Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

az önce bi arkadaşım aradı 'dombik selenin telefonunda resimlerini gördüm zayıflamışssın ama yüzün çökmüş çirkinleşmissin' dedi banaaa şimdi napımmm ben ölürmüsün öldürür müsün saygısız diyip geçiyorum yaa...şişkoysak insanızzz dimi canımm... anamızın karnından 90 kilo çıkmadık heralde çok sinirlendimmm...durun ben bi mezdeke açıyım da sinirlerim boşalsınn..

takımın en yenisi olaraktan ben 28 yaşındayım malatyada yaşıyorum iş gereği aslen amasyalıyım 1kuzm var evliyim...bana kendinizi bu kadarcık tanıtırmısınızz ....tabi sakıncası yoksa sizin içinde

canim takma sen böyle dengesiz insanlar co malesef,kinsan 100 kilo olursun ins diye beddua edesi geliyor ama yapmiyoruz iste :)

bugünkü menüm+

sababh
pastirmali tost,5 yesil zeytin

ara
1 yesil elma,bir avuc findik

ögle
mantarli et sote,salata,yogurt

ara
1 armut

aksam
1 kase meyveli müsli

3 litre su
1 kupa yesil cay
40 dk plates

tabi canim ne demek

benim adim yasemin ,26 yasindayim,aslen trabzonluyum ama istanbulda büyüdüm suan almanyada yasiyorum,evliyim ve 2 oglum var..ev hanimiyim ve 7.5 senedir bu memeleketteyim

Son düzenleme:
bugünkü menüm+

sababh
pastirmali tost,5 yesil zeytin

ara
1 yesil elma,bir avuc findik

ögle
mantarli et sote,salata,yogurt

ara
1 armut

aksam
1 kase meyveli müsli

3 litre su
1 kupa yesil cay
40 dk plates

güzel menüü akşamları genelde kimle konuşsam müsliyi tercih ediyor...haziran ayı itibari ile 21 günlük müsli programına başlıycam ender saraç çok iddalı bu müsli konusunda eski takımımda çok sevdiğim bi arkadaşım yapıo 10 gündür çok ciddi bi incelme söz konusu...aman maşşalah diyim nazar deymesin kızcağza

çok tatlııı allah bağışlasın.
canım ben yeni gelen arkadaşın birine hoş geldin dedim ama demekki sen değilmişsin kusura bakma hoşgeldin bende yeni sayılırım 1 aydır burdayım inan arkadaşların adını bile yeni öğrendim bazen karıştırıyorum bekarlara çocuklarını soruyorum ama herkesi çok sevdim takımda .

valla cin gibisin oburum yaa aynen kocacığımın sayesinde moralim bozuldukça ben kendimi yemeye vurdum eee 17 sende 35 kiloyu almayı bu yöntemle başardım.tamam toplandım geldim valla öyle bir spor yaptımki yorgunluktan kıpırdayamıyorum.napim en azından 2 gün kendimi bıraksam 3. gün toparlıyorum buda bir başarı diyim yine kendimi avutuyorum.

sen 59 uda görürsün 55 ide merveye seni örnek gösteriyorum bak bijo nasıl kilo vermeye başladı 1 yda ne kadar verdi hem yürüyüşte yapamıyor sadece aerobic yapıyor dedim az önce merveyi kandırdım ve beraber yaptık.
yaaa sen bunun resmini beni delirtmek içinmi koyuyosun yaaaa valla ağzım sulanıyor deliriyorummmmm yerim ben onuuuu aman nazarım değmesin maşallahhhh.
bu da benim uykusuz prensim

çok şekerrrrr ya canım çocuk istemeye başladı gene bakın bir krizim tutarsa yine başlarım çocuk yapacam diye.

Eki Görüntüle 192420

buda benim kızım teyzeleri ablaları
valla siz beni delirtmeye çalışıyosunuz zaten bir bebek gördümmü kafayı yiyorum amannnn artık doğuramamda yaş olmuş 40.:))

anşaa boş ver böyle dengesizleri her zaman her yerden böyleleri çıkar.sen daha fazla hırs yap.bazılarıda verirsin verirsin mideleri almadığı için hiç söylemezler.ben 25 kilo verdiğim dönemlerde çok yakınım biri demiyorki ne güzel kilo verdin yuh ya 25 kilo görenler tanıyamıyor güya bu farketmiyor boş verrr sala gitsin.

