Canim menu tablosu hazirliyorum, birazdan goreceksin, o tabloda cezalar yaziyor:)
Simdi nasilsin canim, her sey yolunda mi?
Hem icli kofte, hem galeta mi
Limonlu soda sekerli miydi pestom, sen bugun mu yola cikiyordun canim?
Ekmek ,gevrek, sut
Canim esim ne oldu boyle?
Canim cok gecmis olsun annecigine , 3 kirikla nasil dayanmis teyzem
Annelerimiz caninin kiymetini hic bilmiyor..
Yeniden bir operasyona gerek kalmamis cok sevindim, acil sifalar...
Canim canimmm nasilsin?
Baharcim sen nasilsin canim?
Cok guzel olmus esim :)
Cok uzuldum o kadar ugras ,emekler bosa gitsin..
Ne denir canim bilemedim, gelmis gitmis olsun
Bende ucgen peynire mola verecegim :)
iyiyim az stresliyim ama her şey yolunda, sen nasılsın?
bir de, ben bu hafta artık izne çıkayım, olur mu? bu ara iradem bozulmaya başladı ve gereksiz fazla yediğim şeyler oluyor. canım eskisi gibi tatlı çekmeye başladı. tatlı söz konusu oldu mu insan ağzına azıcık bile atmamalı valla ya, çok kötü bir bağımlılık. sporu da eskisi gibi yapamıyorum, toparlanmam lazım.
pesto26 cım, dünkü menüm:
sabah: 2 yumurta, peynir zeytin, küçük lavaş, az kahvaltılık sos, 1 çk falan chia. bi de kendim granola yaptım, ufacık bi kasede 10-20 ml süt ile onu yedim
öğlen: kuruyemiş neyin
akşam: fırında kabak biber. 1/2 küçük lavaş (15 gr falan)
spor: 1 saat yürüdüm
su: 2 desem belki yalan olur. 1.5 tan hallice
Selamlar
Aşırı saçma bir şekilde ilk öğünüm ciğerle oldu :) arkadaşlar yiyelim diyince kıramadım. Aynı tabaktan bir tane daha yedim. Az ciğer söylemiştim yetmeyince tam yemiş oldum.
Arrietty_ fıstık ezmem geldi :) 2 tatlı kaşığı yedim ama zor tuttum kendimi daha fazla yememek için. Aşırı seviyorum ben bunu ya :)
Su 3 lt
Spor akşam yapıcam
Dün akşam 30 dk chole ting yaptım. 300 puan.
G GCAYawrukush
@barga gitmeee :) burayı bırakma en azından, iyiydik be.
Sende çok az yemişsin canım yarın bol eksileri görürüz inşallahİyi aksamlar kızlar
@_Vera_ gecmis olsun bu arada belin için.dikkat et fazla zorlama. Menun gayet iyi hatta cok az yemişin
Menüm
Kahvaltı: 1 haslanmıs yumurta, peynir, domates, salatalık
Ögle: 1 armut
Akşam: 1 kaşık kıyma ,1 kaşık kuru fasülye, 1 kase yoğurt
Su 2lt
Spor 14000 adım 700 puan
Valla aynı durum bende de vardı parayı bir kenara ayırmayınca çar çur oluyordu. Ben eski bi cüzdanıma koydum sigara aldım saydım kendimi. Tabii vücudum "Vera almadın sigara kendini kandırma. Git güzel ak sigaranı iç kızım delirdin mi?" diyordu ilk zamanlar. Ama covid19 çıkınca korktum iradem devreye girdi o aç gözlü nikotin delisi bünyeme bi sus kıssss çekti. Hem para biriktirdim hemde sigarayı bıraktım.Hesaplarima gore ayda 10 paket s iciyorum 14 tl den ayda 140 yilda 1680 tl ediyor kumbara alip paralarini mi biriktirsem cunku almadigim zaman bu para birikmiyor nasil oluyor anlamiyorum
Ay ne guzel ben dayanamamkiValla aynı durum bende de vardı parayı bir kenara ayırmayınca çar çur oluyordu. Ben eski bi cüzdanıma koydum sigara aldım saydım kendimi. Tabii vücudum "Vera almadın sigara kendini kandırma. Git güzel ak sigaranı iç kızım delirdin mi?" diyordu ilk zamanlar. Ama covid19 çıkınca korktum iradem devreye girdi o aç gözlü nikotin delisi bünyeme bi sus kıssss çekti. Hem para biriktirdim hemde sigarayı bıraktım.
