Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

bayanlar şu cezaların bir işe yaradığını düşünmüyorum boşuna takımı işgal ediyosunuz bence..
neyse

selammmm
çok az kaçamaklı bir hafta sonunu da geride bıraktık sayın seyirciler :) bu hafta hedefim 1 kilo obaa 77 leri görebilir miyim kızlar sizce :26:

hiç spor yapamadım ama bu hafta yaa pff annemle babam var, işlerimiz oluyor evde haliyle. bu hafta 3 gün de olsa leslie yapmaya çalışıcam.

Son düzenleme:

bence görürsün canim,bende bu hafta 63leri göresem ne güzel olur,kazik caktim 64 ya,su kushan diyeti ise yarar ins,bugün basliycaktim ama olmadi,yarina ins,benimde hafta sonum hafif kacamakli gecti

Yapsaydin bize ne yaa

hasretim annemi de diyete soktum simdilik ilk hedef 5 kilo. 1 haftada 2 si gitti bile. Hani protein diyeti yapicam diyodum ya, o da benle yapicak eger yiyebilecegi seylerse. o yuzden senden mumkunse listeyi isticem. Eğer uyarsa sali gunu baslicaz kismetse ve aksi bir durum olmazsa (seker hastasi annem, surekli takipteyiz)

annem toprağı yedirirken ben de menumu yazim.

Sabah: 1 dilim kepek ekmeğiyle klasik kahvalti

ara: 2 ceviz ici

oglen: 1 tabak ispanak yemegi, 1 dilim ekmek

daha da bisey yemedim, yemem de heralde. 1 litre de su ictim, karisik bir gundu biraz :/

Uslubumda bir sertlik gormuyorum. Ayrica takimi bilemem ama ben sinir oluyorum. Çok antipatik oluyor. Yoksa herkesin amaci ayni burda, zayiflamak. Diyet ve spor yapin zayiflayin budur. Boyle seyler cok gereksiz. Bu konuda da bir daha yazmayacagim..

bijoux cnaim benim babamda seker hastasi malesef annene cok gecmis olsun.liste söyle

sabah
1 dilim kepek ekmek
kk peynir
salatalik domates

ara
1 elma yada bir dilim ekmek yada 3-4 diyet büsküvi

ögle
90 gr tavuk izgara
salata
bir kase yogurt

ara
1 portakal( ben elma yedim)

aksam
90 gr tavuk
salata
bir kase yogurt

18 den sonra bisey yemek yasak

3 gün yapiliyo ve ayda bir defa yani ayda 3 gün :)

kızlar bugun ki menüm
sabah. 4-5 köfte, kk peynir, çay, 1 dilim ekmek,
ara yok
öğle. 2 yemek kaşığı pilav, yanında mantar, yoğurtlu çorba, salata, 1 dilim ekmek
ara yok
akşam. 2 yemek kaşığı mantı.ekstradan yoğurt
ara.süt

kızlar akşam evime geldim ve en azından haftasonunu kaçamak yapmadan,yiyerek geçirmedimm..şimdi evimdeyim ve daha düzenli menüler görceksinizz..arası olan, çorbası olan ve sporu olan..

kızlar hafta sonu paylaşımım nerdeyse hiç plmadı özür dilrim dün internet yoktu cumartesi batmana git gel derken ama burdayım zayıflama yolunda devam
dünü hiç anlatmayayım karman çorman ne yediğim belli olmadı bende menüleri akşam yazayım bari insan bazen uyamıyo bişiy çıkıyo size yalancı çıkmamak için yiyip ondan sonra yazmaya karar verdim

Günayydın....Kızlar nasılsınız?Umarım hafta sonunuz az kaçamaklıdır.Ben dün sabah birşey yiyemedim.Öğleye doğru içim kalka kalka 1 galetayla biraz peynir yedim.
Akşam üstü Tv karşısında bulaşık suyu misali bir nescafeyle, nasıl bitirdiğimi bile halen çözemediğim koca bir paket eti burçak.
Akşam 1 tas mantar çorbası ve 1/2 zeytinyağlı enginar
Akşamüstü bisküden sonra yağlanıp 35 dak.tempolu yürüdüm.Üstümdeki pantolonun arkası su içindeydi.(Islatmış gibi)

günaydın bayanlar..
hafta sonu utancımdan girip yazamadım.
cumartesi günü kıısır ve büskivi yedim
pazar annem pide yaptı
yapma diyorum olunca yiyorum engel olamıyorum diyorum..eve abur cubur almam sırf yememek için..cumaya kadar bişeyler yapıp telafi etmeliyim.
haftasonu ne yürüytüş ne egzersiz hiç bişey yapmadım
birazdan leslie 3 mil yapacağım fast walk olanını...

canim kendi bünyeni sen bilirsn ama 2 haftadir resmen ac geziyorum cakildim kaldim 64 te dikkat et sütünü etkilemesin yaptiklarin

yok cnm sütüm herşeyden daha önemli.bol dereotu,su,sıvı şeyler tüketiyorum.zaten sütüm etkilenmesin diye çok kısamadığımdan istediğim gibi veremiyorum..tek yapabildiğim abur cuburdan kalorili şeylerden uzak durmaya çalışmak ve spor

canım çok teşekkür ederim sağolasın. bana çok güzel uyar da anneme uymadı malesef. 6 dan sonra bişey yemezse kötü olur çünkü insulin kullanıyor. en iyisi ben annemler gittikten sonra yapayım tam bana göreymiş hemen bilgisayarıma kaydedeyim de bir daha sana sormiyim

menüleri akşam yazın bence de. uymayabiliyor hem de menü yazdıktan sonra birşey yemiyosunuz ya da bana öyle oluyor sanki kilitliyorum agzımı buraya yazdım diye

sabahtan beri temizlik yaptım çok yoruldum ama az sonra annemle çarşıya çıkıcaz. hayretttt hava güzel, kaçırmak istemedik. yarın da misaflirğie gidicem. bu hafta mahvetti beni misafirlikler :/

bence acele etme. hedef koyma. daha bebiş çok yeni. dediğin gibi sadece abur cubur, hamur işi ve tatlıdan uzak dur o kadar. spor da yap demiyorum bak, bana ilk 3 ay her türlü spor yasaktı.

regl oldum sonunda çok mutluyummmm

kahvaltıda
1 dliim ekmek çok az omlet domates ve yeşil soğan yedim
kahvaltıyı geç yediğim için öğle yiyemedim
ara : elma
akşam :
çorba,1 tane biber dolması ve yoğrt

karnım çok ağrıyorr yahuu
1 saate yakın yürüdüm

günaydin kizlar,hepinize güzel bir hafta diliyorum.bu hafta 64 den kurtulmayi ümit ediyorum ins olur

canım inşallah bende 70 in altına düşmeyi umut ediyorum hadi hayırlısı

afiyet olsun canım

bende pazar günü sözde salata ve tavuk döner yiyecektim sıcak lavaşı bulunca götürdüm bugün telafi ederim diyodum kimisafir geldi bir tane tuzlu halkayı götürdüm içim kıyıldıydı ama
akşam salata balık ile bunuda telafi edicem okuldaki telafi sınavlarina döndü şahsen öğrencime bu kadar telafi sınavı yapmam ama iş kendime gelince telafi üstüne telafi
sabah nesfit
öğle meyve salatası
ara 1 tuzlu halka
akşam salata balık
iyimidir iyidir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…