Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

MERSA cım google.a leslie sansone yürü ve incel programı yazıp 6. siteyi açarsan ordan indirebilirsin canım..

bu hafta tek artıda olan benimm haftaya telafisini yapıp 48leri görmem lazımm

menüm:
sabah 2 dilim kepek ekmeği, peynr zeytn çay
ara 5-6 peynirli çubuk kraker
öğlen az karışık kızartma (biraz sinirden oldu bu şimdi pişmanım tabi
ara 2 kuru kayısı
akşam 1 kase çorba, yoğurt
ara yeşilçay

3 mil leslie yapacam birazdan.. ne yapıp edip haftaya 48leri görmem lazımmmmmmm!!

canım saolasın bijom gönderdi 3 ve 4 ü ama daha yapamadım .bu gün çok tembel bir gündeyim canım hiç bişey istemiyor yemeği bile zorla ocağa koydum.
senin kilon az ya belkide o yüzden vermekte zorlanıyosundur.sen devam et haftaya vermiş olursun .baksana ben senin 2 katın kilodayım nerdeyse vere vere 500 gr verebildim bozma moralini.

Selam kızlar geç kaldım.Kilomu yazayım.
Süprizzzzz 1 kilo gitmiş.79,5 Olmuşum

hemde ne süpriz valla bravooo .demekki sürdüğün yağlarda işe yaradı salonda spor yapanların durumu neydi yazmadın oburcum hani çok güzel kokuyorum biberiye yağıyla yazmıştın ya:))))

hemde ne süpriz valla bravooo .demekki sürdüğün yağlarda işe yaradı salonda spor yapanların durumu neydi yazmadın oburcum hani çok güzel kokuyorum biberiye yağıyla yazmıştın ya:))))

MERSAcım saol canım inş.
ay iyi ki hatırlattınız. bende de lahana yağı var onu srüp kemerle yapcam lesliyi artık..

3 mil iyi oluyo canım.

kızlar profilime bugün çektiğim resimleri koydum kendime ceza. bide bunların göbek açıkta olanı var kiiii haftaya 48leri görmessem onu da koycam felaket walla hiçç 49 50 ye benzemiyorum

ölçülerin nedir canım ? göbik var biraz ama çok değil ya

menüm

sabah:menemen,omlet,2dl ekmek,salatalık,biber

ara yok

öğle:tavuk sote,az pilav,salata,yoğurt,çorba

ara: yarım kurabiye

akşam:çorba,yoğurt,salata,3-4 tane mercimekli köfte

ara:meyve

leslie 3 mil fast walk yaptım..kan ter içinde kaldım nasıl hızlı yapıyorlardı çok tempoluydu bu videosu..hakikaten fast walk yani..üstüne bel egzersizi yaptım yine..

okuldan ancak gelebildim kusura bakma yasemin ablacım.. zaten kilom aynı yazdğın iyi olmuş..

gizemcim nerelerdesin senn özledim senii...lapa filan yapsana canım ya moralinde düzelir hem...

canım üzülme haftaya telafi edersin inş sana bir öneri aralarda diyet bisküvi,çubuk kraker vs.. yerine meyve tüketmeye çalış yoğurda ve salataya ağırlık ver ve bol bol yürü haftaya 48 olcan inş canım

bu hafta 4.olduk kizlar

ne yapalım haftaya zirvede oluruz yine inş...toparlansak iyi olurr

menüm

sabah:menemen,omlet,2dl ekmek,salatalık,biber

ara yok

öğle:tavuk sote,az pilav,salata,yoğurt,çorba

ara: yarım kurabiye

akşam:çorba,yoğurt,salata,3-4 tane mercimekli köfte

ara:meyve

afiyet olsun canım

leslie 3 mil fast walk yaptım..kan ter içinde kaldım nasıl hızlı yapıyorlardı çok tempoluydu bu videosu..hakikaten fast walk yani..üstüne bel egzersizi yaptım yine..

harikasın tatlım gitsin karayağlarr

ölçülerin nedir canım ? göbik var biraz ama çok değil ya

ölçülerimi bilmiyorum canım. erimesi lazım boy kısa olunca hoş olmuyo.

saol canım ama okulda pek imkanım olmuyo. zaten öğlen geldikten sonra yemiyorum o tür. ama bilmiyorum durdu kaldı.

