- 1 Kasım 2017
- 849
- 3.646
- 63
- 40
Gunduz dolu dolu gecmis aksam az olmus umarim gec saatlerde acikmazsinBen hiç yazmasam iyi aslında bugün diyeti çok geçtim.
Sabah
1 kırmızı biber
Peynir
3 zeytin
Öğlen
3 lokum 2 kuru incir 1 patila 1 kase tarhana
Akşam
Sadece çekirdek yedim bir avuç
Spor
Leslie'nin 46 dakikalık 3 mil programını yaptım.
Adin yagmur mu cok seveerimHoşgeldin canım, çok çabuk istedğin kiloya gelirsin umarımben yağmur evliyim 1 oğlum var o doğduğundan beridir ev hanımıyım ( ay ne değişik geldi şuan ilk kez yazdım bunu ) 26 yaşındayım boyumuz aynı benim hedefim inşallah ilk olarak 60 bol eksiler diliyorum
Bence acelesi yoksa bebek uyumusken uyuYawrukush kaptanım dinlenmekten ziyade şuanda da çok boş yalnız hissediyorum ya, nekdar anlaşamasakta falan iyi oluyodu kalabalık..
Bugün menümü paylaşayım çok saçma bi gündü..
sabah canım bişey istemedi hindiba kahve içtim 1 kupa 1 minik kurabiye yedim.
Ara: 9 fındık
Öğlen: arkadaşım geldi kahveye yemek yiyememiştim açtım 3 yk makarna hüplettim hemen
Sonrasında 1 fincan türk kahvesi
Akşam: 1 porsiyon kıymalı bamya ve bol salata ton balıklı( yarısı benm yarısını eşim tarafına koydum)
Şimdide 1 bardak süt içtim
Su: 2 lt olmuştur
Spor yok denecek kadar az. Sadece ev işleri ve ev içinde adımlama..
Arkadaşım gelince oğlum ilk defa öğlen uyumadı. 9buçuğu zor ettik sonrasında banyo falan derken biraz önce uyudu. Bende uyumak istiyorum ama ütülerim var onları da yapıp yatıcam yoksa yine bir iki saat telefonda oyalanıcam. O yüzden o zamanı ona ayırıyorum
Emziriyorsan yemende sıkıntı yok kuruyuiyi geceler kizlar. cocuklar ve bebis uyuduktan sonra gelebiliyorum o yuzden baya gec yazıyorum. bu sefer once menumu yazayim sonra mesajlari okuycam.
bugun seminerlerimiz basladi biliyorsunuz o yuzden kahvaltimi okulda yaptim ama doger gunler bu sekilde haZırlıklı olamayabilirim ya da kahvaltiya zaman bulamayabilirim
11.00
1 has. yumurta 5 zeytin
1 kk peynir ve bolca marul
15.00 1 avuç leblebi 1 kuru kayisi
17.00 1 kase yesilmercimek corbasi ve 1 kase yogurt
aslinda ogunlerim burda bitmisti ama aksam cocuklara yedirirken tadina bakayim dedim ve cok canim cekti o yuzden
19.00 küçük kase kurufasulye (tadina bakayim derken küçük bir kase yedim
su 3u geçti
7000 adim ve birazdan ip atliycam
MotivatedAlready Yawrukush Arrietty_
Birgaripanne
Masterchef izleyemedim acıktımGunduz dolu dolu gecmis aksam az olmus umarim gec saatlerde acikmazsin
Tabağınız çok güzel afiyet olsun latteler gibi hazır kahvelerdeki süt tozu direkt göbek yağı yapıyor demişti bana geçen sene diyetisyen içlerindeki şekerde insülin direncini etkiliyor demişti. Ama tabi ne kadar tükettiğinizi bilmiyorumMerhaba kızlarrr
Menüm geliyor:
09.00
1 adet muz
10.30
1 şekersiz latte
15.00
250 cal ton balıklı salata
25-30 çiğ antep fıstığı
67 calorilik diyet atıştırmalık
20.00
Eki Görüntüle 2680181
O kırmızı şeylerin 2si pastırma. Foto dışında onlardan 2 tane daha yedim, epey inceler. Bitanesi 7 gram falan. Tabak dışında 9-10 fındık fıstık.
Su olayını yapamadım maalesef aşırı aşırı aşırı yoğun bir pazartesiydi. Öğle arasına kadar kantine inemedim, sonra da yemek yediğim için içmek zor oldu. 2 olmuştur ama..
