- 9 Ocak 2018
- 5.243
- 12.999
- 248
Alalim kaptanim ben sıkılastirici krem kullaniyorum umarim etkisi olur bende spora baslayim çocuklardan firsat bulursam tabi bugun sadece camasir katlanacakSuper. Yansin bacaklar, sekillensin totolar
Iste Firsat buldukca yapacagim Bende. Yaptigim kadar, gerisinide evde tamamlarim. Firsat buldukca 20 yapacagim diye planladim
Kizlar bu cuma ölcüm günü. Mezurasi olmayan bulsun Cuma olmadan eger katilmak istiyorlar ise
Tarifinizi isterim kaptanım yemesem bile evdekilere yediririm. Oreolu tarifleri çok severimYa birde oreo kullandilar. Oreo ile muthis bir tarifim var. Cok basit ama kalori bombasi. 1 kucuk dilim yetiyor insana
Bugunkü menüm
Saat 11:00 sütlü filtre kahve
Saat13:30 2 dılım peynır 3 zeytın
Saat 15:30 yeşil çay
Saat 16:30 sade kahve
Saat 20:00 domates salatalık zeytınyaglı, yogurt , 2 dılım peynır (saat cok gec oldugundan hafıf geçirmek ıstedım)
Su 2.5 lt
Spor 50 squat,,50 mekik 300 puan
Ohoo herkes ucmus sporda yeın acıgı kapatcam
Pazar gunu spor 500 puan
MotivatedAlready JaneRizzoli Arrietty_ Yawrukush
Fıkrınızı soylersenız yrınki yıyeceklerımı ona gıre ayarlıyayımbugun becerememiş gıbı oldum ama if tarzı oldu
Tekrar tekrar okudum ama
Çok sağlıksız geldi bana
Gerçek if bu değil :)
Ne protein almışsın doğru düzgün ne yağ
Kahvaltını güzelce yap
Yumurta peynir zeytin fındık vs ye
Akşam öğününü de sebze ya da et şeklinde oluştur
Ama kesinlikle az yeme
Daha çok zarar verirsin
12:30-17:30
Ama benim saatlerim bana özeldir
Ben şu an evdeyim, enerji harcamıyorum zaten fazla
Sen bu şekilde gidersen sağlığına zarar verebilirsin
Kadınlar için önerilmiyor uzun süre açlık
Hormonları etkiliyor
Akşam kaçta müsaitsen o zaman ye
Ama ye
Yatmadan 3-4 saat önceye kadar yiyebilirsin
Gördün bak benim öğünlerimi ne kadar bol yemişim
O kahvaltı tabağında; 2 yumurta, 80 gr peynir, 40 gr pastırma, 50 gr peynir, 40 gr fındık ve yeşillik var. Akşam daha çok acıkıyorum diye ben bu kahvaltı öğününü akşam yapıyorum bu arada. İlk öğünümdü bamya.
Dün sabah 2 haş. Yumurta yazmışım ya yanlışş. 1 haşlanmış yumurta o kızlarSelamkızlarr
sabah: 2 haş. Yum. Yarım domates 1 salatalık3 parça kaşar peynir. Çok ince dilim ekmek ve acılı domates biber patlican sosundan 1 yk yedm
ara: 10 kadar üzüm 1 türk kahvesi
akşam: 2 orta boy kepçe havuçlu tavuk çorbası
Yarımdan 1 çatal fazla dünki krepli tavuk yemeğimden
Su 2 lt anca oldu
spor 5000 adım 30 squat
ve koca sepet ütü ev silip süpürme çamaşır asma katlama vs yani bugün kayda değer Bişey yok
sserendipity
Toparlarsın canım. Menün çok Güzelii geceler... saat yine gece yarısını geçmiş ve ben yeni geldimoncelikle sabah erken bir saatte tartıldım ve +400 düm. kac haftadir böyleyim pazartesileri hep arti cikiyorum ama cumaya toparliyorum ins yine oyle olur.
menume gelince
12.00
2 yumurta (tavada) 4 siyah 3 yesil zeytin 1kk surme peynir domatesss
14.00 turk kahvesi 1 kayisi 2 badem
18.30 yarim kase yogurt corbasi ve koca bir kase domates sogan ve yesilmercimek ten olusan salata yedim. yesil mercimege bayilirim.
su 3 litreyi gecti
1 mil lesli ve 9000 adim
60 squat
aydingelini Yawrukush oyle iste gunum boyle geçti.
