Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Selahattin Dönmez'in formülü:

* 2 Elma
* 1 Limon
* 1 Çubuk Tarçın
* 1 Tatlı Kaşığı Karanfil
* 1 Tatlı Kaşığı Top Karabiber
* 2 -3 Lt Su

Elma ve limonu iyice yıkayın. Bir kabın içine, kabuklu bir şekilde dilimleyin. Çekirdeklerini atmayın. Daha sonra, karabiber, tarçın ve karanfili ilave edin. Üzerine 2-3 litre kadar su koyup kaynatın. Karışımı süzün.

Sıcak veya soğuk olarak, nasıl istersen öyle içebilirsin canım

tesekür ederim canim,elam yesilmi olcak yoksa farketmezmi,

seni o kadar iyi anlıyorumki benimde hep öyle olur ve bende çok sabırsızım ne yapacağımı şaşırırım.mesela az önce ölçülerime baktım kalınlaşmışım kilo almadım ama nasıl kalınlaştım onuda anlamadım..

selam kızlar nasısınız...:80:

çok yoğunum bu aralar ödev filan hafatsonum karışıktı menülerimi yazmıycam ama fazla kaçırmadım merak etmeyin...

bugünkü menüm...

Sabah:1 elma, 5 erik
Kahvaltı:2 dilim t.b ekmeğiyle tost domates salatalık
Öğle:Zeytinyağlı bakla,yoğurt
Ara:2 kuru kayısı
Akşam:Tavuk sote salata,ayran
Ara:5-6 erik

3 lt su, yeşilçay, 2 saat yürüyüş

canim neren kalinlasmis,banada oluyo bazen sabah kalkinca sis oluyorum sanirim bazen ertesi güne düzelmis oluyo,sendede sislik vardir belki

tesekür ederim canim,elam yesilmi olcak yoksa farketmezmi,

canım elmalar fark etmiyor. hatta ben evdeki yumuşamış elmaları kullanıyordum:) varsa öyle elmaların onları değerlendirebilirsin.

su içmeye gelince.. iç organların temizliği sadece suyla oluyor diye biliyorum ben. evini kahveyle, kompostoyla, çayla silsen temiz olur mu? iç organları da işte sadece suyla temizleyebiliriz. bunu bana doktorum demişti:) örnek hoşuma gittiği için de hala aklımda...

anladim cani cok sagol,son soru kac günlük bu cay yani 1 günmü yapcaz

selamlaaarrr
hasretim istersen dinlen bikaç gün. ama sakın pes etme. inan ben de hiç spor yapmazdım diyet yarım yamalaktı. öyle bi kilo verirdim ama şu ara yapmama rağmen veremiyorum. sanırım vücut dayanıyo ama bi noktaya kadarrr, bırak yağların pes etsin, erisin gitsinnn. ve ben koç burcuyum en iyi bildiğim özelliğim 1. sabırsızlık, 2. inat sabırsızlıkla hareket ederim ama inat da ederim başarana kadar:)

menüm:
sabah 2 dilim ekmekle peynr zytn, 1 kaşık cevizli bal
ara çubuk kraker
öğlen peynirli salata (1 dom 1 salt peynr zeytin)
ara türk kahvesi
akşam ya yoğurda diyet bisküvi kırıp yerim yada müsli yerim sütlen.
ara hep yazıyorum ama bazen içmediğim yeşilçay içebilirim.

regl olduğumdan dün 2 mil leslie yapıp bıraktım. bugün de 2 mil yaparım sanırım. ağrı oluyo.
kilo vermeyi bilmiyorum ama bu leslie işe yarıo gibi. dün bi elbise giydim sanki azcık incelmişim gibi geldi mutlu oldum:) leslie yaşam tarzım olcak gibi gibi

akşamı az makarnayla yoğurt olarak değiştirdim...

