Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

tebriklerr canım
ben de artılardan kurtulmaya çalışıyom yaa inş yarına artıda çıkmam,ilkkez artıda çıkmış olcam yoksa 3 aydırrrr naayırr

Canımın içi emekli değil!Keşke emekli olsa.En azından öyle derim.Keyfe keder işe gidiyor.işleri çok iyi olmadığı için evde beni ve çocukları yiyor.Kafayı yedi sıra bize geldi.Benimde kafayı yedi dediğim gibi sıra çocuklarda.Allah sonumuzu hayır etsin.

nidah ölcüler

eski
göğüs 91
bel 79
kalça 94
bacak 53
göbek 80 küsür

yeni

bel: 75
göbek:85
kalça:93
göğüs:92
bacak en kalın yerinden:52-53

maelsef canim kahvalti ettim bile yarina artik,hazir corba olmaz dimiyayla yapayim ozaman az pirincli yada pirincsiz az yagli az tuzlu olurmu
farketmez zaten ben günün diğer öğünleri için demiştim. kahvaltı ettiğini tahmin ederek :)
az yağlı normal prinçli bol naneli bi yayla çorbası yap canım bugün sadece onu iç abartmadan tabi

tebriklerr canım
ben de artılardan kurtulmaya çalışıyom yaa inş yarına artıda çıkmam,ilkkez artıda çıkmış olcam yoksa 3 aydırrrr naayırr
tşk.. pf mahvetti bizi hafta sonu nidah. ders olsunn!!

ben kaçtım.Fırsatım olursa gelirim.
Bijoooom nerelerdesin sesin soluğun çıkmıyor.Hadi gel birhaftadır özledik.Moral veriyorsun.Motive ediyorsun takımı.
Mersaaaa kaçak ,yoksun gene kız, topla kendini bekliyoruz seni.Yürüye yürüye yok oldun.Elinden geldiğince duymamaya kafaya takmamaya çalışacaksın.:26:Söyleyenede bakHavalar güzelleşti sinirlendikçe çık bahçeye yürü bol bol temiz hava al,iyi geliyor.

tamam canim sagol,bugün sadece onu iceyim ama nasil ögle ve aksam olarakmi yoksa aralardadami

Bijoooom nerelerdesin sesin soluğun çıkmıyor.Hadi gel birhaftadır özledik.Moral veriyorsun.Motive ediyorsun takımı.
burdayım ablacım burdayım. valla annem babam geldi benden mutlusu yokkk :) onlarla ilgileniyorum pek takılmıyorum bilgisayara. protein diyeti yapıcaktım onu da erteledim, oğlumla yalnız kalınca inşallah..

nidah ölcüler

eski
göğüs 91
bel 79
kalça 94
bacak 53
göbek 80 küsür

yeni

bel: 75
göbek:85
kalça:93
göğüs:92
bacak en kalın yerinden:52-53

göğsümmü büyümüş nedir:)) galba süt var içinde şişti accık:)
göbek 80küsür mü demişim dmeek aynı
hooooffff

inş düzene girer ablacım hakkınızda hayırlısı..

ölçülerle insan kendini görünce daha sinir oluyo galiba
bu hafta ilk defa listeye giriyorum umarım ii veririm geçen hafta 72.8 di şimdi bugün tatrtım kendimi 71.6 yarına 71.5 ile listeye girmeyi istiyorum umarım başarırım bugün fazladan yürüyüş yapım bari dün yapamadım bugün telafi edim
menüm :.(uygulamayı planladığım)
sabah yumurta kızarmış ekmek çay
ara yeşil çay
öğle bezelye
ara portakal
akşam bezelye yoğurt
playes ve yürüyüş

herkese fit bir gün diliyorum

menü güzel ama çorba da iç bence süte etki ediyo sıvı alımı:) salata da ekleyebilirsin canım afiyet olsn

çok güzel vermişsin darısı bize dicem ama annem ıspanaklı gözleme yapıyor

günaydin kizlar,ya ben deli olacam bu hafta cok güzel diyet ve spor yapmama ragmen 64.8 cakildim kaldim gram oynamiyo püüüffffffffff

canım üzülme ben 65 kiloda 1 ay çakılı kaldım daha 65in altını göremedim bende çıldırcam yakında ama geçicek kırıcaz bu zinciri yarına vermiş oluruz inş...

tatlım sıkma canını ya verirsin inş ah bu anneler yokmu benim ananemde öyle yaa diyet yaptırmıyo bana...:97:

tatlım tarçın iştah kesiyor diye bişi yok sadece insülini dengeliyor ama sen nesfit yemişsin onun glisemik endeksi yüksek içinde şeker var bence o bozmuştur kanşekerini düşürmüştür acıkmışsındır bir meyve yiyebilirdin onların yanına...fazla değil ama yediklerin afiyet olsun canım

afiyet olsun canım

ben nesfit falan yiyemiyorum hemen acıkıyorum ayrıca 1 kasesi nedense dişimin kovuğuna yetmiyor :) pekmezle tatlandırıyorlarmış onları sanırım ondan..
yani kısaca onu yiceme hiçbişey yemem daha iyi :))

selam fıstıklar...:79:

bugün protein günü ilan ediyorum...

Sabah:1 elma, 2 kuru kayısı
Kahvaltı:geç kalktığım için kahvaltı ve öğle birleşti, soğanlı biberli domatesli biftek tava, salatalık ve yoğurt
Ara:1 meyve
Akşam:balık ızgara, salata
Ara:belki bir meyve

bugün kuzenim gelcek ızgara yapcaz balık filan sucukta var ama ben balık yicem

simdi geldim corbami attim ocaga ,bugün plates günüm corbam pisene kadar platesimi yaparim sonrada icerim,bijoux abartmadan demissin ama 2 tabak icebilrimiyimmki,kafani sisridim ama kusura bakma yarina -olmak istiyom artik,bide aralarda ne yiyebilirim,yeme dersen yemiycem :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…