şekerim ben takımın ablasıyım yaş olmuş 40 ama bana sorsan içinden gelen ne diye en fazla 30 derim .bide benim 13 ve 15 yaşında 2 tane kızım var daha doğrusu cadılarım var onların sayesindede her geçen gün yaşım küçülüyor.anneler gününde bana bir ayakkabı almışlar çok şık bende çok beğendim topuğu 15 cm var galiba ama dolgu topuk çok rahat yine az önce bahsettiğim yakınım gördü ayyy bu ne bunu giyince düşmeyesin nasıl ayakta duracan bunlarla dedi .valla bunlara inat zayıflıycam ve kızlarım sayesinde her geçen gün gençleşecemmmm.ay ben kendimi tanıtıyodum dimi neler anlatmaya başladım.ev hanımıyım ama 230 dairelik bir sitenin yöneticisiyim ve o yüzden özellikle yaz ayları çok yoğun oluyorum.mersinde şehir dışında çok güzel bir yerde yaşıyorum şehrin kalabalığından trafiğinden uzakta sessiz huzur dolu.
baya anlatmışım biraz daha devam edersem kapı numarısına kadar yazacam heralde:))))

kızlarrr
akşam üzeri yürüyüşe çıktık kızımla beraber 1.30 saat yürüdük baktım bu kesmedi eve geldik yarım saatte aerobic yaptık .bunları yapınca iştahımda kapandı yemekte yemedim.inşallah geceyi zararsız atlatırım .byyyyy.

selam kk nın en çıtır adayı hatunlarıııı:)
bugun ki menüm sabah: domates, zeytin, salatalık, peynir, çeyrek tost
ara yok
öğle. 1 lahmacun, salata
ara yok
akşam. taze fasülye, yoğurtlu semizotu, salata, 1 dilim ekmek
ara: 1 paket burçak

leslie 2 mil
çok su içemedim
düzensiz bir gün
yeşilçayımıda içemedim

günaydınnnnn,
bu gün yürüyüşe gidemedim akşam çok yorulmuşum bide açlıktan uyuyamadım ama kendime verdiğim sözü tuttum aç yattım ama sabahladım.şimdi kahvemi içiyorum birazdan leslie 2 mil yapacam inşallah akşamda yürürüm.

denizcimm akşam menün çok güzel acım valla benimde canım fasulye istedi dün almıştım bende yapiyim bu gün.ama 1 paket burçak şu bildiğimiz kocaman 1 paketmi yoksa küçüklerdenmi eğer büyük paket o çok kötü olmuş.bende çok su içemiyorum bu gün bende ona dikkat edecemmmm.

günaydın kızlar
dünkü menüm
1 haşlanmış yumurta
domates salatalık ,1 dilim peynir,zeytin
çok az tereyağ bal

öğlen çorba
taze fasülye

akşam
taze fasülye çorba ve salata

araların birinde muz yedim birinde 1 yuvarlak madlen çikolata yedim

30 dk egzersiz yaptım hafif aeorbik tarzında
arkasından bel ve sırt hareketlerimi yaptım

anşaa bende 26 yaşındayım 2 kızım var.ikincisi bu cuma 3 haftalık olacak.diğeri 2 yaşında.mersindeyim doğum sonrası kilolarımdan kurtulmaya çalışıyorum ama nedense veremiyorum bide emziren çok kalori yakar ama anlamadım bende çokta yemiyorum bol su içiyorum falan neyse giderler inşallah

anşaaa bu leslie nedir acaba spor aleti filan mı ben ilk defa duyuyorum ne olduğunu açıklarmısın

anşaaa bu leslie nedir acaba spor aleti filan mı ben ilk defa duyuyorum ne olduğunu açıklarmısın

video cnm.evde yürüyüş programı diye bişey.1-5 mil arası oluyor.bendede bütün serisi var indirdim daha onlara başlamadım..dizi karına yaklaştıran hareketi var ondan biraz tırsıyorum sezeryan yerim acırsa diye..40 ım çıksın onada başlamayı düşünüyorum arada sıkılınca onu yaparım çok güzel bişey bence..

günaydın kızlar

ayşegül tekrar hoşgeldin, bende 25 yaşındayım,1yaşında oğlum var,istanbuldan katılıyorum:)

bugün artıda gördüm kendimi ya bu 2 gün çok hafif geçirmeliyim
,hep o haftasonu yüzünden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…