- 9 Ocak 2018
- 5.243
- 12.999
- 248
Cok iyi canim tebriklerGünaydın Kuzular, tatil dönüşünü hareketim çok diye daha iyi bir sonuç bekliyordum ama tartıya çok da iyi yansıma olmadı ne yazıkki. Yağ-kas değişimi olmuştur belki diyorum iyi düşüneyim
geçen hafta 62,70
Bugün 62,15
Fark 550 gr
Yüzde %0,87
Eki Görüntüle 2681536
Eksi mi eksiGünaydın Kuzular, tatil dönüşünü hareketim çok diye daha iyi bir sonuç bekliyordum ama tartıya çok da iyi yansıma olmadı ne yazıkki. Yağ-kas değişimi olmuştur belki diyorum iyi düşüneyim
geçen hafta 62,70
Bugün 62,15
Fark 550 gr
Yüzde %0,87
Eki Görüntüle 2681536
Eksi mi eksi
Ben tatilden artı dönmüştüm ki genelde öyle olur
Hava değişimi falan oluyor ödem topluyor vücut
Bence gayet iyisin
Canim daha yeni basladin vucut alisma surecindeGünaydın herkese :)
Tartı bildirim günü ama hüsran oldu benim icin.
Baslangıc:56 kg
Güncel: 54.4
Eksi 1,6
Pazartesi ile aynıacaba kilomu takıldı anlamadm ya da 2 gündür wc cıkmadım ondandır ins
Teşekkür ederim kaptanımTarti oncesi guzel olmus canim
Canim hayirli yolculuklar, sag salim git gel ve cok eglen
Yarin tartilabilecek misin pestom?
Tebrik ederim seni ne guzel bir sey yapmissin sigarayi birakarak
Guzel bir gun olmus canim
Canim sen elinden geleni yapmissin ,icin rahat, bosver artik o hic yokmus gibi davran...
Bugun egzersizlerin guzel kuzum,2 catal Pastaya laf etmiyorum oyuzden.
Hayirli olsun,yegeninin yolu acik olsun canim.
Vki 19,3 zaten alt sınıra çok yakınsın.Günaydın herkese :)
Eksi 1,6
Pazartesi ile aynıacaba kilomu takıldı anlamadm ya da 2 gündür wc cıkmadım ondandır ins
Tebrikler canim bende 4 yildan sonra 69 u gordumGünaydın kızlaaar
Geçen hafta: 68,1
Bu hafta:67,7
Fark:0,4
Yüzde:0,59
Normal de fark daha fazlaydı sanırım ama wc’e kahvaltıdan sonra gidebildim. Yine bu da iyidir kaç hafta sonra 67 yi görebildim yine
Foto da bekliyoruz canim varsaGünaydın kızlaaar
Normal de fark daha fazlaydı sanırım ama wc’e kahvaltıdan sonra gidebildim. Yine bu da iyidir kaç hafta sonra 67 yi görebildim yine
insallah ondandır. Bu hafta kacamak yapmadan deniyim. Bu arada bitter cikolata kaçmaktan sayılıyormu:dCanim daha yeni basladin vucut alisma surecinde
Neyse artık kalıcı olsun da yağdan olsun bide o önemli:) motivasyonu kaybetmek yokVki 19,3 zaten alt sınıra çok yakınsın.
Hızlı vermen sıkıntı olur
Kac kilo vermeyi dusunuyorsun canim yerinde olsam sari alana girmemeye calisirim cunku asiri zayiflayip hic kilo alamayanlari gordum hastaliga kaliyorlarinsallah ondandır. Bu hafta kacamak yapmadan deniyim. Bu arada bitter cikolata kaçmaktan sayılıyormu:d
Neyse artık kalıcı olsun da yağdan olsun bide o önemli:) motivasyonu kaybetmek yok
Teşekkür ederimTebrikler canim
Hesabin guncellemeyi unutma
Tebrik ederim canım harika :)
Günaydın Kuzular, tatil dönüşünü hareketim çok diye daha iyi bir sonuç bekliyordum ama tartıya çok da iyi yansıma olmadı ne yazıkki. Yağ-kas değişimi olmuştur belki diyorum iyi düşüneyim
geçen hafta 62,70
Bugün 62,15
Fark 550 gr
Yüzde %0,87
Eki Görüntüle 2681536
Günaydın herkese :)
Eksi 1,6
Hepiniz cok guzel kilolar vermişsiniz tebriklerGünaydın kızlaaar
Sarı alan degil de alt sınırı istiyorum. Ya üst bedenle sıkıntım yok ama bacak kalınlığımdan memnun degilim. Gecen yaz 52 yi görmüştüm daha asagı düşmedim hic zaten ama hep 50 kilo olmak istemişimdir küçüklüğümden beri en son ortaokulda o kiloyu gördüm sanırım.Kac kilo vermeyi dusunuyorsun canim yerinde olsam sari alana girmemeye calisirim cunku asiri zayiflayip hic kilo alamayanlari gordum hastaliga kaliyorlar
Hmm anladim canim alt beden icin egzersiz de yapabilirsin hem sekilleniyor daha guzel oluyorSarı alan degil de alt sınırı istiyorum. Ya üst bedenle sıkıntım yok ama bacak kalınlığımdan memnun degilim. Gecen yaz 52 yi görmüştüm daha asagı düşmedim hic zaten ama hep 50 kilo olmak istemişimdir küçüklüğümden beri en son ortaokulda o kiloyu gördüm sanırım.
Aslında şöyle düsünüyorum. İstediğim kiloya inince yürüyüs yapıyorum ya onla birlikte düzenli olmuyor hareket yapasım gelmiyor. Yürüyüsü belki arada yapıp düzenli vücut sekillendirme hareketlerine yönelebilirim. İkisini bir yürütemiyorumHmm anladim canim alt beden icin egzersiz de yapabilirsin hem sekilleniyor daha guzel oluyor
Chole thing in yotube da videolarina bakabilirsin canim ic bacak kalca basen icin olani gayet iyiAslında şöyle düsünüyorum. İstediğim kiloya inince yürüyüs yapıyorum ya onla birlikte düzenli olmuyor hareket yapasım gelmiyor. Yürüyüsü belki arada yapıp düzenli vücut sekillendirme hareketlerine yönelebilirim. İkisini bir yürütemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?