Biz bahceyi sokuyoruz yavas yavas keçilerin gubresini atip topragi karistiracagizAlmayi dusunuyor musun canim tartiyi?
Sizin bahce isleri nasil gidiyor?
Evet kaptanim ama diger ay anneme baslyacakNasil geciyor izin donemin kuzum?
Dayinin taksitide onumuzdeki ay bitiyormus , insallah sonrasinda ferahlarsiniz gulum...
MasAllah aylik yemissinstitch eşimm ödülü biraz abarttım galiba buraya menümü bırakıp kaçıyorum hemen
sabah 1 közde biber el kadar sucuklu omlet ama sucuğu fazla değil 1 paket meyveli kek 2 lokum
öğle 1 kase cacık
akşam 2 küçük kabak 1 havuç 1 kapyayı ince ince dilimleyip pişirdim üzerine domates sosu döktüm baya lezzetli oldum kabak spagetti diye geçiyordu internette tarifi tavsiye ederim
ara şekersiz kahve ve 2 lokum daha tatlı krizinden ölücem bugün
spor sadece ev işleri
Tebrikler canim
Buna da sukur kaptanimKizlar 0.50lik bir yuzde farkiyla 3.lugu kaybedip, 4. Olduk bu hafta..
Haftaya 1. Olalim,hedefimiz 1.lik olsun
Gozunuz aydin kaptanim saglikla buyutunYawrukush evet teyze oldum
Nasil minnak ama ya. Bu kadar mi kucuk oluyorlardi diyip durdum.
Bu hafta cok guzel kilo verdiler kizlar
Benim tabletde adim listemi duzenleyim derken silmeye geldim. Pc e gecip bastan yapacagim simdi. Ardindan paylasacagim
Bebisiniz hayirli olsun kaptanimHaftanin yarisi
Ve ip atlama
➡ Bu hafta puanlar bu iki yarisdan hesaplanacak
➡ Haftanin yarisini yapanlar Mutlaka beni tagleyin
➡ Es olarak yarisiyorsunuz ve destek olma sorunlulugunuz var. Biri yapip biri yapmamasi halsizlik olur esinize
Bebisiniz hayirli olsun kaptanim
Yapalim firsatimiz olursa
Emeğine saglik kaptanim. Ben yine adim bildirim, yapabilecegim egzersizler degilHaftanin yarisi
Ve ip atlama
➡ Bu hafta puanlar bu iki yarisdan hesaplanacak
➡ Haftanin yarisini yapanlar Mutlaka beni tagleyin
➡ Es olarak yarisiyorsunuz ve destek olma sorunlulugunuz var. Biri yapip biri yapmamasi halsizlik olur esinize
Bu bakistan sonra mutlaka yapmaliyim dicem ama acur topladik bugun 4 donum esim annem benTesekkur ederim
Olur Firsat niye olmasin
25dk ucu
Illede hepsi olmak zorunda degil
SIkilasmak istiyorsan yap
BLU3 tesekkur ederim ❤
Biz bahceyi sokuyoruz yavas yavas keçilerin gubresini atip topragi karistiracagiz
Sonra dinlendirip ekecegiz
Bugun kuafore gittim komple agda
paralarimi bu ay oyle harcadim kalirsa tarti dikislerden de para gelirse alirim ama annemin dilinden kurtulamam
Evde bir tane var deyip duruyor
Evet kaptanim ama diger ay anneme baslyacak
Ona da 23 taksit
MasAllah aylik yemissin
Tebrikler canim
Buna da sukur kaptanim
Teşekkürler canım senin de öemülerin çok iyi düzeldi bu hafta güzel eksilmişsin tebriklerHer hafta boyle gtse razıyız demi tesekkürlerr
Sende maşallah dıyoruö her zamanki gıbı harıkasın
Aynen nasıl mutlu oldum ellili takamları görünce anlatamamTebrikler
Tebrikler
B.m e tarti geliyor canim 80 tl mi ne ben alamiyorum bari sen al
Allah a sukurler olsun sonunda
Tebrikler
Olsun bu da bir sey birazdan benimkini gor bi de
Tebrikler
Neyse ki az bir arti
Tebrikler canim
Özgecim yine unuttum gevrek için fotoyu , pazartesi çekeyimBebisiniz mi oldu canim, gozunuz aydin :)
Teyze mi oldun Zeynepcim:)
Ne guzel bir haber bu :))
Canim sen esas listedesin bildirim yapmak zorundasin..
Bildirim yapmazsan hem yarin, hem haftaya takimimiz kotu etkilenir..
