MERSA cım google.a leslie sansone yürü ve incel programı yazıp 6. siteyi açarsan ordan indirebilirsin canım..
bu hafta tek artıda olan benimmhaftaya telafisini yapıp 48leri görmem lazımm
menüm:
sabah 2 dilim kepek ekmeği, peynr zeytn çay
ara 5-6 peynirli çubuk kraker
öğlen az karışık kızartma (biraz sinirden oldu bu şimdi pişmanım tabi
ara 2 kuru kayısı
akşam 1 kase çorba, yoğurt
ara yeşilçay
3 mil leslie yapacam birazdan.. ne yapıp edip haftaya 48leri görmem lazımmmmmmm!!
Selam kızlar geç kaldım.Kilomu yazayım.
Süprizzzzz 1 kilo gitmiş.79,5 Olmuşum
hemde ne süpriz valla bravooo .demekki sürdüğün yağlarda işe yaradı salonda spor yapanların durumu neydi yazmadın oburcum hani çok güzel kokuyorum biberiye yağıyla yazmıştın ya:))))
3 mil iyi oluyo canım.
kızlar profilime bugün çektiğim resimleri koydum kendime ceza. bide bunların göbek açıkta olanı var kiiii haftaya 48leri görmessem onu da koycam felaket walla hiçç 49 50 ye benzemiyorum
okuldan ancak gelebildim kusura bakma yasemin ablacım.. zaten kilom aynı yazdğın iyi olmuş..
MERSA cım google.a leslie sansone yürü ve incel programı yazıp 6. siteyi açarsan ordan indirebilirsin canım..
bu hafta tek artıda olan benimmhaftaya telafisini yapıp 48leri görmem lazımm
menüm:
sabah 2 dilim kepek ekmeği, peynr zeytn çay
ara 5-6 peynirli çubuk kraker
öğlen az karışık kızartma (biraz sinirden oldu bu şimdi pişmanım tabi
ara 2 kuru kayısı
akşam 1 kase çorba, yoğurt
ara yeşilçay
3 mil leslie yapacam birazdan.. ne yapıp edip haftaya 48leri görmem lazımmmmmmm!!
bu hafta 4.olduk kizlar
menüm
sabah:menemen,omlet,2dl ekmek,salatalık,biber
ara yok
öğle:tavuk sote,az pilav,salata,yoğurt,çorba
ara: yarım kurabiye
akşam:çorba,yoğurt,salata,3-4 tane mercimekli köfte
ara:meyve
leslie 3 mil fast walk yaptım..kan ter içinde kaldım nasıl hızlı yapıyorlardı çok tempoluydu bu videosu..hakikaten fast walk yani..üstüne bel egzersizi yaptım yine..
ölçülerin nedir canım ? göbik var biraz ama çok değil ya
canım üzülme haftaya telafi edersin inş sana bir öneri aralarda diyet bisküvi,çubuk kraker vs.. yerine meyve tüketmeye çalış yoğurda ve salataya ağırlık ver ve bol bol yürü haftaya 48 olcan inş canım
ölçülerimi bilmiyorum canım. erimesi lazım boy kısa olunca hoş olmuyo.
saol canım ama okulda pek imkanım olmuyo. zaten öğlen geldikten sonra yemiyorum o tür. ama bilmiyorum durdu kaldı.
canım yanlış anlamazsan
bişey sorabilirmiyimmm???senin boyun kaçç 49.5 kilo sen zaten cok zayıf olmalısın:26:
Saol hayatım.Darısı başına...
UYkusuz çocuk çooook zor.Allah yardımcın olsun.Benim en büyük bebekken hiiiiç uyumuyordu.Ne sabah ne akşam ne öğlen.Nasıl büyüttüm bilemiyorum.Zaten onun için heralde ilk doğumdan sonra o kadar çabuk kilo verdim.Ama geçirdiğim sinir krizlerini hala unutamam.Bir saat bebek arabasında koridorda sallardım.Yüzünü örterdim, tam hareketsiz kaldı, uyudu derdim ......CEEEEEEEE yapardı.Gözler cin cin bana bakıyor.2.5 yaşında Beni uyutup sokağa kaçtığını dahi hatırlıyorum.Zaten 1. de öyle çektim ki 2.yi yapmaya korkmuştu.2. de alahım ,alahım ,mis koy uyuyor ver yiyor.3. ondan daha kolay oldu.Ya da ben işi öğrendim.
