Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

masallah canim ,Allah bagislasin,
teşekkür ederim canım.

biberiyeyi düzenli olmasada içiyorum arkadaşım 2 kilo falan verdi bu biberiyeyle,tarçını çaylara koyuyorum ki tatlı ihtiyacımı gidersin

canım böylelerinetakmamak lazım en ii cevabı sen azminle vericeksin zaten ben hamileyken de bana ay ne kadar çirkinleşmişsin kızın olcak herhalde kız annenin güzelliğini alır derler diyolardıda sinir oluyodum hamile insana çirkinsin denir mi?

canım bende evliyim 1 kızım var 3 aylık aydınlıyım ama iş nedeniyle batmanda yaşıyorum öğretmenim şu anda doğum iznindeyim
bugünkü menüm+

sababh
pastirmali tost,5 yesil zeytin

ara
1 yesil elma,bir avuc findik

ögle
mantarli et sote,salata,yogurt

ara
1 armut

aksam
1 kase meyveli müsli

3 litre su
1 kupa yesil cay
40 dk plates
afiyet olsun canım

ben sabahları yiyodum akşama alım bari

ohhh sefan olsun ablacım benimde keşke kapansa(

allah bağışlasın evlatlarını daha 3 haftalıkmış çok küçük acele etme bence gerçi sen deneyimlisin bu ikinci ama moralini bozma doğum sonrası kilolardan kurtulcaz inşallah

bugünkü menüm de şöyle:
sabah nesfit
ara dondurma
öğle bezelye
araportakal
akşam bezelye
bugün hiç spor yapasım yok keyfim olursa yapcam

Son düzenleme:

bende yapıyorum aynı programı bende sadece 1.si var ve çok güzel 2.si dahamı ağır bu bile beni kan ter içinde bırakıyor.bencede dikkat et sen daha bunları yapma fırsatın olursa yürümeye çalış.

biberiyenin kurusunumu tazesinimi içiyosun bide nasıl demliyosun.ya sorma iştahım o an kapanadı ama sonra bir acıktım aman allahım açlık çok zor yaaa sabaha kadar uyuyamadım.ama yemedimmmm.

dondurmaaaa bende kendime hedef koydum 82 yi gördüğümde kendime ödül olarak dondurma yiycemmmm

mersacım ben kurusunu demleme usulü yapıyorum yemeklerden önce içiyorum iştahımı azalttı sanki dondurmayıda süt niyetine tüketiyorum emzirdiğim için izin verdim kendime canın çakiyorsa yazmayayım buraya i,stersen hatırlatıpda canını sıkmak istemem

selam kizlar,oglumu oyun gurubnua götürüdm o yüzden gelemedim sabah.

benim ölcüler
eski
bel 71
göbek 77
simit 85
kalca 104
basen 101
bacak kalin yeri 60
yeni

bel 70
göbek 75
simit 85
kalca 102
basen 98
bacak 59

idare eder

selam ince ve güzel bayanlarrr,
fırsat buldum bakiyim dedim, napıyosunuz ne ediyosunuz?

oğluma yaptığınız yorumlara çokkk teşekkür ederiz beraber :) lilineva sormuşsun oğlum 6.5 aylık..

ben de yarın ölçülerimi yazıcam ama korkmak yok :))

hasretim ölçüler iyi bence en azından yerinde saymamışsın ilerlemişsin bunu düşün..

mersa ablam valla gurur duydum beni örnek göstermişsin ama sakın facebook dan falan şimdiki halimi görmesin hevesi mevesi kaçar kızın :))

ben de tanıtayım kendimi. 31 yaşındayım, istanbuldan kütahyaya geldim evlenip 5.5 sene önce. toprak adında bir oğlum var 6.5 aylık. çalışmıyorum evdeyim iş bulamadım çünkü iktidar partlili değilim :))

dünkü menümü yaziyim bir de gitmeden,
sabah: 1 dilim kepek ekmek, peynir, zeytin, yumurta, biber, domates
ara: yapmadım
öğlen: 1 tabak kıymalı karnabahar yemeği, yarım kase yoğurt, 1 dilim kepek ekmek
ara: 1 kase yoğurt
akşam: yok (canım istemedi, işime de geldi :)

