• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Yawrukush Yawrukush canim sabah tartildim 69.1 ciktim :oha:
dun yeni tarti altim internetten, bu aksam gelicek, yarin sabah da bir onunla tartilayim, onunla devam ederiz. sonrasinda hic tarti degisikligiyle ugrasma xx
Hangi marka aldın? Vücut analizli mi?

:duduk: :duduk: :duduk: :duduk: :duduk: :duduk: :duduk:
Günün egzersizi
Screenshot_20200831_142710.webp

Adim yarisini da unutmuyoruz. Spor da ki esimizi motive ediyoruz

Selamlar. Ketojenik yapan var mı. Neler yiyorsunuz bi günde ve açlık hissediyor musunuz?

JaneRizzoli JaneRizzoli yapiyor.
Bende daha önce yaptim. Simdi yine bu haftaki esim Jane olunca basladim.

Ben aclik hissetmiyorum. En onemli faktor saglikli yag alip makrolarin dolmasi. Yag makrosu :)

Mathildablue Mathildablue yeme konusuna gelince bugunu soyleyim

Isim yogun ve sabah pek ac olmuyorum. Ac olursam keto kahve yaparim tereyag ve labneli

Ilk ogun 10da 1 avuc kaju yedim
12 30 da 150gr BBQ baharatli tavuk 1 avuc kaju

Eve gelince 16 gibi yaptigim keto fatbombs dan 1-2 yerim

Aksama salata dusunuyorum. Icinde hellim peyniri. Eve gelince makro hesabi yapip paylasirim

Mathildablue Mathildablue yeme konusuna gelince bugunu soyleyim

Isim yogun ve sabah pek ac olmuyorum. Ac olursam keto kahve yaparim tereyag ve labneli

Ilk ogun 10da 1 avuc kaju yedim
12 30 da 150gr BBQ baharatli tavuk 1 avuc kaju

Eve gelince 16 gibi yaptigim keto fatbombs dan 1-2 yerim

Aksama salata dusunuyorum. Icinde hellim peyniri. Eve gelince makro hesabi yapip paylasirim
Ben makro hesaplamayı bilmiyorum. Yani hangisinden kac gram olacak. Direkt yagdan kilo gidiyormuş. Ondan denemek istiyorum

Ben makro hesaplamayı bilmiyorum. Yani hangisinden kac gram olacak. Direkt yagdan kilo gidiyormuş. Ondan denemek istiyorum
Fatsecret diye bi uygulama var canım onu indirirsen yediklerini girince makroları hesaplıyor

Back
X