Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Fıstık ezmesi aşırı kalorili değildir diye düşünüyorum deniz tuzu var içinde ben şu tatlı olanlardan sanmıştım ammaa pizza olmadı be eşim. Dizleriniz de rahatsız size be iyi gelir bilip bilmeden bir ceza vermek istemsm o yüzden yürüyüş yapabilirseniz 20 dk yürüme cezası yok egzersiz yaparım derseniz squat gibi felan seçtiğiniz egzersizden 20 tane. Bu arada 8 bin adım da gayet iyi fakat suya çok dikkat edin metabolizmayı ayakta tutan su. Bana balıktan dolayı ceza vereceksen boynum kıldan ince eşim

Tane :)

İs yerim degisti canim , ama ayni kisilerle calisiyoruz , virusten dolayi filyssyona verdiler , suan kimseyle sorunumuz yok cok sukur insaallah bundan sonrada olmaz , sen neler yapiyosun özgecim ? Hala esin evden mi calisiyor , cocuklar uzaktan egitim goruyor degil mi ?

Son düzenleme:
Tesekkür ederim eşim:) ödül günü fazla karbonhidrst tükenmiştim dengelemeye calıstım

Ben kizimin tek kalmasini istemiyorum

Ya olmazmis

Tekrar mi dondun ketoya? :) 1hafta ara vermistin diye okudum sanki
Super bir eksi
Evet döndüm Zeynep
Artık bitsin gitsin istiyorum şu kilolar
Ara verdim aile evinde
Orda ne bulduysam yedim döndüğümde de ketoya başladım yine
Keto beni eritip bitiriyo
Ve en güzeli farkı mezurada da görüyorum

Gecen cuma 69.3
Bugun 71.3
Fark 2

Kacamakli bir haftasonu oldu artik menu paylasacagim

Bende kilo bildirimi yapmaya, tartiya cikmaya tirsiyorum. + gorunce moralim bozuluyor
Bugunu es gecip kendime gelmem gerek ve cuma tarti paylasacagim artik. Kaldirdim zaten tartimi. Persembe aksami oldugu yerden indirip cumaya hazir olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…