Son düzenleme:
ben tickerimı değiştiremiyorum siliyim ya ben iyisi....tamm 1 kg verimm 2-3 haftadır 300-400 gr gidiodu moralımm tavan yaptı vallaa...yarın arkadaşımın doğum günü varr menü çok zenginn napsam netsem bilemedim ödül olsa mı acaba bu doğum günü tabiiiikine ölçülü olicimmm

ölçülerimi bilmiyorum canım. erimesi lazım boy kısa olunca hoş olmuyo.

saol canım ama okulda pek imkanım olmuyo. zaten öğlen geldikten sonra yemiyorum o tür. ama bilmiyorum durdu kaldı.

canım yanlış anlamazsan
bişey sorabilirmiyimmm???senin boyun kaçç 49.5 kilo sen zaten cok zayıf olmalısın:26:

canım yanlış anlamazsan
bişey sorabilirmiyimmm???senin boyun kaçç 49.5 kilo sen zaten cok zayıf olmalısın:26:

cnm boyum 1.55 civarı olmalı. bölgesel alıyorum ondan sanırım. zaten beni gören kimse 49larda olduğuma inanamıyo. ekledim seni. resimlerime bakınca görüceksin

herkese iyi geceler hanımlaarr

kızlae menümü yazıyımm..biliyosunuz kv.demdeyim vee harika yemekler yapar..
sabah, kk pynir,4 zeytin, salatalık, doomates, iki dilim ekmek, 1 bardak süt
ara6-7 tane erik
öğle..boluya geldim k.v yine kahvaltı hazırladı bizee..az patates kızartma, azda kıymalı yumurta, 1çatal peynir, 2 dilim ekmek..reçellere ballara dokunmadımm
ara. yarım elma
akşam, yarım tabak mantar, çorba yoğurtlu, 2 çatal biber kızartma 1 dilim ekmek
ara.çikolatalı süt
arkadaşlara otumaya gittik gece gecee..ordada 1 dilim reavani yidimm..

eve geldim dolma yapmış k.v. eşim yiyo karşımda kokuta kokutaa..şu revaniyi yemeseydim 2 tane alırdım ama yarına ne kaldı şurda...

su içmeye dikkat edemedim
spor yok bugun
1 bardakçıkta humana içtimm..

baya kızartma yemişim yaaa..üfff. yarın öbürgün beni ne kızartmalar bekliyoo..çok seviyolar, her kahvaltıda vardırr..ama yemiycem söz..

günaydın,
dün arkadaşima gittim baya bir hazirlanmis sagolsun ben de valla nerdeyse 9 kg verdim diye kendime oldu verdim cok abartmasam da yedim. ama haketmistim hic de pisman degilimmm :) bugun de baska bir arkadasima gidicez ama orda yemicem tabi ki, sadece corba icerim gun icinde dengelerim. bir dahaki odulum 68 lerde falan olur artik :)

deniz kusura bakma ama sen zayiflayamazsin arkadasim..

teşk ederim yorumların için ,ilaç olayı hep aklımda biyandan da vicdanım el vermiyo,ama bıktım valla bütün gece ayaamda sallıyorum,uykusu var ağlıyo uykuya dalamıyo,ayaklarımı hissetmiyorum şuanda resmen ne zormuş ya,maşallah 1.den sonra 2çocuğu göze almışsın,ben aslaa düşünemiyorum ((

kızartma olmamış canım,vani de olmamış:) sadece bugünlük böyle olsun diğer günler dokunma kızartmalara derim. faydası yok,emziriyosun sağlıklı beslenmeliyiz canım.

afiyet olsun sana da:) bende 60 olunca kadayıf,58 olunca da iskender+kadayıf yicem:))) hemde doyana kadarrr ,çok özledimmm:)))

günaydın hanımlarr,

sabah uyanınca 3 mil leslie yaptım, şimdi kahvaltıya geçecem. menümü akşam üstü yazarım.. herkesee kaçamaksız, güzel haftasonlarıı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…