Dün biraz kanamam oldu bugün bisey yok ama bu seferde olmicak gibi daha oncede boyle olmustu leke gibi 2 3 gun sonra hastalanmıştım nasip artikSporlarin sahane canim:)
Guzel birgun olmus, kimin dogum gunu :)
Guzel birgun olmus canim, nasilsin, kasiklarimda batma var demistin, her sey yolunda mi?
Menuyu odule saydim Eminecim, nasilsin gulum?
Guzel birgun olmus Banucum, disarida olduguna gore hareketlisindir diye dusunuyorum :)
2 gunde harika olmus kaptanim :)
Yogunlugun gecmedi mi pestom, ne durumdasin?
Ellerine saglik canim :)
Tamam canim sagol haber verdigin icin :)
Hayir pozitif dusun pozitif olsunDün biraz kanamam oldu bugün bisey yok ama bu seferde olmicak gibi daha oncede boyle olmustu leke gibi 2 3 gun sonra hastalanmıştım nasip artik
bugun yaptım bakalım ilk ikisini... puanlama dk ya göremi olcak canımcımHaftanin yarisi
Ve ip atlama
➡ Bu hafta puanlar bu iki yarisdan hesaplanacak
➡ Haftanin yarisini yapanlar Mutlaka beni tagleyin
➡ Es olarak yarisiyorsunuz ve destek olma sorumlulugunuz var. Biri yapip biri yapmamasi haksizlik olur esinize
bnnu & @Janerizolli
katılmak istiyorum ama taşınma işi çıktı canım yetiştirebilirmiyim bilemiyorum.
deryacım hoşgeldin nasılsın?? bebişiniz hayırlı olsun. saglıkla mutlulukla alın kucağınıza inşallah.Selam canim hickimseyi de unutmazsin. Insallah bebis dogsun bir iki aylik olsun gelecegim tekrar. Bebekle benim kan uyusmazligim cikti, o yuzden bebekte kansizlik var. Daha once disardan kan almistim vucuduma ondan dolayiymis. Kontrollerim cok yogun haftalik hatta bazen haftada birkac kez, bebegin beynindeki kan hucrelerini olcup kan ilave gerekiyor mu diye bakiyorlar. Ilk baslarda biraz stres oldum ama sukur Neredeyse 7 aylik oldu, fazla kalmadi, soyle bir ay daha beklerse yeter zatensen basilsin canim? Orda azaldi mi korona onlemleri? Biz sukur burda neredeyse normal hayata gectik.
Allah kolaylik versin canimiyi geceler hanımlar nasılsınız? bu hafta yeni bir ev bulduk ve tasınmak istiyoruz. bakalım bir aksilik çıkmazsa perşembe ya da sonra ki bir iki gün içinde taşinmayı planlıyoruz. o sırada nasıl olur girebilir miyim bilmiyorum kaptanımYawrukush çok ani oldu. taşınmak istiyorduk ama istediğimiz gibi bir ev bulamıyorduk. cuma gördük cumartesi de hemen tuttuk.
yarından itibaren de esyaları toplamaya başlıycam. bu arada canlı ders saatlerimiz arttı. oglumun da günde 2 dersti onun da 5 derse çıktı. kızım da yarın 1. sınıfa başlıyor okula götürcem.. bu hafta nasıl geçcek hiç bilmiyorum
hemen menumu de yazyım
10.00
4 kaşık kadar menemen 1 kk peynir5 zeytin avuç içi kadar haşhaşlı sacüstü domates ve salatalık
18.00
1 tabak kıymalı kabak yemegi 1 kase yogurt. 2 kaşık patates kavurması
su 2.5 litre
Arrietty_ canım senin gönderdiğin videoların ilk ikisini yaptim biri 12 diğeri 7 dk
ip atlamaya niyetlendim ama bebiş fırsat vermedi yarına artık :)
Mor Vampirella Yawrukush
tamam cnm insallah tartilirm yani bi aksilik cikmaz insallah.Allah kolaylik versin canim
Esas listede yoksan sıkıntı yok eger varsan da bildirimde bulunamazsan 1 kez bildirimde bulunamadi yazar ortalamamiz duser yine de tartilmaya calis
Gunaydin kizlar, hepinize cok keyifli bir yeni hafta diliyorum.
KONTROL TARTIMIZ var bugun , tartilip, kilonuzu yazmayi unutmayin..
Kucak dolusu sevgiler..
