Kusura bakma çok verimli olamadım. Annem birkaç hafta önce düşmüş. Kocakarı işleri yapmış. Ağrıkesicileri içmiş içmiş. Ağrısı kesilmedi. Ben de dün annemi acile götürdüm. Kadının ayağının 3 yerinde kırık vardı. 3 ü de birbirine yanlış kaynamışMenum
Sabah
119 gram yulafli omlet
1 ucgen peynir
Domates
Ikindi
2 icli kofte
Aksam
2 galeta
Su 13
Spor
12000 600 puan
20 dk chole thing 200 puan
Toplam 800 puan
Yawrukush Arrietty_ Hyperborea17
Kusura bakma çok verimli olamadım. Annem birkaç hafta önce düşmüş. Kocakarı işleri yapmış. Ağrıkesicileri içmiş içmiş. Ağrısı kesilmedi. Ben de dün annemi acile götürdüm. Kadının ayağının 3 yerinde kırık vardı. 3 ü de birbirine yanlış kaynamış
Çok geçmiş olsunKusura bakma çok verimli olamadım. Annem birkaç hafta önce düşmüş. Kocakarı işleri yapmış. Ağrıkesicileri içmiş içmiş. Ağrısı kesilmedi. Ben de dün annemi acile götürdüm. Kadının ayağının 3 yerinde kırık vardı. 3 ü de birbirine yanlış kaynamış
Yok ona pek bakamıyorum canım ya. Zaten çok da adım atmıyorum evden çıkmadığımdan. Evde de sporum belli :)Tamamdir canim ekleyecegim puanlarini. Adim sayini takip ediyor musun?
Ben menümü atmadım mı? Galiba rüyamda attım ahahahHGünaydınnn
İşe giderken yolda bıldırımımı yapayım
Saat 11 sütlü kahve
Saat 13:30 lorlu omlet 5 zeytın domates salatalık
Saat 14:30 türk kahvesi
Aksam 1 şeftali 1 erik
Su 2 lt
2.500 adım ()
10 dk leslie ( misafır geldı anca bukadar)
ciseak77
Aklimiza düştükçeDikkat dikkat
(Cekebildim mi Ilginizi )
Vucud ölcüm takibine katilmak isteyen citirlar,. Cuma günü sabah wc sonrasi ölculerinizi alin
Eki Görüntüle 2680629
Birde 2. Haftada bir cok mu erken?
Oylama yapmayi dusunuyorum Cuma günü. Ölcüm Alan citirlar arasinda bir Oylama. 2 haftada bir mi yoksa 3 haftada bir mi olsun diye
Ay canim önemi yok ki gecmis olsun dualarim annenleKusura bakma çok verimli olamadım. Annem birkaç hafta önce düşmüş. Kocakarı işleri yapmış. Ağrıkesicileri içmiş içmiş. Ağrısı kesilmedi. Ben de dün annemi acile götürdüm. Kadının ayağının 3 yerinde kırık vardı. 3 ü de birbirine yanlış kaynamış
Bence ayda 1 de olabilir. Çok değişim olmuyor çünküDikkat dikkat
Vucud ölcüm takibine katilmak isteyen citirlar,. Cuma günü sabah wc sonrasi ölculerinizi alin
Eki Görüntüle 2680629
Oylama yapmayi dusunuyorum Cuma günü. Ölcüm Alan citirlar arasinda bir Oylama. 2 haftada bir mi yoksa 3 haftada bir mi olsun diye
Evet adım yağmur aşk olsun yenimi öğrendin tansuGunduz dolu dolu gecmis aksam az olmus umarim gec saatlerde acikmazsin
Adin yagmur mu cok seveerim
Bence acelesi yoksa bebek uyumusken uyu
Emziriyorsan yemende sıkıntı yok kuruyu
Bende mezura alırsam katılıcam canımDikkat dikkat
Eki Görüntüle 2680629
Ayyy çok geçmiş olsun canım, nasıl şimdi durumu? Nasıl dayanabilmiş o ağrıya günlerce yaKusura bakma çok verimli olamadım. Annem birkaç hafta önce düşmüş. Kocakarı işleri yapmış. Ağrıkesicileri içmiş içmiş. Ağrısı kesilmedi. Ben de dün annemi acile götürdüm. Kadının ayağının 3 yerinde kırık vardı. 3 ü de birbirine yanlış kaynamış
Gerçekten öyleAnlassak da yesek bu kadar olurdu motiveytidcim. ikimizde sabah yulaf aksam yumurtalı patates yemişiz.
aksam patates oldugu icin ekmek olmasaymis daha iyi olurmus.(ben de patates yediğim icin pişmanımspor harika olmus
Bahar tuğbadan mı aldın fıstık ezmesinipesto26
dünkü menüm:
sabah: kakao-tarçın-yulaf-süt-chia lapa
öğlen: 1 ceviz, fıstıkezmesi
akşam: 2 köfte ve 1.5 yumurtadan kabaklı omlet
su: 2-2.5
spor: 1 saat yürüyebildim
Geçmiş olsun ya ameliyat mı olacakKusura bakma çok verimli olamadım. Annem birkaç hafta önce düşmüş. Kocakarı işleri yapmış. Ağrıkesicileri içmiş içmiş. Ağrısı kesilmedi. Ben de dün annemi acile götürdüm. Kadının ayağının 3 yerinde kırık vardı. 3 ü de birbirine yanlış kaynamış
Yarın gelecek inşallah, kargoda şu an.JaneRizzoli geldi mi fistik ezmesi
Yarın gelecek inşallah, kargoda şu an.
Hc yağı da çok mucizevi bir şey ya
Gidiyor kilolar
Yarın gelecek inşallah, kargoda şu an.
Hc yağı da çok mucizevi bir şey ya
Gidiyor kilolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?