Bitirdim bitirdim canım çok şükür. Evet 22 aylık oğlum varguzel olmus canim. ütüyü bitirdin mi bari. benim ki kac gündür duruyo bir baslayamadim.
senin bebis var miydi canim
Ne yapayım gülüm ya veremedıkvr sınır oluyorum 64 lerı kırdım şükür ama sımdıde 63 lerde çakıldım ne ypqcagımı sasrdım çakıla çakıla verıyorum bı hafta verıyorum sonra takılıyorum resmenesmeriiim ne yaptın kız sen, bütün günü aç geçirmişsin resmen.... Janeye kesinlikle ve kesinlikle katılıyorum, bunu yapman sadece kendine zarar verir... Ben de if yaptım ve if aslında 2 öğününü dengeli ve tok geçirmeyi hedefler. Onun dışında açlık dönemlerinde sıvı serbesttir. Sen bütün günü aç geçirmişsin
Aç gezerek olmaz :)Ne yapayım gülüm ya veremedıkvr sınır oluyorum 64 lerı kırdım şükür ama sımdıde 63 lerde çakıldım ne ypqcagımı sasrdım çakıla çakıla verıyorum bı hafta verıyorum sonra takılıyorum resmen
Seni çok iyi anlıyorum çünkü ben de şu an durma dönemine girdim maalesef ve bu çok moral bozucu... Ama bu normal, çünkü kilo verme sürecinde her zaman vücudun böyle belli başlı noktaları var. Direnç noktaları... Bu dönemlerde ya kendini korumaya almalısın yada kilo verirken yaptığın yöntemleri değiştirip devam etmelisin. Mesela ben full İF yaptım, her gün Spor yapıyordum. Şimdi ise İF yi değiştirip ara koyarak besleniyorum, sporumu da bir tık azalttım şu an aştım gibi direnci.Ne yapayım gülüm ya veremedıkvr sınır oluyorum 64 lerı kırdım şükür ama sımdıde 63 lerde çakıldım ne ypqcagımı sasrdım çakıla çakıla verıyorum bı hafta verıyorum sonra takılıyorum resmen
Hındıstan cevızı yagım geldı yanındada hc yağlı sabun geldı napcaksamAç gezerek olmaz :)
Bak dünkü menümü gördün
Bu sabah 64,7 çıktım
Yapma gozun sevem
Sağlığın daha önemli
Haklısın evetSeni çok iyi anlıyorum çünkü ben de şu an durma dönemine girdim maalesef ve bu çok moral bozucu... Ama bu normal, çünkü kilo verme sürecinde her zaman vücudun böyle belli başlı noktaları var. Direnç noktaları... Bu dönemlerde ya kendini korumaya almalısın yada kilo verirken yaptığın yöntemleri değiştirip devam etmelisin. Mesela ben full İF yaptım, her gün Spor yapıyordum. Şimdi ise İF yi değiştirip ara koyarak besleniyorum, sporumu da bir tık azalttım şu an aştım gibi direnci.
Ama sen kilo veremiyorum aç kalıcam da vericem diyorsan senin iş çok zor. Aslında belki de şu ana kadar o direnci kırmıştın ama aç kaldığın için vücut verdiğin kaloriyi yağ olarak depoladı... O yüzden bence bu yaptığından bir an önce dönmen lazım
İns ten mi bakicazHaklısın evet
Daha once 16 kılo vermıstım ayca kaya 3 oğun beslenme lıstesyle olmadı gene oyle yapacam bu hafta 2 oğun denıyeyım de
Neye canımİns ten mi bakicaz
Ya birde oreo kullandilar. Oreo ile muthis bir tarifim var. Cok basit ama kalori bombasi. 1 kucuk dilim yetiyor insana
Canim bende kahvalti hazirligina kaciyorum, gec bile kaldim, kolay gelsin Zeynebim :))Gunaydin ozgecigim
Isden geldim Yemek hazirlama faslina gectim :)
Yazdigini gorunce selam vereyim dedim ❤
Bende bu hafta hic iyi degilim motivasyon konusunda..Ya kaptanımYawrukush ne zaman dikkat etmeye çalışsam daha çok yiyesim geliyor.tam motive oluyorum 1 bozuyorum haydi sar başa yedikçe yiyesim geliyor takıma girdim girmeden önce 1 hafta cok iyiydi bugun bi haller geldi surekli 66 ya geri donuyorum istediğim 5 6 kilo vermek onu bile beceremiyorum ne yapmam lazım bana yardımcı olun
Tekrar kusuruma bakma Senemim...Canim hic onemli degil inan ki liste benim icin sen ve takim arkadaslari onemli, sen ceza almiyorsan benim icin hic sorun yok
