi bir gün tartıldım da 61li rakamları gördüm şoklardayım o yüzden şu an Ve çok mutluyum

Emzirme sonrasi daha cok fark oluyor bende

Sanırım ben de emzirmeden dolayı regl olmama rağmen kaç aydır eksi çıkıyorum bu günlerde de
Evet farki fark yapiyoruz
Günaydınlar

Geçen hafta 90.4
Bu hafta 89.0
Fark 1.4

Yawrukush
Canim yuzde hesaplamissin

Günaydın kızlar, reglim tam 5 gün gecikti, normalde 1-2 gün gecikiyodu ama bu sefer beni çok şaşırttı. Anlayacağınız haala ödemliyim
Geçen cuma:68,3
Bu cuma:68,1
Fark:-200 gramcık
Yüzde:0,29

Listede olduğum için + çıkmaktan iyidir diyorum. Ve hiç dikkat edemiyorum diyete dikkat etsem süper kilo verecektim okadar yürüyüp hareket etmeye..

Eklentiler

• AA336348-4D2C-4418-96CC-A750AFFD3E70.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 15
Kaptancığım ve aralıklı oruç yapan arkadaşlarım bir şey danışmak istiyorum. Bu bir hafta zorlanma olmadı bende. Sabah 8 akşam 18 çalışıyorum. Şimdi tatile gideceğim. 9 gibi uyanıp bir muz yiyip denize inerdik. 11 gibi kahvaltı yapardık. Şimdi muz vs yemeden biraz yürüyüp üstüne yüzsem ilk öğünümü yine 11-12 arası yapsam olur mu acaba yani dayanabilir miyim ne derseniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…