- 24 Kasım 2016
- 5.105
- 18.011
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ah canim bende de oluyor artik 1 karonun ustunde tartiliyorumCuma günü 84.00
Pzt 84.300
Tartının yerini degistiridm. Şimdi her yerde bask a tartıyor. Yer bulacam inşallah
Bu cuma ekşi gelemeye niyetliyim insallah
@GCA
Hangi marka aldın? Vücut analizli mi?Yawrukush canim sabah tartildim 69.1 ciktim
dun yeni tarti altim internetten, bu aksam gelicek, yarin sabah da bir onunla tartilayim, onunla devam ederiz. sonrasinda hic tarti degisikligiyle ugrasma xx
evet canim, amazondan uygun fiyatli olanlardan iyi yorum almis birini secip aldim :) markasi FitIndex, iyi mi bilmiyorum, gelince deneyip gorecegiz :)Hangi marka aldın? Vücut analizli mi?
Bizde bakalim guzelse bende degistirecegimevet canim, amazondan uygun fiyatli olanlardan iyi yorum almis birini secip aldim :) markasi FitIndex, iyi mi bilmiyorum, gelince deneyip gorecegiz :)
ben yurt disinda yasiyorum, TR'de de ayni marka var midir bilemiyorum. ama dedigim gibi ben ucuz diye aldim, belki motive eder diye :)Bizde bakalim guzelse bende degistirecegim
Hmm okeyben yurt disinda yasiyorum, TR'de de ayni marka var midir bilemiyorum. ama dedigim gibi ben ucuz diye aldim, belki motive eder diye :)
Selamlar. Ketojenik yapan var mı. Neler yiyorsunuz bi günde ve açlık hissediyor musunuz?
güzel çıkar inşallah :)evet canim, amazondan uygun fiyatli olanlardan iyi yorum almis birini secip aldim :) markasi FitIndex, iyi mi bilmiyorum, gelince deneyip gorecegiz :)
Ay hiç yemedim şırdan ben kelle paçacıyım ama ellerine sağlık yapınca bi foto at merak ettim nasıl olacakkizlar sirdan pisiriyorum aksama ozlemisim insAllah guzel olur dinimizce yenmesi serbestmis
Ben makro hesaplamayı bilmiyorum. Yani hangisinden kac gram olacak. Direkt yagdan kilo gidiyormuş. Ondan denemek istiyorumMathildablue yeme konusuna gelince bugunu soyleyim
Isim yogun ve sabah pek ac olmuyorum. Ac olursam keto kahve yaparim tereyag ve labneli
Ilk ogun 10da 1 avuc kaju yedim
12 30 da 150gr BBQ baharatli tavuk 1 avuc kaju
Eve gelince 16 gibi yaptigim keto fatbombs dan 1-2 yerim
Aksama salata dusunuyorum. Icinde hellim peyniri. Eve gelince makro hesabi yapip paylasirim
Fatsecret diye bi uygulama var canım onu indirirsen yediklerini girince makroları hesaplıyorBen makro hesaplamayı bilmiyorum. Yani hangisinden kac gram olacak. Direkt yagdan kilo gidiyormuş. Ondan denemek istiyorum
vende myfitnesspal var o da yapıyor ben almam gereken gramları bilmiyorum. Yani kac gr yağ kac gr pro kac gram karbonhidratFatsecret diye bi uygulama var canım onu indirirsen yediklerini girince makroları hesaplıyor
vende myfitnesspal var o da yapıyor ben almam gereken gramları bilmiyorum. Yani kac gr yağ kac gr pro kac gram karbonhidrat
vende myfitnesspal var o da yapıyor ben almam gereken gramları bilmiyorum. Yani kac gr yağ kac gr pro kac gram karbonhidrat
Cok tesekkür ederim