Ben hesaplama yaparken içine tek tek ne koyduğumu yazıyorum
Mesela salata; marul kaç gr, domates, yağ vs
O zaman daha net oluyor hesaplama
Şu an yağ ve protein eksik görünüyor sende
Onu artırmaya bak
harikasın eşim hadi bakalım hangisini yapalım videolardan
Sabah kuşağında bu 3ünü tamamlayalım bir sette akşam yapalım arada 500 ip ne dersin bu hafta biziö haftamız olmalıııben bu üçünü düşünüyorum ufaktan pilatese de giriş yapmak için ama zaten pilates videosu da core egzersizinin aynısı
Eğer lowcarb ya da keto yapmayı düşünüyorsan evet tartı gerekiyor.acilen mutfak tartısı alıp ona göre hareket etmem lazım o zaman dediğin gibi daha sağlıklı olur
Aslında lowcarb uyguladığımı sanıyordum ama nerden ne aldığımı bilemeden çok da uygulayamamışımEğer lowcarb ya da keto yapmayı düşünüyorsan evet tartı gerekiyor.
Başlarda öyle oluyor zatenAslında lowcarb uyguladığımı sanıyordum ama nerden ne aldığımı bilemeden çok da uygulayamamışım
Sabah kuşağında bu 3ünü tamamlayalım bir sette akşam yapalım arada 500 ip ne dersin bu hafta biziö haftamız olmalııı
Su içmemekGunaydin kizlar, ben 69.1 ciktim, nasil olur bucuma 68.2ydim
evet rahatsizligimdan dikkat edemedim ama gomulmedim de yemege. hic su icemedim, o yuzden mi oldu acaba... off 2 haftadir ac geziyorum, gram gram gidiyor, 3 gun dikkat etmedim diye su hale bak
neyse cumaya 67yi hala gormek hedefim, bunun odem oldugunu dusunuyorum
Başlarda öyle oluyor zaten
Sistemi yavaş yavaş öğreniyor insan
Ama öğrenince de güzel gidiyor kilo :)
Keşke arada cozutmasak
evet bugun yanimda hepbir bardagim olucak, yavas yavas minimum 2lt bitirmeye calisacagim, yarin yine tartilacagimSu içmemek
Ya da 2 lt suyu oturup bir anda içmek
Ödem tutuyor vücutta
gidecek dostum merak etme :)ben de artık gitsin istiyorum. 4 kg verdim ama onlar son dönemin kilosuydu. Yerleşik olanlara geçtim biraz daha zorlayacak beni ama gidecek.
ödem bir günde inmeyebilir amaevet bugun yanimda hepbir bardagim olucak, yavas yavas minimum 2lt bitirmeye calisacagim, yarin yine tartilacagim
tamam, moral bozmadan cumaya kadar diyete devam edeyim. kiraz sapi cayi yok ama yesil cay var, ondan da icerimgidecek dostum merak etme :)
ödem bir günde inmeyebilir ama
yarın yine yüksek çıkarsan hayal kırıklığı yaşama
bir kaç gün ver kendine
yeşil çay- kiraz sapı gibi ödem söktürücü çayları da deneyebilirsin
o zaman basitten gidelim 1 set yapalım ip de atlayalım sonra leslie mile yapalım 1 mile iyidirVeraaa sen beni öldürcen mi kıııızşimdi bu üçlüyü yapacağım üstüne ilk öğünümü yerim. İpi de yaparım amaaa ikinci sete söz veremem valla vücudum alışık değil Ama bakarsın akşam masterchef izlerken bir ilham gelir yaparım
Dun aksam 100 jj 100 yerımde koşma yaptımEgzersizini yazmamissin canim , yapabildin mi?
Umarım önemli bişey değildir moralinizi bozanDun aksam 100 jj 100 yerımde koşma yaptım
Vıdyolar öı yapılacak bu hafta
Bugun spordan muaf tutarmısın benı rıca etsem cok gergınım moralım cok bozuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?