canim göbegi göbek deligindenden,simitide onun 2 3 parmak asagisindan,ölcüler bende kayitlikızlar göbeği nerden,simiti nerden ölçüyoz yaff??:)
selamlar hanımllaarr
bugünkü menüm:
sabah 2 dilim kepek ekmeği, peynir zeytin, 1 kaşık cevizli bal
ara diyet çubuk krakerden 5-6 tane
öğlen ton balıklı salata, 1 dilim kepek ekmeği
ara 1 incir, belki 1 de kayısı
akşam 1 kase müsli
ara üşenmezsem yeşilçayy
ben de yarışmaya güneydoğydan katılıyorum, öğretmenim, 25 yaşındayım:)
kızlar bi site var ovita nar hapı satışı yapıyo ancak deneme amaçlı ücretsiz mi şu aralar. kullanan var mı aranızda? ben 2 yıl önce biber hapı almıştım 2-3 taneden sonra çarpıntı yapmıştı bırakmıştım. ilgilenen varsa söleyim dedim.
aslında haklısın hasretim
kızlar leslie 1 mile yapmıştım dün. şimdi 5 mile var elimde. 3 mil yaptım az önce (birden 5 e geçmeyim dedim)) umarım ileriki günlerde de devamını getirebilrim:)) benim gibi dışarda yürüyüş bile yapamayanlara evde güzel bi spor.
bi ara bende yaptım güzel gerçekten terletiyoda:)
ama kadndan bıktım walk walk bilmemne sıkıldım:))
şimdi yeni bişi buldum slim in 6 diye onu yapıom bende
memnun oldum ablacım ne güzel kocaman kızların var benim kızımda büyüsede yürüyüşler gitsek maşallah allah nazarlardan saklasınn...anşaa boş ver böyle dengesizleri her zaman her yerden böyleleri çıkar.sen daha fazla hırs yap.bazılarıda verirsin verirsin mideleri almadığı için hiç söylemezler.ben 25 kilo verdiğim dönemlerde çok yakınım biri demiyorki ne güzel kilo verdin yuh ya 25 kilo görenler tanıyamıyor güya bu farketmiyor boş verrr sala gitsin.
şekerim ben takımın ablasıyım yaş olmuş 40 ama bana sorsan içinden gelen ne diye en fazla 30 derim .bide benim 13 ve 15 yaşında 2 tane kızım var daha doğrusu cadılarım var onların sayesindede her geçen gün yaşım küçülüyor.anneler gününde bana bir ayakkabı almışlar çok şık bende çok beğendim topuğu 15 cm var galiba ama dolgu topuk çok rahat yine az önce bahsettiğim yakınım gördü ayyy bu ne bunu giyince düşmeyesin nasıl ayakta duracan bunlarla dedi .valla bunlara inat zayıflıycam ve kızlarım sayesinde her geçen gün gençleşecemmmm.ay ben kendimi tanıtıyodum dimi neler anlatmaya başladım.ev hanımıyım ama 230 dairelik bir sitenin yöneticisiyim ve o yüzden özellikle yaz ayları çok yoğun oluyorum.mersinde şehir dışında çok güzel bir yerde yaşıyorum şehrin kalabalığından trafiğinden uzakta sessiz huzur dolu.
baya anlatmışım biraz daha devam edersem kapı numarısına kadar yazacam heralde:))))
Canımmmmmmmmm,seni çok özledim ben.Hanımlar sizleri tanımıyorum ama,Ayşe ile 3 ay aynı takımda omuz omuza yürüme şansına sahip oldum.Tek bir hafta azmini bırakmadı,gece 2 lerde görevden geldiği günler bile sporunu aksatmadı.Onunla gurur duyuyorum.Arkadaşıma çok iyi bakın olur mu.Hepinize azim ve mutluluklar diliyorum...memnun oldum ablacım ne güzel kocaman kızların var benim kızımda büyüsede yürüyüşler gitsek maşallah allah nazarlardan saklasınn...
memnun oldum ablacım ne güzel kocaman kızların var benim kızımda büyüsede yürüyüşler gitsek maşallah allah nazarlardan saklasınn...
bugünümü arzediyorum şekerlerr
sabah klsik diyet kahvaltı
ara sekersiz neskafe
öğle koooccccaman bi tabak salata
ara 2 domates form çay
akşam 1 kepçe bamya 2 kaşık bulgur pilavı bol salata
Canımmmmmmmmm,seni çok özledim ben.Hanımlar sizleri tanımıyorum ama,Ayşe ile 3 ay aynı takımda omuz omuza yürüme şansına sahip oldum.Tek bir hafta azmini bırakmadı,gece 2 lerde görevden geldiği günler bile sporunu aksatmadı.Onunla gurur duyuyorum.Arkadaşıma çok iyi bakın olur mu.Hepinize azim ve mutluluklar diliyorum...
az önce bi arkadaşım aradı 'dombik selenin telefonunda resimlerini gördüm zayıflamışssın ama yüzün çökmüş çirkinleşmissin' dedi banaaa şimdi napımmm ben ölürmüsün öldürür müsün saygısız diyip geçiyorum yaa...şişkoysak insanızzz dimi canımm... anamızın karnından 90 kilo çıkmadık heralde çok sinirlendimmm...durun ben bi mezdeke açıyım da sinirlerim boşalsınn..
Canımmmmmmmmm,seni çok özledim ben.Hanımlar sizleri tanımıyorum ama,Ayşe ile 3 ay aynı takımda omuz omuza yürüme şansına sahip oldum.Tek bir hafta azmini bırakmadı,gece 2 lerde görevden geldiği günler bile sporunu aksatmadı.Onunla gurur duyuyorum.Arkadaşıma çok iyi bakın olur mu.Hepinize azim ve mutluluklar diliyorum...
selam kızlar bugün kurstaydım bütün gün menümü yazıp yatıcam hemen...
Sabah:10 çilek 10 erik
Kahvaltı:yumurtalı kahvaltı
Öğle:Zeytinyağlı kerevizli enginar, yoğurt
Ara:1 avuç badem fındık karışımı
Akşam:barbunya,salata,yoğurt
herkese iyi geceler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?