Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kızlar göbeği nerden,simiti nerden ölçüyoz yaff??:)
canim göbegi göbek deligindenden,simitide onun 2 3 parmak asagisindan,ölcüler bende kayitli

canim ben ilac kullanmaya karsiyim,herkesin kendi tercihi ama zayifliycaz diye sagligimizdan olmayalim,ilac bu sonucta yn tesirsiz ilac olmasi imkansiz,hepsi palavra

aslında haklısın hasretim

kızlar leslie 1 mile yapmıştım dün. şimdi 5 mile var elimde. 3 mil yaptım az önce (birden 5 e geçmeyim dedim)) umarım ileriki günlerde de devamını getirebilrim:)) benim gibi dışarda yürüyüş bile yapamayanlara evde güzel bi spor.

bi ara bende yaptım güzel gerçekten terletiyoda:)
ama kadndan bıktım walk walk bilmemne sıkıldım:))
şimdi yeni bişi buldum slim in 6 diye onu yapıom bende

bi ara bende yaptım güzel gerçekten terletiyoda:)
ama kadndan bıktım walk walk bilmemne sıkıldım:))
şimdi yeni bişi buldum slim in 6 diye onu yapıom bende

haklısın nidahcım insan görmekten bıkar bi süre sora:)) geçen sene de başka bi dans videosu vardı ben de kadından sıkıldım die bıraktım bi daha yapmadım. bakalım leslie yle olan aşkım ne kadar surecek

slim in 6 hiç duymadım

memnun oldum ablacım ne güzel kocaman kızların var benim kızımda büyüsede yürüyüşler gitsek maşallah allah nazarlardan saklasınn...

bugünümü arzediyorum şekerlerr
sabah klsik diyet kahvaltı
ara sekersiz neskafe
öğle koooccccaman bi tabak salata
ara 2 domates form çay
akşam 1 kepçe bamya 2 kaşık bulgur pilavı bol salata

memnun oldum ablacım ne güzel kocaman kızların var benim kızımda büyüsede yürüyüşler gitsek maşallah allah nazarlardan saklasınn...
Canımmmmmmmmm,seni çok özledim ben.Hanımlar sizleri tanımıyorum ama,Ayşe ile 3 ay aynı takımda omuz omuza yürüme şansına sahip oldum.Tek bir hafta azmini bırakmadı,gece 2 lerde görevden geldiği günler bile sporunu aksatmadı.Onunla gurur duyuyorum.Arkadaşıma çok iyi bakın olur mu.Hepinize azim ve mutluluklar diliyorum...

afiyet olsun canım öğlen az olmamışmı çorba fln ekleseydin

verdiği kilolardan belli zaten:) Allah daim etsin,hepimize irade versinn..

allah senin iyiliğini versin!...Kız oyna benim içinde oyna.Boşver o söylenenleri.Çekemedikleri için söylemişlerdir.Fazla kilo fazla yük.Vücudumuz ve bizim sağlığımız için normal kiloda olalım da varsın çirkin olalım.Ama dediğim gibi "yetişemediği ciğere mundar "demiştir o.....

offff çok kötüyüm
menüme uymadım
oğleyin 2 incir 1 ceviz 1 kase yoğurt
ara 1 dilim kek 1 poğaça 1 dilim tatlı 1 kase börülce salatası
akşam yok
misafirliğe gittim arkadaşım çok ısrar etti
sinir oluyom bazen böle ısrarlara ne güzel eşim öğle yemeğine gelmedi hafif geeçti derken löp löp gitti hamurişi tatlılar
30 dk platesimi yaptım akşam eve gelince yürüyüşümü yapıcam ama

biberiyeyi emziriken yapılıo diye duydum ama bırakayım bari
emzirenlere kuru börülce haşlaması şiddetle tavsiye olunur inanılmaz süt yapıo haberiniz olsun
misafirlikteyim sonra yine yazmaya çalışırım

Selam kızlarrrr
Dün sabahtan beri gelemedim.Hesapta dün herkese laf atacaktım.Platese giderken biberiyemi sürdüm.Buram buram biberiye koka koka, üstünede sauna eşfmanı geçirdim.Vallaha platesten çıkışta kokudan yanıma yaklaşılmıyord u.
Eve döndükten sonra duşumu aldım.Günlük ev işi yemekti derken akşamı yapmışım.Zaten öğlen eşim nette olduğu için bana sıra gelemiyor.Sabaha kadar oturup,sabahın 5-6 sı yatıp öğlen duruma göre 11 ile 1-3 arası uyanıyor.Artık keyfine veya yapacağı iş varsa ona göre kelkıyorduuuuu.Şimdi onuda değiştirdi 30-36 saat uyanık 24 saat uyuyor.Allah onu doğru yola getirsin.Herhangi birşey söylemek yada konuşmak istemiyorum.Çünkü sinirlerim bozuluyor.Hayır konuşsamda değişen birşey yok.
Düzensiz bir hayatımız var.O yüzden de düzensiz yemek yiyoruz.