B barga
Hoşgeldin Vera, çok yapıcı bir yorumla katkıda bulunmuşsun, gelmene memnun oldum :) Haklısın, genelde latte içtiğimde şişkinlik de hissediyorum, gece uyuyamadığım için işime odaklanmakta zorluk yaşadım,çok sert kahvede de içmek istemedim. amaaan diyip yaptım bir hovardalık. Attım hafızaya bu bilgiyiTabağınız çok güzel afiyet olsun latteler gibi hazır kahvelerdeki süt tozu direkt göbek yağı yapıyor demişti bana geçen sene diyetisyen içlerindeki şekerde insülin direncini etkiliyor demişti. Ama tabi ne kadar tükettiğinizi bilmiyorum
Ben demistim demicemMasterchef izleyemedim acıktımşuan dua ediyorum bir an önce sabah olsun da kahvaltı yapıyım
Onemli deil canim yarin telafi edersinBugünkü menüm ü yazayim kaçayım canım çok sıkkın gerçekten neyse bakalım
Sabah
2 yumurta biraz sucuk
Akşam
6 ızgara köfte
Salata
Ayran
Şu 2.5 lt
Spor hastahanedeydim gelince kaynanam gildeydim bisey yapamadım
bnnu Birgaripanne Yawrukush
Canım iyi ki kuru fasulyeyi yemişsin... Yoksa aç yatacakmışsın, açlık kilo verme açısından da hiç iyi değil.iyi geceler kizlar. cocuklar ve bebis uyuduktan sonra gelebiliyorum o yuzden baya gec yazıyorum. bu sefer once menumu yazayim sonra mesajlari okuycam.
bugun seminerlerimiz basladi biliyorsunuz o yuzden kahvaltimi okulda yaptim ama doger gunler bu sekilde haZırlıklı olamayabilirim ya da kahvaltiya zaman bulamayabilirim
11.00
1 has. yumurta 5 zeytin
1 kk peynir ve bolca marul
15.00 1 avuç leblebi 1 kuru kayisi
17.00 1 kase yesilmercimek corbasi ve 1 kase yogurt
aslinda ogunlerim burda bitmisti ama aksam cocuklara yedirirken tadina bakayim dedim ve cok canim cekti o yuzden
19.00 küçük kase kurufasulye (tadina bakayim derken küçük bir kase yedim
su 3u geçti
7000 adim ve birazdan ip atliycam
MotivatedAlready Yawrukush Arrietty_
Birgaripanne
Selamlar
Çok saçma sapan bir gün oldu
Sabah 6da uyandım ki öyle bir planım yoktu. Kalkmışken sporumu yapayım aradan çıksın dedim. 1 saat(yarım saat kardiyo, yarım saat chole ting) yaptım.
öncesinde hc yağlı kahve içtim.
Sonrasında kolojen(10 gr protein var içinde)
okula gittim. Öğlen menemen( yaklaşık 2 kaşık, yakın çektiğim için büyük gibi görünüyor tabak ama değil, en küçük pasta tabaklarından) ve 2 parça peynir yedim. Karpuz ve ekmek vardı ama onları yemedim tabii.
17:30a kadar toplantı yaptık. Allahtan okul eve yakın. Aşıırrrııı acıkmıştım. Diğer tabağı hazırladım hemen.
krepler susamdan yapıldı.
ama peynirleri ve süzme yoğurdun yarısını yiyemedim maalesef. Kaldı onlar.
Su 2,5 ama 3-3,5 olur geceye kadar.
Yawrukush G GCA Arrietty_
dun suyla geceyi bitirdim ama bu aksam baya zorlandim. iki haftadir aksam yemeginden sonra canim hicbirsey istemiyordu ama iki gündür canim surekli birseyler istiyorÖyle oldu valla ödül var dediler geldik
Sakın yemeee sakın, bak bir kere fazla karb yiyince vücut asla doymuyor... O kadar zamandır diyet yapıyorum hiçbir zaman canım tatlı yada ünlü bir şey çekmedi ilk defa bu kadar abarttım şimdi deli gibi dahasıbı istiyorum, kendimi tutuyorum
Aslında bir su içsen düzelir
harikaGünaydın
Yawrukush kaptanım aktifsin :)
6da uyandım ilk iş gününün heyecanıyla
9:20 gibi evden çıkıcam bari sporumu yapayım da aradan çıksın diye düşünüyorum
Kontrol tartısında 67,3 çıktım. Sanırım cuma 69 çıkmamın sebebi ödem. Dün regl oldum. Yoksa 2 günde 1,7 kg vermedim tabii ki :)
afiyet olsun ozgecim aslinda salcali yumurta en guzel köy ekmegiyle gider. ama onu çıtır olduktan sonra yapmak lazimPAZAR MENUM
Sabah bu kiloyu gorup kurkcu dukkanina ya da sahalara geri dondum diyebiliriz
Eki Görüntüle 2679690
SABAH (Yulafi yiyemedim 2. Fotoda goruyorsunuz. Yumurta ve salataliklari yedim)
Eki Görüntüle 2679689
Eki Görüntüle 2679688
OGLEN
Eki Görüntüle 2679687
ARA
Filtre kahve + 1 hurma
AKSAM (Salcali yumurtayi ilkkez denedim,gayet guzel oldu)
Eki Görüntüle 2679686
SU: Unuttum bugun icmeyi,arttiracagim, 1bucuk lt ancak olmustur.
