Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

selam kizlar bugünkü menüm

sabah
1 dilim ekmek,kk peynir

ögle
2 yunurtadan salata

aksam
3 köfte,salata

suyu unuttum ama sanirim 2.5 olur
1 saat plates
90 dk salonda spor

selamlar hanımlaarrr, bijoo, annene geçmiş olsun cnm. birlikten kuvvet doğar ama dimi:))

ben de regl oldum bugün gayet ağrılı yoğun geçiyo. okulda öğlen dayanamadım çikolata yedim. regl günlerinde hem tatlı çekiyo canım, hem de güçsüz hissediyorum çünkü çok yoğun geçio ilk 2-3 gün. bide bide itiraf : dondurma yedim

sabah öğleni yazmayım tek tek artık sağlıklı deildi.
akşam az peynirle 1 dom 1 salatalık yerim. (salata)
ara yeşilçay

bide 3 mil leslie yaparım. tabi şu ağrım biraz azalırsa.

sabah gidip öğleden sonra da okulda kalmaktan nefret ediyorum yaa.. 2 pazartesim daha böyle geçecek. sonra bitiyo.

bu arada ben perşembe sabahtan şehirdışına çıkıyorum ve 3 gün kadar olmıcam. nete de girebileceğimi sanmıyorum. kilomu çarş yada yetişirse perş sabah yazarım.

afiyet olsun canim,cokda kötü sayilmaz menün ama karbonhidrat agirlikli olmus menün biraz

tamam canim......

bugün burda gene yağmur yağdııı bu nasıl iştir yarabbiimmm

selamlar kızlarr çoook yorgunum ben yaaakolumu kaldıracak takatim yokkk:18:

slm kızlar geçmişebakamadım misafirim var menümü yazıp kaçıcam:)

kah. öncesi :1elma
sabah:1yum,kahvaltılık,yarım börek,söğüş

öğle:1muz,1parça çiko

akşam:3 kş taze fasulye,azpilav,salata,çorba,yoğurt

ara:meyve

hiç kimse yoook herkes menüsünü yazıp çıkmış.Bende ancak ev işlerini bitirdim.Hala sinirden midem bulanıyor.Doğru düzgün birşey yiyemiyorum.
sabah 1 dlm ekmek az peynir(saat 14,30 da)Dün gece 3.30 da uyandım uyuyamadım.Sabah saat 5.30 oturdum 10 kadar netteydim.Sonra kafayı vurup yatım.Ancak 14.30 ayağa kalkabildim.Sakinleştiricileri alınca böyle oluyor.Almayınca ?....Hiç olmuyor.
Akşam üstü 3-4 eti burçak ve 3-5 adet tuzlu kraker 2 brd suya (bulaşıksuyu eh işte Az kokulu)nescafe
Akşam ne yiyeceğimi bilmiyorum.
yarın sabaha görüşmek üzere herkese kolay gelsiiiin.

herkese iyi akşamlar ,
hafta sonu çok yoğun geçti hiç uğrayamadım .takıma girerken söylemiştim yazın benim işlerim çok yoğun oluyor diye yoğunluk başladı nerdeyse eve çıkamadım bu gün.ama elimden geldiğince girmeye çalışacam.bu gün kaçamak yapmadım ama düzensiz yedim çünki evde değildim.
sabah:2 dilim ekmek peynir domates
ara:yok
öğlen :yok dışardaydım
ara:dışardaydım artık iyce şekerimin düştüğünü hissettim ve bir tane mavi yeşil çikolata yedim canım çok çikolata istedi.
ara:2 kaşık taze fasulye.
akşam:1 kase nesfit ve müsli karışık.
spor:50 dakika yürüyüş.

oburcum boşverrrr takmamaya çalış kafana bak ben kafama taka taka 100 kilonun üstünde balina gibi olmuştum.hafta sonunu bende uykusuz saçma sapan geçirdim.ama sanki bişeyleri çözmeye başladık gibi bakalım kaç gün sürecekse.daha hafif ilaçları tercih etmeye çalış uyutması çok kötü.ben daha önce kullanmıştım hiç uyku vermeyen bir ilaç hatta bu gün bende tekrara başladım en azından bir müddet destek almış olurum.

