kizlar bu arada yarin ölcü günü vermek isteyenler yazsin yarin ölcülerini
teşekkür ederim canım.masallah canim ,Allah bagislasin,
biberiyeyi düzenli olmasada içiyorum arkadaşım 2 kilo falan verdi bu biberiyeyle,tarçını çaylara koyuyorum ki tatlı ihtiyacımı gidersinkızlar yaptığınız özel çaylar falan var mı metabolizma hızlandıracak türden toksin attırıcı falan...benim bu konuda bi kaç tavsiyem var bunlar dışında farklı tarifleriniz varsa nolur banada söyleyin
1-malum kiraz sapı su attırmada birebir
2-4 elma 2 limon top karabiber kabuk tarçın karanfil 4 lt su ile düdüklüye atıp kaynatın şiddetle tavsiye ediyorum bu karışımı aylardır yapıyorum ben haftada 2 defa
3-biberiyeyi demleyip için çok faydasını gördüm...
biberiye yağını göbüşüme sürüyorum ben bide arkadaştan yeni tarifini aldım öve öve bitiremediler deniycem ben yarın sonuçlarını bildiririm sarımsak yağı susam yağı kayısı yağı biberiye yağını bir kutu aspirini havanda dövmek suretiyle karıştırıp üst baldır ve kalcamıza masajla uyguluyomuşuz streçle sarıp 1 saat kadar bekletiyoruz bacak ve kalçada en az 5 cm incelme oluyomuşş 2 hafta...ben deniyim sonuçları bildircemm....
az önce bi arkadaşım aradı 'dombik selenin telefonunda resimlerini gördüm zayıflamışssın ama yüzün çökmüş çirkinleşmissin' dedi banaaa şimdi napımmm ben ölürmüsün öldürür müsün saygısız diyip geçiyorum yaa...şişkoysak insanızzz dimi canımm... anamızın karnından 90 kilo çıkmadık heralde çok sinirlendimmm...durun ben bi mezdeke açıyım da sinirlerim boşalsınn..
canım bende evliyim 1 kızım var 3 aylık aydınlıyım ama iş nedeniyle batmanda yaşıyorum öğretmenim şu anda doğum iznindeyimtakımın en yenisi olaraktan ben 28 yaşındayım malatyada yaşıyorum iş gereği aslen amasyalıyım 1kuzm var evliyim...bana kendinizi bu kadarcık tanıtırmısınızz ....tabi sakıncası yoksa sizin içinde
afiyet olsun canımbugünkü menüm+
sababh
pastirmali tost,5 yesil zeytin
ara
1 yesil elma,bir avuc findik
ögle
mantarli et sote,salata,yogurt
ara
1 armut
aksam
1 kase meyveli müsli
3 litre su
1 kupa yesil cay
40 dk plates
ben sabahları yiyodum akşama alım barigüzel menüü akşamları genelde kimle konuşsam müsliyi tercih ediyor...haziran ayı itibari ile 21 günlük müsli programına başlıycam ender saraç çok iddalı bu müsli konusunda eski takımımda çok sevdiğim bi arkadaşım yapıo 10 gündür çok ciddi bi incelme söz konusu...aman maşşalah diyim nazar deymesin kızcağza
ohhh sefan olsun ablacım benimde keşke kapansakızlarrr
akşam üzeri yürüyüşe çıktık kızımla beraber 1.30 saat yürüdük baktım bu kesmedi eve geldik yarım saatte aerobic yaptık .bunları yapınca iştahımda kapandı yemekte yemedim.inşallah geceyi zararsız atlatırım .byyyyy.
allah bağışlasın evlatlarını daha 3 haftalıkmış çok küçük acele etme bence gerçi sen deneyimlisin bu ikinci ama moralini bozma doğum sonrası kilolardan kurtulcaz inşallahgünaydın kızlar
dünkü menüm
1 haşlanmış yumurta
domates salatalık ,1 dilim peynir,zeytin
çok az tereyağ bal
öğlen çorba
taze fasülye
akşam
taze fasülye çorba ve salata
araların birinde muz yedim birinde 1 yuvarlak madlen çikolata yedim
30 dk egzersiz yaptım hafif aeorbik tarzında
arkasından bel ve sırt hareketlerimi yaptım
afiyet olsun canım
anşaa bende 26 yaşındayım 2 kızım var.ikincisi bu cuma 3 haftalık olacak.diğeri 2 yaşında.mersindeyim doğum sonrası kilolarımdan kurtulmaya çalışıyorum ama nedense veremiyorum bide emziren çok kalori yakar ama anlamadım bendeçokta yemiyorum bol su içiyorum falan neyse giderler inşallah
video cnm.evde yürüyüş programı diye bişey.1-5 mil arası oluyor.bendede bütün serisi var indirdim daha onlara başlamadım..dizi karına yaklaştıran hareketi var ondan biraz tırsıyorum sezeryan yerim acırsa diye..40 ım çıksın onada başlamayı düşünüyorum arada sıkılınca onu yaparım çok güzel bişey bence..
teşekkür ederim canım.
biberiyeyi düzenli olmasada içiyorum arkadaşım 2 kilo falan verdi bu biberiyeyle,tarçını çaylara koyuyorum ki tatlı ihtiyacımı gidersin
ohhh sefan olsun ablacım benimde keşke kapansa(
bugünkü menüm de şöyle:
sabah nesfit
ara dondurma
öğle bezelye
araportakal
akşam bezelye
bugün hiç spor yapasım yok keyfim olursa yapcam
selam ince ve güzel bayanlarrr,
fırsat buldum bakiyim dedim, napıyosunuz ne ediyosunuz?
oğluma yaptığınız yorumlara çokkk teşekkür ederiz beraber :) lilineva sormuşsun oğlum 6.5 aylık..
