Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Cok iyi canim tebrikler

Eksi mi eksi
Ben tatilden artı dönmüştüm ki genelde öyle olur
Hava değişimi falan oluyor ödem topluyor vücut
Bence gayet iyisin

Teşekkür ederim kaptanım

Günaydın herkese :)
Tartı bildirim günü ama hüsran oldu benim icin.
Baslangıc:56 kg
Güncel: 54.4
Eksi 1,6
Pazartesi ile aynı acaba kilomu takıldı anlamadm ya da 2 gündür wc cıkmadım ondandır ins
Vki 19,3 zaten alt sınıra çok yakınsın.
Hızlı vermen sıkıntı olur

insallah ondandır. Bu hafta kacamak yapmadan deniyim. Bu arada bitter cikolata kaçmaktan sayılıyormu:d

Neyse artık kalıcı olsun da yağdan olsun bide o önemli:) motivasyonu kaybetmek yok
Kac kilo vermeyi dusunuyorsun canim yerinde olsam sari alana girmemeye calisirim cunku asiri zayiflayip hic kilo alamayanlari gordum hastaliga kaliyorlar

Tebrikler canim
Hesabin guncellemeyi unutma
Teşekkür ederim
Tebrik ederim canım harika :)
Günaydın herkese :)
Tartı bildirim günü ama hüsran oldu benim icin.
Baslangıc:56 kg
Güncel: 54.4
Eksi 1,6
Pazartesi ile aynı acaba kilomu takıldı anlamadm ya da 2 gündür wc cıkmadım ondandır ins
Günaydın kızlaaar

Geçen hafta: 68,1
Bu hafta:67,7
Fark:0,4
Yüzde:0,59

Normal de fark daha fazlaydı sanırım ama wc’e kahvaltıdan sonra gidebildim. Yine bu da iyidir kaç hafta sonra 67 yi görebildim yine
Hepiniz cok guzel kilolar vermişsiniz tebrikler

Kac kilo vermeyi dusunuyorsun canim yerinde olsam sari alana girmemeye calisirim cunku asiri zayiflayip hic kilo alamayanlari gordum hastaliga kaliyorlar
Sarı alan degil de alt sınırı istiyorum. Ya üst bedenle sıkıntım yok ama bacak kalınlığımdan memnun degilim. Gecen yaz 52 yi görmüştüm daha asagı düşmedim hic zaten ama hep 50 kilo olmak istemişimdir küçüklüğümden beri en son ortaokulda o kiloyu gördüm sanırım.

Hmm anladim canim alt beden icin egzersiz de yapabilirsin hem sekilleniyor daha guzel oluyor

Hmm anladim canim alt beden icin egzersiz de yapabilirsin hem sekilleniyor daha guzel oluyor
Aslında şöyle düsünüyorum. İstediğim kiloya inince yürüyüs yapıyorum ya onla birlikte düzenli olmuyor hareket yapasım gelmiyor. Yürüyüsü belki arada yapıp düzenli vücut sekillendirme hareketlerine yönelebilirim. İkisini bir yürütemiyorum

Selam kızlar tartıda artı cıkmıs gozukuyorum ama moralımı bozmuyorum cunku şöyle
Gecen hafta cuma 63.1
Pazartesı 64.2
Bu cuma. 63.4

tatılde aldıgımı verdıgım ıcın ıyı bısey bence
64 lerde yeterınce takıldıgım ıcın 63 ler cann gelıyor
Haftaya vuma 62 li bı sayı gormek ıstyorum ınşallah
ciseak77 Yawrukush

Eklentiler

• DE9D3C39-9692-42B7-B714-3F67410F8C01.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 26
Chole thing in yotube da videolarina bakabilirsin canim ic bacak kalca basen icin olani gayet iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…