Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kilona göre ölcülerin gayet IYI bence,aksam ölcümü göbekte farkedebilir,zira yemek yiyince benim karnim siserde :)

bel göbek deliginin 3 parmak üstünden yani en ince yerden ölcülüyor,kalca en kalin yerinden,besende kalcanin hemen altindan bacaklarin üstünden.ins anlatabilmisimdir :)

selam fıstıklar
iyi yazmışsınız..börülceyi dha öncede duydum süt için denemediğim bi o kalmıştı onuda deneyeyim bari:)
kendimizi mi tanıtıyoruz..ben de tanıtayım yaş 27 2.5 aylık taze anneyim.alışmaya çalışıyorum..yüksek mühendisim ama benim veletten dolayı evdeyim..sektör özel olduğu için en işi bıraktım daha önce gebzede çalışıyodum izmitte oyuruyorum..git gel zor olur bebem beni özler die bıraktımm..bi 6.a yını doldursun yakınlarda iş bakıcamm..kiloluydum artık şişko oldumm
daha ne yazııyım..
ölçülerimi yarın ölçer yazarım

menüm
sabah karışıktı, peynir zeytin, etimek, slatalık incir, burçak.ama hep git gel yedim..bi otuuup kahvaltı yapamadım
ara.sürekli git gel yaptığım için yok
öğle yarım tabak mantı
ara..dışardaydım eşim döner aldı ekmek arası ondan iki ısırık aldım saat 5 te( bu ara olsun ozaman)
akşam..eve çok geç geldim..9 da
1 kepçe çorba ve salata

leslie yaptım 2 mil

Günaydııın !...
Saol yazdığın için.Az önce tekrar ölçtüm.Ya ben dün gece yanlış ölçtüm.Ya da sabah sabah daha tuvalete çıkmadığım için şişmişim.Dr'a tahlile gideceğim.Gidip geleyim bir daha ölçünürüm.Şuanki değerler 2-3 cm farklı.

dün yediklerimi yazayım.
Sabah 1 kase tarçınlı zencefilli sütlü kırmızı nesfit(11,30'da)
Akşamüstü eti burçak 4-5 adet ,1'er adet tatlı ve tuzlu kurabiye:18:
akşam haşlama tavuk göğsü 2 kaşık bulgur pilavı

ölçülerim:
bel:83
göğüs:100
kalça:104
bacak:60
simit:97
basen:101
umarım doğru yerlerden ölçmüşümdür
yorumlarsanız sevinirim

günaydin kizlar,ya ben deli olacam bu hafta cok güzel diyet ve spor yapmama ragmen 64.8 cakildim kaldim gram oynamiyo püüüffffffffff

günaydın kızlar nasılsınız..

dün çok gaz yapan şeyler yedim herhalde allahtan bebeğe bişey olmadı ama ben patlamak üzereydim çok kötü şişti karnım falan..

yaaaa annem yanımda olunca ben kilo milo veremiyorum

ilk lohusalığımdada annemin yanındaydım 15 günlükken düzenli yürüyüşler mekik herbişeye başlamıştım ama herhalde o yanımda olunca kaçamak yapıyorum farkında olmadan masum görünen ama zayıflamama engel olan lokmalar yiyorum.40 ım çıktığında sadece 1 kilo daha vermiştim.yani 25 gün yürü mekik çek güya dikkat et ama 1 kilo ver
40 çıkınca eve gittim o zaman istediğim gibi beslenmeye başladım o zaman istediğim sonuçları görmeye başladım

bana habire diyet yapma diyet yapma deyip duruyor..diyet yapmıyorum dikkat ediyorum diyorum 6 ay kısma diyor doğal olarak engel oluyor kilo vermeme offffffffff...

canim stres yapma,stres yaptikca hic veremessin biliyosun sende stres diyete hic yaramiyo,yavas yavas gitsin acele etme

bijommmm şu kürlerini yazsanda biz bari faydalansakkkkk:)))
daha önce yazmıştım ablacık yine yazim..

