- 20 Kasım 2010
- 5.112
- 10.482
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bunyeden bunyeye farkta gosterebilir canim bu hafta sonu denesene bi peeyniri kisitlaHafta sonu peyniri çok yiyorum hafta içi malesef vaktim olmuyor diye yoğurda dadanıyorumdün de ekstrem oldu akşam bişey yemek istemedim peynir kalsiyum diyerek yedim
Ama fazlası kilo verimini durdurur mu bilmiyorum aslında çok peynir tüketirim bende olmadı şu ana kadar
Hafta içi yiyemiyorum zaten canım hiç vaktim olmuyor kahvaltıya , yumurta alıp çıkıyorum yani cumaya kadar peynir yokBunyeden bunyeye farkta gosterebilir canim bu hafta sonu denesene bi peeyniri kisitla
InsAllah cuma da yuzumu guldurur tarti normal de gecen cuma bu kiloda olmam lazimdi adet girdi araya sonra da onun sisligi anca gitti bugun elim ayagim sismedi sukurVuhuuu eşim süpersin![]()
Anladim canim sen bilirsin nasil rahat oluyorsanHafta içi yiyemiyorum zaten canım hiç vaktim olmuyor kahvaltıya , yumurta alıp çıkıyorum yani cumaya kadar peynir yoko yüzden yoğurdu çok yiyorum kalsiyum olsun
Gunde 1 tane tuket o zaman canim :)
Bu hafta 1. oluyor muyuz?
Tamam canmi not aldim :)
Yuruyus belini ve dizini incitmeyecek en guzel egzersiz canim.
Yoga oncesi ve sonrasi isinma ve soguma egzersizlerini de ihmal etme,bekliyoruz yarin Senemim..
Canim hamburgerde ekmek var, birde patates kizartmasi var malesef telafi icin 10 dk adimlama cezasi geliyor.
Disari cikmana gerek yok, evde de adimlayabilirsin.
Cok guzel bir gun olmus canim :)
Sende bendensin canim umarim tarti yuzumuzu guldurur
Kiracam o olacakCuma: 68.3
Bugün: 68.1
Fark: 0,2
Ulan tartı o kadar zaman spor yapmayıp bir anda hayvan gibi spor yaptım be, bunu mu bana gösteriyorsun be, cuma günü güzel eksi görmek istiyorum, yoksa yakarım buraları Ali kaaapptaaann!!
Yawrukush @_Vera_
Birgaripanne
Bizim tartılar bize düşman bence canım. Ben tartımı allaha havale ediyorumCuma: 68.3
Bugün: 68.1
Fark: 0,2
Ulan tartı o kadar zaman spor yapmayıp bir anda hayvan gibi spor yaptım be, bunu mu bana gösteriyorsun be, cuma günü güzel eksi görmek istiyorum, yoksa yakarım buraları Ali kaaapptaaann!!
Yawrukush @_Vera_
Birgaripanne
BendeBizim tartılar bize düşman bence canım. Ben tartımı allaha havale ediyorum![]()
Lütfen canım senin 1.6 eksin var. Senin tartın seni seviyor
Benim eskisi öyleydi değiştirdim, şimdi yenisi tam doğru gösteriyor sıkıntı oBizim tartılar bize düşman bence canım. Ben tartımı allaha havale ediyorum![]()
Diyetime yeni bir soluk getirdim canım sana da şiddetle tavsiye ederim. Canım bişey yemek istediğinde görsele bakıyorum ve gerçekten geçiyor aptallık etmiyorum.Benim eskisi öyleydi değiştirdim, şimdi yenisi tam doğru gösteriyor sıkıntı o, eskisi arada bir düşük kilo gösteriyordu da mutlu oluyordum
sahte mutluluk uzun sürmedi
![]()
Cuma haric hergun seviyorLütfen canım senin 1.6 eksin var. Senin tartın seni seviyor
Hah benimki de oyle iste bakalim hala cuma gunleri eksik tartarssa degistirecegimBenim eskisi öyleydi değiştirdim, şimdi yenisi tam doğru gösteriyor sıkıntı o, eskisi arada bir düşük kilo gösteriyordu da mutlu oluyordum
sahte mutluluk uzun sürmedi
![]()
Evet hala var. Dağıtmadık çünkü. Burada salgın çok ileri boyutta. Kimse dağıtmadı yani. Azcik ev için yapim boş geçmesin dedim. Küçük tencerede ama bereketli birşey yine birsürü oldu. Dondurucuya mi koysam dedim bardakalra koyup bende. Yoksa yiyecek gibiyimAhaha hemen nasil hirslandirdim seni :))
Birazdan menum ve adimlarim geliyorrrrrrr...
Canim tasinmaniz bitti mi, annen nasil oldu?
Harika canim spor candir:)
Dusuncelim benim, sagol haber verdigin icin, kolaylikla gecsin calisma gunun insallah..![]()
Guzel olmus banucum ama sanki biraz arttirdin sen yediklerini...
Bakalim sabah tartin nasil olacak canim..
Aklin kekteyse normal olcunun 4te birini yap.
1 dilim ye ve yok et evden canim..
Borek var ama sporlarin sahane birde az yemissin zaten telafi cezasi yok gulum :)
Canim iyiyim, bu hafta sonu bayagi toparladim bahcemi, sabaha foto atarim :)
Senin bahcen nasil, ekim dikim isleri nasil gulum?
Ayy ayyy ayyyg kimler gelmis , pestom nasil memleket havasi?
Canim cuma bildirim yapmalisin biliyorsun , tartilabilecek misin?
Senin menulerine hep kalp koyasim geliyor canim, cok kalp...
Ahh asure, bugun bende bozdum menumu ama telafi cezasi geliyor ,10dk adimlama..
Asure kaldi mi evde canim, kaldiysa kendimden biliyorum, ben bitene kadar duramam misal..
Ya esine yedirt :) ya da bir cozum bul canim, ben bu hafta en az 500gr eksi bekliyorum senden...
Canim hayirlisi olsun, sonu guzel haberler olsun, dualarim seninle..
Allah buyuk, sabrimiz buyuk, haydi bismillah...
Sporlarin guzelligi, gozlerim kamasti ,hemen gozlugumu takayim..
Haydi bugun toparliyoruz Eminecim, sen ne guzel menuler yazdin buraya, bugun yine kaldigimiz yerden devam canim..![]()