Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Hafif ve güzel olmuş bugün aslında daha fazla fazla yesen de olurdu çünkü dünün açlığı var sende ama şu an toksan sıkıntı yok

Sabah
1 adet filtre kahve
1 avuç çiğ kuruyemiş

Öğle
3 çatal peynirli yumurta
2 zeytin

Akşam (sabah neden mi az işte cevabı )
3 küçük dilim ev yapımı tam buğday unundan pizza (650 kcal)

Su: 3L
Spor: yöntem değiştirdiğim için 1 gün Spor 1 gün dinlenme şeklinde gidiyorum o yüzden spor yok bugün
esmeriiim

Burada çok uzun bir süredir yokum ama geldiğim zamandan beri o kadar moral veriyorsunuz bilgi veriyorsunuz ki size sarılasım var zaten çok duygusal bi moddayım

O pızAyı ben yesem +1 çıkarım
Bende eccük künefe yiyim mi nolur bana da ye de
Sende ye yaa 1 catalcık nolicikk

Burada çok uzun bir süredir yokum ama geldiğim zamandan beri o kadar moral veriyorsunuz bilgi veriyorsunuz ki size sarılasım var zaten çok duygusal bi moddayım
Eki Görüntüle 2691070
Ya hahaha kıyamam sana. Denizin dediği doğru canım. Az ver öz ver. Öyle birden kendini streste sokarsan emin ol + gelirsin ben öyle oluyorum. Sabır ve inançla verilmeyecek bişey yok. Beynini buna inandır, sende kilo vereceksin zayıf fit olacaksın. Beynde bitiriyor cidden her iş
Üç minik çatal ye kuzum ama yanında 1 bardak agran iç. Benim diyetisyenim öyle derdi. Tatlı bişey yiyosan ayran ve en az yarım lt su fazladan iç derdi

Canim benim cesaret edemedigim bir diyet keto.Fakat if muthis ise yaramisti bende..
Uzulerek kucuk bir telafi cezasi gelecek..
Cezama razıyım:) kalori hesabı yapınca 1000 kalori gecmiyor bunlar bu arada .sadece makrodan ketoya uymuyor.ketonun zor tarafı canın bir şey çektimi tadına bile bakamıyorsun sürdürülebilir olmadıgına karar verdim

Selamlarrrr
Sabah: 2 yumurtadan omlet, 1,5 yk patlican acı biber domates soslu kahvaltılık 1,5 dilim ekmek

ara 1 dibek kahvesi

öğlen: büyük bi tabak ton balıklı salata

akşam: 2 tabak tavuklu havuçlu çorba

biraz önce minik elmanın yarısı 2 ince dilim muz

şimdi süt içicem ve kapanış.

su: 2 lt
Spor: 7000 adım Ev temizliği vs bla bla blaaa
sserendipity

Bak benide yoldan cikariyor
Esim asla istemiyor, cocuk haberi duyarsam evi terkederim,bir daha beni bulamazsiniz diyor
O kız babasi olmamis
Bir kızı olsun gor sen pabucun dama atilir
He gir gir de ambulansla kapina kadar gelelim
Haa pardon evet ınternette var lsıtesı bnde atarım ıstersen
Atarsan sevinirim net birsey anlamadim

Eki Görüntüle 2691070
Canım yaa :) o yüzden takımdayız ama
Ben ilk katıldığımda da bana çok yardımcı olmuşlardı
Burda olmasam veremezdim ben bu kadar

çerez yiyorum valla sımdı siz dediniz ye dıye banane

Olmus demı ınsallah etkısını görürm sabahta keto kahveden yapıcam
Daha iyi olmuş bugün menü
Zamanla daha iyi olur
Neler ketoya uygun neler değil öğrendikçe daha güzel menüler oluşturursun.

Doğru söylüyorsun canım yarın uygularım

Öncelikle çok geçmiş olsun canım inşallah çabuk atlatır.

Menülerin çok düzensiz baktığın zaman az görünüyor az olmasından ziyade içerik aslında ama içeriğe bakınca da çok tatmin etmedi beni pek diyetlik değil gibi :)

Bence cumayı bekle ve göm sen cezasız sıyırırsın hem de kendini daha iyi hissedersin saat geç olmasa ye derdim ama sabah da yiyebilirsin eccük tabi
O pızAyı ben yesem +1 çıkarım

Sende ye yaa 1 catalcık nolicikk
Valla ben arada yapıyorum böyle 2 haftada 1 falan, tüm günü hafif geçirip akşamına çok abartmadan yapınca üstüne kilo veriyorum kalorisiyle değil mi arkadaşım

Ahahah aynen kolorısıyle tabıii yıyerek kilo vwrıyorsan yıyeceksın tabı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…