Şimdiiii geleilim bebişlere Allahım allahım ne şekerler onlar öyle......Allah nazarlardan saklasın.Allah hepsinin bahtını güzel etsin.Yerim ben onlarııııı......
Benim yerime siz onları şöyle bir güzel yoğurun.

Geçmişi okuyup okuyup cevap yazdığım için böyle parça parça yazıyorum.Bakiiim hah kendimi kısaca tanıtacaktıım.
Ben 43 yaşındayım.3 cadolozum var.9-11 ve 16 yaşında.Birde hepsinden küçük her türlü ilgi ve sevgiye muhtaç ,oldukça alıngan :18:,bir o kadar da sert bir kocam var.:44::113:İstanbul'uyum ve istanbuldayım.Yarışmacı arkadaşlara başılar dilerim.:118::129:

Siz ölçülerinizi yazmışsınız.Hemide doğum yapmış haliniz.Ben yazayımda siz ölçü görün.Sizin ölçülerde olsam ben minileri geçirmiştim sırtıma......Yanlız işallah doğru yerden ölçerim.Sıkı durun ölçüler geliyor.
Göbek 96 (göbek deliğinden ölçtüm)
simit 99 (göbeğin 2-3 parmak altından ölçtüm)
Kalça107(popomun en geniş yrinden)
baldır 61 (en kalın yeri)
Şimdi öçltüm.Akşamla sabah arasında çok fark olur mu?Olmadı yarın sabah bir daha ölçerim.Fark varsa yenilerim ölçüleri.Bakın bakında tombalak görün.
YYaffff basen kalça bel nereden ölçüyoruzzz.Göbeği,simidi yazmışsınız diğerlerinide yazında yanlış eksik yazmayayım.

Son düzenleme:

canımsınn kuzummm...ayyy çok mutlu oldumm sanal dostluk buymuş meğerrr...seviyorum seniii esenimmm...

1 kutu asparini havanda ezdim sarımsak yağı susam yağı kayısı yağı ve biberiye yağı ile karıştırmakkkk süretiynenennnnn....selilütlerime sürdümm ...mumya gibi yattımmm sıkılaşcakmışımmm bakimmm nasıl olcakk

selammm menümü yazmaya geldimm,

sabah: 1 dilim kepek ekmek, yumurta, peynir, zeytin, biber

ara: yarim bardak süt

öğlen: 1 tabak kiymasiz prinçli kabak yemeği, 1 dilim kepek ekmek, yarim kase yoğurt

ara: büyük bir kase yoğurt

akşam: 1 dilim kepek ekmek, yarim tabak karnabahar, yarim kase yoğurt

1 kupa yeşil çay
1,5 litre su
yarim saat yürüyüş

(amma yoğurt yemişim :)

selam kızlar bugün kurstaydım bütün gün menümü yazıp yatıcam hemen...

Sabah:10 çilek 10 erik
Kahvaltı:yumurtalı kahvaltı
Öğle:Zeytinyağlı kerevizli enginar, yoğurt
Ara:1 avuç badem fındık karışımı
Akşam:barbunya,salata,yoğurt

herkese iyi geceler...

ağzımın suları aktı valla bu ne güzel bir menüdür böleee....yarın barbunya yapıcamm ayy canım çektii

iyi aksamlar kizlar,spordan geldim dusumu aldim,canim yesil cay istemedi bu aksam icmiyorum,bugün menü yazamiycam,cok düzensiz beslendim yemek yemedim dogru dürüst,kötü bi gündü yani,haftaya muzaffer kusanin diyetine baslamayi düsünüyorum bakalim,fikrim degismesse pztesi basliycam ins.

obur haklisin ya düzen olmadigi zaman cok zor oluyor,benim esimde evdeyken düzen filan kalmiyor ki senin esin hep evdeymis,isin zor Allah yardimcin olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…