Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

BastetKK daha önce leslie yapıyor muydunuz?
Dukan yaptığım dönemde yapmıştım :) Şimdi leslie değil de yürüyüş yapmak hedefim hem biraz müzik dinlerim :)) Evde de alt karın için falan bir şeyler yapmam lazım. Bismillah dedik bakalım bugün çoktan çok gider inşallah

Amin canim.
Umarim sizin orda da hayat kisa surede normale doner canim. Kizim hem mutlu hem kisjaniyor

Sagol canim, sukur iyiyiz. Amin insallah az kaldi.

Sagol canim. Amin.

Umarım önemli bişey değildir moralinizi bozan
Tamam canim muaf tutayim fakat iyi misin, her sey yolunda mi?
Tesekkür ederım moralımı bozan şey iş gorusmesı. Cok ıstedıgım bı iş vardı ben basvurmadım onlar benı bulup aradılar ama o kadar kötü gectıkı hıc beklemıyordum bu kadar kotu gececegını ben cok olumlu umutlu gtmıstım. İşe alım uzmanı ve işyerı hekimi iki koldan cendereye aldılar salak gıbı oldum ve zaten salak gıbıde davranmışım sonradan dusununce o soruya oylemı cevap verılır galan yedım kendımı o kadar özguvenım sarsıldıki anlatamam. Nefret edıyorum ıs görüşmelerinden ben ısı yapabılırım benım işim o eskı doktorlarım her gttıgı yere cagırıyor benı ama ıkı suslu laf sacma sapan sorular

Sen hemşire misin esmeriiim ?

Canim ilk hedefin icin 98 diyebiliriz,sonra devam etmek istersen yeni hedef belirleriz.
Nasil bir menu ve egzersiz duzeni olusturmak var aklinda.
Ben sana menu ve egzersiz konusunda da yardim edebilirim.Merak ettigin her seyi ,her zaman yazabilirsin.
Takimim kurallarindan kisaca bahsedersem,
Her pazartesi sabahi tartilip ,kontrol amacli kilomuzu yaziyoruz.
Her aksam ogun yedigimiz her seyi,ictigimiz su miktarini ve egzersizlerimizi yaziyoruz.
Haftalik spor ve es yarismalari yapip ,birbirimizi motive ediyoruz.
Her cuma gunude takimlar arasi yarisma var,en gec saat 17.ye kadar tartilip, tarti fotomuzuda yukleyerek kilo bildirimi yapiyoruz.
Bunun haricinde de sohbet muhabbet.
Kisa zamanda diger kizlarla da tanisip,kaynasacagina eminim canim☺

Eklentiler

• 0817DE20-5739-4DA3-809B-43582F5D1B9F.webp
    46,1 KB · Görüntüleme: 19
  • 7262D066-1C06-410B-9811-B8E4704C929D.webp
    36 KB · Görüntüleme: 16
Amin canim.
Umarim sizin orda da hayat kisa surede normale doner canim. Kizim hem mutlu hem kisjaniyor
Sagol Deryacim,kardes kiskancligi buyuseler bile oluyor.
Cok keyifli zamanlariniz yakin canim,guzel haberlerini bekliyorum.
Cok iyi bak kendine,bebise

inşallah hedefine ulaşırsın
Saol canim
Aşırı tuketmiyorum kaptanim hatta kacamaklar bayagi azaldi
Hosgeldin canim

Cok guz birgun olmus canim, ben iyiyim kahvalti hazirligindayim,senin gunun nasil gecti

Bugünkü toparlama çalışmaları
Nohut unundan poğaçalarımı bitirdim sonunda :)
bnnu Arrietty_ Yawrukush
Guzel bir toparlama menusu olmus Denizcim,nasil gecti gunun?
Su,egzersiz nasildi bugun?

Saol canim

Aşırı tuketmiyorum kaptanim hatta kacamaklar bayagi azaldi

Hosgeldin canim
Canim gebelik olma durumunda bir degisiklik var mi?

Canımm degılım. Tıbbi sekreterim. 2 sene Calıstıgım hastaneden uzak dıye ayrıldım. Suan eşimin işyerınde çalışıyorum. Ama kendı ısımı sevıyorum bıkac hastane aradı ama burası farklıydı. Cok üzüldüm o yuzden

Canim is gorusmeleri bazen sacma sapan bir sebepten istedigin gibi gitmiyor.
Ama cok guzel bir deneyim oluyor.
Bu acidan bak canim..
Bir dahaki gorusmede, bu gorusmede kendini elestirdigin,begenmedigin,yapmasaydim dedigin seyleri yapmayacaksin.
Bir sonraki is belki daha cok istedigin bir is olacak.
Motivasyonunu dusurme,bakis acini degistir gulum.
En cok istedigin,en icine sinen is olsun insallah

Peki gorusmenin sonucunu bildirdiler mi sana yoksa, sen mi kotu gectigini dusunuyorsun.

harika bir menü olmuş kıskandım çok az yemişsin ama
Protein ağırlıklı ya o yüzden doydum
Omlette 70 gr kadar peynir
30 gr pastırma var
30 gr fıstık ezmesi
E 1 yumurta
Akşam 100 gr ton balığı
Yedim de yedim yani aslında :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…