evet canim aynen deidign gibi yarim yamalak yaparken daha iyi veriyodumbende anlamadim bu isi ,neyse asla pes etmiycem ve kazaan ben olucam ins

esim erken gelirse cikip elma alicam yarina su cayi bi deneyeyim bakayim ne oluyo

merabalar şekerlerrrr nasılsızz
bu haftayı atlatsam başka bişeyy istemiyorumm bugun miting vardı orda öldük eve yeni gelldim yemek falan ancak oturabildim perşembe 19 mayıs gene görev cuma günü denetleme varrr of anam offf....
hafta sonu maç var ne güzel bir hafta diil miii;((
doğru düzgün ne yedin derseniz hiçbişey yiyemedim bugun kahvaltı yapardık iş yerinde arkadaşlarala bugun yoğunluktan kısmet olmadı 200 mllik bi süt söyledim markete saat 10gibi onu içtim öğlen eve gidemedim arkadaşlar lahmacun söylemiş tabissiiiii yemedik 2 bardak ayranla salata yedim bolca akşam eve geldim eşim saolsun mercimek çorbası yapmış onunla bi kasede cacık yedim....
ayakta duracak takatım yok ama kızımın enerjisis tavan yapmış durumda gözüne bakıyorum yatalım diye zillii hiç ilgilenmiyo benle

selam kızlar bu hafta beni mazur görün anneme geldim 4-5 gün kalcam fazla giremem,diyete de dikkat ediyorum inşş:)

off canim okurken basim döndü,Allah yaridmcin olsun.
selam kızlar bu hafta beni mazur görün anneme geldim 4-5 gün kalcam fazla giremem,diyete de dikkat ediyorum inşş:)

kilo bildircenmi canim

selam kızlarrr
sabah beri dönüp dolaşıp bakıyorum kimse yok.Varda benim hiiiç keyfim yok.sayfaları okuyayaım dedim onuda yarım göz ucuyla yaptım.
Yediklerimi yazayım
sabah 1 dlm ekmekle 1 ince dlm tazekaşar
öğlen 4 köfte yoğurt
akşam üstü 4-5 eti burçak +tuzlu krakerle nescafe (tabiiki suya)
akşamda 1 kaşık pilav ve 2 kaşık taze fasulye
sinirden midem bulanıyor.İlaç alıyrum sakinleşip hiçbir şey düşünmemek için oda uyutuyor.Çat diye çatlayacağım, pat diye patlayacağıııım......
Yarın evde değilim.Kızların okuluna gideceğim oradan anneme geçeceğim.Arada birde DR. gidip bu ilaçlarla daha kendimi ne kadar uyuşturmam gerekiyor onu soracağım kaçtım.

kızlarr giremedimm kusuruma bakmayınn
bana bir haller oldu..sabah..oğlumum haylazlıklarından sofra kahvaltı hayall..bi paket alelacele yulaflı bisküvi
ara yok
öğle..arkadaşlarımla buluuştum avmde.kumpir aldımm..oğlum öyle bir ağladıkı, 3-4 tatlı kaşık içindeki salatadan yiyebişdim
ara..şekerim düştüğ resmen alelacele bi çikolata
akşam. salata, yarım fleto haşlamış balık, çorba
ara yok
su doğru dürüst içemedimm..spor yok ama avm de çok yoruldumm..hangi akla hizmetse topuklu giymişimm..halim kalmadı leslie yapmaya..

sabah eksideydim ama cumaya dahada eksilmeliyimmm

günaydın kızlar
sabah fena artıda çıktım moralim çok bozuldu. çok fena regl oluyorum belki ondan belki de dün yediklerimden anlamadım ama canım sıkıldı yani :/ bakalım cumaya kaç çıkıcam. annemler de cuma gidiyolar eski düzenime dönerim. hava da artık sıcak gibi yürüyüş de yapabilirsem süper olur..

dünkü menüm
sabah: 1 kase çorba, yarım dilim ekmek
öğlen: kocaman bir tavuklu salata, 1 dilim ekmek
ara: 2 parça çikolata
akşam: 1 biber dolması, 1 dilim ekmek
yatmadan: 2 gofret (ince dilim gofretlerden), 2 galeta

tatlı diye ölüyorum hiç böyle olmamıştım uzun süredir. zaten reglim de baya gecikmiş, allahtan farkına varmadım da telaş yapmadım kafayı yerdim eminim

inş bu hafta ekside çıkmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…