SPOR: Leslie 1 mil, akil almayacak kadar cok ev isi, yuruyus.
Eki Görüntüle 2679685
Yatana dek en az 21000 adim olurArrietty_ 1050 puan.
supersinGünaydınlar:) Erkenden uyandım sabah yürüyüşümü yapıcam sahilde. Sabah tartıldım 54.4 çıktım yani eksi 1,6 kilo
cumaya kadar iner cnm dikkat ettikten sonraGunaydın kızlar
Tabıkı tahmın ettıgım oldu kırdım dıye sevınemedıgım 64 meraba dedı sabah
Cuma 63.1
Pazartesı 64.2
Fark +1.100
yuh yaww barı 300-500 olsaydı ama gerı ınecegım cumaya kadar
vampircim o ne guzel eksi oyle. tebriklerCuma 71,8
Pazartesi 70,6
Fark - 1,2 kg
muhtesem...
sevgili esim haftaya eksiyle baslamissin cok iyi
senin eksin de cok iyigünaydın, maşallah 2 günde nası farketti kilolarınız öyle beaaah :')
benim:
cuma: 73.1
bugün: 72.8
cumaya 72.5 görsem uçarımg
pesto26
cumaya kadar halledersin sen cnmGecen cuma 70.4
Bugun 70.7
Dikkat etmiyorum ondan galiba ama yine az az vermeye devam ileride geri almamak icin
Yawrukush Arrietty_ Hyperborea17
telafisi olacak bir arti. cumaya eksiye döner ins.Selam kızlar nasılsınız? Artık normal rutinime dönüyorum. Kimseler kalmadı çünkü yine biz bize kaldık oğluşla
reglden sanırım + çıktım
Cuma:68,1
Pazartesi:68,3
2 gunde 500gr harikasin
Ve durum listesi ➡
bnnu & B Beklenen2
5.000 adim
delimavi & MorVampirella
0 adim
pesto26 & B barga
15.500 adim
MotivatedAlready & sserendipity
28. 700 adim
JaneRizzoli & G GCA
5.000 adim
Birgaripanne & Hyperborea17
20.000 adim
ciseak77 & esmeriiim
0 adim
@blume90 & @_Vera_
36.600 adim
Yawrukush & Arrietty_
81.006 adim
Ve durum listesi ➡
bnnu & B Beklenen2
5.000 adim
delimavi & MorVampirella
0 adim
pesto26 & B barga
15.500 adim
MotivatedAlready & sserendipity
28. 700 adim
JaneRizzoli & G GCA
5.000 adim
Birgaripanne & Hyperborea17
20.000 adim
ciseak77 & esmeriiim
0 adim
@blume90 & @_Vera_
36.600 adim
Yawrukush & Arrietty_
81.006 adim
Direnn, cuma günü gelince yiyeceğiz çatur çuturdun suyla geceyi bitirdim ama bu aksam baya zorlandim. iki haftadir aksam yemeginden sonra canim hicbirsey istemiyordu ama iki gündür canim surekli birseyler istiyor
harika
afiyet olsun ozgecim aslinda salcali yumurta en guzel köy ekmegiyle gider. ama onu çıtır olduktan sonra yapmak lazim
supersin
cumaya kadar iner cnm dikkat ettikten sonra
vampircim o ne guzel eksi oyle. tebrikler
muhtesem...
sevgili esim haftaya eksiyle baslamissin cok iyi
senin eksin de cok iyitebrikler
cumaya kadar halledersin sen cnm
telafisi olacak bir arti. cumaya eksiye döner ins.
2 gunde 500gr harikasin
guzel cnm cumaya eksilerle geliriz ins.Cuma 69.9
Bugün sabit
krepler susamdan mi yapiliyor?? nasil yapiyorsun?Selamlar
Çok saçma sapan bir gün oldu
Sabah 6da uyandım ki öyle bir planım yoktu. Kalkmışken sporumu yapayım aradan çıksın dedim. 1 saat(yarım saat kardiyo, yarım saat chole ting) yaptım.