Gulum hakkinizda en hayirlisi olsun..Hic bilmiyorum kaptanim ah ah
Bu psikoloji bozuklugu da ondan kaynakli olabilir
@BlueSkyyyy geri donmusun canimmm
Ah o pasta olmamis canim, telafi cezasi geliyor,teyzenede mutlu yillar diliyorum :)G GCA eşimm bende menümü yazayım
Sabah 1 dilim ekmek peynir
Öğle 1 kase zeytinyağlı fasulye
Akşam mangalda biftek ama iki büyük parça ve salata
Arada malesef teyzemin doğum gününe dün pasta yapmıştım yarım dilim yedim ayıp olmasın diye
Su 3 lt
Spor 715 ip atlama 1430 puan
100 squat 300 puan
5000 adım yürüyüş 250 puan
1 mile leslie 140 puan
Toplam 2.120 puan
Arrietty_ Birgaripanne Yawrukush
Merhaba kızlaar nasıl geçti haftasonunuz
Benimki su gibi geçti resmen. Çamaşır ev işi derken bir de bakmışım bitmiş
İlk öğünüm kırmızı biberli hindi fümeli 2 yumurtadan omlet . 5 zeytin 2 ceviz yeşillik ve 1 incir
İkinci öğün bir ince 10 cm kadar lavaş ve 5 köfte, salata ve ayran
Kahvenin yanında 1 tane lokum yedim
Su 2 lt oldu sanırım
Sporda 25 dk dans Leslie benzeri bişeyler yaptım, 20 squat 10 mekik üstüne de @_Vera_
İyi aksamlar
Menu
Sabah
Salata (2 haslanmis yumurta, 1 dilim salam, 7-8 siyah zeytin, domates, kapya, marul, mor lahana, labne) ve ayran
Ara
Sutlu kahve ve cevizli hurma (3)
Aksam
Firin somon (2 dilim), avokado sos, marul salatasi, koz biber
Maden suyu
Dondurulmus uzum
Su 3 litre
6 bin adim 300 puan
Birgaripanne Yawrukush Arrietty_
Selamlar
Yawrukush MotivatedAlready
Kahvaltı:1 dilim ç. Ekmegi, yumurta, karper peynir, 1 salam,salatalık
Ögle:1 avuc kuruyemis, 1salatalık
Aksam:kıymalı kabak yemegi, yogurt
Spor:18000 adım.
Birgaripanne sen niyeti bozmussun. Duyariz yakinda 3. Bebe haberini
@_Vera_ harika gidiyorsun. Sporlarin muthis
Ben video yapamadim ama ip isi tamam
Sabah
2 Babybell
2 turk bibdri
Avokado ceyrek
4halka salatalik
2 kasar
Ogle / aksam
6 yk mor lahana salatasi
3keto pogaca kiymali
3bardak cay
Su 2 L
Spor 1000 ip atlama
8bin adim
stitch Yawrukush
Egzersizini yazmamissin canim , yapabildin mi?Menumu yazıyorummmm
Sabah 11:00 kahvaltı
Oğle 14:00 siyah üzüm
Aksam 1 buyuk kofte domates salatalık reım unuttum
Suyu sayamadım
Sporda bırazdan ınsallah yapınca yazacağım
Yawrukush @Smneapdullah
Ah Deryacim, senden mesaj almak ne guzel.Selam canim hickimseyi de unutmazsin. Insallah bebis dogsun bir iki aylik olsun gelecegim tekrar. Bebekle benim kan uyusmazligim cikti, o yuzden bebekte kansizlik var. Daha once disardan kan almistim vucuduma ondan dolayiymis. Kontrollerim cok yogun haftalik hatta bazen haftada birkac kez, bebegin beynindeki kan hucrelerini olcup kan ilave gerekiyor mu diye bakiyorlar. Ilk baslarda biraz stres oldum ama sukur Neredeyse 7 aylik oldu, fazla kalmadi, soyle bir ay daha beklerse yeter zatensen basilsin canim? Orda azaldi mi korona onlemleri? Biz sukur burda neredeyse normal hayata gectik.
