- 9 Ocak 2018
- 5.243
- 12.999
- 248
Kaloriyle babyBence cumayı bekle ve göm sencezasız sıyırırsın hem de kendini daha iyi hissedersin saat geç olmasa ye derdim ama sabah da yiyebilirsin eccük tabi
Valla ben arada yapıyorum böyle 2 haftada 1 falan, tüm günü hafif geçirip akşamına çok abartmadan yapınca üstüne kilo veriyorumkalorisiyle değil mi arkadaşım
Ben boyle beslenirsem acliktan ölürüm1 Ayda 8 Kilo Verdiren Ayça Kaya Diyeti Listesi
Sabah Kahvaltısı
Sabahları 1 dilim kepek ekmeği ile 1 tutam maydanoz, tere (isteğinize göre limonda sıkabilirsiniz maydonozlarınıza) 1-2 kaşık lor peyniri ya da ince dilim beyaz peynir. Sabah kahvaltının olmazsa olmazı 1 fincan çay (Yeşil çay veya bitki çayı da olabilir)
Öğlen Yemeği Vakti
3 adet köfte ya da 1 baget 100 gram civarı tavuk ızgara da olabilir. Bol bir salata yağsız 1 kase yoğurt ve 1 dilim kepek ekmeği ile öğle yemeğini tamamlıyoruz.
Ara Öğün Zamanı
Yağsız tost (Domatesli peynirli olabilir, tosta bir dilim odun ekmeği baz alınacak) 1 adet portakal veya mevsim meyvesi’de olabilir. Tuzsuz 1 bardak ayran.
Akşam Yemeği Vakti
Bol yeşillikli bir salata tabağı (Akdeniz salatası olabilir) Etsiz sebze yemeği (5 kaşık civarı), Sebze çorbası (1 kase) ve son olarak yoğurt yağlı yağsız fark etmiyor yatmadan önce yoğurt tüketmeniz hem metabolizmanızı rahatlatacaktır hemde rahat uyku uyumanızı sağlayacaktır.
Ben bu sekılde 3 öğün dusenlı saatı saatıne beslenıp 16 kılo verdım ılk dogumumdan sonra evdeyken yapmak kolayda ıste çalışınca zor benım ıcın beslenmeBirgaripanne
Ayy masAllah canimins. toparlarim cnm. oyle oyle gidecek kilolar napalim.
ben de bu sabah yaptim ütüyü 1 saatten fazla sürdü sanirim
ben de 3 tane var cnm. 9, 6 ve 1.5 yaslarinda..
aslinda biri bebis digerleri buyudu ama buyukler bebisden de fenalar daha zorlar. Rabbim saglik sihhat versin hep mutluluklarini gostersin
Darisi bana dicem de benim elbiselerimin hepsi oluyor ki gidip eteklerimi deneyim bakalim unutmusumGünaydın kızlar, güne düğmesi kapanmayan bir gömleğimi giyip içinde gayet de güzel durmasının verdiği keyifle başladımdarısıııı yeni yeni small ve 36 beden kıyafetler almaya inşallah
Gercekten harikasin canimKIZLAR 5 TANE ETEGIM VARDI BACAKLARIMDAN YUKARI CIKMIYORDU BUGUN DENEDIM HEPSI OLDU HATTA 1 TAM DIGERLERI AZICIK BOL OLDU
Tesekkurler canim hatta bir kabani giymeyi cok istiyordum 2 ay once uclari gogusumu kapatamazdi simdi dugmelerini kapattiyorumGercekten harikasin canim
stitch eşimmm nasılsın günün nasıl geçiyor.
sabah yarım elma yarım mısır el büyüklüğünde zeytinli omlet
öğle köyden taze tereyaşı gelmişti bir dilimden de uzak ekmeğe sürdüm yedim azıcık valla dayanamadım
akşam 1.5 kase dünden kalan kelle paça. bağışıklığa iyi geliyor diye kamyoncu oldum valla
su 2.5 lt
spor 4 mile leslie 320 puan
120 squat 360 puan
TUM CITIRLARIN DIKKATINE
Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir. Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir. Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir. Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
A: Adimlama
D: Dans
PAZARTESI VE SALI GUNLERI MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
Isim Pazartesi Sali Carsamba Persembe Cuma Cumartesi Pazar @fyzanur 30M @aydingelini @esmeriiim Mor Vampirella @_Vera_ stitch 10DKA G GCA MUAF @blume90 50M Arrietty_ @Smneapdullah @MotivatedAlready MUAF @BlueSkyyyy B Beklenen2 @sserendipity JaneRizzoli @pesto26 @Hyperborea17 @bnnu @cool_lime 30S
@_Vera_ ,stitch , B Beklenen2 , @sserendipity , @pesto26 , @Hyperborea17 , @bnnu , @cool_lime sali gunu menulerinizi bekliyorum kizlar.
