- 5 Şubat 2018
- 4.552
- 9.972
- 158
- 31
3 mile 45 dk ama o ağır gelmez mi ertesi gün azer bülbül gibi le dokunmayın bana çok fenayım diyebilirsin bence parçala 1 mile sabah 1 mile akşam yap yürüyüş de ekleSanırım ihtiyacım olan şey bu, yarın 3 mille başlayayım mı
Bulursan bana link atarmısın40 tl ye gordum bir yerde ama dur tekrar bakayim
Barışmanıza çoook sevindim çiçeğiniz de hayırlı olsun orkideyi bende çok severim. Tabii leslie de gözümden kaçmadı yarın hemen tabloya eklicemSelam kızlar ben gelebildimm
cumartesi menüm; sabah: domates soslu biberli kavurma 3 yk, 2 dilim ekmek. Domates salatalık 1 haş. Yum. 2 bardak çay
akşam: 1 palamut, bol salata
su: 3 lt
Spor; 8000 adım ve 1 mile leslie @_Vera_
pazar menüm: sabah; kavurmalı yumurta, 1 dili ekmek domates salatalık peynir 2 bardak çay
akşam: 1,5 orta boy kepçeden krep yaptım( çok inceydi) içine tavuk sote üstüne beşamel sos yapıp fırınladım 1 tane ondan yedim ( çok kalorili olacağnı sanmadım ama aşırı doyurdu size fazla geldiyse alırıım bi dal ceza. 2dilim minik karpuz.
Su: 3 lt
spor; :11000 adım
Eşim hatasını anladı sonunda. Barışma şartı orkide istedimgittik orkide aldık bana biraz gezdik dolaştık ve eve geldik. Ama nedense aşırı yorgunum kızlar hiç bişey yapmaya halim yok ayaklarım ağrıyo havalardan sanırım. Birde regl haftam bu hafta. Umarım bi sürpriz ile karşılaşmam Ütü yapacaktkm bıraktım. Ben uykuya geçiyorum yarın görüşürüzz
sserendipity
Hayirlisi olsun canim bebegin kac ayliktiSelam kızlar ben gelebildimm
cumartesi menüm; sabah: domates soslu biberli kavurma 3 yk, 2 dilim ekmek. Domates salatalık 1 haş. Yum. 2 bardak çay
pazar menüm: sabah; kavurmalı yumurta, 1 dili ekmek domates salatalık peynir 2 bardak çay
akşam: 1,5 orta boy kepçeden krep yaptım( çok inceydi) içine tavuk sote üstüne beşamel sos yapıp fırınladım 1 tane ondan yedim ( çok kalorili olacağnı sanmadım ama aşırı doyurdu size fazla geldiyse alırıım bi dal ceza. 2dilim minik karpuz.
Eşim hatasını anladı sonunda. Barışma şartı orkide istedimgittik orkide aldık bana biraz gezdik dolaştık ve eve geldik. Ama nedense aşırı yorgunum kızlar hiç bişey yapmaya halim yok ayaklarım ağrıyo havalardan sanırım. Birde regl haftam bu hafta. Umarım bi sürpriz ile karşılaşmam Ütü yapacaktkm bıraktım. Ben uykuya geçiyorum yarın görüşürüzz
sserendipity
Atarim canimBulursan bana link atarmısın
Ayy ben eşimi etiketlemeyi unuttummm, hemen etiketleyeyimSabah
1 tabak menemen
1 dilim tam buğday ekmeği
1 kk peynir
1 bardak çay
Ara
1 adet yeşil elma
1 avuç kuruyemiş
2 kuru kayısı
Akşam
Muzlu tarçınlı sütlü yulaf
Su: 2,5L
Spor: dinlenme zamanı
Ohooo, zamanında ne sporlar yaptığımı bilsen nasıl albüm çıkarmadığımı sorarsın3 mile 45 dk ama o ağır gelmez mi ertesi gün azer bülbül gibi le dokunmayın bana çok fenayım diyebilirsin bence parçala 1 mile sabah 1 mile akşam yap yürüyüş de ekle
bence menulerin guzel canim. spor da harika..Selam kızlar ben gelebildimm
sserendipity
Katkisiz, sadece fistik ve biraz deniz tuzu varfıstık ezmesinin markası ve içeriği de önemli ama
ben de ara öğünde yedim 50 gr
karbosu az, yağı ve proteini fazla
keto yapmaya çalışıyorum ben, ona uygun olsun diye
Himm ok o zamanbenim bünyem az değişik
her gün spor yaparsam + çıkmaya başlıyorum
o yüzden arada boşluk bırakmaya çalışıyorum :)
Haklisin esim, bekliyorum cezamiah luciferbayılırım o diziye gerek başrolün aşırı yakışıklı oluşu (tabii en büyük etken bu) gerek güzel senaryosu... e tabi kuru kuruya da gitmiyor ama el mecbur ceza vermem lazım
Balik firinda olsa daha iyiymis ama bence menu bu kadar sporla okeydirstitch menümü yazıyorum
sabah peynir domates salatalık
öğle 1 salkım üzün 1 küte
akşam 1 yağda kızarmış balık bol salata 2 dilim karpuz
bu arada günde 1 bardak ada çayı içmeye başladım 1 dilim limonlu bakalım etkisi ne olacak
su 2 lt ama onu 3 yaparım yatana kadar
spor 12.000 adım 600 puan 6 kat merdiven çıktım 20 basamaklı olması lazım kat yüksekliğinden 36 puanda burdan toplamda 636 puan
Yawrukush Arrietty_ Birgaripanne
Canim High Intensity Internal Training demek, genelde 10-30dk arasi oluyor, kalp ritmini yuksek tutarak yapilan egzersizler, atiyorum 2dk mekik, 30sn dinlenme, 2 dk squat, 30sn dinlenme vs vs. Kalp ritim dusmemesi icin hareketler arasi dinlenme cok kisa ama en etkili spor oldugu soyleniyor. Youtube'a yazarsan cok video varBu hiit antrenmani nedir arkadaşlar benide aydınlatır mısınız:)
Teşekkür ederim canımmBarışmanıza çoook sevindim çiçeğiniz de hayırlı olsun orkideyi bende çok severim. Tabii leslie de gözümden kaçmadı yarın hemen tabloya eklicem
Tansu dikkat et be kuzum. Yaşımız genç. 2 evladın var Allah bağışlasın. Yani bana göre 2 evlat yeter çok şükür. Senin düşünceni bilmiyorum ama çocuk insanı gerçekten yaşlandırıyo bide peşpeşe olunca sana da günah kuzum.Hayirlisi olsun canim bebegin kac aylikti
Esimde benden supheleniyor hamile avratlar bu kadar asermiyor diyor bakalim kk da birisine gulmustum izine ciktiktan sonra gebe kaldi diye umarim basima gelmez
58 i gormek istiyorum
Atarim canim
Aynen kuzum yani baya pahalı şuan benm için o. Hoş çakma apple watch istiyorum o 200 tl ama banane doğum günüm geldiaydingelini canim kusura bakma ben yanlis gormusum foto acilmadan direk asagi dogru gidince neyin 40 tl oldugu orta cikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?