Şimdi gelde iki büyük cadaloza bak.Ablaya karışmıyoruz,karışamıyoruz.Gerçi yemesi içmesi.yatması bakımından bilinçlendi yanlış yapmıyorda.Arkadaşları ve davranışlarını toparlamak ve hizaya koymanın yolunu haleeen arıyoruz.
Ortanca gece yatmaz gündüz kalkmaz.Ders hiiiiiç yapmaz.Bırak yemekte yemez.Ne kadar 4 köşe alet varsa karşısında tv bilgisayar.
En küçük ŞİMDİLİK en düzenlisi erken yatar erken kalkar.Dersi varsa okuldan geldiği gibi yapar.Tv bilgisayar alakası yok.Onlarda ne der.Yemek saati geldiğinde yemek ister.
Yaniii 3 çocuk 3 de aynı anne babanın ama 3 de farklı.....
İki elimiz 2 ayağımız var.Tüm parmaklarımız farklı daha ötesimi varrrr.....
teşk ederim yorumların için ,ilaç olayı hep aklımda biyandan da vicdanım el vermiyo,ama bıktım valla bütün gece ayaamda sallıyorum,uykusu var ağlıyo uykuya dalamıyo,ayaklarımı hissetmiyorum şuanda resmenBebek dr.na sor.Ben ortancada bir ara uyku sorunu yaşamıştım.Alerjik şuruplar var.Acaaaaip uyku yapıyor.Bana dr' tavsiye etmişti.Vallaha kafama göre vermedim.Zararı yok demişti.1 çay kşğ. veriyordum.1 saat sonra uyuyordu.Çoook uykusuz kalıp hem ben ,hem çocuk huzursuz huzursuz gezene kadar ilaçla uyutuyordum.Çünkü çocukta artık uykusuzluktan huysuzlaşmaya ve hırçınlaşmaya başlıyordu...
Ama bıcırk cin gibi geziyorsa uykusu yoksa yapacak birşeyde yok.Ancak çevreden yardım isteyeceksin.Onu emanet edecen birine sen uyuyacaksın.Çoooook iyi bilirim o leylalıklarıııı.KOlay gelsin hayatım.
kızlae menümü yazıyımm..biliyosunuz kv.demdeyim vee harika yemekler yapar..
sabah, kk pynir,4 zeytin, salatalık, doomates, iki dilim ekmek, 1 bardak süt
ara6-7 tane erik
öğle..boluya geldim k.v yine kahvaltı hazırladı bizee..az patates kızartma, azda kıymalı yumurta, 1çatal peynir, 2 dilim ekmek..reçellere ballara dokunmadımm
ara. yarım elma
akşam, yarım tabak mantar, çorba yoğurtlu, 2 çatal biber kızartma 1 dilim ekmek
ara.çikolatalı süt
arkadaşlara otumaya gittik gece gecee..ordada 1 dilim reavani yidimm..
eve geldim dolma yapmış k.v. eşim yiyo karşımda kokuta kokutaa..şu revaniyi yemeseydim 2 tane alırdım ama yarına ne kaldı şurda...
su içmeye dikkat edemedim
spor yok bugun
1 bardakçıkta humana içtimm..
baya kızartma yemişim yaaa..üfff. yarın öbürgün beni ne kızartmalar bekliyoo..çok seviyolar, her kahvaltıda vardırr..ama yemiycem söz..
günaydın,
dün arkadaşima gittim baya bir hazirlanmis sagolsun ben de valla nerdeyse 9 kg verdim diye kendime oldu verdim cok abartmasam da yedim. ama haketmistim hic de pisman degilimmm :) bugun de baska bir arkadasima gidicez ama orda yemicem tabi ki, sadece corba icerim gun icinde dengelerim. bir dahaki odulum 68 lerde falan olur artik :)
deniz kusura bakma ama sen zayiflayamazsin arkadasim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?