menümü arzediyorum ve yatmaya gidiyorum şekerler
sabah:klasik diyet kahvaltı
öğl3:2 yeşil elma 2 dilim baklava
akşam:çorba kabak yemeği
çok sağlıksız besleniyorum gene allah sonumu hayretsinn

günaydınn
canım kahvaltı istemedi çorba içiyorum. bu arada ne yapıp edip saat 10 a kadar kahvaltı etmeliymişiz yoksa kahvaltımızı yakmıyormuş vücut aklınızda olsun. bunu bilmeseydim bişey yemezdim regl oldum çok sancım var canım hiçbişey istemiyor

günaydin kizlar kafayi yemek üzereyim ne yaptiysam olmadi kiramiyom zincirleri bi kac gün diyet yapmayip ardindan bi kac gün sokluycam kendimi baska türlü olmiycak sanirim püff..

bijoux ayaklarini sicak tut canim bide sicak su torban varsa oda iyi geliyor

hasretim hiiim öyle düşünme ve asla pes etme. bak iki çocuk annesi genç bi bayansın ve 64 kg oldun bile:) aynen devam et.

ben senden zayıftım 66'lardaydım sen 69'lardaydın. aynı düşünceye ben yenildim ve ben şimdi 7'li kilolardayken sen 64'lerdesin...

pes etme sakın, aynen devam et canım.. zar da olsa zor da olsa gidecek kiloların, ister bi haftada gider ister iki... ama zaman zaten hızla geçiyor, iki ay sonra arkana baktığında incecik olacak inş:)

canim cok tesekür ederim.ama pes etmis degilim sadece bi kac gün kafami rahatlatmak istiyorum tabikide cikolata sekere sarilmiycam yine normal yemegimi yiycem suyumu icicem sadece biraz kafmi dinlendirmek istiyorum cok taktim kafaya cünkü sonrada bi sokliycam kendimiki 1 2 kilo verip yeniden kendime geleyim,takildi kaldi gitmiyo bi türlü 100 200 gr inse yavas yavas asagiya onada raziyim ama olmuyor,inisan kilo verdikce motivesi artiyor,ben ilk defa 4 haftadir gayet güzel iradeli bi sekilde gidiyortum,bunun bozulmasini istemiyorum o yüzden kilo vermeye ihtiyacim var.destegin icin sagol canim

günaydın kızlar dün hafif geçirmeye çalıştım ama ne kadar etkili olur bilmem.taze fasülye çorba ve semizotu salatası yedim 2 öğündede..heee akşam üstü eşim çikolata almış 2 parça yedim.alamayın diyorum yapmayın diyorum duvara konuşuyorum sanki:2::2::2:annemde eşimde aynı

neyse bu sabah klasik bi kahvaltı peynr domates yumurta 1 dilim ekmek 2 çatal tahin helvası şekersiz açık çay bol suuu..

dün leslie 3 mil de yaptım üstüne bölgesel egzersizleride bitirdim.

şimdi temzilikten yeni oturdum.kendimi iyi hissedersem yine leslie yapacağım..

hasretim takma kafaya verirsin yaaa..vücut diyete çok alışmıştır belkide.bak ben hala ödemimi bile atamadım ne zaman gidecekler bilmem..bide üstüne yağlarım

canim bilmiyorum ya ben cok sabirli biinsan degilim irademin kaybolmasindan korkuyorum aslinda acele etmiyorum dedigim gibi 100 200 gitsede raziyim ama kazik gibi cakildi gitmiyo ,ne oldu anlamiyomki,kas yapiyom desem oda degil,dün spor salonunda ölcümüm vardi hersey ani aksine su miktari azalmis görünüyo anlamiyorum hic bisey

canım motivasyonunu bozma, kiloların bir anda gidecek diye düşün.. ve metabolizma hızlandırıcı kompostolar, çaylar içsen belki bir faydası dokunur?

canım motivasyonunu bozma, kiloların bir anda gidecek diye düşün.. ve metabolizma hızlandırıcı kompostolar, çaylar içsen belki bir faydası dokunur?

bilmiyorum canim,kafam durmus durumda 2 senedir diyet yaparim ilk defa böyle iradeliyim ve ilk defa basima böyle bisey geliyor o üyzden ne yapacagimi bilmiyorum,belkide senin su 2 günlük diyeti yaparim.

bide elmali bi cay tarifi vardi bilen varmi onu,nasil yapiliypr ve nasil iciliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…