az önce bi arkadaşım aradı 'dombik selenin telefonunda resimlerini gördüm zayıflamışssın ama yüzün çökmüş çirkinleşmissin' dedi banaaa şimdi napımmm ben ölürmüsün öldürür müsün saygısız diyip geçiyorum yaa...şişkoysak insanızzz dimi canımm... anamızın karnından 90 kilo çıkmadık heralde çok sinirlendimmm...durun ben bi mezdeke açıyım da sinirlerim boşalsınn..
tabi canim ne demektakımın en yenisi olaraktan ben 28 yaşındayım malatyada yaşıyorum iş gereği aslen amasyalıyım 1kuzm var evliyim...bana kendinizi bu kadarcık tanıtırmısınızz ....tabi sakıncası yoksa sizin içinde
bugünkü menüm+
sababh
pastirmali tost,5 yesil zeytin
ara
1 yesil elma,bir avuc findik
ögle
mantarli et sote,salata,yogurt
ara
1 armut
aksam
1 kase meyveli müsli
3 litre su
1 kupa yesil cay
40 dk plates
tabi canim ne demek
benim adim yasemin ,26 yasindayim,aslen trabzonluyum ama istanbulda büyüdüm suan almanyada yasiyorum,evliyim ve 2 oglum var..ev hanimiyim ve 7.5 senedir bu memeleketteyim
memnun oldum canım benim adımda ayşegül bu arada...
http://www.kadinlarkulubu.com/subat-anneleri/410931-2011-subat-bebeklerinin-fotograflari-29.html
LİNK EKLEDİMM..BU DA BENİM MİNİĞİM:)
canım ben yeni gelen arkadaşın birine hoş geldin dedim ama demekki sen değilmişsin kusura bakma hoşgeldin bende yeni sayılırım 1 aydır burdayım inan arkadaşların adını bile yeni öğrendim bazen karıştırıyorum bekarlara çocuklarını soruyorum ama herkesi çok sevdim takımda .hedef 70
benim oyum evet
meraba yeni takımım geç geldim eve yeni açabildim pcyi yoğun bi gündü...
bugün yediklerim sabah 2 haşlanmış patates 1kk paeynir yeşilçay 2 zeytin
öğle:yarım demet maydanoz haşlama 100 gr tavuk göğsü 1 kase çorba
akşam :çiğ köfte sayamadım valla ne kadar yedim
ammmaaa 1,5 saat tempolu yürüyüş 150 mekik 200ben çecirme 200 kerede zıpladım bugün
bu arada kimse hoşgeldin bile dememiş ama hoşbuldummm
Günayyyydıııınnnnn!.....
Herkese iştahsız ,sağlıklı ,bol hareketli günlerrrr!........
Hasretim yukarıda yazdım umarım görmüşsündür HEDEF'immm 68
Deniz hayatım bebişin resmini bir türlü göremedim.Sayfadan açılmıyor.Ya da ben beceremedim.
Mersaaa nerdesin gene yoksun ortada kaçamaklar çoğaldı galiba?......Toplanda gel, toplanda gel....Beni çağırıyorsun.Sardırıyorsun kilo vereceğiz diye sen neredesiiiiin?Yok rahat bırakmam ben seni birazdan face'tende mesaj atarım ben sana.Yuvana dön, doğru yol burada ,sakin sakin yolu kaybetmeyelim.Yavaş ama emin adımlarla vereceğiiz biz bu fazlalıkları.
Ay ay saat kaç olmuş.Spora gimem lazım.Dönüşte devam ederim.Hepinizi öptüm.Herkese yazacağım.Sakın alınmayııın.
selammm
önce geçmişi okumadan yazim dedim.
annemle babam burda olduğu için pek nete girmiyorum. girsem de telefondan girip öylesine okuyup çıkıyorum o yüzden paylaşımım baya azaldı artık bir süre böyle olur..
hasretim hedefim 62 (hamilelikten önceki kilom, ama 59 u zorlicam) bu hafta benden hiçbişe beklemeyin maf durumdayım maf...
bi de foto koyim oğlumun sanırım obur görmek istemiş :)
bu da benim uykusuz prensim
çok şekerrrrr ya canım çocuk istemeye başladı gene bakın bir krizim tutarsa yine başlarım çocuk yapacam diye.
valla siz beni delirtmeye çalışıyosunuz zaten bir bebek gördümmü kafayı yiyorum amannnn artık doğuramamda yaş olmuş 40.:))
az önce bi arkadaşım aradı 'dombik selenin telefonunda resimlerini gördüm zayıflamışssın ama yüzün çökmüş çirkinleşmissin' dedi banaaa şimdi napımmm ben ölürmüsün öldürür müsün saygısız diyip geçiyorum yaa...şişkoysak insanızzz dimi canımm... anamızın karnından 90 kilo çıkmadık heralde çok sinirlendimmm...durun ben bi mezdeke açıyım da sinirlerim boşalsınn..
takımın en yenisi olaraktan ben 28 yaşındayım malatyada yaşıyorum iş gereği aslen amasyalıyım 1kuzm var evliyim...bana kendinizi bu kadarcık tanıtırmısınızz ....tabi sakıncası yoksa sizin içinde
selam kk nın en çıtır adayı hatunlarıııı:)
bugun ki menüm sabah: domates, zeytin, salatalık, peynir, çeyrek tost
ara yok
öğle. 1 lahmacun, salata
ara yok
akşam. taze fasülye, yoğurtlu semizotu, salata, 1 dilim ekmek
ara: 1 paket burçak
leslie 2 mil
çok su içemedim
düzensiz bir gün
yeşilçayımıda içemedim
anşaaa bu leslie nedir acaba spor aleti filan mı ben ilk defa duyuyorum ne olduğunu açıklarmısın100 mekik çektim 200 kere zıpladım 200 bel cevirme ve simit hareketi aşkamaaa da leslie 5 milim varr çok hırslandım ben bu haftaa...
gündüzleri sayfalar akıp gidio ama akşamları kimsecikler yok sankii..varsın olsun kızlarr varlığınızı bilmek güzelll....ben 100 ü geçerdim heralde yarışmaya katılmasamm...
anşaaa bu leslie nedir acaba spor aleti filan mı ben ilk defa duyuyorum ne olduğunu açıklarmısın
kizlar bu arada yarin ölcü günü vermek isteyenler yazsin yarin ölcülerini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?