bayanlar şu cezaların bir işe yaradığını düşünmüyorum boşuna takımı işgal ediyosunuz bence..
neyse
selammmm
çok az kaçamaklı bir hafta sonunu da geride bıraktık sayın seyirciler :) bu hafta hedefim 1 kilo obaa 77 leri görebilir miyim kızlar sizce :26:
hiç spor yapamadım ama bu hafta yaa pffannemle babam var, işlerimiz oluyor evde haliyle. bu hafta 3 gün de olsa leslie yapmaya çalışıcam.
bayanlar şu cezaların bir işe yaradığını düşünmüyorum boşuna takımı işgal ediyosunuz bence..
Yapsaydin bize ne yaa
günaydin kizlar,hepinize güzel bir hafta diliyorum.bu hafta 64 den kurtulmayi ümit ediyorum ins olur
bende 71 den kurtulup 70 görmek istiyorum..çok kasmam lazım sanırım kendimi
canim kendi bünyeni sen bilirsn ama 2 haftadir resmen ac geziyorum cakildim kaldim 64 te dikkat et sütünü etkilemesin yaptiklarin
bijoux cnaim benim babamda seker hastasi malesefannene cok gecmis olsun.liste söyle
sabah
1 dilim kepek ekmek
kk peynir
salatalik domates
ara
1 elma yada bir dilim ekmek yada 3-4 diyet büsküvi
ögle
90 gr tavuk izgara
salata
bir kase yogurt
ara
1 portakal( ben elma yedim)
aksam
90 gr tavuk
salata
bir kase yogurt
18 den sonra bisey yemek yasak
3 gün yapiliyo ve ayda bir defa yani ayda 3 gün :)
yok cnm sütüm herşeyden daha önemli.bol dereotu,su,sıvı şeyler tüketiyorum.zaten sütüm etkilenmesin diye çok kısamadığımdan istediğim gibi veremiyorum..tek yapabildiğim abur cuburdan kalorili şeylerden uzak durmaya çalışmak ve spor
günaydin kizlar,hepinize güzel bir hafta diliyorum.bu hafta 64 den kurtulmayi ümit ediyorum ins olur
günaydın bayanlar..
hafta sonu utancımdan girip yazamadım.
cumartesi günü kıısır ve büskivi yedim
pazar annem pide yaptı
yapma diyorum olunca yiyorum engel olamıyorum diyorum..eve abur cubur almam sırf yememek için..cumaya kadar bişeyler yapıp telafi etmeliyim.
haftasonu ne yürüytüş ne egzersiz hiç bişey yapmadım
birazdan leslie 3 mil yapacağım fast walk olanını...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?