Canim senem yazmis, kardiyo dedigimiz abtreman sekLi..Bu hiit antrenmani nedir arkadaşlar benide aydınlatır mısınız:)
Canim kendimden biliyorum bende takimdan uzaklastikca kilo aliyorum:)Valla öyle kaptanım uzaklaşınca + geliyorum, geldikçe motivem düşüyo ve inanılmaz kısır döngü içerisindeyim şuan. İnşallah toparlanırım bian evvel... bu hafta aktifim ama inan ki iş bitmiyor oğlum 2 yaş sendromuna girdi sanırım herşeye ağlıyo, fırlatıyo zıplıyo düşüyo vs vs vs. Eskiden çok aktiftim biliyosun, artık inan ben bile anlamıyorum nasıl aktif olamıyorumananen nasıl oldu? Oğluşlar nasıl
yaa benide heveslendirdin he. kaç ytl acaba, baya pahalı şuan ben baktım da.yani şuan ki maddiyatımı çok aşıyo
Bende anca geldim gün raporumu vermeye canım. Aşağıya ekliyorum. Hırpala beni
Hep boyle sorunsuz devam edersiniz umarim Feyzosum..İs yerim degisti canim , ama ayni kisilerle calisiyoruz , virusten dolayi filyssyona verdiler , suan kimseyle sorunumuz yok cok sukur insaallah bundan sonrada olmaz , sen neler yapiyosun özgecim ? Hala esin evden mi calisiyor , cocuklar uzaktan egitim goruyor degil mi ?
Tebrikler canim, nasilsin gorusmeyeli :)
Masallah sana tansum, Allah gonlune gore versin, ben 2. den sonra dedim amaaaaaaan Allahim ne geldi basima :)))3 olmazsa 4 olsun
4 olmazsa 5 olsun
Harikasin :))Günaydın
Kontrol tartısı
Cuma 66,8
Bugün 65,2
Fark 1,6
Ketojenik diyet farkı diyorum.
Bende artiyim kaptanim, bunu duzeltmeliyiz...Gecen cuma 69.3
Bugun 71.3
Fark 2
Kacamakli bir haftasonu oldu artik menu paylasacagim
Tebrikler canisi :)Güncel kilo bildirimi
Cuma:67,7
Pazartesi:67,2
Ahh 66lar gelmis, mezuniyet gorunmus canim.. :)
Nasilsin canim gorusmeyeli?Merhaba kızlaar
Cuma İle aynıyım 60,45
Bu ne guzel bir eksi, harikasin :)
Tebrikler canim benim :)Cuma 70.3
Bugun 70 .2
Fark 100 gr
Nasilsin canim benim?Senin yine sabit ben bugün +200 deyim :)
Cuma 69,3
Bugün 69,5
Dunku menuyu telafi ettigine eminim canim :)harikasin
ben de tartildim dayanamayip ama dunku menuye ragmen sabit ciktim cok sevindim
Ellerine saglik kuzum:)
PAZAR LESLİE ADIM TABLOSU TOPLAM MİLE (ÖNCEKİ GÜNLER DAHİL) @_Vera_ 4 stitch 2 G GCA 2 aydingelini 1 sserendipity 2
Canim esim nasilsin?Yawrukush eşim
Bu gün
Sabah bir bardak limonlu su içtim
Saat 2 de yoğurt tarçın
Akşam 8 de yoğurt marul ve bi avuç mısırı karıştırıp yedim
45 dk yürüyüş
Hamilelik şüphem olduğu için extra hareket yapmadım sadece yürüyüş yaptım
2.5 lt su içtim♥
Ellerine saglik canim :)TUM CITIRLARIN DIKKATINE
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
- Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
- Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
A: Adimlama
D: Dans
CUMARTESI GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
sim Pazartesi Sali Carsamba Persembe Cuma Cumartesi Pazar @fyzanur SPOR? 10S aydingelini esmeriiim @MorVampirella @_Vera_ stitch ODUL G GCA ODUL @blume90 Arrietty_ ODUL SPOR? Hyt-123 ODUL Yawrukush MotivatedAlready @BlueSkyyyy Birgaripanne ODUL @Beklenen2 MUAF MUAF sserendipity JaneRizzoli pesto26 @Hyperborea17 @bnnu 10S @cool_lime
@bnnu pasta ve börekten dolayı menüye 10 squat cezası yazdım ama eşin ceza verdiyse bilmiyorum kiArrietty_ kaptanımıza soralım.
genel olarak spor yapmayanlar vardı ama pazar günü ev koşuşturmacası felan herkese kalp koydum.İnşallah becerebilmişimdirYawrukush
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?