hasretim ben unuttum ölçülerimi alacağımı kahvaltı ettim :S yarın alsammmm
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr özellikle mersa ablaaaaabugün geçen cumadaki kilomda çıktım. yani yarın yüz ikiyüz de olsa ekside olucam inşallah :))
Canımın içi emekli değil!bijo ve Anna menüler güzel afiyet olsun kızlar
denizcim mantıyı seviyosun galba:) akşam dengelemişsin afiyet olsun.. bende senin gibiişi bıraktım evime uzaktı biraz,zaten emanet edebileceğim kimse de yoktu miniğimi,kreş yaşına kadar evdeyim:)
obur; eşin emekli fln mı hergün evdeyse düzensiz olabiliyo evet.gerçi ona ayrı kendine ayrı pişirebilirsin zor olsa da.benim eşim de akşam geç geliyo yemeği yiyene kadar 9-10 oluyo beklemem ben yerim:) yoksa kilo veremezdimm... bu arada kurabiyeler olmamışölçülerin de kilona göre normal ,verdikçe ideal ölçülerine kavuşcaksın inş.
lilineva; doğum sonrası kilona göre normal seninde,3-5ay sonra vücudun daha da şekle girer inş zayıfladıkça.
farketmez zaten ben günün diğer öğünleri için demiştim. kahvaltı ettiğini tahmin ederek :)maelsef canim kahvalti ettim bile yarina artik,hazir corba olmaz dimiyayla yapayim ozaman az pirincli yada pirincsiz az yagli az tuzlu olurmu
tşk.. pf mahvetti bizi hafta sonu nidah. ders olsunn!!tebriklerr canım
ben de artılardan kurtulmaya çalışıyom yaa inş yarına artıda çıkmam,ilkkez artıda çıkmış olcam yoksa 3 aydırrrr naayırr
farketmez zaten ben günün diğer öğünleri için demiştim. kahvaltı ettiğini tahmin ederek :)
az yağlı normal prinçli bol naneli bi yayla çorbası yap canım bugün sadece onu iç abartmadan tabi
tşk.. pf mahvetti bizi hafta sonu nidah. ders olsunn!!
burdayım ablacım burdayım. valla annem babam geldi benden mutlusu yokkk :) onlarla ilgileniyorum pek takılmıyorum bilgisayara. protein diyeti yapıcaktım onu da erteledim, oğlumla yalnız kalınca inşallah..Bijoooom nerelerdesin sesin soluğun çıkmıyor.Hadi gel birhaftadır özledik.Moral veriyorsun.Motive ediyorsun takımı.
tamam canim sagol,bugün sadece onu iceyim ama nasil ögle ve aksam olarakmi yoksa aralardadami
nidah ölcüler
eski
göğüs 91
bel 79
kalça 94
bacak 53
göbek 80 küsür
yeni
bel: 75
göbek:85
kalça:93
göğüs:92
bacak en kalın yerinden:52-53
Canımın içi emekli değil!Keşke emekli olsa.En azından öyle derim.Keyfe keder işe gidiyor.işleri çok iyi olmadığı için evde beni ve çocukları yiyor.Kafayı yedi sıra bize geldi.Benimde kafayı yedi dediğim gibi sıra çocuklarda.Allah sonumuzu hayır etsin.
ölçülerle insan kendini görünce daha sinir oluyo galiba
bu hafta ilk defa listeye giriyorum umarım ii veririm geçen hafta 72.8 di şimdi bugün tatrtım kendimi 71.6 yarına 71.5 ile listeye girmeyi istiyorum umarım başarırım bugün fazladan yürüyüş yapım bari dün yapamadım bugün telafi edim
menüm :.(uygulamayı planladığım)
sabah yumurta kızarmış ekmek çay
ara yeşil çay
öğle bezelye
ara portakal
akşam bezelye yoğurt
playes ve yürüyüş
herkese fit bir gün diliyorum
bu hafta ilk defa listeye giriyorum umarım ii veririm geçen hafta 72.8 di şimdi bugün tatrtım kendimi 71.6 yarına 71.5 ile listeye girmeyi istiyorum umarım başarırım bugün fazladan yürüyüş yapım bari dün yapamadım bugün telafi edim
ara yeşil çay
öğle bezelye
ara portakal
akşam bezelye yoğurt
playes ve yürüyüş
günaydin kizlar,ya ben deli olacam bu hafta cok güzel diyet ve spor yapmama ragmen 64.8 cakildim kaldim gram oynamiyo püüüffffffffff
günaydın kızlar nasılsınız..
dün çok gaz yapan şeyler yedim herhalde allahtan bebeğe bişey olmadı ama ben patlamak üzereydim çok kötü şişti karnım falan..
yaaaa annem yanımda olunca ben kilo milo veremiyorum
ilk lohusalığımdada annemin yanındaydım 15 günlükken düzenli yürüyüşler mekik herbişeye başlamıştım ama herhalde o yanımda olunca kaçamak yapıyorum farkında olmadan masum görünen ama zayıflamama engel olan lokmalar yiyorum.40 ım çıktığında sadece 1 kilo daha vermiştim.yani 25 gün yürü mekik çek güya dikkat et ama 1 kilo ver
40 çıkınca eve gittim o zaman istediğim gibi beslenmeye başladım o zaman istediğim sonuçları görmeye başladım
bana habire diyet yapma diyet yapma deyip duruyor..diyet yapmıyorum dikkat ediyorum diyorum 6 ay kısma diyor doğal olarak engel oluyor kilo vermeme offffffffff...
Sabah kahvaltımı yapayım artık.Başım dönmeye başladı.1 kase çilek takviyeli tarçın+süt+zencefilli kırmızı nesfit.Yahu hesapta tarçın iştah keser.Dün ben deli gibi acıktım.Akşamüstü kurabiye eti burçak kaçtı.Ama akşam dengelemeye çalıştım.
Ammmaaaan nazar etmeyeyim epeyidir geceleri hiçbir şey yemiyorum.Yeşilçay içmeye gayret ediyorum.Ada çayı ile ancak yutuluyor.
Öğlene haşlama tavuk bol salata
akşamüstü ?...?... umarım saçmalamam
akşam yeşil salata üstüne haşlanmış 2-3 çrb kaşığı kurufasulye yemeyi düşünüyorum.
Yarın sabaha bakalım kaç kilo çıkacağım.Hafta içi baktım iniii çıkiii ama yok yok hedef tamamdır.Vermişimdir 500gr daha.....
ara yeşil çay
öğle bezelye
ara portakal
akşam bezelye yoğurt
playes ve yürüyüş
göğsümmü büyümüş nedir:)) galba süt var içinde şişti accık:)
göbek 80küsür mü demişim dmeek aynı
hooooffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?