ben nesfit falan yiyemiyorum hemen acıkıyorum ayrıca 1 kasesi nedense dişimin kovuğuna yetmiyor :) pekmezle tatlandırıyorlarmış onları sanırım ondan..
yani kısaca onu yiceme hiçbişey yemem daha iyi :))
günaydın kızlar nasılsınız..
dün çok gaz yapan şeyler yedim herhalde allahtan bebeğe bişey olmadı ama ben patlamak üzereydim çok kötü şişti karnım falan..
yaaaa annem yanımda olunca ben kilo milo veremiyorum
ilk lohusalığımdada annemin yanındaydım 15 günlükken düzenli yürüyüşler mekik herbişeye başlamıştım ama herhalde o yanımda olunca kaçamak yapıyorum farkında olmadan masum görünen ama zayıflamama engel olan lokmalar yiyorum.40 ım çıktığında sadece 1 kilo daha vermiştim.yani 25 gün yürü mekik çek güya dikkat et ama 1 kilo ver
40 çıkınca eve gittim o zaman istediğim gibi beslenmeye başladım o zaman istediğim sonuçları görmeye başladım
bana habire diyet yapma diyet yapma deyip duruyor..diyet yapmıyorum dikkat ediyorum diyorum 6 ay kısma diyor doğal olarak engel oluyor kilo vermeme offffffffff...
aynen ben de yaaa..
bide benim sıkıntım eşimm..2 gündüz evde 3. gün işte..o zamanda 7.30 da geliyoo..onu bekliyoruumm..sürekli canı değişik şeyler istiyo, pasta, börek, çörek, mantıı..öfffffff.. yapıyorumm..bende ufak ama masum olmayan ısırıkklaar alıyorumm..sonuç muu güya diyetteyim ama veremiyorumm
yaa dün çok uğraştım aradım nerden indirecem beceremedim 1 mil varda gerisi yok.aslında haklısın hasretim
kızlar leslie 1 mile yapmıştım dün. şimdi 5 mile var elimde. 3 mil yaptım az önce (birden 5 e geçmeyim dedim)) umarım ileriki günlerde de devamını getirebilrim:)) benim gibi dışarda yürüyüş bile yapamayanlara evde güzel bi spor.
Selam kızlarrrr
Dün sabahtan beri gelemedim.Hesapta dün herkese laf atacaktım.Platese giderken biberiyemi sürdüm.Buram buram biberiye koka koka, üstünede sauna eşfmanı geçirdim.Vallaha platesten çıkışta kokudan yanıma yaklaşılmıyord u.
Eve döndükten sonra duşumu aldım.Günlük ev işi yemekti derken akşamı yapmışım.Zaten öğlen eşim nette olduğu için bana sıra gelemiyor.Sabaha kadar oturup,sabahın 5-6 sı yatıp öğlen duruma göre 11 ile 1-3 arası uyanıyor.Artık keyfine veya yapacağı iş varsa ona göre kelkıyorduuuuu.Şimdi onuda değiştirdi 30-36 saat uyanık 24 saat uyuyor.Allah onu doğru yola getirsin.Herhangi birşey söylemek yada konuşmak istemiyorum.Çünkü sinirlerim bozuluyor.Hayır konuşsamda değişen birşey yok.
Düzensiz bir hayatımız var.O yüzden de düzensiz yemek yiyoruz.
aynı çocuktan bendede varrr...Geçmişi okuyup okuyup cevap yazdığım için böyle parça parça yazıyorum.Bakiiim hah kendimi kısaca tanıtacaktıım.
