Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ya Harikasin. Yok yok kendime gelmeliyim Bende. Keto veya sirf Sebze beslenme disinda birsey zayiflatmiyor beni. Tamam tartida fark pek gormedim ama pantolon ve elbiselerimi giyince baya fark vardi

Bugun menu planin nedir? :) makro hesabi yapiyor muydun sen

Evet yapıyorum yine :) 20 gr altı tutuyorum karboyu. Onu öyle tutunca gerisi geliyor zaten.
Sabah klasik kahvaltı yapıcam. Akşama bamya var.
Nutmaster fıstık ezmesi aldım. Karbosu düşük protein ve yağı yüksek. O da iyi geldi makro doldurmaya.

Yani 2 ana 1 ara diye yapiyorsun? Senin boyle hizli zayifladigini gorunce yine Gaza geliyorum.

Yani 2 ana 1 ara diye yapiyorsun? Senin boyle hizli zayifladigini gorunce yine Gaza geliyorum.
Aslında niyetim 2 ana yapmak
ama keyif yapabilmek için fıstık ezmesini arada yiyebiliyorum :)
Ya valla ben mezurayı da tartıyı da önemsiyorum :) tartıda eksi görünce aşırı mutlu oluyorum.

Aslında niyetim 2 ana yapmak
ama keyif yapabilmek için fıstık ezmesini arada yiyebiliyorum :)
Ya valla ben mezurayı da tartıyı da önemsiyorum :) tartıda eksi görünce aşırı mutlu oluyorum.

Bende tartiya takilmayin desemde kendim takiliyorum. O yuzden kaldirdim ortadan. Mezura ilede bayadir ølcum yapmadim. Bu Cuma bakalim ikiside ne diyecek

Bende tartiya takilmayin desemde kendim takiliyorum. O yuzden kaldirdim ortadan. Mezura ilede bayadir ølcum yapmadim. Bu Cuma bakalim ikiside ne diyecek
Keto keto :)
Katıl bana sen de
Sen çok az yiyorsun
Belki de sorunun budur.

yuppi leslie ben bugün köyümdeydim diye yapamadım ama yarın yine bomba gibi leslieler ile dönücem ve çok az yemişsiniz. aç kalıp direncinizi düşürmeyin salgın dönemi
İsteyerek olmadı aslında gerçekten hiç acıkmadım. Haftasonu ailemin yanına gittim. Eşim de karbonhidrat içerikli herşeye bayılır. Cumartesi pazar hep ona göre oldu. Vucüdum yemek istemedi. Ben de dinledim bakalım. Bugün normalime döneceğim

Keto keto :)
Katıl bana sen de
Sen çok az yiyorsun
Belki de sorunun budur.

Kesinlikle sorunum cok az Yemek
JaneRizzoli 140 Squat bekliyorum senden
10 /15/25 diye yapinca cabucak bitiyor
Sabah acelem vardi. Hala sabah demeyin 6da kalktim.
6.30da firina gittim. 10dk da geldim camasirhane gittim. 7de geldim eve

50gr kasar 7 ceri domates birde keto kahve oldu Ilk ogunum. Yag ve protein acisindan iyi ama yumurta da olsaydi yaninda daha iyi olurdu. 7.15 de evden cikmamiz gerekiyordu

Nasıl yapılıyor. bu beslenmemle veremıyorum zaten degstrmem lazım
bılıyorsan acıklarmısın onu yapaym ben arstrdım cunku bısey bulamadım
Önce burayı bi oku
Sonra tekrar konuşalım :)

Gün içerisinde tamamlarım
Çok erken çıkıyorsun evden. O yüzden de biraz düzensiz sanırım beslenmen
Burda hala açılmadı okullar. Evdeyken daha kolay oluyor benim için tabii.

Gün içerisinde tamamlarım
Çok erken çıkıyorsun evden. O yüzden de biraz düzensiz sanırım beslenmen
Burda hala açılmadı okullar. Evdeyken daha kolay oluyor benim için tabii.

Birde 5de uyanirim genelde ve o saat de inan bisey yiyesim yok. Bugun 7de yedim ama ac degilim. Sirf kahvalti aradan ciksin diye. 10gibi filan acikmaya baslarim
Sali ve Carsamba ise gidip geri kalan gunler izinliyim. Belki banada iyi gelir evde olmak. Izindeyken kilo almadim hic. Ise donunce almaya basladim yine

Bende kilo bildirimi yapmaya, tartiya cikmaya tirsiyorum. + gorunce moralim bozuluyor
Bugunu es gecip kendime gelmem gerek ve cuma tarti paylasacagim artik. Kaldirdim zaten tartimi. Persembe aksami oldugu yerden indirip cumaya hazir olsun
Ara verince daha cok arti cikiyor arada sirada tartilip kendine gel diyorum kendime
Günaydınlar
Kontrol bildirimi
Cuma:60.1
Bugün:59.9
Fark :200 gr holeyyyy ellili rakamları gördüm
Yawrukush Mathildablue
Mezunmu olucaksin yoksa

if de yapabilirsin aslında
sabah 7de kahvaltıyla uğraşmazsın hem
ben if+keto yapıyorum.

Ben kizimin tek kalmasini istemiyorum

Ya olmazmis

3 olmazsa 4 olsun
4 olmazsa 5 olsun

ayyyy tansuu maşallah valla. Demek bebeler seni canından bezdirmemiş valla eşim tek çocuk yeter bile diyo da ben yalnız kalmasn diye istiyorum yoksa tek çocuk bile yeterli bence
Bu keto nasıl oluyo diye soracaktım ki esmerime attığın linki gördüm bende bakayım bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…