kilona göre ölcülerin gayet IYI bence,aksam ölcümü göbekte farkedebilir,zira yemek yiyince benim karnim siserde :)Siz ölçülerinizi yazmışsınız. Hemide doğum yapmış haliniz. Ben yazayımda siz ölçü görün.Sizin ölçülerde olsam ben minileri geçirmiştim sırtıma......Yanlız işallah doğru yerden ölçerim.Sıkı durun ölçüler geliyor.
Göbek 96 (göbek deliğinden ölçtüm)
simit 99 (göbeğin 2-3 parmak altından ölçtüm)
Kalça107(popomun en geniş yrinden)
baldır 61 (en kalın yeri)
Şimdi öçltüm.Akşamla sabah arasında çok fark olur mu?Olmadı yarın sabah bir daha ölçerim.Fark varsa yenilerim ölçüleri.Bakın bakında tombalak görün.
YYaffff basen kalça bel nereden ölçüyoruzzz.Göbeği,simidi yazmışsınız diğerlerinide yazında yanlış eksik yazmayayım.
kilona göre ölcülerin gayet IYI bence,aksam ölcümü göbekte farkedebilir,zira yemek yiyince benim karnim siserde :)
bel göbek deliginin 3 parmak üstünden yani en ince yerden ölcülüyor,kalca en kalin yerinden,besende kalcanin hemen altindan bacaklarin üstünden.ins anlatabilmisimdir :)
ölçülerim:
bel:83
göğüs:100
kalça:104
bacak:60
simit:97
basen:101
umarım doğru yerlerden ölçmüşümdür
yorumlarsanız sevinirim
günaydın kızlar nasılsınız..
dün çok gaz yapan şeyler yedim herhalde allahtan bebeğe bişey olmadı ama ben patlamak üzereydim çok kötü şişti karnım falan..
yaaaa annem yanımda olunca ben kilo milo veremiyorum
ilk lohusalığımdada annemin yanındaydım 15 günlükken düzenli yürüyüşler mekik herbişeye başlamıştım ama herhalde o yanımda olunca kaçamak yapıyorum farkında olmadan masum görünen ama zayıflamama engel olan lokmalar yiyorum.40 ım çıktığında sadece 1 kilo daha vermiştim.yani 25 gün yürü mekik çek güya dikkat et ama 1 kilo ver
40 çıkınca eve gittim o zaman istediğim gibi beslenmeye başladım o zaman istediğim sonuçları görmeye başladım
bana habire diyet yapma diyet yapma deyip duruyor..diyet yapmıyorum dikkat ediyorum diyorum 6 ay kısma diyor doğal olarak engel oluyor kilo vermeme offffffffff...
daha önce yazmıştım ablacık yine yazim..bijommmm şu kürlerini yazsanda biz bari faydalansakkkkk:)))
hapa çok karşıyım. daha önce bir sürü kilo verdim hap falan kullanmadım. siz de girmeyin bile öyle işlere derim ben..kızlar bi site var ovita nar hapı satışı yapıyo ancak deneme amaçlı ücretsiz mi şu aralar. kullanan var mı aranızda? ben 2 yıl önce biber hapı almıştım 2-3 taneden sonra çarpıntı yapmıştı bırakmıştım. ilgilenen varsa söleyim dedim.
mantılar dönerlerr ohh afiyet olsunmenüm
sabah karışıktı, peynir zeytin, etimek, slatalık incir, burçak.ama hep git gel yedim..bi otuuup kahvaltı yapamadım
ara.sürekli git gel yaptığım için yok
öğle yarım tabak mantı
ara..dışardaydım eşim döner aldı ekmek arası ondan iki ısırık aldım saat 5 te( bu ara olsun ozaman)
akşam..eve çok geç geldim..9 da
1 kepçe çorba ve salata
leslie yaptım 2 mil
annene hak veriyorum ben de 6 aylıkken başladım diyete. ben de senin gibi başlamıştım sütüm azaldı kalitesi düştü. eşim çok kızdı o çocuk senden hesap sorar büyüyünce ne diceksin dedi. hak verdim ben de.. ama tabi en iyisini sen bilirsinbana habire diyet yapma diyet yapma deyip duruyor..diyet yapmıyorum dikkat ediyorum diyorum 6 ay kısma diyor doğal olarak engel oluyor kilo vermeme offffffffff...
hasretim ben unuttum ölçülerimi alacağımı kahvaltı ettim :S yarın alsammmm
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr özellikle mersa ablaaaaabugün geçen cumadaki kilomda çıktım. yani yarın yüz ikiyüz de olsa ekside olucam inşallah :))
olur canim yarin verirsin,ne güzel ben cakldim kaldim
günaydın kızlar nasılsınız..
dün çok gaz yapan şeyler yedim herhalde allahtan bebeğe bişey olmadı ama ben patlamak üzereydim çok kötü şişti karnım falan..
yaaaa annem yanımda olunca ben kilo milo veremiyorum
ilk lohusalığımdada annemin yanındaydım 15 günlükken düzenli yürüyüşler mekik herbişeye başlamıştım ama herhalde o yanımda olunca kaçamak yapıyorum farkında olmadan masum görünen ama zayıflamama engel olan lokmalar yiyorum.40 ım çıktığında sadece 1 kilo daha vermiştim.yani 25 gün yürü mekik çek güya dikkat et ama 1 kilo ver
40 çıkınca eve gittim o zaman istediğim gibi beslenmeye başladım o zaman istediğim sonuçları görmeye başladım
bana habire diyet yapma diyet yapma deyip duruyor..diyet yapmıyorum dikkat ediyorum diyorum 6 ay kısma diyor doğal olarak engel oluyor kilo vermeme offffffffff...
nacizhane önerim bugün sadece çorba iç. ne çorbası olursa olsun az tuzlu olsun sadece. yarın farkı görürsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?