Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Dün biraz kanamam oldu bugün bisey yok ama bu seferde olmicak gibi daha oncede boyle olmustu leke gibi 2 3 gun sonra hastalanmıştım nasip artik

iyi geceler hanımlar nasılsınız? bu hafta yeni bir ev bulduk ve tasınmak istiyoruz. bakalım bir aksilik çıkmazsa perşembe ya da sonra ki bir iki gün içinde taşinmayı planlıyoruz. o sırada nasıl olur girebilir miyim bilmiyorum kaptanım Yawrukush çok ani oldu. taşınmak istiyorduk ama istediğimiz gibi bir ev bulamıyorduk. cuma gördük cumartesi de hemen tuttuk.
yarından itibaren de esyaları toplamaya başlıycam. bu arada canlı ders saatlerimiz arttı. oglumun da günde 2 dersti onun da 5 derse çıktı. kızım da yarın 1. sınıfa başlıyor okula götürcem.. bu hafta nasıl geçcek hiç bilmiyorum
hemen menumu de yazyım
10.00
4 kaşık kadar menemen 1 kk peynir5 zeytin avuç içi kadar haşhaşlı sacüstü domates ve salatalık
18.00
1 tabak kıymalı kabak yemegi 1 kase yogurt. 2 kaşık patates kavurması
su 2.5 litre
Arrietty_ canım senin gönderdiğin videoların ilk ikisini yaptim biri 12 diğeri 7 dk
ip atlamaya niyetlendim ama bebiş fırsat vermedi yarına artık :)
Mor Vampirella Yawrukush

bugun yaptım bakalım ilk ikisini... puanlama dk ya göremi olcak canımcım
Tamam kaptanım cumaya alırım :)
sserendipity haftalık yarışmaya katılacak mısın ? :)
katılmak istiyorum ama taşınma işi çıktı canım yetiştirebilirmiyim bilemiyorum.
deryacım hoşgeldin nasılsın?? bebişiniz hayırlı olsun. saglıkla mutlulukla alın kucağınıza inşallah.

Allah kolaylik versin canim
Esas listede yoksan sıkıntı yok eger varsan da bildirimde bulunamazsan 1 kez bildirimde bulunamadi yazar ortalamamiz duser yine de tartilmaya calis

Allah kolaylik versin canim
Esas listede yoksan sıkıntı yok eger varsan da bildirimde bulunamazsan 1 kez bildirimde bulunamadi yazar ortalamamiz duser yine de tartilmaya calis
tamam cnm insallah tartilirm yani bi aksilik cikmaz insallah.
Yawrukush Arrietty_ bu arada yazmayi unutmusum 8000 de adimim vardi canim duzenleme yapamadim zamanım dolmuş

Gunaydin kizlar, hepinize cok keyifli bir yeni hafta diliyorum.
KONTROL TARTIMIZ var bugun , tartilip, kilonuzu yazmayi unutmayin..
Kucak dolusu sevgiler..

Hic bilmiyorum kaptanim ah ah
Bu psikoloji bozuklugu da ondan kaynakli olabilir

@BlueSkyyyy geri donmusun canimmm
Gulum hakkinizda en hayirlisi olsun..

Ah o pasta olmamis canim, telafi cezasi geliyor,teyzenede mutlu yillar diliyorum :)

Selamlar
Yawrukush MotivatedAlready
Kahvaltı:1 dilim ç. Ekmegi, yumurta, karper peynir, 1 salam,salatalık
Ögle:1 avuc kuruyemis, 1salatalık
Aksam:kıymalı kabak yemegi, yogurt
Spor:18000 adım.

Menumu yazıyorummmm
Sabah 11:00 kahvaltı
Oğle 14:00 siyah üzüm
Aksam 1 buyuk kofte domates salatalık reım unuttum
Suyu sayamadım
Sporda bırazdan ınsallah yapınca yazacağım
Yawrukush @Smneapdullah
Egzersizini yazmamissin canim , yapabildin mi?

Ah Deryacim, senden mesaj almak ne guzel.
Uzun zamandir aklimdaydin, cok sevindim mesajina..
Annemle bende de kan uyusmazligi olmus, 8bucuk aylik olmadan dogmusum ama gayet saglikli bir bebismisim :)
Her sey cok yolunda gidip ,saglikla, mutlulukla kucaginiza alin canim bebisinizi..
Kizin nasil abla olacagi icin heyecanli mi, sen hamileligini nasil geciriyorsun..
Ben iyiyim canim, corona ayni azalis yok buralarda ama biz kendimizi kapattik dis dunyaya, umarim atlatiriz hepimiz saglikla..
Firsat buldukca haberdar et bizi, kucak dolusu sevgiler canim...

Son düzenleme:

Dün biraz kanamam oldu bugün bisey yok ama bu seferde olmicak gibi daha oncede boyle olmustu leke gibi 2 3 gun sonra hastalanmıştım nasip artik
Iyi dusun, iyiyi cagir gulum, guzel haberler ver bize, hep dualarimdasin...

Eminecim eviniz hayirli olsun canim, insanin icine sinen bir ev bulmasi cok zor oluyor..
Kolaylikla tasinirsiniz umarim guzelim..
Cuma tartilarini kacirmaman lazim, esas listedesin, onun haricinde menu -egzersiz yazamasanda idare ederiz seni..
Sadece tartilari unutma olur mu..

TUM CITIRLARIN DIKKATINE
  • Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
  • Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
A: Adimlama
D: Dans

PAZAR GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.

IsimPazartesiSaliCarsambaPersembeCumaCumartesiPazar
fyzanur 30M 15DK ADIMLAMA
aydingelini
esmeriiim SPOR?ODUL 10DK ADIMLAMASPOR?
Mor Vampirella ODUL
Hyperborea17 -----
@_Vera_50M MUAFODUL 200IA
stitch 10DKA MUAFMUAF
G GCA MUAF MUAFMUAFMUAF
@blume90 50M
Arrietty_ ODUL
@Smneapdullah ODUL
MotivatedAlready MUAFMUAFODUL
@BlueSkyyyy ODUL
B Beklenen2 MUAF
sserendipity 30S ODUL
JaneRizzoli MUAFMUAF SPOR?
bnnu 30M 30SODUL

Evet çok zor :) ama yapınca haftada 2,5 kg gidiyor.
Bir de baya incelme oluyor.
O yüzden yapabiliyorsan yap derim :)
Ben Perşembeden beri cozutuğum
ama yarın toparlayacağım inşallah

yapmaya çalışıyorum da Cidden çok zormuş senin menülerine daha bir alıcı gözle bakayım kopya çekeyim bu hafta evdeyim daha rahat olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…