Hadi hayirlisi Zeynebim...Iyi aksamlar kaptanim
Evet cikardim tartiyi bakalim ne diyecek
Selamlar bugünki menüm
Sabah
2 yumurtadan omlet
1 dilim keçi peyniri
Yarım ince dilim tb ekmeği (bir parça aslında kaymak için)
1 tk kaymak
Öğle
0.5 p zeytinyağlı barbunya
1 palamut buğulama
Akşam
1 kase yoğurt
1 ince dilim tb ekmeği
Ara
8-9 adet çiğ badem
su:1.5 lt (iki gündür az içiyorum yarın toparlıcam)
Spor: çok şükür bugün de oturmadım ev işleri temizlik bebeğim derken son 1 saattir oturuyorum oturdum ve uyumaya kaçıyorum
Yawrukush JaneRizzoli
Sabah
Yeşil Elmalı tarçınlı sütlü yulaf (üzerine 1 tatlı kaşığı şekersiz fıstık ezmesi)
Öğle
1 salkım üzüm
Akşam
bugün dışarı çıktık o yüzden saat çok geç oldu. Akşamı baya geçiştirdimannemler nugget yapmıştı ona biçim verdim diyebilirim
1 kâse cacık
4 adet üzerindeki çıtırı alınmış nugget
Su: 2,3L
Spor: 5000 adım 250p
@blume90
Iyi dusun, iyiyi cagir gulum, guzel haberler ver bize, hep dualarimdasin...Dün biraz kanamam oldu bugün bisey yok ama bu seferde olmicak gibi daha oncede boyle olmustu leke gibi 2 3 gun sonra hastalanmıştım nasip artik
Bugünkü menüm sabah
1 haslama patates 1 dilim ekmek biraz cemen
Ogle
4 5 kofte 2 parca tavuk mangal
1 dilim kadar ekmek
Aksam
3 4 cig kofte yesillik ayran
Su 2 lt
Spor piknikteydik baya bi adim varda sayi bilmiyorum
Yawrukush Birgaripanne aydingelini
Eminecim eviniz hayirli olsun canim, insanin icine sinen bir ev bulmasi cok zor oluyor..iyi geceler hanımlar nasılsınız? bu hafta yeni bir ev bulduk ve tasınmak istiyoruz. bakalım bir aksilik çıkmazsa perşembe ya da sonra ki bir iki gün içinde taşinmayı planlıyoruz. o sırada nasıl olur girebilir miyim bilmiyorum kaptanımYawrukush çok ani oldu. taşınmak istiyorduk ama istediğimiz gibi bir ev bulamıyorduk. cuma gördük cumartesi de hemen tuttuk.
yarından itibaren de esyaları toplamaya başlıycam. bu arada canlı ders saatlerimiz arttı. oglumun da günde 2 dersti onun da 5 derse çıktı. kızım da yarın 1. sınıfa başlıyor okula götürcem.. bu hafta nasıl geçcek hiç bilmiyorum
hemen menumu de yazyım
10.00
4 kaşık kadar menemen 1 kk peynir5 zeytin avuç içi kadar haşhaşlı sacüstü domates ve salatalık
18.00
1 tabak kıymalı kabak yemegi 1 kase yogurt. 2 kaşık patates kavurması
su 2.5 litre
Arrietty_ canım senin gönderdiğin videoların ilk ikisini yaptim biri 12 diğeri 7 dk
ip atlamaya niyetlendim ama bebiş fırsat vermedi yarına artık :)
Mor Vampirella Yawrukush
Ahh sabah ben kac cikacagim bakalimIzin oncesi 64
Güncel 66.0 kg
Dualarımdasın canım zamanı geldiğinde olacakDün biraz kanamam oldu bugün bisey yok ama bu seferde olmicak gibi daha oncede boyle olmustu leke gibi 2 3 gun sonra hastalanmıştım nasip artik
Isim | Pazartesi | Sali | Carsamba | Persembe | Cuma | Cumartesi | Pazar |
| 30M | 15DK ADIMLAMA | |||||
| |||||||
| ODUL 10DK ADIMLAMA | ||||||
| ODUL | ||||||
| - | - | - | - | - | ||
@_Vera_ | 50M MUAF | ODUL | 200IA | ||||
| 10DKA | MUAF | MUAF | ||||
G GCA | |||||||
@blume90 | 50M | ||||||
| ODUL | ||||||
@Smneapdullah | ODUL | ||||||
| ODUL | ||||||
@BlueSkyyyy | ODUL | ||||||
B Beklenen2 | |||||||
| 30S | ODUL | |||||
| MUAF | MUAF | |||||
| 30M | 30S | ODUL |
Evet çok zor :) ama yapınca haftada 2,5 kg gidiyor.
Bir de baya incelme oluyor.
O yüzden yapabiliyorsan yap derim :)
Ben Perşembeden beri cozutuğum
ama yarın toparlayacağım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?