Ben 43 yaşındayım.3 cadolozum var.9-11 ve 16 yaşında.Birde hepsinden küçük her türlü ilgi ve sevgiye muhtaç ,oldukça alıngan :18:,bir o kadar da sert bir kocam var.:44: :113:İstanbul'uyum ve istanbuldayım.Yarışmacı arkadaşlara başılar dilerim.:118::129:
kız doğru yerleri bulup ölçebildinmi:)) bende çok heveslendim . muhteşem vücut hatlarımı ölçsemde sizinle paylaşsam diye ama mezroyu bulamıyorummm ...Siz ölçülerinizi yazmışsınız. Hemide doğum yapmış haliniz. Ben yazayımda siz ölçü görün.Sizin ölçülerde olsam ben minileri geçirmiştim sırtıma......Yanlız işallah doğru yerden ölçerim.Sıkı durun ölçüler geliyor.
Göbek 96 (göbek deliğinden ölçtüm)
simit 99 (göbeğin 2-3 parmak altından ölçtüm)
Kalça107(popomun en geniş yrinden)
baldır 61 (en kalın yeri)
Şimdi öçltüm.Akşamla sabah arasında çok fark olur mu?Olmadı yarın sabah bir daha ölçerim.Fark varsa yenilerim ölçüleri.Bakın bakında tombalak görün.
YYaffff basen kalça bel nereden ölçüyoruzzz.Göbeği,simidi yazmışsınız diğerlerinide yazında yanlış eksik yazmayayım.
anşaaa ben okurken kokudan bayıldım,tek biberiyeye çok kötü diyolar sen buna nasıl dayandın .1 kutu asparini havanda ezdim sarımsak yağı susam yağı kayısı yağı ve biberiye yağı ile karıştırmakkkk süretiynenennnnn....selilütlerime sürdümm ...mumya gibi yattımmm sıkılaşcakmışımmm bakimmm nasıl olcakk
günaydın kızlar nasılsınız..
dün çok gaz yapan şeyler yedim herhalde allahtan bebeğe bişey olmadı ama ben patlamak üzereydim çok kötü şişti karnım falan..
yaaaa annem yanımda olunca ben kilo milo veremiyorum
ilk lohusalığımdada annemin yanındaydım 15 günlükken düzenli yürüyüşler mekik herbişeye başlamıştım ama herhalde o yanımda olunca kaçamak yapıyorum farkında olmadan masum görünen ama zayıflamama engel olan lokmalar yiyorum.40 ım çıktığında sadece 1 kilo daha vermiştim.yani 25 gün yürü mekik çek güya dikkat et ama 1 kilo ver
40 çıkınca eve gittim o zaman istediğim gibi beslenmeye başladım o zaman istediğim sonuçları görmeye başladım
bana habire diyet yapma diyet yapma deyip duruyor..diyet yapmıyorum dikkat ediyorum diyorum 6 ay kısma diyor doğal olarak engel oluyor kilo vermeme offffffffff...
hasretim ben unuttum ölçülerimi alacağımı kahvaltı ettim :S yarın alsammmm
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr özellikle mersa ablaaaaabugün geçen cumadaki kilomda çıktım. yani yarın yüz ikiyüz de olsa ekside olucam inşallah :))
ay aynı nasihatı az önce yukarda ben sana vermiştim.bizimki körler sağırlar birbirini ağırlar misaliiii...ben kaçtım.Fırsatım olursa gelirim.
Bijoooom nerelerdesin sesin soluğun çıkmıyor.Hadi gel birhaftadır özledik.Moral veriyorsun.Motive ediyorsun takımı.
Mersaaaa kaçak ,yoksun gene kız, topla kendini bekliyoruz seni.Yürüye yürüye yok oldun.Elinden geldiğince duymamaya kafaya takmamaya çalışacaksın.:26:Söyleyenede bakHavalar güzelleşti sinirlendikçe çık bahçeye yürü bol bol temiz hava al,iyi geliyor.
ben nesfit falan yiyemiyorum hemen acıkıyorum ayrıca 1 kasesi nedense dişimin kovuğuna yetmiyor :) pekmezle tatlandırıyorlarmış onları sanırım ondan..
