Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kaloriyle baby
Ben boyle beslenirsem acliktan ölürüm
Protein hic yok
Emziriyorum ustelik hala bilemedim ss aldim dusunucem
Tesekkurler
Ayy masAllah canim
Amin insAllah
Günaydın kızlar, güne düğmesi kapanmayan bir gömleğimi giyip içinde gayet de güzel durmasının verdiği keyifle başladım darısıııı yeni yeni small ve 36 beden kıyafetler almaya inşallah
Darisi bana dicem de benim elbiselerimin hepsi oluyor ki gidip eteklerimi deneyim bakalim unutmusum

Gercekten harikasin canim
Tesekkurler canim hatta bir kabani giymeyi cok istiyordum 2 ay once uclari gogusumu kapatamazdi simdi dugmelerini kapattiyorum
Bir 10 kilo daha gitse muhtesem olacak

Eklentiler

• 20200916_122801.webp
    23,7 KB · Görüntüleme: 37
  • 20200916_122733.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 41

Yawrukush kaptanım ben menümü yazmıştım ama çok konuştuğumdan diğer mesajlarım arasında kaybolmuş.Az mı konuşsam bundan sonra

Tesekkurler canim hatta bir kabani giymeyi cok istiyordum 2 ay once uclari gogusumu kapatamazdi simdi dugmelerini kapattiyorum
maşallah tansu kaptanım harikasınız.Çok da yakışmış

Yettim esim, kusura bakma dun gelemedim. Oyle dusjnke moralini bozmak yerine iyi tut. Hem onun icin sevin, cok buyuk yerden donmus, hem kendin icin. O o kadar cok verebiliyorsa sen daha azini tabiki verebilirsin. Ilk adimi attin buradasin, yavas da gitse godecek. Hem onun da 6ay surmus az degil. Hep boyle zamanlarda kendimize haksizlik yapip kizip yemege vuruyoruz, sonra hoop basa, ama bu kez degil hatta simdi kalk 1mil Leslie yap, hedefe bir adim daha yaklas bence

15 Eylül menüm
Sabah : 1 haslanmis yumurta
Peynir
Zeytin
2 dilim ekmek

Aksam : 2 minik bazlama
Peynir
Domates
Yesil fasulye

Ara : 4 kare bitter

Su : 1.5litre
Spor : 30 dk yürüyüş

Yawrukush Birgaripanne
Bitterler fazla mi olmus sanki
Canim cok cok gecmis olsun, insallah atlatir saglicakla ve etrafinda kimseye bulasmamistir. Sirket ne yapti, hala gidiyor musunuz ofise peki, yoksa bir sure evden idare edebilecek misiniz
Harikasin kaptanim, muthis haber olmus gercekten
Yawrukush kaptanım ben menümü yazmıştım ama çok konuştuğumdan diğer mesajlarım arasında kaybolmuş.Az mı konuşsam bundan sonra
Canim esim, konus konus sen, konustukca daha motiveyiz ben de cok yogunum yoksa gelicem daha cok muhabbete de ama yetistiremiyorum

ben geçen hafta evden çalışıyordum hiç görüşmedim. Görüşenler filyasyonda ama benim çalıştığım yer büyük bir şirket. Güvenliği vs çalışan çok olunca risk daha da çok oluyor haliyle. Yalnız yöneten kişiler at gözlüğüyle bakınca sistem tıkanıyor. Evden çalışmaya geçen hafta geçtik ama vakalar artmasına rağmen Hala Bir hafta evden bir hafta işte çalışın diyorlad. Benim işim evden idare edilir. Ama işte her gün risk almak, çocuğu bir yere bırak al vs cidden benim için stresli oluyor. Stresim arttıkça yeme isteğim artar benim Allahtan burdayım siz varsınız da kendime mani oluyorum yoksaa şuan kendimi abur cubur denizine atmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…