iyi akşamlar kızlarr... saçlarımı boyattım alışveriş yaptımmm ohhhh moralim yerine geldi valaa....
bugün ac gezdim desem yeri
sabah:yeşilçay yoğurt yeeyip attım kendimi sokakalara
öğle:arkadaşın kzının doğum günü vardı 2 mecimek köftesi ve doğum gunu pastası yedim bi dili
akşam:yeni geldim eve bitki çayı içtim 2 kupa çok acım ama bu saatten sonra yemeye hiiiç niyetim yooookkk
70 sınırına dayandım bu hafta inşallah 70leri görmek istiyorum bu hafta bu ayın 28-29 unda kaynım evlenio...oraya gidicez çatlıycak kaynanamla görümcemmmbeni en son gördüklerinde 97 kiloydum her kess şook şoookk şokkk
en çok annemin tepkisini merak ediyorum aslında kadın cağız doğumdan sonra çok üzülmüştü şiko halime kızım bu yaşta bu kilo diye anacımmmm nasıııı mutlu olcakk
oh sefan olsun canim,valla eminmimki herkes sok olacak ve aldigin tepkiler seni dahada motive edecek :)
iyi akşamlar kizlar,
lethem walk walk walk... baska bisey demiyorum. yuruyebilirsen disarda yuruyemezsen evde. karin falan gider merak etme. yurumek bircok kasını calistiriyor. benim once sonra fotolarimi gorduysen ben baska spor yapmadim. diyet ve yuruyus sadece..
iyi akşamlar kızlarr... saçlarımı boyattım alışveriş yaptımmm ohhhh moralim yerine geldi valaa....
bugün ac gezdim desem yeri
sabah:yeşilçay yoğurt yeeyip attım kendimi sokakalara
öğle:arkadaşın kzının doğum günü vardı 2 mecimek köftesi ve doğum gunu pastası yedim bi dili
akşam:yeni geldim eve bitki çayı içtim 2 kupa çok acım ama bu saatten sonra yemeye hiiiç niyetim yooookkk
70 sınırına dayandım bu hafta inşallah 70leri görmek istiyorum bu hafta bu ayın 28-29 unda kaynım evlenio...oraya gidicez çatlıycak kaynanamla görümcemmmbeni en son gördüklerinde 97 kiloydum her kess şook şoookk şokkk
en çok annemin tepkisini merak ediyorum aslında kadın cağız doğumdan sonra çok üzülmüştü şiko halime kızım bu yaşta bu kilo diye anacımmmm nasıııı mutlu olcakk
lethemcim baktım canım fotolaraaa...evet biraz bölgesel sanki kemiklerinde zayıf heraldee...inşallah beraber ulaşırız istediğimiz kilolara
günaydın herkese iyi pazarlar
hasretim mekiği anlaatmışsın bende öyle başlıyom 30-40tan sonra kesiliyorum:) sonra eski usülle 100e tamamlıyorum:)) dediğin gibi yapınca karın baya ağrıyo zaten.
bende en çok yüzmeyi seviyorum ama imkan yok işte.olsaydı süper olurdu.
hepimize az veyaa sıfır kaçamaklı bir pazar dilerim:)
hemde ne süpriz valla bravooo .demekki sürdüğün yağlarda işe yaradı salonda spor yapanların durumu neydi yazmadın oburcum hani çok güzel kokuyorum biberiye yağıyla yazmıştın ya:))))
canim dogru sekilde yaptigin yere kadar yap,gerisini bosuna tamamlama, cünkü bosuna zaman kaybi hic bi ise yaramiyo :)
deme ya psikolojikmen mutlu oluyodum:) hah kendimi kandırma yada
sağol canım
olosun canim sen dogursunu düzenli yaptikca 100 de tamaliycaksin dogru sekilde merak etme,yeterki düzenli yap,bak mesela ben plates yaparken her hareketi yapamiyodum simdi bazi yapamadigim hareketleri ucundan yapm aya basladim bi kac haftaya hepsini rahtalikla yapicam ins :)
sende ebruylamı yapıyon canım maşallah tebriklerrdaim olsun inş
evet canime bruyla yapiyorum ama ben her sabah 9da yapmiyorum cünkü kahvaltimi yeni yapmis oluyorum,o üyzden 5 6 bölümünü tvden cektim kendi vaktime göre yapiyorum,he bide netten selülit savar cdsini indridim 21 gün fire vermeden yapin farki görceksiniz diyor,yarin ona baslayip 21 gün firesiz yapmayi planliyorum bakalim fark olacakmi,ins olur
netten tv8den mi indirdin canım orda bissürü video var ya hangisini indirsem bakındım bende
yok canim netten indirmedim,aslinda netten indirdiklerimde var onlöar gecen senin videolari orda ebru cok konusuyo SIKIYO beni bende bu sene pazartesiden baslayip cumaya kadar tv den indirdim bizim recerverin cekme özelligi var ordan cektim
ben 14. takımın üyesiyim üzerime düşen görevi yapmadım cezalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?