yani kısaca onu yiceme hiçbişey yemem daha iyi :))
Obur biz akşam yemeğinden sonra mutfagin kapisindan girilmez bir daha. Suyu bile siselerimizden iceriz. Bunu oturtabilseniz super olur
aaaaa ask olsun ama ne artisi bak ben yarina eksi cikayim diye acliktan geberiyom :) oysaki bu hafta yemedigim halde artidaydimkızlar kaç gündür menü yazmadım bu günki yediklerimi yazim ama bu gün maşallahım var iyi yedim yarın kesin artıda çıkarım.
sabah:2 dilim k.ekmek biraz peynir ve yağsız tavada yumurta bol domates ve biber.
ara:yok
öğlenartık biliyosunuz perşembeleri günüm varrrr) arkadaşta öğlen yerine yedim.2 kaşık patates salatası yarım dilim peynirli börek yarım dilim kek.valla herkesin yediğinin 1/4 ünü anca yedim.
ara:2 tane kepekli bisküi.
akşam:2 kaşık sadec tavuğun yağıyla bulgur pilavı,2 kepçe tavuk sulu çorba,2 kaşık yoğurtlu kabak ve biraz salata.
amanınnn ne kadar çok yemişimmmmm.
ama bütün gün çok hareketliydim.
spor:bu gün az yürüdüm 45 dakika.
kızlar uğrayamıyorum işteyim hallaaa...arkadaşın laptopundan yazıyorumm...sabah 6 da bırakıcazz...ben yarın akşama kadar uyurum heralde...kilo bildirimimi yapıyorum hanımlarr sabahki tartıldığıma göre 80.1...ama sabah tartılsam 100-200 gr farkerder diye düşünüyorumm ama ne yazıkki uyumam lazım sabah 8 den beri it ayağı yemiş gibi geziyorumm...ben bi kahve yapıp açılıyım daha sabaha çookk var yaaa
hasretim platesin karın bölgesi için olanı varmı varsa tv8 denmi bulucam?
menümü yaziim
sabah:yumurta,kahvaltılık,az reçel-bal,3dlekmek,söğüşş
ara:1elma
öğle:sebze yemeği,çorba,cacık,1dl ekmek
ara:leblebi,kuru üzüm
akşam:çorba,salata,yoğurt
ara:meyve
mekik çektim 15dk kadar minik uyandı çok az uyuyo
akşam da çekerim 100 tanee..
Kızlar siz beni dinleyin her sabah 1 tatlı kaşıgı ezilmiş çörek otunu suyla yutun 1 hafta sonra mıgdenız o kadar kucuk olacakkı ıstesenızde fazla yıyemıyeceksınız ve zayıflayacaksınız cunku sureklı metapolızmanız calısacak deneyın
Diyosunuz yaniiiiii.....tamamda ben kahvaltıyı doğru düzgün yapayım.En iyisi akşamüstü çay sevdamdan vazgeçebilsemÇoook daha iyi olacak.Bugün büyük kız evdeydi.Okula gitmedi.Benim yazdığım tüm listeyi baştan sona değiştirdi.
Sabah 2 dlm tam buğday ekmeğiyle peynir,bol domates ve az sütlü nescafe (11-12 arasıydı)
Öğle 2 adet kepekli galeta,1 brd hazır yavuk çorbası
akşam üstü hazırlamış bisküvili tabağı yiyeceksin beraber çay içeceğiz diye başıma oturdu.Hepsini yedirdi.Vallaha yuttum hepsini
ama akşama kesin sadece salata ve çorba yiyeceğim.
OBURR, anlattığın gibi gece otur gündüz yaşa hayatını pek severdim ben, üni hayatım öyle geçti:))
malesef memur olunca böyle olduk, birazdan uyurum mesela:/ 3 yıl oldu hala sevemedim erken yat erken uyan olayını..
herkesee şimdidenn iyi gecelerr
nidahcim plates her yer icin canim ebru özellikle karin günü kalca günü filan yapiyo tv8in sitesinden videolari bulabilrisin hangi gün karin günü tam bilmiyorum ama sanirim programin basinda sölypo bugün sunu yapicaz diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?