çokkk sevindim darısı başıma artıkGercekten harikasin canim
maşallah tansu kaptanım harikasınız.Çok da yakışmışTesekkurler canim hatta bir kabani giymeyi cok istiyordum 2 ay once uclari gogusumu kapatamazdi simdi dugmelerini kapattiyorum
Bir 10 kilo daha gitse muhtesem olacak
Saol canim umarim genis oldugu zamanlarida gorucemmaşallah tansu kaptanım harikasınız.Çok da yakışmış
Yettim esim, kusura bakma dun gelemedim. Oyle dusjnke moralini bozmak yerine iyi tut. Hem onun icin sevin, cok buyuk yerden donmus, hem kendin icin. O o kadar cok verebiliyorsa sen daha azini tabiki verebilirsin. Ilk adimi attin buradasin, yavas da gitse godecek. Hem onun da 6ay surmus az degil. Hep boyle zamanlarda kendimize haksizlik yapip kizip yemege vuruyoruz, sonra hoop basa, ama bu kez degileşim moralim çok bozuk az önce bir akraba kapıdan bizden ödünç aldığı bir eşyamızı getirdi. Obez sınıfına girecek bir kilosu vardı 6 aydır görmedim şimdi geldi 25 kilo vermiş erimiş. moralim çok bozuldu ben neden veremiyorum herkes iğne iplik oluyor bi ben kaldım şeytan diyo ölüm orucuna gir
Bitterler fazla mi olmus sanki15 Eylül menüm
Sabah : 1 haslanmis yumurta
Peynir
Zeytin
2 dilim ekmek
Aksam : 2 minik bazlama
Peynir
Domates
Yesil fasulye
Ara : 4 kare bitter
Su : 1.5litre
Spor : 30 dk yürüyüş
Yawrukush Birgaripanne
Canim cok cok gecmis olsun, insallah atlatir saglicakla ve etrafinda kimseye bulasmamistir. Sirket ne yapti, hala gidiyor musunuz ofise peki, yoksa bir sure evden idare edebilecek misinizKızlar merhaba
İlk öğünüm tavuklu mantar sote ve salata bir salkım da üzüm
Akşam yine tavuk ve çok az erişte
Su 3 lt
Spor yok ne yazıkki ruhen ve bedenen kendimi yorgun hissediyorum. Çok yakın arkadaşım kovit çıktı. İş yerinde vaka çok kendimi çok sıkışmış hissediyorum
Mor Vampirella
Harikasin kaptanim, muthis haber olmus gercektenTesekkurler canim hatta bir kabani giymeyi cok istiyordum 2 ay once uclari gogusumu kapatamazdi simdi dugmelerini kapattiyorum
Bir 10 kilo daha gitse muhtesem olacak
Canim esim, konus konus sen, konustukca daha motiveyizYawrukush kaptanım ben menümü yazmıştım ama çok konuştuğumdan diğer mesajlarım arasında kaybolmuş.Az mı konuşsam bundan sonra
KIZLAR 5 TANE ETEGIM VARDI BACAKLARIMDAN YUKARI CIKMIYORDU BUGUN DENEDIM HEPSI OLDU HATTA 1 TAM DIGERLERI AZICIK BOL OLDU
Evet canim tesekkurleroo süpersin tansu yalnız bu mutluluğu bana borçlusun aklına ben düşürdüm
Bizede so yle sonucu meerak ettimDiyetisyen gününü atlattık sıra cuma tartısındaGüzel geçti inşallah cuma da güzel bir sonuçla gelirim :)
Bitterler fazla mi olmus sanki
Canim cok cok gecmis olsun, insallah atlatir saglicakla ve etrafinda kimseye bulasmamistir. Sirket ne yapti, hala gidiyor musunuz ofise peki, yoksa bir sure evden idare edebilecek misiniz
Harikasin kaptanim, muthis haber olmus gercekten
Canim esim, konus konus sen, konustukca daha motiveyizben de cok yogunum yoksa gelicem daha cok muhabbete de ama yetistiremiyorum
Tebrik ederim canım merakla bekliyorum sonucu :)Diyetisyen gününü atlattık sıra cuma tartısındaGüzel geçti inşallah cuma da güzel bir sonuçla gelirim :)
Diyetisyende haftalık kilom farklı günler olduğu için farklı gidiyor ama diyetisyen haftama göre -900 deyim şu anBizede so yle sonucu meerak ettim
Teşekkür ederim eşimm bu hafta birlikte vereceğiz kilolarıTebrik ederim canım merakla bekliyorum sonucu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?