ben de yarın ölçülerimi yazıcam ama korkmak yok :))
hasretim ölçüler iyi bence en azından yerinde saymamışsın ilerlemişsin bunu düşün..
mersa ablam valla gurur duydum beni örnek göstermişsin ama sakın facebook dan falan şimdiki halimi görmesin hevesi mevesi kaçar kızın :))
ben de tanıtayım kendimi. 31 yaşındayım, istanbuldan kütahyaya geldim evlenip 5.5 sene önce. toprak adında bir oğlum var 6.5 aylık. çalışmıyorum evdeyim iş bulamadım çünkü iktidar partlili değilim :))
dünkü menümü yaziyim bir de gitmeden,
sabah: 1 dilim kepek ekmek, peynir, zeytin, yumurta, biber, domates
ara: yapmadım
öğlen: 1 tabak kıymalı karnabahar yemeği, yarım kase yoğurt, 1 dilim kepek ekmek
ara: 1 kase yoğurt
akşam: yok (canım istemedi, işime de geldi :)
2 litre su, 1 fincan yeşil çay, spor yok malesef :/
kızlar bu cuma gününe geçen haftaki kiloma gelsem amenna dicem o kadar yemişim ki istanbulda peh :/
canim daha yeni dogum yaptin,tabikide normal böyle olmasi ama alttarafin masallahi varölçülerimi yazıyorum ama bel göbek simit çok fenaaaaaa
bel 80
göbek 93
simit bölgesi 100
kalça 101
bacak en kalın yerinden 54
basen 93
canim daha yeni dogum yaptin,tabikide normal böyle olmasi ama alttarafin masallahi var
canim daha yeni dogum yaptin,tabikide normal böyle olmasi ama alttarafin masallahi var
canım ben üstüme çalışırım altım incelirnasıl iş bende anlamadım.
hamilelik öncesi genel ölçülerimde şöyleydi.
bel 70-71
göbek 78
simit 82
kalça 94-95
bacak 50-51
basen 86
ilk hedefim bunlara ulaşmak.sonra hepsini biraz daha düşürmek:81::81::81:
mersacım ben kurusunu demleme usulü yapıyorum yemeklerden önce içiyorum iştahımı azalttı sanki dondurmayıda süt niyetine tüketiyorum emzirdiğim için izin verdim kendime canın çakiyorsa yazmayayım buraya i,stersen hatırlatıpda canını sıkmak istemem
bana göre çokkk iyi heveslendim bende bir ölçilim dedim ama mezroyu bulamadım.her şeyde bir hayır vardır bulsam belkide çok moralim bozulacaktı ben eniyisi aramiyim daha fazlaaaaaselam kizlar,oglumu oyun gurubnua götürüdm o yüzden gelemedim sabah.
benim ölcüler
eski
bel 71
göbek 77
simit 85
kalca 104
basen 101
bacak kalin yeri 60
yeni
bel 70
göbek 75
simit 85
kalca 102
basen 98
bacak 59
idare eder
oğluma yaptığınız yorumlara çokkk teşekkür ederiz beraber :) lilineva sormuşsun oğlum 6.5 aylık..
hasretim ölçüler iyi bence en azından yerinde saymamışsın ilerlemişsin bunu düşün..
mersa ablam valla gurur duydum beni örnek göstermişsin ama sakın facebook dan falan şimdiki halimi görmesin hevesi mevesi kaçar kızın :))
ben de tanıtayım kendimi. 31 yaşındayım, istanbuldan kütahyaya geldim evlenip 5.5 sene önce. toprak adında bir oğlum var 6.5 aylık. çalışmıyorum evdeyim iş bulamadım çünkü iktidar partlili değilim :))
öğlen: 1 tabak kıymalı karnabahar yemeği, yarım kase yoğurt, 1 dilim kepek ekmek
kızlar bu cuma gününe geçen haftaki kiloma gelsem amenna dicem o kadar yemişim ki istanbulda peh :/
oho bu ne ki sen benimkileri görsen :)) yarın sabah yazarım.
canım emzirirken biberiye içiliyomu?teşekkür ederim canım.
biberiyeyi düzenli olmasada içiyorum arkadaşım 2 kilo falan verdi bu biberiyeyle,tarçını çaylara koyuyorum ki tatlı ihtiyacımı gidersin
bugünkü menüm de şöyle:
sabah nesfit
ara dondurma
öğle bezelye
araportakal
akşam bezelye
bugün hiç spor yapasım yok keyfim olursa yapcam
üst tarafın süper,sporla kalça da gider yakında:)selam kizlar,oglumu oyun gurubnua götürüdm o yüzden gelemedim sabah.
benim ölcüler
eski
bel 71
göbek 77
simit 85
kalca 104
basen 101
bacak kalin yeri 60
yeni
bel 70
göbek 75
simit 85
kalca 102
basen 98
bacak 59
idare eder
ölçülerimi yazıyorum ama bel göbek simit çok fenaaaaaa
bel 80
göbek 93
simit bölgesi 100
kalça 101
bacak en kalın yerinden 54
basen 93
malesef imkansız ablacık :))dün bişey yememişsinki istanbulda yediklerindende bişey olmaz gör bak yine ekside çıkacaksın.
durmadım ki acıkmadım :)) emzirmek başka bişey ya aç durulmuyor..akşam yemeden iyi durmuşsun:)afiyet olsun
durmadım ki acıkmadım :)) emzirmek başka bişey ya aç durulmuyor..
ben de emzirirken bitki kürü kullanılamaz diye biliyorum. kullanmıyorum da. sadece yeşil çay o kadar. yoksa bende ne kürler var test edilip onaylanmış :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?