Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ben hesaplama yaparken içine tek tek ne koyduğumu yazıyorum
Mesela salata; marul kaç gr, domates, yağ vs
O zaman daha net oluyor hesaplama
Şu an yağ ve protein eksik görünüyor sende
Onu artırmaya bak

acilen mutfak tartısı alıp ona göre hareket etmem lazım o zaman dediğin gibi daha sağlıklı olur

ben bu üçünü düşünüyorum ufaktan pilatese de giriş yapmak için ama zaten pilates videosu da core egzersizinin aynısı
Sabah kuşağında bu 3ünü tamamlayalım bir sette akşam yapalım arada 500 ip ne dersin bu hafta biziö haftamız olmalııı

Gunaydin kizlar, ben 69.1 ciktim, nasil olur bu cuma 68.2ydim
evet rahatsizligimdan dikkat edemedim ama gomulmedim de yemege. hic su icemedim, o yuzden mi oldu acaba... off 2 haftadir ac geziyorum, gram gram gidiyor, 3 gun dikkat etmedim diye su hale bak
neyse cumaya 67yi hala gormek hedefim, bunun odem oldugunu dusunuyorum

Aslında lowcarb uyguladığımı sanıyordum ama nerden ne aldığımı bilemeden çok da uygulayamamışım
Başlarda öyle oluyor zaten
Sistemi yavaş yavaş öğreniyor insan
Ama öğrenince de güzel gidiyor kilo :)
Keşke arada cozutmasak

Sabah kuşağında bu 3ünü tamamlayalım bir sette akşam yapalım arada 500 ip ne dersin bu hafta biziö haftamız olmalııı

Veraaa sen beni öldürcen mi kıııız şimdi bu üçlüyü yapacağım üstüne ilk öğünümü yerim. İpi de yaparım amaaa ikinci sete söz veremem valla vücudum alışık değil Ama bakarsın akşam masterchef izlerken bir ilham gelir yaparım

Su içmemek
Ya da 2 lt suyu oturup bir anda içmek
Ödem tutuyor vücutta

cuma, ctesi menulerimi hatirlayamiyorum ama dunku menumu paylasayim
sabah 2dilim barley rusk (tam bugday etimek gibi birsey), domates, salatalik, taze sogan, peynir, uzerine zeytinyagi, 1yumurta
ara americano
aksam 1dilim somon, 4yk pirasa, salata
baska birsey yemedim sanirim, hatirlayamiyorum
su ve spor yok Arrietty_

ben de artık gitsin istiyorum. 4 kg verdim ama onlar son dönemin kilosuydu. Yerleşik olanlara geçtim biraz daha zorlayacak beni ama gidecek.
gidecek dostum merak etme :)
evet bugun yanimda hepbir bardagim olucak, yavas yavas minimum 2lt bitirmeye calisacagim, yarin yine tartilacagim
ödem bir günde inmeyebilir ama
yarın yine yüksek çıkarsan hayal kırıklığı yaşama
bir kaç gün ver kendine
yeşil çay- kiraz sapı gibi ödem söktürücü çayları da deneyebilirsin

tamam, moral bozmadan cumaya kadar diyete devam edeyim. kiraz sapi cayi yok ama yesil cay var, ondan da icerim

o zaman basitten gidelim 1 set yapalım ip de atlayalım sonra leslie mile yapalım 1 mile iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…