öncesinde hc yağlı kahve içtim.
Sonrasında kolojen(10 gr protein var içinde)
okula gittim. Öğlen menemen( yaklaşık 2 kaşık, yakın çektiğim için büyük gibi görünüyor tabak ama değil, en küçük pasta tabaklarından) ve 2 parça peynir yedim. Karpuz ve ekmek vardı ama onları yemedim tabii.
17:30a kadar toplantı yaptık. Allahtan okul eve yakın. Aşıırrrııı acıkmıştım. Diğer tabağı hazırladım hemen.
krepler susamdan yapıldı.
ama peynirleri ve süzme yoğurdun yarısını yiyemedim maalesef. Kaldı onlar.
Su 2,5 ama 3-3,5 olur geceye kadar.
way way bu hizla sen cumaya super bir eksiyle gelirsinBende kilo bildirimi yapayim.
Dun:69.2
Bugun:68.8
hosgeldin vera. birlikte guzel kilolar verelim. ben emine 35 yasindayim 3 cocugum var ve ogretmenim.Merhaba hanımlar zayıflama yarışmanıza bende katılmak istiyorum. Umarım kilolarımız çabucak gider
Kullanıcı Adı : _Vera_
Mesleginiz: öğrenci
Yaşınız : 22
Medeni Durumunuz : bekar
Çocuk Sayısı ve yaşları: -
Yaşadığınız şehir: ankara
Boyunuz : 1.58
Kilonuz: 72.2
Hedef kilonuz : 63
Kilo alma hikayeniz : tatlıya aşırı düşkünüm ve moralim her bozulduğunda aşırı tatlı yerim fast foof ağırlıklı beslenirdim eskiden
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Hatalı beslenme alışkanlığımı bırakıp sağlıklı bir hayata dönmek ve tabiki fiziksel olarak değişmek
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? Hayır.
afiyet olsun cnm kremali olmasi kalorisini katlamis makarnanin ama zaten gun boyu cok az yemissin. spor olsaydi cok iyi olurdu canimYawrukush kaptanım destek mesajlarjn her zaman bana iyi geldi. Teşekkür ederim
Kahvaltı
Sade neskace
3 dilim.peynir
2 dilim.ekmek
Ikındı
Tavuk sote
4 kaşık kremalı makarna
Anjelika erik 3 tane
Su 2 buçuk
Sporkeşke başlasam. Âmâ diğer günlere göre daha hareketli bir gündü
@MorVampirella
spor muhtesemIyi aksamlar
Ilk ögün 12.30
Yarim mango
1 mor havuc
Eki Görüntüle 2680074
Aksam 18.00
Buyuk bir tabak kapuska
1y.k yogurt
Eki Görüntüle 2680075
Su 2,5 L
Spor
45 dk cardio 450 puan
21.192 adim 1059 puan
Toplam 1509 puan
Yawrukush Birgaripanne
lahmacun mu.... bak ya hala lahmacun diyorlarVakit olmadi. Aslinda biraz daha kucuk kasede hala kapuska yiyesim var. Cok severim
Ama hakki mi 2muzdan yanada kullana bilirim.
En gec su saat de yiyecegim diye kural koymadim kendime. Acika bilirim diye :)
Kolay gelsin
Ama bu hafta sampiyon biziz2 ødul hakkimiz olacak
Anneme lahmacun yapmasini isteyecegim.
Kizlar sanki anlasip hepsi lahmacun yemis su son 3 gundur
Ne kadar eminim bak. Hem kilo vermede Ilk olacagiz hemde yarisda
ayy ne guzel hayirli olsun.Kizlar 3 tane keci aldik 2 si sutlu tarcinli sute devammmm
afiywt olsun cnm guzel bu arada biberlerin ici bulgurludur dimiSabah
1 yumurta
öğle
1 kase mercimek çorbası
1 parça tavuk tandır
akşam
2 biber dolma
Salata
1 kase yoğurt
ara
Menengiç kahve şekersiz
2 burçak (ayda yılda balkon keyfi yaptık eşimle kahvenin yanında 2 tane gitti, sabah tartılmadan evden çıktım çok merak ediyorum , yarın tartılıp duruma göre ciddiyetimi artıracağım)
Su:2.5 lt
Spor: eve geldiğimde 19-20.30 arası ev işleri koşturması
Yawrukush B Beklenen2
bu adimlari ne zaman nerde yapiyorsunuz ya... cok guzelİyi aksamlar
Kahvaltı: 1 yumurtalı sucuklu omlet, beyaz peynir, domates ,biber
Ara: 2 galeta
Öğle: 1 kepçe aşure
Aksam: kıymalı kabak ve yanına 3 kaşık yoğurt
Arada atıştırma olarak 1 kupa nescafe yanına yarım cubuk cikolata
Su:2lt
Spor:15.000 adım 750 puan
@_Vera_ hosgeldin bu arada eş olmuşuz
diyefi cok gecmemissin de cok doyurucu ve ssglikli bir ogun olmamis gibi cnm. spor guzelBen hiç yazmasam iyi aslında bugün diyeti çok geçtim.
