- 11 Temmuz 2020
- 565
- 2.117
- 33
Hafif ve güzel olmuş bugünBugunkü menüm
Saat 09:30 sade kahve
Saat 12:30 kahvaltı
Saat 20:00 aksam yemegım
Su 3 lt
Spor 100 jj ınsallah devamı gelır
Bugunum boyle oldu 1.ci resim kahvaltı 2.visi aksam ek olarak 1 adet çiğköfte yedım
Yawrukush MotivatedAlready JaneRizzoli Arrietty_
Heh işte şöyle :)Bugunkü menüm
Saat 09:30 sade kahve
Saat 12:30 kahvaltı
Saat 20:00 aksam yemegım
Su 3 lt
Spor 100 jj ınsallah devamı gelır
Bugunum boyle oldu 1.ci resim kahvaltı 2.visi aksam ek olarak 1 adet çiğköfte yedım
Yawrukush MotivatedAlready JaneRizzoli Arrietty_
çerez yiyorum valla sımdı siz dediniz ye dıye bananeHafif ve güzel olmuş bugünaslında daha fazla fazla yesen de olurdu çünkü dünün açlığı var sende ama şu an toksan sıkıntı yok
Olmus demı ınsallah etkısını görürm sabahta keto kahveden yapıcamHeh işte şöyle :)
Burada çok uzun bir süredir yokum ama geldiğim zamandan beri o kadar moral veriyorsunuz bilgi veriyorsunuz kiŞimdi şöyle
Ben sporu abartırsam
O hafta net bir şekilde + çıkıyorum
hem kas kütlem artıyor hem ödem oluyor muhtemelen
Hedefin tartıda eksi görmekse sporu abartma. Yürüyüş-koşu gibi antrenmanlar yap
bunları her gün yapabilirsin
Daha ağır antrenman yapacaksan da arada dinlenme günü yap mutlaka
çerez yiyorum valla sımdı siz dediniz ye dıye banane
Olmus demı ınsallah etkısını görürm sabahta keto kahveden yapıcam
Bende eccük künefe yiyim mi nolur bana da ye de
Ye kız afiyet olsun
O pızAyı ben yesem +1 çıkarımSabah
1 adet filtre kahve
1 avuç çiğ kuruyemiş
Öğle
3 çatal peynirli yumurta
2 zeytin
Akşam (sabah neden mi az işte cevabı)
3 küçük dilim ev yapımı tam buğday unundan pizza (650 kcal)
Su: 3L
Spor: yöntem değiştirdiğim için 1 gün Spor 1 gün dinlenme şeklinde gidiyorum o yüzden spor yok bugün
esmeriiim
Sende ye yaa 1 catalcık nolicikkBende eccük künefe yiyim mi nolur bana da ye de
Ya hahaha kıyamam sana. Denizin dediği doğru canım. Az ver öz ver. Öyle birden kendini streste sokarsan emin ol + gelirsin ben öyle oluyorum. Sabır ve inançla verilmeyecek bişey yok. Beynini buna inandır, sende kilo vereceksin zayıf fit olacaksın. Beynde bitiriyor cidden her iş
Burada çok uzun bir süredir yokum ama geldiğim zamandan beri o kadar moral veriyorsunuz bilgi veriyorsunuz kisize sarılasım var zaten çok duygusal bi moddayım
Eki Görüntüle 2691070
Üç minik çatal ye kuzum ama yanında 1 bardak agran iç. Benim diyetisyenim öyle derdi. Tatlı bişey yiyosan ayran ve en az yarım lt su fazladan iç derdiBende eccük künefe yiyim mi nolur bana da ye de
Cezama razıyım:) kalori hesabı yapınca 1000 kalori gecmiyor bunlar bu arada .sadece makrodan ketoya uymuyor.ketonun zor tarafı canın bir şey çektimi tadına bile bakamıyorsun sürdürülebilir olmadıgına karar verdimCanim benim cesaret edemedigim bir diyet keto.Fakat if muthis ise yaramisti bende..
Uzulerek kucuk bir telafi cezasi gelecek..
O kız babasi olmamisBak benide yoldan cikariyor
Esim asla istemiyor, cocuk haberi duyarsam evi terkederim,bir daha beni bulamazsiniz diyor
He gir gir de ambulansla kapina kadar gelelimeşim moralim çok bozuk az önce bir akraba kapıdan bizden ödünç aldığı bir eşyamızı getirdi. Obez sınıfına girecek bir kilosu vardı 6 aydır görmedim şimdi geldi 25 kilo vermiş erimiş. moralim çok bozuldu ben neden veremiyorum herkes iğne iplik oluyor bi ben kaldım şeytan diyo ölüm orucuna gir
Atarsan sevinirim net birsey anlamadimHaa pardonevet ınternette var lsıtesı bnde atarım ıstersen
Canım yaa :) o yüzden takımdayız ama
Burada çok uzun bir süredir yokum ama geldiğim zamandan beri o kadar moral veriyorsunuz bilgi veriyorsunuz kisize sarılasım var zaten çok duygusal bi moddayım
Eki Görüntüle 2691070
Daha iyi olmuş bugün menüçerez yiyorum valla sımdı siz dediniz ye dıye banane
Olmus demı ınsallah etkısını görürm sabahta keto kahveden yapıcam
Doğru söylüyorsun canım yarın uygularımÇok az beslenmemeye dikkat et canım. Bu şekilde hızlı verip koruma zamanında da çok hızlı geri alırsın. Akşamı en azından bi salata bi çorba ile desteklemeni tavsiye ederim. 5-6 ay uğraşıp zor bela kilo veriyoruz 2 ayda geri alıyoruz sonra psikolojimiz bozuluyor ister istemez
Günaydın kızlar dün yorgunluktan telefonumu elime almamışım paylaşamadım liste özür dilerim.
ilk öğünüm yarım sucuklu kaşarlı tost ve salata
akşam iki yumurtalı Menemen, ceviz ve zeytin
su 2,5 lt geçti
Spor 30 squatMor Vampirella
Öncelikle çok geçmiş olsun canım inşallah çabuk atlatır.Kızlar merhaba
İlk öğünüm tavuklu mantar sote ve salata bir salkım da üzüm
Akşam yine tavuk ve çok az erişte
Su 3 lt
Spor yok ne yazıkki ruhen ve bedenen kendimi yorgun hissediyorum. Çok yakın arkadaşım kovit çıktı. İş yerinde vaka çok kendimi çok sıkışmış hissediyorum
Mor Vampirella
Bence cumayı bekle ve göm senBende eccük künefe yiyim mi nolur bana da ye de
Valla ben arada yapıyorum böyle 2 haftada 1 falan, tüm günü hafif geçirip akşamına çok abartmadan yapınca üstüne kilo veriyorumO pızAyı ben yesem +1 çıkarım
Sende ye yaa 1 catalcık nolicikk
Ahahah aynen kolorısıyle tabıii yıyerek kilo vwrıyorsan yıyeceksın tabıBence cumayı bekle ve göm sencezasız sıyırırsın hem de kendini daha iyi hissedersin saat geç olmasa ye derdim ama sabah da yiyebilirsin eccük tabi
Valla ben arada yapıyorum böyle 2 haftada 1 falan, tüm günü hafif geçirip akşamına çok abartmadan yapınca üstüne kilo veriyorumkalorisiyle değil mi arkadaşım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?