Yapsaydin bize ne yaa
hasretim annemi de diyete soktumsimdilik ilk hedef 5 kilo. 1 haftada 2 si gitti bile. Hani protein diyeti yapicam diyodum ya, o da benle yapicak eger yiyebilecegi seylerse. o yuzden senden mumkunse listeyi isticem. Eğer uyarsa sali gunu baslicaz kismetse ve aksi bir durum olmazsa (seker hastasi annem, surekli takipteyiz)
canım inşallah bende 70 in altına düşmeyi umut ediyorum hadi hayırlısı
afiyet olsun canım
bende pazar günü sözde salata ve tavuk döner yiyecektim sıcak lavaşı bulunca götürdüm bugün telafi ederim diyodum kimisafir geldi bir tane tuzlu halkayı götürdüm içim kıyıldıydı ama
akşam salata balık ile bunuda telafi edicem okuldaki telafi sınavlarina döndü şahsen öğrencime bu kadar telafi sınavı yapmam ama iş kendime gelince telafi üstüne telafi
sabah nesfit
öğle meyve salatası
ara 1 tuzlu halka
akşam salata balık
iyimidir iyidir inşallah
selam kizlar bugünkü menüm
sabah
1 dilim ekmek,kk peynir
ögle
2 yunurtadan salata
aksam
3 köfte,salata
suyu unuttum ama sanirim 2.5 olur
1 saat plates
90 dk salonda spor
selamlar hanımlaarrr, bijoo, annene geçmiş olsun cnm. birlikten kuvvet doğar ama dimi:))
ben de regl oldum bugün gayet ağrılı yoğun geçiyo. okulda öğlen dayanamadım çikolata yedim. regl günlerinde hem tatlı çekiyo canım, hem de güçsüz hissediyorum çünkü çok yoğun geçio ilk 2-3 gün. bide bide itiraf : dondurma yedim
sabah öğleni yazmayım tek tek artık sağlıklı deildi.
akşam az peynirle 1 dom 1 salatalık yerim. (salata)
ara yeşilçay
bide 3 mil leslie yaparım. tabi şu ağrım biraz azalırsa.
sabah gidip öğleden sonra da okulda kalmaktan nefret ediyorum yaa.. 2 pazartesim daha böyle geçecek. sonra bitiyo.
bu arada ben perşembe sabahtan şehirdışına çıkıyorum ve 3 gün kadar olmıcam. nete de girebileceğimi sanmıyorum. kilomu çarş yada yetişirse perş sabah yazarım.
canım çok teşekkür ederim sağolasın. bana çok güzel uyar da anneme uymadı malesef. 6 dan sonra bişey yemezse kötü olur çünkü insulin kullanıyor. en iyisi ben annemler gittikten sonra yapayım tam bana göreymişhemen bilgisayarıma kaydedeyim de bir daha sana sormiyim
menüleri akşam yazın bence de. uymayabiliyor hem de menü yazdıktan sonra birşey yemiyosunuz ya da bana öyle oluyor sanki kilitliyorum agzımı buraya yazdım diye
sabahtan beri temizlik yaptım çok yoruldum ama az sonra annemle çarşıya çıkıcaz. hayretttt hava güzel, kaçırmak istemedik. yarın da misaflirğie gidicem. bu hafta mahvetti beni misafirlikler :/
günaydin kizlar,hepinize güzel bir hafta diliyorum.bu hafta 64 den kurtulmayi ümit ediyorum ins olur
hiç kimse yoook herkes menüsünü yazıp çıkmış.Bende ancak ev işlerini bitirdim.Hala sinirden midem bulanıyor.Doğru düzgün birşey yiyemiyorum.
sabah 1 dlm ekmek az peynir(saat 14,30 da)Dün gece 3.30 da uyandım uyuyamadım.Sabah saat 5.30 oturdum 10 kadar netteydim.Sonra kafayı vurup yatım.Ancak 14.30 ayağa kalkabildim.Sakinleştiricileri alınca böyle oluyor.Almayınca ?....Hiç olmuyor.
Akşam üstü 3-4 eti burçak ve 3-5 adet tuzlu kraker 2 brd suya (bulaşıksuyu eh işte Az kokulu)nescafe
Akşam ne yiyeceğimi bilmiyorum.
yarın sabaha görüşmek üzere herkese kolay gelsiiiin.
hasretim hiiim öyle düşünme ve asla pes etme. bak iki çocuk annesi genç bi bayansın ve 64 kg oldun bile:) aynen devam et.
ben senden zayıftım 66'lardaydım sen 69'lardaydın. aynı düşünceye ben yenildim ve ben şimdi 7'li kilolardayken sen 64'lerdesin...
pes etme sakın, aynen devam et canım.. zar da olsa zor da olsa gidecek kiloların, ister bi haftada gider ister iki... ama zaman zaten hızla geçiyor, iki ay sonra arkana baktığında incecik olacak inş:)
günaydın kızlar dün hafif geçirmeye çalıştım ama ne kadar etkili olur bilmem.taze fasülye çorba ve semizotu salatası yedim 2 öğündede..heee akşam üstü eşim çikolata almış 2 parça yedim.alamayın diyorum yapmayın diyorum duvara konuşuyorum sanki:2::2::2:annemde eşimde aynı
neyse bu sabah klasik bi kahvaltı peynr domates yumurta 1 dilim ekmek 2 çatal tahin helvası şekersiz açık çay bol suuu..
dün leslie 3 mil de yaptım üstüne bölgesel egzersizleride bitirdim.
şimdi temzilikten yeni oturdum.kendimi iyi hissedersem yine leslie yapacağım..
hasretim takma kafaya verirsin yaaa..vücut diyete çok alışmıştır belkide.bak ben hala ödemimi bile atamadım ne zaman gidecekler bilmem..bide üstüne yağlarım
canım motivasyonunu bozma, kiloların bir anda gidecek diye düşün.. ve metabolizma hızlandırıcı kompostolar, çaylar içsen belki bir faydası dokunur?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?