Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

oh sefan olsun canim,valla eminmimki herkes sok olacak ve aldigin tepkiler seni dahada motive edecek :)

lethemcim baktım canım fotolaraaa...evet biraz bölgesel sanki kemiklerinde zayıf heraldee...inşallah beraber ulaşırız istediğimiz kilolara

cidden miii:)) teşk bijocumm senin fotoların ilham veriyo zaten, bide yürüyüşle oldu diyosun, ben lesliye devam edeyim dışarda imkanım yok malum çok küçük ve rahatsız edici dışarsı burda. evde lesliyle yapıyorum 4 gündür devam edeyimm

o zamann superr olcak anşacım çatlatt kaynanayı görümceyi:)) ben evli deilim ama evli arkadaşlarım hep anlatır bu görümceler neler eder

lethemcim baktım canım fotolaraaa...evet biraz bölgesel sanki kemiklerinde zayıf heraldee...inşallah beraber ulaşırız istediğimiz kilolara

evet cnm bilek kemiklerim özellikle. inşşş canımm teşk ilginee

geçmişi okumadan yazım dedim sonra okuycam
dün hiç nete giremedim kusura bakmayın kısaca açıklıycak olursak sabah direksiyon sınavı vardı geçtim çok şükür sonra batman doktora kontrole gittik batmana gittik mi alışveriş falan akşam oluto biz ilçedeyiz ayda bir anca batmana gidebiliyoruz neyse gelince kızın banyosu benim banyom eşyaları yerleştir derken baktım saat 10.30 bilgisayar da eşimin ellerinde çok yorgundum yattım bi güzel uyudum
dün sabah yumurta peynir ekmek
öğle 2 adet çiğ köfte
akşam 1 porsiyon patlıcan kebab bol salata
bütün gün dışarıda olunca böle oldu ama akşam yemeğini 4de yedim sonra hiç bişi yemedim telefisi olsun diye.

bugün sabah normal kahvaltı yaparım biraz geç yapıcam için öğle yemem arada meyve atıştırıp akşamada tavuk döner yapmayı düşünüyorum kahvaltıyı hazırlım artık acıktım sonra geçmişi okuyarak dönücüm tekrar
herkese mutlu pozitif huzur dolu bi hafta sonu diliyorummmm

günaydın herkese iyi pazarlar

hasretim mekiği anlaatmışsın bende öyle başlıyom 30-40tan sonra kesiliyorum:) sonra eski usülle 100e tamamlıyorum:)) dediğin gibi yapınca karın baya ağrıyo zaten.

bende en çok yüzmeyi seviyorum ama imkan yok işte.olsaydı süper olurdu.

hepimize az veyaa sıfır kaçamaklı bir pazar dilerim:)

canim dogru sekilde yaptigin yere kadar yap,gerisini bosuna tamamlama, cünkü bosuna zaman kaybi hic bi ise yaramiyo :)

hemde ne süpriz valla bravooo .demekki sürdüğün yağlarda işe yaradı salonda spor yapanların durumu neydi yazmadın oburcum hani çok güzel kokuyorum biberiye yağıyla yazmıştın ya:))))

Salon o kadar kalabalıktı ki yer yoktu.ama kısa süre içinde bana yer açıldı.çok güzel oldu.Rahat rahat elimi kolumu bacağımı sallaya sallaya platesimi yaptım.Artık nasıl koktuysam?....Çünkü insan bir süre sonra kendi kokusuna alışıyor.

deme ya psikolojikmen mutlu oluyodum:) hah kendimi kandırma yada
sağol canım

olosun canim sen dogursunu düzenli yaptikca 100 de tamaliycaksin dogru sekilde merak etme,yeterki düzenli yap,bak mesela ben plates yaparken her hareketi yapamiyodum simdi bazi yapamadigim hareketleri ucundan yapm aya basladim bi kac haftaya hepsini rahtalikla yapicam ins :)

sende ebruylamı yapıyon canım maşallah tebriklerr daim olsun inş

sende ebruylamı yapıyon canım maşallah tebriklerr daim olsun inş

evet canime bruyla yapiyorum ama ben her sabah 9da yapmiyorum cünkü kahvaltimi yeni yapmis oluyorum,o üyzden 5 6 bölümünü tvden cektim kendi vaktime göre yapiyorum,he bide netten selülit savar cdsini indridim 21 gün fire vermeden yapin farki görceksiniz diyor,yarin ona baslayip 21 gün firesiz yapmayi planliyorum bakalim fark olacakmi,ins olur

netten tv8den mi indirdin canım orda bissürü video var ya hangisini indirsem bakındım bende

netten tv8den mi indirdin canım orda bissürü video var ya hangisini indirsem bakındım bende

yok canim netten indirmedim,aslinda netten indirdiklerimde var onlöar gecen senin videolari orda ebru cok konusuyo SIKIYO beni bende bu sene pazartesiden baslayip cumaya kadar tv den indirdim bizim recerverin cekme özelligi var ordan cektim

yok canim netten indirmedim,aslinda netten indirdiklerimde var onlöar gecen senin videolari orda ebru cok konusuyo SIKIYO beni bende bu sene pazartesiden baslayip cumaya kadar tv den indirdim bizim recerverin cekme özelligi var ordan cektim

hmm tamam canım bol platesli günler dilerim

Selam kızlar.....
Biraz geçmişi okudum.Bu hafta 4. olmuşuz.Olsuuuun haftaya ilk 3 'e girerriz hatta 1i oluruz.
Keyfim hiç yok.Onun için pek birşey yazasımda yok.Ama kaçamak hiç yok.Çünkü hiiiçbirşey yiyemiyorum.
Dün sabah 2 adet tam buğday ekmeğine yağsız tost.(12 de)
Akşam üstü 2 adet biber dolması yoğurt
Arada 1 kurabiye 1/2 brd çay
Akşam yok
Kahvaltıyı hazırladım.Ama yiyemedim.Yiyesimde yok.
Yarın yazmaya çalışırım.Herkese kolay gelsin.

ben 14. takımın üyesiyim üzerime düşen görevi yapmadım cezalıyım

meraba kızlarr...
malum bugün pazar 8 de kalktım işe git gel geldim ev ahalisi hala uyuyordu kaldırdım onları sucuklu yumurta yaptı eşim malum pazar kahvaltısı biraz şehvetli oluyo
arkadaşlarım aradı illa çarşıya çıkalım diye uydum şeytanlara bi kere hazırlanıyorum bi yandan mağzalar beni beklerrrr öpüldünüzz görüşürüzzz....

günaydın hanımlarr

dün gece baya oturmuştum, erken de yediğim için aç uyudumm aç uyandımm kahvaltıyı biraz iyi yedim sanırım.
menü:
sabah uyanınca 2 kuru kayısı, su
kahvaltı 3 dilime yakın ekmek, az pynr zeytn, 1salatalık, 1 yum, 2 kaşık kadar da cevizli bal
ara yapmam.
öğlen yoğurtla şu sunta eti formdan kırıp yiyecem.
ara kuru kayısı
akşam 2 ızgara kanat (dünden kaldı), yoğurt
dün yeşilçay içmedim canım istemedi, içebilirsem yeşilçay

birazdan bel kemeri takıp temizlik yaparım. akşamüstü de leslie 3 mil artı mekik.

umarım artık bu hafta - de olurum.

herkese iyi pazarlaaarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…