canim cok rica ediyorum,ozaman kilonu persembeden bildir,bugün evdeydim sorun olmadi ama her zaman evde olamayabilyiorum,anliyorums eni okulin var tabikide haklisin ama lütfden persembeden bildirim yap.bide takima ugramaz oldun artik,mazeretin vara idare edelim,yok diyet yapamadigim icin diyorsan böyle olmaz canim buraya gelmedikce dahada kopacaksin diyetinden,senin icin üzülüyorum ben onca emegine yazik edeiceksin,üzülmeni istemiyorum
kızlar bu leslie bacak çalıştırıyo gibi ya. benim daha çok göbek bel çalışmam lazım. bi arkadaşım yürüyüş ayrıca popo büyütür dedi. pilates yapıyo. bana da önerdi. şimdi nasıl yapsam bilemedim. spor yapan arkadaşlarr yardım edin!!
mesela haftada 1-2 gün leslie, 1-2 gün pilates, 1-2 gün de cardio dance yapsam olur mu, yoksa birini düzenli yapmak mı önemli??
çok haklısın yasemin ablacım. diyete gelince şu sıralar düzgün yapamıyorum evet ama bu yüzden gelmemezlik etmiyorum okuldan geliyorum babnnem yemeğe çağırıyor oraya geçiyorum akşam gelip uyuyorum malesef. ama babannemlerdeki yani kuzenimdeki net sorunu çözüldü artık gitsemde girerim net olmağından orada giremiyordum üzgünüm . artık sık sık gelmeye çalşcam. bu haftada - lerde gelcem inşallah ..
canim Sadece SIKILASMAK istiyorsan plates yapmalisin ama yok ben yagda akmak istiyorum diyosan ozman platesin yaninda cardio yapmalisin mesela hergün plates yapip haftada 3 gün cardio yapabilirisn yada birgün plates bir gün cardio
kızlar merabalarrrr...kaçıncı olduk yaww:26:
bu arada hepinize iyi hafta sonlari kizlar,benplatese iyicene alistim artik sabirsizlikla bekliyorum plates günlerimi cok acayip rahatlatiyor kendimi cok iyi hissediyorum aslinda hergünde yapabilirim ama cok fazla yüklenmek istemiyorum kendime
canım arkadaştan 2 tane ebru şallı plates cd si aldım. bi tanesi sanırım ısınma egzersizleri 2.si daha çok topuyla yapılanlar. şimdi bu ilk cd yi mesela bi hafta yapıp sonra 2. cd e mi geçmeli? 1. cd biraz sıkıcı gibi de:) hani vucüt alışsın diye midir?
canim hic plates yapmadiysan birinciyle baslaman daha iyi olur
hasretimm ya ben sıkılıyorum bu plateslee. bana böle oturarak kalkarak deil hoplaya zıplaya sporlar lazım. cardio dance yapsam arkasından da 100 falan mekik çeksem olma mı :) kendimi biliyorum çünkü plates gibi sporları evde yapamam ben.
olur canim ama önemli olan 100 mekik cekmen degil mekigi dogru sekilde cekmen dogru cekilde cektikten sonra 10 tanede ceksen yeter,zaten dogru cektigin zaman 100 asla yapamazsin,dogrusu söyle
yerde yeterken burnundan nefes aliyosun,karnini icine cekebildigin kadar cekiyosun sonra karnini birakmada<n yukari kalkarken agzindan nefes veriyosun,yere inerken tekrar burnundan nefes aliyosun,karnini hic birakmiyosun,hep icerde olucak :)
ama bide söyle bisey var,sen mekikle sadece karnin iicn calismmis olacaksin,ama platesde hem karin hem alt karin hem yanlar hemde sirt icin hareketler var :) bende inanmazdim ama insan gercekten alisinca birakamiyomus ben cok sveerek yapiyorum alisdim iyce :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?