Teşekkür ederimdeniiiz bayıldım bugünki yediklerine afiyet olsun
Gayet güzel eşim :)İyi akşamlar kızlar
bugün ilk öğünüm salata, ayran, et döner
Akşam yeşil fasulye, salata
2,5 lt su içtim
30u ceza olmak üzere 70 tane squat yaptımJaneRizzoli
Gayet güzel eşim :)
Tartı ne durumda?
Duyma görme tamam da bi yere kadar kız 23 yaşında abisiyle bni yan yana görünce dayanamiyomus o yüzden bnmle konusmuyo bi kavgamız yok yani kaç kere hediye aldım bakmadı köşeye attı harçlık verdim konuşmak sohbet etmek istedim yok ister istemez insan sınır oluyoBende de benzer bir es ailesi var malesef..
Seni cok iyi anliyorum.
Fakat 12 yilda ogrendigim sey su ki, kimse asla degismiyor ve kimseyi degistirmek,iyilestirmek icin kendini harap etmeye degmiyor..
O yuzden duyma,gorme, saygisizlik etmeden yasa canim..❤
Değişik tiplerle uğraşıyoruz işte normalde anlayamadigim kimse yoktur ama bu istisnaOlur mu canim paylasmak guzeldir Allah akil fikir versin diye dua ederiz
Aayyy en sevmedigim insan tipi tamam bende agresifim falan da annem asla kardesimin esine oyle dememistir
Tabi ben trip falan atmam atarsamda tek esime atarim nazimi gudecek olan o
Ayyy
Kaptanin sana da mi
Gelmez olaydıGuzel birgun olmus,reglide gelmis
Evet canim ne sen sor ne ben soyliyim..
Yazsam roman olur.
Kacan kovalanir hesabi olmus esin ne diyor bu duruma en kucuk mu gorumce nazli buyumuste olabilirDuyma görme tamam da bi yere kadar kız 23 yaşında abisiyle bni yan yana görünce dayanamiyomus o yüzden bnmle konusmuyo bi kavgamız yok yani kaç kere hediye aldım bakmadı köşeye attı harçlık verdim konuşmak sohbet etmek istedim yok ister istemez insan sınır oluyo
Bende bazi insanlari anlamaya calisirken beynim yaniyorDeğişik tiplerle uğraşıyoruz işte normalde anlayamadigim kimse yoktur ama bu istisna
Tarti oncesi guzel olmus canimMenum
Sabah fotoda
Aksam
4 5 kasik etli nohut
5 6 kasik bulgur pilavi
Su 10
Spor
9000 adim 450 p
Arrietty_ bahceye gittik yapamadim canim chole umarim yarin devam ederim
Yawrukush @Hyperborea17
Canim hayirli yolculuklar, sag salim git gel ve cok eglenYok tatlım soda + limon şeklinde. Evet yola çıkmak üzereyim çokk yoğun 2 gün oldu giremedimm
Tebrik ederim seni ne guzel bir sey yapmissin sigarayi birakarakValla aynı durum bende de vardı parayı bir kenara ayırmayınca çar çur oluyordu. Ben eski bi cüzdanıma koydum sigara aldım saydım kendimi. Tabii vücudum "Vera almadın sigara kendini kandırma. Git güzel ak sigaranı iç kızım delirdin mi?" diyordu ilk zamanlar. Ama covid19 çıkınca korktum iradem devreye girdi o aç gözlü nikotin delisi bünyeme bi sus kıssss çekti. Hem para biriktirdim hemde sigarayı bıraktım.
