İyi aksamlar
200 gr artidayim (82.5).
Menu
Sabah
Salata (2 haslanmis yumurta, 2 dilim salam, labne, 8-9 siyah zeytin, domates, salatalik, kapya, marul ve mor lahana) ve ayran
Ara
Sutlu kahve ve 3 hurma
Aksam
Tepsi kebabi (2 porsiyon), koz domates, biber ve ayran
Yesil elma ve yogurt
Su 3 litreyi gecti
10 bin adim 500 puan
Birgaripanne Yawrukush Arrietty_
Pazartesileri tartılıyoruz ya zatenharikasin
ben de tartildim dayanamayip ama dunku menuye ragmen sabit ciktim cok sevindim
Her hafta degisince adapte olamiyorum kaptanim. Boyle de motiveyim merak etmeyinTepsi kebabi ❤
Afiyet olsun. Menun bence cok saglikli ve dengeli.
Adim ve su
Sen aktifsinde. Neden es yarisinda yoksun bakalim?
Her hafta degisince adapte olamiyorum kaptanim. Boyle de motiveyim merak etmeyin
Ay hadi İnşallahAy ne guzel eksıyle baslamak bravo eşim
cumaya kadar eksı gorucem bende gorursunuz siz
Wowowow leslie bir leslie aşığı daha geldi bundan sonra leslie ata sporumuz bak unutmaSabah
1 dilim tam buğday ekmeği
1 kk peynir
2 küçük dilim salam
3 zeytin
Domates salatalık
1 fincan yeşil çay
Ara
1 adet yeşil elma
2 kuru kayısı
1 avuç çiğ kuruyemiş
Akşam
1 tabak sebze yemeği
1 kâse chialı cacık
Su: 2,5L
Spor:
8300 adım 415 p
Leslie 3 mil 45 dk 315 p toplam 730p
@_Vera_ kııızz bugün yaptım çok iyiymiş ya gerçekten kadın da yaptığı işi biliyor insan yaptıkça kendini daha iyi hissediyor. Ayrıca sonda kalp nabzını yavaşlatıyor, stretching vs tam bir doğru egzersiz gerçekten çok beğendim
esmeriiim
Belki bebegin buyur destek olur o zaman yaparsin ikiz olur insAllahKız o döngü hiç bitmez hepsi okula gidicek illa en sonuncu kardeş isteyecekşaka bi yana allah gönlüne göre versin canım. Benimde eve yemek ve temizliğe birisi gelse bende 2-3 düşünürdüm ama öyle bişey mümkün değil
Aksam yemegi yok mu canimGünaydınnn
Kahvaltımı ettim simdi
1 dilim kızarmış eksi mayali ekmek
1 k.k beyaz peynir+1 zeytin
2 dilim hindi füme
Filtrr kahve
Yengem konservesini yapmis annem anlatti az once domates bitmeseydi bende yapardimGüya buzluğa atcaktım ben bu bamyayı
Dayanamıyorum ki
Yiyorum
Eksi miBugun eksiler goruldu diye kacamak yapilmiyordur umarim
@bnnu @sserendipity
@GCA @stitch
@MotivatedAlready @_Vera_
@MorVampirella @aydingeliniBirgaripanne BLU3
Wowowow leslie bir leslie aşığı daha geldi bundan sonra leslie ata sporumuz bak unutma
Yok kaptanım ya ne kaçamağı aşk olsunBugun eksiler goruldu diye kacamak yapilmiyordur umarim
@bnnu @sserendipity
@GCA @stitch
@MotivatedAlready @_Vera_
@MorVampirella @aydingeliniBirgaripanne BLU3
dua mı bedduamı bilrmedi şimdiBelki bebegin buyur destek olur o zaman yaparsin ikiz olur insAllah
Aksam yemegi yok mu canim
Toplu olaraak yazarsan sevinirim
Yengem konservesini yapmis annem anlatti az once domates bitmeseydi bende yapardim
Eksi mi
Arti benimki kaptanim sutlu yesilcay kurunu yapiyorum bakalim bugun bayagi odem attim
| sim | Pazartesi | Sali | Carsamba | Persembe | Cuma | Cumartesi | Pazar |
|
| 10S | ||||||
|
| |||||||
|
| |||||||
|
| |||||||
| @_Vera_ | |||||||
|
| ODUL | ||||||
| G GCA | ODUL | ||||||
|
| |||||||
|
| ODUL SPOR? | ||||||
|
| ODUL | ||||||
|
| |||||||
|
| |||||||
|
| |||||||
|
| ODUL | ||||||
| B Beklenen2 | |||||||
|
| |||||||
|
| |||||||
|
| |||||||
|
| |||||||
|
| 10S | ||||||
|
|
Canim ben goremiyorum ama hickimseninkiniTUM CITIRLARIN DIKKATINE
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
- Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
- Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
A: Adimlama
D: Dans
CUMARTESI GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
sim Pazartesi Sali Carsamba Persembe Cuma Cumartesi Pazar fyzanur SPOR? 10S aydingelini esmeriiim Mor Vampirella @_Vera_ stitch ODUL G GCA ODUL Mathildablue Arrietty_ ODUL SPOR? Hyt-123 ODUL Yawrukush MotivatedAlready BLU3 Birgaripanne ODUL B Beklenen2 MUAF MUAF sserendipity JaneRizzoli pesto26 Hyperborea17 bnnu 10S cool_lime
bnnu pasta ve börekten dolayı menüye 10 squat cezası yazdım ama eşin ceza verdiyse bilmiyorum ki Arrietty_ kaptanımıza soralım.
genel olarak spor yapmayanlar vardı ama pazar günü ev koşuşturmacası felan herkese kalp koydum.İnşallah becerebilmişimdirYawrukush
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?