Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ben nesfit falan yiyemiyorum hemen acıkıyorum ayrıca 1 kasesi nedense dişimin kovuğuna yetmiyor :) pekmezle tatlandırıyorlarmış onları sanırım ondan..
yani kısaca onu yiceme hiçbişey yemem daha iyi :))

Diyosunuz yaniiiiii.....tamamda ben kahvaltıyı doğru düzgün yapayım.En iyisi akşamüstü çay sevdamdan vazgeçebilsemÇoook daha iyi olacak.Bugün büyük kız evdeydi.Okula gitmedi.Benim yazdığım tüm listeyi baştan sona değiştirdi.
Sabah 2 dlm tam buğday ekmeğiyle peynir,bol domates ve az sütlü nescafe (11-12 arasıydı)
Öğle 2 adet kepekli galeta,1 brd hazır yavuk çorbası
akşam üstü hazırlamış bisküvili tabağı yiyeceksin beraber çay içeceğiz diye başıma oturdu.Hepsini yedirdi.Vallaha yuttum hepsini
ama akşama kesin sadece salata ve çorba yiyeceğim.

bi arkadaşım da çörek otu ve zencefili sanırım balla karıştırıp her sabah 1 kaşık yiyordu. çok faydalı derdi ama ben denemedim hiç. saol canım[/QUOTE]
Çörek otunu da duydum ,çörekoyula zencefili karıştırıp balla boca edip yemeyide duydum.Sonuncusunu geçen sene evde soğukalgınlığı için uygulamıştık.Her akşam tüm ev halkı 1 tatlı kaşığı yutuyordu.Ama akaşamları.Birde hiç kilo vereceğim diye düşünmediğim için hani tartılıp bakmadım.Birde zaten daha önce yazdığım gibi ben akşam yemekten sonra sabaha kadar nöbetçi kahvehane gibi tv seyrettiğim için çoook abur cubur yiyoooorduuum.Artık ne tv seyrdeiyorum ne de yiyorum.

Iyi akşamar genç güzel ve ince bayanlar. Menümü yazmaya geldimm :)

sabah: 1 dilim kepek ekmeği, domates, peynir, zeytin, salatalik, biber, yumurta (kral kahvaltisiydi )

ara: yoğurt

öğle: 1 dilim ekmek, yarim avuç kadar tavuk göğsü, 1 tabak zeytinyağli taze fasulye

ara: yapmadim canim istemedi

akşam: 1 dilim kepek ekmek, 1 kase tarhana çorbasi

3 litre su (wuhhuu ama çok zor oldu)
1 kupa yeşil çay
spor yok (tembelim de tembelim)

hasretim seni merak ediyorum ne yaptin çorba işini? yaptiysan işe yaricak mi acaba :)

bugun yediklerimm..
sabah. 1 er domates, salatalık, 5 zeytin, kk prynir, yeşilay, yumurta, 2 dilim ekmek
ara.elma
öğle: yarım fileto kızrmış balık, çorba, 1 dilm ekmek
ara 1 huma, 1 ceviz, 1 bardak süt
2.ara.3 mercimek köfte..bu olmamalıydı ama komşum getirdii..işte gözümün döndüğü ann..eşimin iş arkadaşlarına gönderdim tabapı yoksa git gel hepsini yerdimm..
akşam. yarım tabak makaarna, salata,.acıcık ekmekk..dilim bile değil..

makarna yediğim için başka bişey yemedimm..
2 mil leslie

Obur biz akşam yemeğinden sonra mutfagin kapisindan girilmez bir daha. Suyu bile siselerimizden iceriz. Bunu oturtabilseniz super olur

aynen ben de yaaa..
bide benim sıkıntım eşimm..2 gündüz evde 3. gün işte..o zamanda 7.30 da geliyoo..onu bekliyoruumm..sürekli canı değişik şeyler istiyo, pasta, börek, çörek, mantıı..öfffffff.. yapıyorumm..bende ufak ama masum olmayan ısırıkklaar alıyorumm..sonuç muu güya diyetteyim ama veremiyorumm

o ufak görünen masum kaçamaklar benim kilo vermemi çok engeller yaa bakalım yarın 71 i ucundan da ols agörebilecekmiyim.

OBURR, anlattığın gibi gece otur gündüz yaşa hayatını pek severdim ben, üni hayatım öyle geçti:))
malesef memur olunca böyle olduk, birazdan uyurum mesela:/ 3 yıl oldu hala sevemedim erken yat erken uyan olayını..

herkesee şimdidenn iyi gecelerr

yaa dün çok uğraştım aradım nerden indirecem beceremedim 1 mil varda gerisi yok.

oburrr o yağdan bende aldım sizden kokusunu güzelliğini duyddukça sürmeye korkmaya başladım.kız bide sauna eşofmanı hava aldırmaz tütmüşsündür valla eminim salon sana kalmıştır ohhhh döne döne yapsaydın platesini:)))

ayyy iyiki benimki evde değil bide evde olsa honimi kafama geçirir üstünede bir papatya kondurup gezerim evin içinde.bende sana bu gün bir arkadaşımın bana verdiği tavsiyeyi vereyim yokmuş gibi günlük hayatına devam et tabi edebilirsen ben edemiyorummmm.

aynı çocuktan bendede varrr...
kız doğru yerleri bulup ölçebildinmi:)) bende çok heveslendim . muhteşem vücut hatlarımı ölçsemde sizinle paylaşsam diye ama mezroyu bulamıyorummm ...
anşaaa ben okurken kokudan bayıldım,tek biberiyeye çok kötü diyolar sen buna nasıl dayandın .