Guzel bir gun olmus canimİyi akşamlar kızlar
bugün ilk öğünüm salata, ayran, et döner
Akşam yeşil fasulye, salata
2,5 lt su içtim
30u ceza olmak üzere 70 tane squat yaptımJaneRizzoli
Canim sen elinden geleni yapmissin ,icin rahat, bosver artik o hic yokmus gibi davran...Duyma görme tamam da bi yere kadar kız 23 yaşında abisiyle bni yan yana görünce dayanamiyomus o yüzden bnmle konusmuyo bi kavgamız yok yani kaç kere hediye aldım bakmadı köşeye attı harçlık verdim konuşmak sohbet etmek istedim yok ister istemez insan sınır oluyo
Bugun egzersizlerin guzel kuzum,2 catal Pastaya laf etmiyorum oyuzden.Merhaba kızla
Bugün ki menüm
Sabah: domates salatalık, Sucuklu yumurta 2 dilim ekmek 2 bardak çay
Ara: 12 badem
Öğlen : 1 kase tavuklu çorbA
Ara: dibek kahvesi
Akşam: 1 kase mercimek çorbası, 4 yk barbunya 2 yk pilav
Son ara: yeğenimin üniversite kazanmasını kutladık chai tea latte 2 çatal muzlu bisküvili pasta tattım
Su: 3 lt
Spor: ev işleri silme süpürme ve kendi rekorum uzun zamandır 9000 adım
Kaptanim sutum birsey cekti yemelimiyim yememelimiyimTarti oncesi guzel olmus canim
Canim hayirli yolculuklar, sag salim git gel ve cok eglen
Yarin tartilabilecek misin pestom?
Tebrik ederim seni ne guzel bir sey yapmissin sigarayi birakarak
Guzel bir gun olmus canim
Canim sen elinden geleni yapmissin ,icin rahat, bosver artik o hic yokmus gibi davran...
Bugun egzersizlerin guzel kuzum,2 catal Pastaya laf etmiyorum oyuzden.
Hayirli olsun,yegeninin yolu acik olsun canim.
Ellerine saglik canimİyi aksamlar
Menu
Sabah
Salata (2 yumurta, 10 siyah zeytin, marul, mor lahana, domates, kapya, salatalik, pancar ve tahin), ceyrek avokado ve sut
Ara
1 salkim dondurulmus uzum
Aksam
Et sote (2 porsiyon), yesil salata ve yogurt
Sutlu kahve ve 3 hurma
Su 3.5 litre
6 bin adim 300 puan
Birgaripanne Yawrukush
Arrietty_
Hala çok ağır. Tüm gün yataktayım,çıkamıyorum.Meyveli soda olmasa sahane olacakmis ama bu haliylede oldukca guzel canim :)
Guzel birgun olmus canim :)
Cok iyi gidiyorsun canim bu hafta :)
Bence gayet guzel birgun olmus.
Canim adimlamayi evde yapabilirsin, hatta youtube'da leslie ile evde yuruyus serileri var, onlarlada cok guzel kalori harcayabilirsin. :)
Gecmis olsun canim bebisine nasil, atesi falan olmamistir umarim..
Kuru meyveyi cok abartmadiktan sonra yiyebilirsin canim.
Mesela 1-2 hurma, 1-2 kuru kayisi, 1-2 kuru incir bunlarin hepsini bir arada degilde , diledigin bir tanesinden 1-2 tane yersen sorun olmaz.
Cay ve kahveyede guzel eslikci olurlar.
Hatta ceviz varsa bikac tane cevizde yiyebilirsin beraber :)
Cok sevindim bu habere :)
Gecmis olsun canim , cok agrin varsa agri kesici alsaydin keske, simdi nasil oldun?
Yine cok guzel bir gun :)
Ellerine saglik canim, hazirladiklarini afiyetle, mutlulukla yiyin :)
Cok az yemissin canim, nasilsin, isler gucler nasil?
Okula gitmeye basladin mi Eminecim?
Cok iyi gidiyorsun , menulerinde gayet guzel, motivasyonunu hic dusurecek bir sey yok, stre yapma canim :)
Enerji icecegi yerine yanina 1 avuc kuruyemis al mesela canim, ya da 1 meyve, 1 salatalik..
Bu seferlik boyle olmus ama bir dahakine onlemini al :)
Önceden o senle konuşmasa bile sen konuş diyodu artik sende konuşma onu gorme bisey söylese sende cvp verme diyoKacan kovalanir hesabi olmus esin ne diyor bu duruma en kucuk mu gorumce nazli buyumuste olabilir
Bende bazi insanlari anlamaya calisirken beynim yaniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?