Yarindan itibaren saglikli menulere donus,bende bugun duzenime donuyorumAllahtan evde bir şey yok doğru düzgün
Kahve demleyip içiyorum
Ama yemek de fazla yedim kuru meyve de
Lahmacun yedim bir de 1 tane
Allah affetsin
Tansu sen bu ay beni korkutuyorsun..Ben daha yeni pisirmeye basladim cocuklar yanlarinda oturmami istiyor ayaga kalkinca ambulans alarmi gibi alarm oluyor evde
Karsi komsuda anneme 1 saat cocuk agliyor tansu nerde diyormus ayyy aklima geldikce cildiricam evin icinde cocuk aglayamaz mi ya daha dogrusu bagiriyor oglum
Ben regl olucam acaba ondan mi olculerim ayni bir sislik var da
Istah deil de sinir var esimde gebe misin yoksa diyor
Hic bilmiyorum kaptanim ah ahTansu sen bu ay beni korkutuyorsun..
Hamilelik haberi alsam senden sasirmam
Leslienin karın egzersizi ile birleştirdiği bir pilates videosu var onu da tavsiye ederimBen de haftalık yarışa ip atama olarak katılabilirim ama o videoları yapamam pilatesle devam edeceğim :)
Bir gün ip günü olsun bir gün video günü olsun derim sana da uygunsa@_Vera_ canım nasıl dersen öyle yapalım ip atlamak biraz daha kolay olur benim için ama eğer video yapalım dersen birbirimizi destekleyelim
Oo harikasın bence sporun o yarım dilim pastayı dengelemiş. Ben de kızımı uyutup 500 ip atlayım haydi bakalımG GCA eşimm bende menümü yazayım
Sabah 1 dilim ekmek peynir
Öğle 1 kase zeytinyağlı fasulye
Akşam mangalda biftek ama iki büyük parça ve salata
Arada malesef teyzemin doğum gününe dün pasta yapmıştım yarım dilim yedim ayıp olmasın diye
Su 3 lt
Spor 715 ip atlama 1430 puan
100 squat 300 puan
5000 adım yürüyüş 250 puan
1 mile leslie 140 puan
Toplam 2.120 puan
Arrietty_ Birgaripanne Yawrukush
Sporun gayet güzel eşim lokum kaçırdığın ödülün oldu galiba cezaya saymıyorum. Ama bence bu hafta seni engelleyecek bir sağlık sorunun yoksa sporu arttıralımMerhaba kızlaar nasıl geçti haftasonunuz
Benimki su gibi geçti resmen. Çamaşır ev işi derken bir de bakmışım bitmiş
İlk öğünüm kırmızı biberli hindi fümeli 2 yumurtadan omlet . 5 zeytin 2 ceviz yeşillik ve 1 incir
İkinci öğün bir ince 10 cm kadar lavaş ve 5 köfte, salata ve ayran
Kahvenin yanında 1 tane lokum yedim
Su 2 lt oldu sanırım
Sporda 25 dk dans Leslie benzeri bişeyler yaptım, 20 squat 10 mekik üstüne de @_Vera_
Olur tabi harika olur, benim sporum seninkinden az olur ama seni yalnız bırakmayacağım sözBir gün ip günü olsun bir gün video günü olsun derim sana da uygunsa
Haydi bakalım bekliyorum 500 ip harikaOo harikasın bence sporun o yarım dilim pastayı dengelemiş. Ben de kızımı uyutup 500 ip atlayım haydi bakalım
Anlaştık o zaman eşim cuma gününün yıldızları biz olucazOlur tabi harika olur, benim sporum seninkinden az olur ama seni yalnız bırakmayacağım söz
Sporun gayet güzel eşim lokum kaçırdığın ödülün oldu galiba cezaya saymıyorum. Ama bence bu hafta seni engelleyecek bir sağlık sorunun yoksa sporu arttıralım
Anlaştık o zaman eşim cuma gününün yıldızları biz olucaz
Jane makro takibi yapiyor daha net bilgilendirir seniJaneRizzoli deniz ya fatsecret indirdim. Karbonhidratı 20 grnın altında tutmak ne kadar zor hiç tutturamıyorum her şeyde var arkadaş. Seni tebrik ederim valla
Evet çok zor :) ama yapınca haftada 2,5 kg gidiyor.JaneRizzoli deniz ya fatsecret indirdim. Karbonhidratı 20 grnın altında tutmak ne kadar zor hiç tutturamıyorum her şeyde var arkadaş. Seni tebrik ederim valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?