Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

1 Ayda 8 Kilo Verdiren Ayça Kaya Diyeti Listesi

Sabah Kahvaltısı

Sabahları 1 dilim kepek ekmeği ile 1 tutam maydanoz, tere (isteğinize göre limonda sıkabilirsiniz maydonozlarınıza) 1-2 kaşık lor peyniri ya da ince dilim beyaz peynir. Sabah kahvaltının olmazsa olmazı 1 fincan çay (Yeşil çay veya bitki çayı da olabilir)

Öğlen Yemeği Vakti
3 adet köfte ya da 1 baget 100 gram civarı tavuk ızgara da olabilir. Bol bir salata yağsız 1 kase yoğurt ve 1 dilim kepek ekmeği ile öğle yemeğini tamamlıyoruz.

Ara Öğün Zamanı
Yağsız tost (Domatesli peynirli olabilir, tosta bir dilim odun ekmeği baz alınacak) 1 adet portakal veya mevsim meyvesi’de olabilir. Tuzsuz 1 bardak ayran.

Akşam Yemeği Vakti

Bol yeşillikli bir salata tabağı (Akdeniz salatası olabilir) Etsiz sebze yemeği (5 kaşık civarı), Sebze çorbası (1 kase) ve son olarak yoğurt yağlı yağsız fark etmiyor yatmadan önce yoğurt tüketmeniz hem metabolizmanızı rahatlatacaktır hemde rahat uyku uyumanızı sağlayacaktır.

Ben bu sekılde 3 öğün dusenlı saatı saatıne beslenıp 16 kılo verdım ılk dogumumdan sonra evdeyken yapmak kolayda ıste çalışınca zor benım ıcın beslenme Birgaripanne

ins. toparlarim cnm. oyle oyle gidecek kilolar napalim.
ben de bu sabah yaptim ütüyü 1 saatten fazla sürdü sanirim
ben de 3 tane var cnm. 9, 6 ve 1.5 yaslarinda..
aslinda biri bebis digerleri buyudu ama buyukler bebisden de fenalar daha zorlar. Rabbim saglik sihhat versin hep mutluluklarini gostersin

15 Eylül menüm
Sabah : 1 haslanmis yumurta
Peynir
Zeytin
2 dilim ekmek

Aksam : 2 minik bazlama
Peynir
Domates
Yesil fasulye

Ara : 4 kare bitter

Su : 1.5litre
Spor : 30 dk yürüyüş

Yawrukush Birgaripanne
2 ogun yemissin canimcim ama aksam 2 bazlama var 30 mekik telafisi geliyor..

Sende bizim kalmbimizdesin canim.

Sağ ol özgecim amin :) aşk hayatım diye bir sey yok canım , bana bakan yok
Halt etmissin sen, ne bicim soz bu boyle..
Zamanin yoktur kuzum, hayirli zamanda, hayirli insanlar ciksin karsina..

fena değilim kaptanım iş yerinde korona çok fazla benim de moralim bozuluyor bu durumda
Her yerde cogaliyor malesef korona..
Cok haklisin ama dikkat etmekten baska elimizden gelen bir sey yok canim..
Moralini yuksek tut, gecip gidecek insallah..

Spordan muaf tuttum cnim seni..
Arkadasina acil sifalar diliyorum, insallah en kisa zamanda sagligina kavusur..

[

Sende cok guzel kilo veriyorsun, daha cumadan pazartesiye 2 gunde 800 gr veren kimdi?
6 ay sonra sende taniyamayacaksin eski fotolardaki halini..
Baskalari seni sadece motive etsin, hirslandirsin, motivasyonunu dusurmesin canim..

Kaptanım öyle oldu hatta ben baya 66.3 lere falan düşmüştüm ama bugün baktım 1 kilo fazla gözüküyorum adet öncesi kilo 66.8 yada daha altı olmam lazım cumaya
Ahh resmen muzun oluyorsun kuzum :)
pesto26 nerelerde , hic sesi cikmiyor, bizi unuttu...

Her zamanki gibi harika birgun olmus canim :)
Dunku kucucuk artinin cumaya kalmayacagina eminim..

Son zamanlarda gordugum en guzel menun canim :)
Fakat yinede az yemissin..

2 ogun yemissin, ve pizzayida az yemissin o sebeple telafi cezasi yok kuzuum..

Kalori olarak diyete uygun canim ona lafim yok ama iclu kofte, su boregi kacamak sinifina giren yiyeceklerimiz ondan minicik bir telafi sporu geliyor...

Son 2 gundur gayet guzel menulerin canisi..

Guzel birgun olmus canim :)

Yarin guzel kilolar gor canim tartida :)
Bende iyiyim, her sey yolunda..

Son düzenleme:

TUM CITIRLARIN DIKKATINE
  • Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
  • Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
A: Adimlama
D: Dans

PAZARTESI VE SALI GUNLERI MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.

@_Vera_ , stitch , B Beklenen2 , sserendipity , pesto26 , Hyperborea17 , bnnu , cool_lime sali gunu menulerinizi bekliyorum kizlar.

Oy maşallahh senin tempon daha yoğun Allah sağlık versin inşallah.
Kaptanım çünkü pazartesi günü eşim gündüz vardiyesine geçti yani sabah gidip akşam geliyor o yüzden bende sabah kabvaltımı düzgün yaptım mı devamj güzel gidiyor

Ara verince daha cok arti cikiyor arada sirada tartilip kendine gel diyorum kendime

Mezunmu olucaksin yoksa
Hadi olayım olayım bu hafta 58 görmem sanırım ama en iyi ihtimalle haftaya
Afiyet olsun eşim çok güzel menün
Tamam canım akşam cezamı yapayım

Senin adina sevindim canim

Anasonlu gevregin ne oldugunu bilmiyorum ama hamurisi muhtemelen. Boyutu nasil Banucum?

evet ya çok şükür ayakta ama yine de insan çok geriliyor.4,5 yaşında kızım var kreşe başlamıştı ama geri yollamadım bu hafta. Aman gerçekten psikolojik olarak çok kötü etkilendim ben bu süreçten

iş yerine yemek getirmediğimde kaderime razı oluyorum tost gibi evden de getirirsem ya dünden kalan ya Da. Sonraki akşam için Gün evveli hazırladığım oluyor.İşe geldiğim günler başka alternatifim olmuyor

Gerçekten öyle kaptanım
pesto26 görüntü gitti ses gelmiyor, nerelerdesin beybi
Yine yırttık

Dunku menum sabah
Yarim yumurta 3 dilim sucuk 1 dilim ekmek
Ogle
1 kucuk kase bulgur pilavı
Ara 1 dilim ananas
Aksam
Kiymali menemen 1filim ekmek
Su 2 lt
Spor 4000 adim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…