simdi geldim corbami attim ocaga ,bugün plates günüm corbam pisene kadar platesimi yaparim sonrada icerim,bijoux abartmadan demissin ama 2 tabak icebilrimiyimmki,kafani sisridim ama kusura bakma yarina -olmak istiyom artik,bide aralarda ne yiyebilirim,yeme dersen yemiycem :)
estafurullah canım paylaşım yeri burası olur mu öyle şey..
valla 4-5 kepçe ye 1 dilim ekmekle. aralarda yeme derim bugünlük, ama acıkırım dersen bir bardak süt içebilirsin mesela :)
canım eşim çorba hiç sevmio sadece kendim için yapmaya da uşeniyorum o yüzden ama yapmaya çalışırım bundan sonramenü güzel ama çorba da iç bence süte etki ediyo sıvı alımı:) salata da ekleyebilirsin canım afiyet olsn
annem olsun gözlemesi olsun daha ne ister insan ben de gurbetteyim annemi özledim şimdi afiyet olsun tatlım çok yemesen bişi olmazçok güzel vermişsin darısı bize dicem ama annem ıspanaklı gözleme yapıyor
afiyet olsun tatlım
selam fıstıklar...:79:
bugün protein günü ilan ediyorum...
Sabah:1 elma, 2 kuru kayısı
Kahvaltı:geç kalktığım için kahvaltı ve öğle birleşti, soğanlı biberli domatesli biftek tava, salatalık ve yoğurt
Ara:1 meyve
Akşam:balık ızgara, salata
Ara:belki bir meyve
bugün kuzenim gelcek ızgara yapcaz balık filan sucukta var ama ben balık yicem
canım sen bunlarla doyuyo musun bana resmen aç geziyorsun gibi geldiselam hanımlarr, menümü yazıp dışarı çıkacam, azcık işlerim var.
Sabah: 2 dilim ekmekle peynr zeytn, 1 kaşık bal
ara 3-4 diyet bisküvi, 1 ısırık kek
ara 2 kuru kayısı (sabah 6dan öğlen 1.30a kadar okulda baya acıkıyorum yaa 2 ara yaptım:/
öğlen 1 patatesle salata
ara yapmam
akşam 1 kase müsli
fırsat bulabilirsem 3 mil leslie
**4. TAKIM 206. ETAP**
Anna_maria(65.0 /
nidah( 61.3 /
hasretim34(64.6/
qiz3mm ( 66.5/
lethem ( 49.2/
mersa ( /83.7/
bijoux ( 79.1 /
deniz1984( 88.1/
obur ( 80.5/
ansaa (81.1 ) 14.Takimdan transfer
lilineva (72.8 ) Yeni üye
4. TAKIM TOPLAM KİLO
ben niye yokum
canım sen bunlarla doyuyo musun bana resmen aç geziyorsun gibi geldi
neyse ben paltesimi yapmaya kacayim,oglum uynamadan,demin cok aciktim yapaamdim basim döner diye :)
canim yarin bildirrisin kilonu,haftayada 19da bildirisin sorun olmaz.hasretim izin işlerini sen mi yapıyorsun?ben 19 mayıs-22 mayıs arası buralarda olamıycam trabzona geziye gidicem nete giremem kilomu 19 unda versem o kiloyla listese eklesen olur mu?
bi arkadaşım plates yapıyo. bide zayıf baya ama işte kimse halinden memnun deil, poposu biraz incelcekmşneyse sende yapıyosn hasretim merak ettim bakayım nasıl yapılıyomuş:)
evet yaaa annemle olunca hiç kilo veremiyorum bencanım üzülme ben 65 kiloda 1 ay çakılı kaldım daha 65in altını göremedim bende çıldırcam yakında ama geçicek kırıcaz bu zinciri yarına vermiş oluruz inş...
tatlım sıkma canını ya verirsin inş ah bu anneler yokmu benim ananemde öyle yaa diyet yaptırmıyo bana...:97:
tatlım tarçın iştah kesiyor diye bişi yok sadece insülini dengeliyor ama sen nesfit yemişsin onun glisemik endeksi yüksek içinde şeker var bence o bozmuştur kanşekerini düşürmüştür acıkmışsındır bir meyve yiyebilirdin onların yanına...fazla değil ama yediklerin afiyet olsun canım
afiyet olsun canım
ben bayılırım onlara ama benide hiç doyurmazben nesfit falan yiyemiyorum hemen acıkıyorum ayrıca 1 kasesi nedense dişimin kovuğuna yetmiyor :) pekmezle tatlandırıyorlarmış onları sanırım ondan..
yani kısaca onu yiceme hiçbişey yemem daha iyi :))
yaaa sen zaten çok zayıfsın.49 kilo çok az değilmi canım boyun kaç senin:44:selam hanımlarr, menümü yazıp dışarı çıkacam, azcık işlerim var.
Sabah: 2 dilim ekmekle peynr zeytn, 1 kaşık bal
ara 3-4 diyet bisküvi, 1 ısırık kek
ara 2 kuru kayısı (sabah 6dan öğlen 1.30a kadar okulda baya acıkıyorum yaa 2 ara yaptım:/
öğlen 1 patatesle salata
ara yapmam
akşam 1 kase müsli
fırsat bulabilirsem 3 mil leslie
Kızlar siz beni dinleyin her sabah 1 tatlı kaşıgı ezilmiş çörek otunu suyla yutun 1 hafta sonra mıgdenız o kadar kucuk olacakkı ıstesenızde fazla yıyemıyeceksınız ve zayıflayacaksınız cunku sureklı metapolızmanız calısacak deneyın
yaaa sen zaten çok zayıfsın.49 kilo çok az değilmi canım boyun kaç senin:44:
Kızlar siz beni dinleyin her sabah 1 tatlı kaşıgı ezilmiş çörek otunu suyla yutun 1 hafta sonra mıgdenız o kadar kucuk olacakkı ıstesenızde fazla yıyemıyeceksınız ve zayıflayacaksınız cunku sureklı metapolızmanız calısacak deneyın
lethem menü az gibi ama doyuyosan no prob:) afiyet olsun..
Annacım sana da afiyet olsunnnnn...
evet yaaa annemle olunca hiç kilo veremiyorum ben
ben bayılırım onlara ama benide hiç doyurmaz
yaaa sen zaten çok zayıfsın.49 kilo çok az değilmi canım boyun kaç senin:44:
bu arada hanımlar 2 gündür boğazım ağrıyo yine. saolsun çocuklar okulda yoruyo baya. akşam müsli yemedim, sıcak bişi yiyeyim diye akşamı çorba ve 2 kaşık yoğurtla deiştirdim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?