Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Yok tatlım soda + limon şeklinde. Evet yola çıkmak üzereyim çokk yoğun 2 gün oldu giremedimm

Gayet güzel bebeyim, özellikle kuruyemiş neyini sevdim:)

deniiiz bayıldım bugünki yediklerine afiyet olsun

Sende çok az yemişsin canım yarın bol eksileri görürüz inşallah

Hesaplarima gore ayda 10 paket s iciyorum 14 tl den ayda 140 yilda 1680 tl ediyor kumbara alip paralarini mi biriktirsem cunku almadigim zaman bu para birikmiyor nasil oluyor anlamiyorum
Valla aynı durum bende de vardı parayı bir kenara ayırmayınca çar çur oluyordu. Ben eski bi cüzdanıma koydum sigara aldım saydım kendimi. Tabii vücudum "Vera almadın sigara kendini kandırma. Git güzel ak sigaranı iç kızım delirdin mi?" diyordu ilk zamanlar. Ama covid19 çıkınca korktum iradem devreye girdi o aç gözlü nikotin delisi bünyeme bi sus kıssss çekti. Hem para biriktirdim hemde sigarayı bıraktım.

Ay ne guzel ben dayanamamki
O yuzden kumbara daha mantikli geliyor en azindan 300 400 birikiyor

İyi akşamlar kızlar

bugün ilk öğünüm salata, ayran, et döner
Akşam yeşil fasulye, salata

2,5 lt su içtim

30u ceza olmak üzere 70 tane squat yaptım JaneRizzoli
Gayet güzel eşim :)
Tartı ne durumda?

Duyma görme tamam da bi yere kadar kız 23 yaşında abisiyle bni yan yana görünce dayanamiyomus o yüzden bnmle konusmuyo bi kavgamız yok yani kaç kere hediye aldım bakmadı köşeye attı harçlık verdim konuşmak sohbet etmek istedim yok ister istemez insan sınır oluyo

Değişik tiplerle uğraşıyoruz işte normalde anlayamadigim kimse yoktur ama bu istisna

Kacan kovalanir hesabi olmus esin ne diyor bu duruma en kucuk mu gorumce nazli buyumuste olabilir
Değişik tiplerle uğraşıyoruz işte normalde anlayamadigim kimse yoktur ama bu istisna
Bende bazi insanlari anlamaya calisirken beynim yaniyor

Merhaba kızla
Bugün ki menüm
Sabah: domates salatalık, Sucuklu yumurta 2 dilim ekmek 2 bardak çay

Ara: 12 badem

Öğlen : 1 kase tavuklu çorbA

Ara: dibek kahvesi

Akşam: 1 kase mercimek çorbası, 4 yk barbunya 2 yk pilav

Son ara: yeğenimin üniversite kazanmasını kutladık chai tea latte 2 çatal muzlu bisküvili pasta tattım

Su: 3 lt
Spor: ev işleri silme süpürme ve kendi rekorum uzun zamandır 9000 adım

Menum
Sabah fotoda
Aksam
4 5 kasik etli nohut
5 6 kasik bulgur pilavi
Su 10
Spor
9000 adim 450 p
Arrietty_ bahceye gittik yapamadim canim chole umarim yarin devam ederim
Yawrukush @Hyperborea17
Tarti oncesi guzel olmus canim

Yok tatlım soda + limon şeklinde. Evet yola çıkmak üzereyim çokk yoğun 2 gün oldu giremedimm
Canim hayirli yolculuklar, sag salim git gel ve cok eglen
Yarin tartilabilecek misin pestom?

Tebrik ederim seni ne guzel bir sey yapmissin sigarayi birakarak

İyi akşamlar kızlar

bugün ilk öğünüm salata, ayran, et döner
Akşam yeşil fasulye, salata

2,5 lt su içtim

30u ceza olmak üzere 70 tane squat yaptım JaneRizzoli
Guzel bir gun olmus canim

Canim sen elinden geleni yapmissin ,icin rahat, bosver artik o hic yokmus gibi davran...

Bugun egzersizlerin guzel kuzum,2 catal Pastaya laf etmiyorum oyuzden.
Hayirli olsun,yegeninin yolu acik olsun canim.

Kaptanim sutum birsey cekti yemelimiyim yememelimiyim

Dondurma mavi olanindan normalde kendimi tutuyordum cumaya ama oglum zor uyudu elimle sagmaya calistim cok az geldi

Kafamda deli sorular
Bir de karsi komsu anneme oglan 1 saat agliyor diye laf etmis sanki kendileri vaktinde bebek buyutmedi anlamiyorum vaktinde hic mi aglamadi ogullarin

Ellerine saglik canim

Hala çok ağır. Tüm gün yataktayım,çıkamıyorum.

Kacan kovalanir hesabi olmus esin ne diyor bu duruma en kucuk mu gorumce nazli buyumuste olabilir

Bende bazi insanlari anlamaya calisirken beynim yaniyor
Önceden o senle konuşmasa bile sen konuş diyodu artik sende konuşma onu gorme bisey söylese sende cvp verme diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…