ben sana eski usul yollarım ablam yineyaa dün çok uğraştım aradım nerden indirecem beceremedim 1 mil varda gerisi yok.
o zaman arkanı döncen mutfağa :)))hahahaaa benim böyle bir şansım hiç yok çünki salonum ve mutfağım bir .yani ben günün tamamını mutfakta geçiriyorummmm..:))
eminim ben - lerde çıkacağına :)aciiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmm,bijoux canim seni dinledim corba ictim bugün sadece sabah la ögle arasinda azcik findik yemistim ama sanirim yarina cok bisey olmasada -de olacagim gibi görünüyo,tabi bi gün sonra geri gelmesse
aaaaa ask olsun ama ne artisi bak ben yarina eksi cikayim diye acliktan geberiyom :) oysaki bu hafta yemedigim halde artidaydim
ben sana eski usul yollarım ablam yinebuna biraz alış diye başka yollamamıştım.
o zaman arkanı döncen mutfağa :)))
eminim ben - lerde çıkacağına :)
hasretim rica ederim. aklında olsun ne zaman takılırsan ya da bir gün çok yediysen hemen ertesi gün sadece çorba iç. çok işe yarıyor
ablam 500 gr az mı? zaten akşam o kadar yemeyle anca bu kadar verilir kızmaaaaaaaaa :)))
ahah lilineva ben de yürüyemiyorum sanırım haftaya iyi olucakmış artık havalar. o zaman oğlumla sabahları çıkıcaz inşallah. şimdi çivi gibi oluyo burda sabahları.artık havalar düzelsin yaaa sabah günlük güneşlik öğleden sonra tam ben yürüyüşe çıkım diyom hava bozuyo sinir oluyom valla
günaydın kızlar....
bu hafta protein diyeti yapmayı düşünüyorum ama içine bol yeşillik katarım fazladan..dereotu yerim bol bol ki sütüm azalmasın..
ucundanda olsa 71 i görsem diyordum tamda ucundan gördüm
71.9 çıktım bu sabah..göğüslerimi boşaltsam daha az çıakrım sabah sabah çok dolu oluyorlar ama uyuyor şimdi
dün 2 mil leslie yaptım arkasından yarım saat egzersiz yaptım.löp löp geziyorum vücudum sarkık uyuz oluyorum yaa...neyse yazda bu sene geç gelecek herhalde yırttık biraz daha.
annemde cumaya gideceğim diye tutturdu 2 küçük çocukla naparım bilmiyorum korkuyorum altından kalkamazsam diye.birazcık daha büyüseydi küçük olan.
hehe ben de aynı şeyi düşünüyorumneyse yazda bu sene geç gelecek herhalde yırttık biraz daha.
hehe ben de aynı şeyi düşünüyorumşöyle 1 ay sonra falan baya toparlanmış oluruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?