Almayi dusunuyor musun canim tartiyi?
Sizin bahce isleri nasil gidiyor?
Fotosunu cekersen bakayim canim gevrege, hic bilmiyorum cunku :)
Menu ,su gayet guzel canim :)
O zaman bir sure menu tablosundan muaf tutayim seni gulum ama bekliyoruz..
Menu su guzel olmus canisi, spor var mi hic?
Ahahaha kirmizi cizgilerimiz oldukca fazla :))
Spor yok mu kuzucum?
Walla ben de sabıtla yavaş yavaş geldim ellilere yawrukuşum sen de gelirsinAh ne guzel eksi, menuleri duzelttin bak nasil gidiyor kilolar canim
Esim harikasin, coook sevindim..
5li rakamlar gelmis sonunda, ben hic goremeyecek gibi hissediyorum 5li rakamlari, harikasin canim benim..
Tebrikler canim..
Feyzzoosss bu hafta aktif katilim bekliyorum sneden ,tependeyim...
Harikasin canim..
Nasil geciyor izin donemin kuzum?
Dayinin taksitide onumuzdeki ay bitiyormus , insallah sonrasinda ferahlarsiniz gulum...
Harikasin canim benim..
Tebrikler Eminecim, ne guzel bir eksi..
Oooo eriyorsun kuzum :)
Senemim tek sozcukle muthissin bu sefer ayakta alkisliyorum, aynen su emoji gibi..
Guzel birgun olmus canim, bugun yapacagim tablomuzu, dun uyuyakalmisim :)
Tebrikler kuzucum.
Kolay gelsin canim benim, tebrik ediyorum..
Yarim kilo daha eksilmisisn cnaim ne guzel, tebrikler..
Cok arti gelmemissin canim, ben dun mesajini gorunce daha fazla arti bekliyordum, haftya acisini cikartiriz..
Ahh pestom ahhh niye gelmiyorsun sen takima,gozlerimiz yollarda...
TUM CITIRLARIN DIKKATINE
Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir. Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir. Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir. Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
A: Adimlama
D: Dans
PERSEMBE GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
Isim Pazartesi Sali Carsamba Persembe Cuma Cumartesi Pazar @fyzanur 30M 15DK ADIMLAMA aydingelini esmeriiim SPOR? Mor Vampirella @_Vera_ 50M MUAF stitch 10DKA G GCA MUAF MUAF MUAF Mathildablue 50M Arrietty_ Hyt-123 MotivatedAlready MUAF SPOR? BLU3 B Beklenen2 sserendipity 30S JaneRizzoli bnnu 30M 30S @cool_lime 30S
@pesto26 , @Hyperborea17 kizlar yogun olup menulerinizi yazmadiginizdan sizleri tablodan cikartmak durumunda kaldim, bilginize..Menu paylastiginizda yeniden ekleneceksiniz..
JaneRizzoli , Hyt-123 , @fyzanur , aydingelini menulerinizi bekliyorum :)
@cool_lime canim sende yoksun 2 gundur, nerelerdesin?
MotivatedAlready , esmeriiim spor yaptiniz mi dun kizlar, mesaji gorunce gunceller misiniz :)
Canım squat tamam mekiği yarın yapayım yattım şimdi bugün yorucuyduYawrukush evet teyze oldum
Nasil minnak ama ya. Bu kadar mi kucuk oluyorlardi diyip durdum.
Bu hafta cok guzel kilo verdiler kizlar
Benim tabletde adim listemi duzenleyim derken silmeye geldim. Pc e gecip bastan yapacagim simdi. Ardindan paylasacagim
Öenün yine çok güzel canım hiç regl menüsü gibi değil :)
Ahahahhh ben de cuma olsun da istediğimi yiyeym diye işte böyle bekliyorumHahah bugün vücudum şöyle diyordu o tatlı buraya gelecek işte o kadar
Ben her hafta şu şekil cuma olsunda azıcık ağzım tatlansın diye bekliyorum
Eki Görüntüle 2692796
Tamam canimYawrukush kaptanım ailemin yanındayım, biraz işlerimiz vardı biraz da diyet moddan sıkılıp iki gün relaks takıldım.
Bu hafta hedefim kiloyu korumak.
Yarından itibaren yine aynı moda döneceğim.
Arrietty_ bebiş hayırlı olsun pek severim taze bebek. Leslie yarışında ben de varım bu hafta
Birgaripanne beni de eşleyebilirsin bu hafta
Yarından itibaren yine aktif katılım yaparım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?