canım bu gün benim kızımın diyetisyen günüydü ,diyetisyen , yeni doğum yapanlarda normal regli görmeye başlayıncaya kadar çok zor kilo verirler dedi .regli olmaya başlayınca çok daha kolaylaşır kilo vermeleri dedi.sen daha kaç günlüksün bozma moralini.

ben sana demedimmiiii.aslında bu yöntem bende denenmiş test edilmiştir önceki verdiğim kilolarda .günlerce aç gezerdim bir gün ip bir kopardı allahım kesin 2 kilo almışımdır derken ben daha az çıkardım .arada metabolizmayı şaşırtmak lazım tabi sık olmamak şartıyla.

ay aynı nasihatı az önce yukarda ben sana vermiştim.bizimki körler sağırlar birbirini ağırlar misaliiii...
zaten yürüyüş yapmak benim için terapi takıyorum kulaklıklarımı bazende denizin sesini dinlemekte iyi geliyor vuruyorum kendimi yollara.

ben nesfit falan yiyemiyorum hemen acıkıyorum ayrıca 1 kasesi nedense dişimin kovuğuna yetmiyor :) pekmezle tatlandırıyorlarmış onları sanırım ondan..
yani kısaca onu yiceme hiçbişey yemem daha iyi :))

bijom ben arada yiyorum ama bende acıkıyorum onu yiyince hele ana öğün yerini hiç tutmuyor bende.

kızlar kaç gündür menü yazmadım bu günki yediklerimi yazim ama bu gün maşallahım var iyi yedim yarın kesin artıda çıkarım.
sabah:2 dilim k.ekmek biraz peynir ve yağsız tavada yumurta bol domates ve biber.
ara:yok
öğlenartık biliyosunuz perşembeleri günüm varrrr) arkadaşta öğlen yerine yedim.2 kaşık patates salatası yarım dilim peynirli börek yarım dilim kek.valla herkesin yediğinin 1/4 ünü anca yedim.
ara:2 tane kepekli bisküi.
akşam:2 kaşık sadec tavuğun yağıyla bulgur pilavı,2 kepçe tavuk sulu çorba,2 kaşık yoğurtlu kabak ve biraz salata.

amanınnn ne kadar çok yemişimmmmm.

ama bütün gün çok hareketliydim.
spor:bu gün az yürüdüm 45 dakika.

aciiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmm,bijoux canim seni dinledim corba ictim bugün sadece sabah la ögle arasinda azcik findik yemistim ama sanirim yarina cok bisey olmasada -de olacagim gibi görünüyo,tabi bi gün sonra geri gelmesse

aaaaa ask olsun ama ne artisi bak ben yarina eksi cikayim diye acliktan geberiyom :) oysaki bu hafta yemedigim halde artidaydim

nidahcim plates her yer icin canim ebru özellikle karin günü kalca günü filan yapiyo tv8in sitesinden videolari bulabilrisin hangi gün karin günü tam bilmiyorum ama sanirim programin basinda sölypo bugün sunu yapicaz diye

**4. TAKIM 206. ETAP**

Anna_maria(65.0 /
nidah( 61.3 /
hasretim34(64.6/
qiz3mm ( 66.5/
lethem ( 49.2/
mersa ( /83.7/
bijoux ( 79.1 /
deniz1984( 88.1/
obur ( 80.5/
ohcanimadegsin( 72.5/
ansaa (81.1 ) 14.Takimdan transfer
lilineva (72.8 ) Yeni üye

4. TAKIM TOPLAM KİLO

kızlar uğrayamıyorum işteyim hallaaa...arkadaşın laptopundan yazıyorumm...sabah 6 da bırakıcazz...ben yarın akşama kadar uyurum heralde...kilo bildirimimi yapıyorum hanımlarr sabahki tartıldığıma göre 80.1...ama sabah tartılsam 100-200 gr farkerder diye düşünüyorumm ama ne yazıkki uyumam lazım sabah 8 den beri it ayağı yemiş gibi geziyorumm...ben bi kahve yapıp açılıyım daha sabaha çookk var yaaa

çok acıktımmmmmmm..yemiycemmmmmmmmmmmmmm

kolay gelsin tatlım

günaydınlar

MERSA cım leslie nin bütün milleri var internette. öğlen okuldan gelince yardımcı olurum sana.

kızlar bu hafta başından beri ilk defa az yedim dedim. artı 3 gündür spor yapıyorum ama sonuç 49.5!!! nasıl olur yaa :84: olmuyo mu acaba bu kadar mı artık anlamadım kii yine nerde yanlış yaptımmm bari aynı olsaydı bide + olmuşş offf :84:

afiyet olsun canım

acaba emzirenlerde kullanabilir mi?

afiyet olsun canımmm

düzenli hayatı sevmişimdir bende sağlık açısındanda önemli bence

bende ebru şallıyla yapıyorum hergün çok faydasını gördüm karın kalça süper yanıyo doğum sonrası göbek gitti nerdeyse

buarada çok mutluyummmmmsabah sabah tartuya çıktım an itibariyle 71 kiloyum sizler sayesinde böyle verebiliyorum hepinize teşekkürler

Anna_maria(65.0 /
nidah( 61.3 /
hasretim34(64.6/
qiz3mm ( 66.5/
lethem ( 49.2/
mersa ( /83.7/
bijoux ( 79.1 /
deniz1984( 88.1/87.5
obur ( 80.5/
ohcanimadegsin( 72.5/
ansaa (81.1 ) 14.Takimdan transfer
lilineva (72.8 ) Yeni üye

4. TAKIM TOPLAM KİLO [/B][/QUOTE]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…