Selahattin Dönmez'in formülü:
* 2 Elma
* 1 Limon
* 1 Çubuk Tarçın
* 1 Tatlı Kaşığı Karanfil
* 1 Tatlı Kaşığı Top Karabiber
* 2 -3 Lt Su
Elma ve limonu iyice yıkayın. Bir kabın içine, kabuklu bir şekilde dilimleyin. Çekirdeklerini atmayın. Daha sonra, karabiber, tarçın ve karanfili ilave edin. Üzerine 2-3 litre kadar su koyup kaynatın. Karışımı süzün.
Sıcak veya soğuk olarak, nasıl istersen öyle içebilirsin canım
canim bilmiyorum ya ben cok sabirli biinsan degilim irademin kaybolmasindan korkuyorum aslinda acele etmiyorum dedigim gibi 100 200 gitsede raziyim ama kazik gibi cakildi gitmiyo ,ne oldu anlamiyomki,kas yapiyom desem oda degil,dün spor salonunda ölcümüm vardi hersey ani aksine su miktari azalmis görünüyo anlamiyorum hic bisey
seni o kadar iyi anlıyorumki benimde hep öyle olur ve bende çok sabırsızım ne yapacağımı şaşırırım.mesela az önce ölçülerime baktım kalınlaşmışım kilo almadım ama nasıl kalınlaştım onuda anlamadım..
tesekür ederim canim,elam yesilmi olcak yoksa farketmezmi,
canım elmalar fark etmiyor. hatta ben evdeki yumuşamış elmaları kullanıyordum:) varsa öyle elmaların onları değerlendirebilirsin.
su içmeye gelince.. iç organların temizliği sadece suyla oluyor diye biliyorum ben. evini kahveyle, kompostoyla, çayla silsen temiz olur mu? iç organları da işte sadece suyla temizleyebiliriz. bunu bana doktorum demişti:) örnek hoşuma gittiği için de hala aklımda...
canim bilmiyorum ya ben cok sabirli biinsan degilim irademin kaybolmasindan korkuyorum aslinda acele etmiyorum dedigim gibi 100 200 gitsede raziyim ama kazik gibi cakildi gitmiyo ,ne oldu anlamiyomki,kas yapiyom desem oda degil,dün spor salonunda ölcümüm vardi hersey ani aksine su miktari azalmis görünüyo anlamiyorum hic bisey
selamlaaarrr
hasretim istersen dinlen bikaç gün. ama sakın pes etme. inan ben de hiç spor yapmazdım diyet yarım yamalaktı. öyle bi kilo verirdim ama şu ara yapmama rağmen veremiyorum. sanırım vücut dayanıyo ama bi noktaya kadarrr, bırak yağların pes etsin, erisin gitsinnn. ve ben koç burcuyum en iyi bildiğim özelliğim 1. sabırsızlık, 2. inatsabırsızlıkla hareket ederim ama inat da ederim başarana kadar:)
menüm:
sabah 2 dilim ekmekle peynr zytn, 1 kaşık cevizli bal
ara çubuk kraker
öğlen peynirli salata (1 dom 1 salt peynr zeytin)
ara türk kahvesi
akşam ya yoğurda diyet bisküvi kırıp yerim yada müsli yerim sütlen.
ara hep yazıyorum ama bazen içmediğim yeşilçay içebilirim.
regl olduğumdan dün 2 mil leslie yapıp bıraktım. bugün de 2 mil yaparım sanırım. ağrı oluyo.
kilo vermeyi bilmiyorum ama bu leslie işe yarıo gibi. dün bi elbise giydim sanki azcık incelmişim gibi geldi mutlu oldum:) leslie yaşam tarzım olcak gibi gibi
selamlaaarrr
hasretim istersen dinlen bikaç gün. ama sakın pes etme. inan ben de hiç spor yapmazdım diyet yarım yamalaktı. öyle bi kilo verirdim ama şu ara yapmama rağmen veremiyorum. sanırım vücut dayanıyo ama bi noktaya kadarrr, bırak yağların pes etsin, erisin gitsinnn. ve ben koç burcuyum en iyi bildiğim özelliğim 1. sabırsızlık, 2. inatsabırsızlıkla hareket ederim ama inat da ederim başarana kadar:)
menüm:
sabah 2 dilim ekmekle peynr zytn, 1 kaşık cevizli bal
ara çubuk kraker
öğlen peynirli salata (1 dom 1 salt peynr zeytin)
ara türk kahvesi
akşam ya yoğurda diyet bisküvi kırıp yerim yada müsli yerim sütlen.
ara hep yazıyorum ama bazen içmediğim yeşilçay içebilirim.
regl olduğumdan dün 2 mil leslie yapıp bıraktım. bugün de 2 mil yaparım sanırım. ağrı oluyo.
kilo vermeyi bilmiyorum ama bu leslie işe yarıo gibi. dün bi elbise giydim sanki azcık incelmişim gibi geldi mutlu oldum:) leslie yaşam tarzım olcak gibi gibi
off canim okurken basim döndü,Allah yaridmcin olsun.merabalar şekerlerrrr nasılsızz
bu haftayı atlatsam başka bişeyy istemiyorumm bugun miting vardı orda öldük eve yeni gelldim yemek falan ancak oturabildim perşembe 19 mayıs gene görev cuma günü denetleme varrr of anam offf....
hafta sonu maç var ne güzel bir hafta diil miii;((
doğru düzgün ne yedin derseniz hiçbişey yiyemedim bugun kahvaltı yapardık iş yerinde arkadaşlarala bugun yoğunluktan kısmet olmadı 200 mllik bi süt söyledim markete saat 10gibi onu içtim öğlen eve gidemedim arkadaşlar lahmacun söylemiş tabissiiiii yemedik 2 bardak ayranla salata yedim bolca akşam eve geldim eşim saolsun mercimek çorbası yapmış onunla bi kasede cacık yedim....
ayakta duracak takatım yok ama kızımın enerjisis tavan yapmış durumda gözüne bakıyorum yatalım diye zillii hiç ilgilenmiyo benle
selam kızlar bu hafta beni mazur görün anneme geldim 4-5 gün kalcam fazla giremem,diyete de dikkat ediyorum inşş:)
anladim cani cok sagol,son soru kac günlük bu cay yani 1 günmü yapcaz
tamam canim cok sagol elmalarimi aldim yarin senin diyetle birlikte yapicam inscanım limiti yok, canın ne kadar kaç gün kaç bardak isterse..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?