2 litre su, 1 fincan yeşil çay, spor yok malesef :/

kızlar bu cuma gününe geçen haftaki kiloma gelsem amenna dicem o kadar yemişim ki istanbulda peh :/

afiyet olsun canim,evet yerimde saymamisim ama popom deli ediyo beni neyse eriticez onuda ins..bende diyeitmi bozmadigim halde 200 gr artidayim sislik filanda yok niye anlamadim,bugünde findigi kacirdim cumaya ne olurum bilmem

ölçülerimi yazıyorum ama bel göbek simit çok fenaaaaaa

bel 80
göbek 93
simit bölgesi 100
kalça 101
bacak en kalın yerinden 54
basen 93

canim daha yeni dogum yaptin,tabikide normal böyle olmasi ama alttarafin masallahi var

canım ben üstüme çalışırım altım incelir nasıl iş bende anlamadım.

hamilelik öncesi genel ölçülerimde şöyleydi.

bel 70-71
göbek 78
simit 82
kalça 94-95
bacak 50-51
basen 86

ilk hedefim bunlara ulaşmak.sonra hepsini biraz daha düşürmek:81::81::81:

benimde alt tarfim böle olsun istiyorum ya :)

yok canım, canım çekmiyor kendime söz verdim 82 yi görmeden yemiycem sana süt olsunnnnnn.

bana göre çokkk iyi heveslendim bende bir ölçilim dedim ama mezroyu bulamadım.her şeyde bir hayır vardır bulsam belkide çok moralim bozulacaktı ben eniyisi aramiyim daha fazlaaaaa

oho bu ne ki sen benimkileri görsen :)) yarın sabah yazarım.

bijom zaten biliyor senin doğumdan sonra kilo aldığını ve tekrar vermeye başladığını.toprağı yanlızmı seviyorum sanıyosun hep kızlarla beraber bakıyoruz resimlere.

sen bide benimkileri görsen kesin en maşallahı olan benim aranızdaaaaa.
dün bişey yememişsinki istanbulda yediklerindende bişey olmaz gör bak yine ekside çıkacaksın.

canım emzirirken biberiye içiliyomu?
menün güzel afiyet olsun

üst tarafın süper,sporla kalça da gider yakında:)

geçen ay verdiklerimiz sende yazıyomu canım ya ben bilmiyom ölçülerimi geçen ayki

akşam yemeden iyi durmuşsun:)afiyet olsun

ölçülerimi yazıyorum ama bel göbek simit çok fenaaaaaa

bel 80
göbek 93
simit bölgesi 100
kalça 101
bacak en kalın yerinden 54
basen 93

ooo bunlar süper ben doğumdan çıktığımda yarım dünyaydım:)

menüm

sabah
menemen,kahvaltılık,tahin-pekmez,3-4dl ekmek

ara:1salatalık

öğle
taze fas,yoğurt,çorba,salata

ara:meyve

akşam
çorba,salata,yoğurt

ara
yeşil çay-1-2 tane kuru kayısı

100mekik,30dk yürüyüş

akşam yemeden iyi durmuşsun:)afiyet olsun
durmadım ki acıkmadım :)) emzirmek başka bişey ya aç durulmuyor..

ben de emzirirken bitki kürü kullanılamaz diye biliyorum. kullanmıyorum da. sadece yeşil çay o kadar. yoksa bende ne kürler var test edilip onaylanmış :)

bijommmm şu kürlerini yazsanda biz bari faydalansakkkkk:)))

selamlar hanımllaarr

bugünkü menüm:
sabah 2 dilim kepek ekmeği, peynir zeytin, 1 kaşık cevizli bal
ara diyet çubuk krakerden 5-6 tane
öğlen ton balıklı salata, 1 dilim kepek ekmeği
ara 1 incir, belki 1 de kayısı
akşam 1 kase müsli
ara üşenmezsem yeşilçayy

ben de yarışmaya güneydoğydan katılıyorum, öğretmenim, 25 yaşındayım:)

kızlar bi site var ovita nar hapı satışı yapıyo ancak deneme amaçlı ücretsiz mi şu aralar. kullanan var mı aranızda? ben 2 yıl önce biber hapı almıştım 2-3 taneden sonra çarpıntı yapmıştı bırakmıştım. ilgilenen varsa söleyim dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…