Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

selam hanımlarr, menümü yazıp dışarı çıkacam, azcık işlerim var.

Sabah: 2 dilim ekmekle peynr zeytn, 1 kaşık bal
ara 3-4 diyet bisküvi, 1 ısırık kek
ara 2 kuru kayısı (sabah 6dan öğlen 1.30a kadar okulda baya acıkıyorum yaa 2 ara yaptım:/
öğlen 1 patatesle salata
ara yapmam
akşam 1 kase müsli

fırsat bulabilirsem 3 mil leslie

estafurullah canım paylaşım yeri burası olur mu öyle şey..

valla 4-5 kepçe ye 1 dilim ekmekle. aralarda yeme derim bugünlük, ama acıkırım dersen bir bardak süt içebilirsin mesela :)

**4. TAKIM 206. ETAP**

Anna_maria(65.0 /
nidah( 61.3 /
hasretim34(64.6/
qiz3mm ( 66.5/
lethem ( 49.2/
mersa ( /83.7/
bijoux ( 79.1 /
deniz1984( 88.1/
obur ( 80.5/
ohcanimadegsin( 72.5/
ansaa (81.1 ) 14.Takimdan transfer
lilineva (72.8 ) Yeni üye

4. TAKIM TOPLAM KİLO

Son düzenleme:
menü güzel ama çorba da iç bence süte etki ediyo sıvı alımı:) salata da ekleyebilirsin canım afiyet olsn
canım eşim çorba hiç sevmio sadece kendim için yapmaya da uşeniyorum o yüzden ama yapmaya çalışırım bundan sonra

çok güzel vermişsin darısı bize dicem ama annem ıspanaklı gözleme yapıyor
annem olsun gözlemesi olsun daha ne ister insan ben de gurbetteyim annemi özledim şimdi afiyet olsun tatlım çok yemesen bişi olmaz
afiyet olsun tatlım

canım sen bunlarla doyuyo musun bana resmen aç geziyorsun gibi geldi

hasretim izin işlerini sen mi yapıyorsun?ben 19 mayıs-22 mayıs arası buralarda olamıycam trabzona geziye gidicem nete giremem kilomu 19 unda versem o kiloyla listese eklesen olur mu?

canım sen bunlarla doyuyo musun bana resmen aç geziyorsun gibi geldi

müsliye alıştım canım akşam acıkmıyorum. öğlene kadar ki kısmı atlattım mı gerisi kolay geliyo. öyle bi açlık yok ama giden kilolar da pek yok. spora da başladım 3 gündür. ben sıkılmadan şu yağlar gitse tam super olacak:)

neyse ben paltesimi yapmaya kacayim,oglum uynamadan,demin cok aciktim yapaamdim basim döner diye :)

bi arkadaşım plates yapıyo. bide zayıf baya ama işte kimse halinden memnun deil, poposu biraz incelcekmş neyse sende yapıyosn hasretim merak ettim bakayım nasıl yapılıyomuş:)

hasretim izin işlerini sen mi yapıyorsun?ben 19 mayıs-22 mayıs arası buralarda olamıycam trabzona geziye gidicem nete giremem kilomu 19 unda versem o kiloyla listese eklesen olur mu?
canim yarin bildirrisin kilonu,haftayada 19da bildirisin sorun olmaz.
bi arkadaşım plates yapıyo. bide zayıf baya ama işte kimse halinden memnun deil, poposu biraz incelcekmş neyse sende yapıyosn hasretim merak ettim bakayım nasıl yapılıyomuş:)

valkla canim platesi siddetle tavsiye ederim,ben düzenli yapip sonuc almadim ama yapanlar cok memnun ayrica sonuc almasam bile platesden sonra acayip bi rahatlama hissediyosun,sirf bunun icin bile yapilir :)

hasretim platesin karın bölgesi için olanı varmı varsa tv8 denmi bulucam?

menümü yaziim

sabah:yumurta,kahvaltılık,az reçel-bal,3dlekmek,söğüşş

ara:1elma

öğle:sebze yemeği,çorba,cacık,1dl ekmek

ara:leblebi,kuru üzüm

akşam:çorba,salata,yoğurt

ara:meyve

mekik çektim 15dk kadar minik uyandı çok az uyuyo
akşam da çekerim 100 tanee..

lethem menü az gibi ama doyuyosan no prob:) afiyet olsun..

Annacım sana da afiyet olsunnnnn...

evet yaaa annemle olunca hiç kilo veremiyorum ben
ben nesfit falan yiyemiyorum hemen acıkıyorum ayrıca 1 kasesi nedense dişimin kovuğuna yetmiyor :) pekmezle tatlandırıyorlarmış onları sanırım ondan..
yani kısaca onu yiceme hiçbişey yemem daha iyi :))
ben bayılırım onlara ama benide hiç doyurmaz
yaaa sen zaten çok zayıfsın.49 kilo çok az değilmi canım boyun kaç senin:44:

Kızlar siz beni dinleyin her sabah 1 tatlı kaşıgı ezilmiş çörek otunu suyla yutun 1 hafta sonra mıgdenız o kadar kucuk olacakkı ıstesenızde fazla yıyemıyeceksınız ve zayıflayacaksınız cunku sureklı metapolızmanız calısacak deneyın

tşk.ler duymuştum denicem

cnm benim boyum çok kısa. göbek ve popo var. beni görüp de zayıf diyeni görmedim daha. istersen ekleyim resimlerden anlaşılıyo biraz.

bi arkadaşım da çörek otu ve zencefili sanırım balla karıştırıp her sabah 1 kaşık yiyordu. çok faydalı derdi ama ben denemedim hiç. saol canım

bu arada hanımlar 2 gündür boğazım ağrıyo yine. saolsun çocuklar okulda yoruyo baya. akşam müsli yemedim, sıcak bişi yiyeyim diye akşamı çorba ve 2 kaşık yoğurtla deiştirdim...

lethem menü az gibi ama doyuyosan no prob:) afiyet olsun..

Annacım sana da afiyet olsunnnnn...

saol nidahcım sanada afiyet olsunn

evet yaaa annemle olunca hiç kilo veremiyorum ben

ben bayılırım onlara ama benide hiç doyurmaz

ah anneler işte tatlım ikna etmekten başka şansın yok ben zar zor ikna ettim valla artık pek zorlamıyo :97:

bu arada hanımlar 2 gündür boğazım ağrıyo yine. saolsun çocuklar okulda yoruyo baya. akşam müsli yemedim, sıcak bişi yiyeyim diye akşamı çorba ve 2 kaşık yoğurtla deiştirdim...

geçmiş olsun canım açıkçası daha sağlıklı olmuş bence afiyet olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…