Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Günaydın kızlar dünkü menüm
Sabah limonlu su
Öğlen bir tane simit peynir küçük domates
Akşam et sote çorba
3.45 dk yürüyüş
3 Litre suu

Kizlar sporlariniz cok guzel
Ama
Puan hesabi unutuyorsunuz canlar
Ilk sayfada spora gore puanlar var.
Bulamadiginiz olursa beni etiketlemeniz yeterli

Yağ kullan bol bol
Günde 90 grma kadar çıkabilirsin
Tabii bu sağlıklı yağ olacak
Yiyeceklerin içinde de var yağ
Bunların hepsi hesaplanacak
Uygulama ile :)
hım fatsecret bendede var kalorı oğrenmek ıcın kullanıyorum. bnde bakayım ordan

bamyayı o kadar övmüştün ki ağzına bamya sürmeyen ben canım nasıl bamya çekiyor anlatamam bu arada tadı gerçekten güzelmiş bir çocukluk tabumu yıktım sayende teşekkür ederim

70lerden 60lara inmek şahane bir his dimi :)

Ciddi misin ay aşırı mutlu oldum şu an. Birine faydalı bir şeye başlatmak çok mutlu etti beni

Ciddi misin ay aşırı mutlu oldum şu an. Birine faydalı bir şeye başlatmak çok mutlu etti beni
Anammm garib anammm yıllarca kızım bi tadına bak dedi kavgalar ettim yemem ben bamya diye bugün beni bamya yerken görünce bi şaşırdı tabi

aa vende
Senin yine sabit ben bugün +200 deyim :)

Cuma 69,3
Bugün 69,5
haftasonu etkisi sana güveniyorum eşim bence bu hafta güzel vereceksin

Anammm garib anammm yıllarca kızım bi tadına bak dedi kavgalar ettim yemem ben bamya diye bugün beni bamya yerken görünce bi şaşırdı tabi
Valla benim garip anamda bana karnabahar prasa Bamya kapuska asla yediremezdi. Sofraya bile oturmazdım. Sonra ne mi oldu? Hepsini pişirir bayıla bayıla yer oldum. Ama benim annem göremedi bile onları. Kadın ah ederdi görse az çektirmezdim pis kokuyo diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…