Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ne güzel bir huy bende genelde daha fazla yok muuğğğ oluyor
O da güzel taktik valla, tartının da ters tepeceğini sanmıyorum sonuçta bir iki kere yapmışsın nolursun gel artık 6laraaa

"ozur dilerim kendim" yemeği
eskiden sevmezdim ama artik her aksam kabak yesem bıkmam. ya da cok motive olmusum sanirim kabak en guzel besin olarak gorunuyor şuan. ne zamama kadar surcek bilemiyorum
Kııız ben bugün öyle yorgun bitap halde ve telefonuma kavuşma hasreti içerisindeyken, son kalan güç kırıntılarımla (abartmaya devam ediyorum ) markete kabak almaya gittim. haşlanmış hali özellikle, pek bi tadı olmasa da aşırı masum minnoş bişey gibi geliyor. Yarın sabah bu methiyelerimin karşılığını vermiş olur umuyorum kabağı en güzel besin olarak görmeye başladıysan bu iş olmuş demektir, gazan mübarek olsun karşim

sen de mi bu aksam kabak yiyengillerdensin.
siyah cayin odem yaptigini hic duymamistm.
senin de dedigin gibi gunu cekirdekle bitirmeseymissin supermis. yine de tarfida guzel sonuc gelcek ins. gun boyu hafif gecirmissin

Yaa teşekkür ederimmm
Şişkinliği tahmin edip üzerine bir güzel kayısı çayı içtim
Tartıda 68 i son gördüğüm tarih o cağnım cumartesiydi, ah o ışıl ışıl güneşli cumartesi...
O tartı o sayıyı gösterecek

Teşekkür ederim

aaah ah o cumartesiler, pazarlar o güzel atlara binip gittiler mi yoksa.... (bende 69.9 u pazar gördüm de araya sokuşturayım dedim )
Kayısı çayı Napıyo bilmiyorum ama inşallah güzel bişey yapıyodur kayısının yaptığını yapıyosa iyi

evet evet cok şükür gormeye basladim yarin da sarimsakli yoğurtlu kabak salatasi mi yapsam yoksa firinda mucver mi ya da kabak spagetti. ayy neyse sustum konustukca canim birseyler yemek istiyor.
iyi geceler canim. gozlerim kapaniyor.. iyi uykular

Çarlinin çikolata fabrikasına alternatif olarak serendipitinim kabak fabrikası gibi bir şey canlandı gözümde şu kabak spagettiyi denemek istiyorum ama üşeniyorum. İyi geceler canım

Olsun be pestom, sen sporunu yapmışsın sonuçta boşver sayıları
Bence dünden daha iyi olmuş hem sevdiğin şeyleri yemişsin hem de abartmadan yemişsin.
Yarına güzel bir eksiyle uyanacaksın bence

sen de mi bu aksam kabak yiyengillerdensin.
siyah cayin odem yaptigini hic duymamistm.
senin de dedigin gibi gunu cekirdekle bitirmeseymissin supermis. yine de tarfida guzel sonuc gelcek ins. gun boyu hafif gecirmissin
Çekirdeğe pişman oldum ama son pişmanlık fayda etmiyo yedim gitti

Gittiler, sanırım arkadan da bir toynak geçirdiler ama olsun biz ayağa kalkıp onlara yetişmesini de biliriz
Aynen ikisi de aynı işlevi görüyor

Gittiler, sanırım arkadan da bir toynak geçirdiler ama olsun biz ayağa kalkıp onlara yetişmesini de biliriz
Aynen ikisi de aynı işlevi görüyor
Dengeler o zaman tamam
Nefesler tutuldu, heyecan dorukta...
Yarın sabah tartıda görüşürüz motiveytıdım

Dengeler o zaman tamam
Nefesler tutuldu, heyecan dorukta...
Yarın sabah tartıda görüşürüz motiveytıdım
Canım senle aramızda 200 gr var bn geçen cuma 70.4 tüm bakalım tartıda ne kasarım bu hafta heyecan dorukta resmen bi de arti cikiyormusum ayy ne uzulurum valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…