2 fincan pyhto slim çay
2 fincan yeşil çay
1 sarmısak bütün yut
metabolizma çayı (ara ara)
elma sirkesi+bal+tarçın (her sabah)

daha da vardır mutlaka da ilk etapta aklıma gelenler bunlar :)

hapa çok karşıyım. daha önce bir sürü kilo verdim hap falan kullanmadım. siz de girmeyin bile öyle işlere derim ben..

mantılar dönerlerr ohh afiyet olsun

bana habire diyet yapma diyet yapma deyip duruyor..diyet yapmıyorum dikkat ediyorum diyorum 6 ay kısma diyor doğal olarak engel oluyor kilo vermeme offffffffff...
annene hak veriyorum ben de 6 aylıkken başladım diyete. ben de senin gibi başlamıştım sütüm azaldı kalitesi düştü. eşim çok kızdı o çocuk senden hesap sorar büyüyünce ne diceksin dedi. hak verdim ben de.. ama tabi en iyisini sen bilirsin

hasretim ben unuttum ölçülerimi alacağımı kahvaltı ettim :S yarın alsammmm

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr özellikle mersa ablaaaaa bugün geçen cumadaki kilomda çıktım. yani yarın yüz ikiyüz de olsa ekside olucam inşallah :))

olur canim yarin verirsin,ne güzel ben cakldim kaldim

Acele etme hayatım sende bu azim oldukça gider kilolar.Sağlıklı beslen zaten annen sana abur cubur yedirmeye çalışmaz ki yanlış mı düşünüyorum.Sebzeni meyveni ye zaten gidecekler.Haa bir de ilk doğumdan sonra verdiğin gibi çabuk gitmiyor kilolar.Ben ilkinde 3 ayda 10 kilo vermiştim.2.sinde 1 senede 10 kilo verdim.3.de boğazımı kese kese ,spor yapa yapa 2 senede 17 kilo verdim.Vermeye ama aynen hepsi şuan geri alındı.Yaşta ilerledikçe zorlaşıyor.
Oy oy sen daha çoook gençsin.Ben ilk kızımı 27 yaşımda doğurmuştum.Genç anne olmanın iyi tarafını yaşayacaksın.Yani vücudun çok daha kolay ve çabuk toparlanacak.....

nacizhane önerim bugün sadece çorba iç. ne çorbası olursa olsun az tuzlu olsun sadece. yarın farkı görürsün

maelsef canim kahvalti ettim bile yarina artik,hazir corba olmaz dimiyayla yapayim ozaman az pirincli yada pirincsiz az yagli az tuzlu olurmu

Son düzenleme:
Gelir gelmez yazılanları okudum.Hemen Ohcanımadeysine gaz verdim.
Ölçülerimi aldım Hasretim artık bunlar doğrudur.
Göğüs 102
Bel 90
göbek 96
simit 104
kalça 109
basen 105
baldır 61 normalde bel kadar bacağım var.

bijo ve Anna menüler güzel afiyet olsun kızlar

denizcim mantıyı seviyosun galba:) akşam dengelemişsin afiyet olsun.. bende senin gibiişi bıraktım evime uzaktı biraz,zaten emanet edebileceğim kimse de yoktu miniğimi,kreş yaşına kadar evdeyim:)

obur; eşin emekli fln mı hergün evdeyse düzensiz olabiliyo evet.gerçi ona ayrı kendine ayrı pişirebilirsin zor olsa da.benim eşim de akşam geç geliyo yemeği yiyene kadar 9-10 oluyo beklemem ben yerim:) yoksa kilo veremezdimm... bu arada kurabiyeler olmamış ölçülerin de kilona göre normal ,verdikçe ideal ölçülerine kavuşcaksın inş.

lilineva; doğum sonrası kilona göre normal seninde,3-5ay sonra vücudun daha da şekle girer inş zayıfladıkça.

Sabah kahvaltımı yapayım artık.Başım dönmeye başladı.1 kase çilek takviyeli tarçın+süt+zencefilli kırmızı nesfit.Yahu hesapta tarçın iştah keser.Dün ben deli gibi acıktım.Akşamüstü kurabiye eti burçak kaçtı.Ama akşam dengelemeye çalıştım.
Ammmaaaan nazar etmeyeyim epeyidir geceleri hiçbir şey yemiyorum.Yeşilçay içmeye gayret ediyorum.Ada çayı ile ancak yutuluyor.
Öğlene haşlama tavuk bol salata
akşamüstü ?...?... umarım saçmalamam
akşam yeşil salata üstüne haşlanmış 2-3 çrb kaşığı kurufasulye yemeyi düşünüyorum.
Yarın sabaha bakalım kaç kilo çıkacağım.Hafta içi baktım iniii çıkiii ama yok yok hedef tamamdır.Vermişimdir 500gr daha.....

hasretim geçen ay neydi benim ölçüler yazarsan sevinirim

bugün ölçtümm

bel: 75
göbek:85
kalça:93
göğüs:92
bacak en kalın yerinden:52-53

göbeem nerdeyse kalçam kadar.eritemedim gitti sezeryan göbeemi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…