Sabah
1 kırmızı biber
Peynir
3 zeytin
Öğlen
3 lokum 2 kuru incir 1 patila 1 kase tarhana
Akşam
Sadece çekirdek yedim bir avuç
Spor
Leslie'nin 46 dakikalık 3 mil programını yaptım.
herseyiyle cok guzel bir gun olmus cnm.İyi aksamlar
Kilo — -800gr (83.9)
Menu
Sabah
Salata (3 yumurta, 10 siyah zeytin, 1 dilim beyaz peynir, marul, mor lahana, domates, kapya, salatalik, pancar ve avokado) ve ayran
Ara
Sutlu kahve ve ceviz (3)
Aksam
Et kofte (6 tane), sogan salatasi, ezme salata, koz biber ve ayran
Seftali
Su 3.5 litre
10 bin adim 500 puan
Birgaripanne Yawrukush
Arrietty_
guzel cnmSabah
Yulaf lapası
Öğle
1/2 muz
Akşam
4-5 yk tavuk sote
1 dolma biber
Yoğurt
Su 1,5 L
Spor yok tğm gün ev temizliği çamaşır bulaşık
@1deliimavii
kolay gelsin canim ozellikle ütü varsa.Yawrukush kaptanım dinlenmekten ziyade şuanda da çok boş yalnız hissediyorum ya, nekdar anlaşamasakta falan iyi oluyodu kalabalık..
Bugün menümü paylaşayım çok saçma bi gündü..
sabah canım bişey istemedi hindiba kahve içtim 1 kupa 1 minik kurabiye yedim.
Ara: 9 fındık
Öğlen: arkadaşım geldi kahveye yemek yiyememiştim açtım 3 yk makarna hüplettim hemen
Sonrasında 1 fincan türk kahvesi
Akşam: 1 porsiyon kıymalı bamya ve bol salata ton balıklı( yarısı benm yarısını eşim tarafına koydum)
Şimdide 1 bardak süt içtim
Su: 2 lt olmuştur
Spor yok denecek kadar az. Sadece ev işleri ve ev içinde adımlama..
Arkadaşım gelince oğlum ilk defa öğlen uyumadı. 9buçuğu zor ettik sonrasında banyo falan derken biraz önce uyudu. Bende uyumak istiyorum ama ütülerim var onları da yapıp yatıcam yoksa yine bir iki saat telefonda oyalanıcam. O yüzden o zamanı ona ayırıyorum
bu menunun kalori hesaplamasını yaptin mi cnm. toplam kac oluyor. merak ettim deMerhaba kızlarrr
Menüm geliyor:
09.00
1 adet muz
10.30
1 şekersiz latte
15.00
250 cal ton balıklı salata
25-30 çiğ antep fıstığı
67 calorilik diyet atıştırmalık
20.00
Eki Görüntüle 2680181
O kırmızı şeylerin 2si pastırma. Foto dışında onlardan 2 tane daha yedim, epey inceler. Bitanesi 7 gram falan. Tabak dışında 9-10 fındık fıstık.
Su olayını yapamadım maalesef aşırı aşırı aşırı yoğun bir pazartesiydi. Öğle arasına kadar kantine inemedim, sonra da yemek yediğim için içmek zor oldu. 2 olmuştur ama..
B barga
afiyet olsun cnm guzel olmuşBugünkü menüm ü yazayim kaçayım canım çok sıkkın gerçekten neyse bakalım
Sabah
2 yumurta biraz sucuk
Akşam
6 ızgara köfte
Salata
Ayran
Şu 2.5 lt
Spor hastahanedeydim gelince kaynanam gildeydim bisey yapamadım
bnnu Birgaripanne Yawrukush
lahmacunlari bu hafta sık sık gorcez sanirim.Birgaripanne
Selamlar
Sabah: peynir,zeytin,domates-salatalık
Öğle:tabak döner
Akşam: 1lahmacun ayran
Aralarda 1şeftali ve
1 incir yedim
Spor:Tüm gün çarşıda yürüdüm
Su: 1lt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?