Çok sevinirim gönderebilirsen teşekkür ederim
Süper teşekkür ederim yarın deniyorumBu videolar haftanın yarışması yani bunları yapan her üyenin skoru bir tablo halinde toplanıyor birinci seçiliyor en çok skoru alan
Menünüz çok güzel ama biraz karbonhidrat ağırlıklı mı emin olamadım harika bir başlangıç olmuş afiyet olsunBu arada benim bugün yediklerim şöyle:
Sabah: 5 yk müsli, yarım muz, süt
Ara: Sade kahve
Öğlen: 1 dilim tam buğday ekmeği salçalı
Ara: Bir havuç, 1 fincan filtre kahve
Akşam: Bir kase brokoli çorbası, 2 yemek kaşığı bulgur pilavı, bir kase yoğurt, biraz yağzsız börülce salatası
Şekersiz çay ve bir bardak sütle günü tamamlayacağım.
Aslında doğru, çünkü hazırlıklı olmadan başladım. Ama bugün bunları yedim ya geçtiğimiz 2 gün neler yediğimi yazsam beni döversinizMenünüz çok güzel ama biraz karbonhidrat ağırlıklı mı emin olamadım harika bir başlangıç olmuş afiyet olsun
1 kizim 1 oglum var ama bir kiz daha istireeemmmmTansu kaptanım inşallah bi kızın olur içime doğdu niyeyse bende kızın olacak gibi hissediyorum
Birsey deil canimÇok teşekkür ederim. Sen de harika kilo vermişsin maşallah darısı başımaBahsettiğin egzersize de bakıyorum çok sağol
Fatsecret uygulamasini indirebilirsin canimAslında doğru, çünkü hazırlıklı olmadan başladım. Ama bugün bunları yedim ya geçtiğimiz 2 gün neler yediğimi yazsam beni döversinizO yüzden bu inanılmaz iyi bi liste benim için Bir market alışverişine çıkayım düzelteceğim biraz daha. Bir de sizlere göre kilom çooooooook fazla. Günlük almam gereken kalori miktarı vs.gibi şeyler için bir diyetisyenden yardım almayı da düşünüyorum ama şu 1 hafta falan çok kritik. Dayanabilirsem umarım her şey güzel olacak.
Tansu kaptanımın bahsettiği uygulamanın faydasını görürsünüz bende kullanıyorum orda karbonhidratı az tutmaya çalışırsanız süper olur paketlenmiş besine veda ederseniz ve düzenli egsersiz yaparsanız bizden fazla olan kilonuzu avantaja çevirir bizden çok daha hızlı kilo verirsiniz. Tabii bu benim fikrim doğruluğu nedir bilemem.Aslında doğru, çünkü hazırlıklı olmadan başladım. Ama bugün bunları yedim ya geçtiğimiz 2 gün neler yediğimi yazsam beni döversinizO yüzden bu inanılmaz iyi bi liste benim için Bir market alışverişine çıkayım düzelteceğim biraz daha. Bir de sizlere göre kilom çooooooook fazla. Günlük almam gereken kalori miktarı vs.gibi şeyler için bir diyetisyenden yardım almayı da düşünüyorum ama şu 1 hafta falan çok kritik. Dayanabilirsem umarım her şey güzel olacak.
Umarım önemli bir sorun değildir kaptanım adım sayın çok güzel zaten dondurmayı dert etme
Valla bence de fazla oldu ama üzüm minik bir salkımdı annemin zoruyla yedim diyet yapıyorsun vücudun güçsüz kalacak diye zorla yedirdi el mecbur ama sende kendini aç bırakma eşim aç kalmak yerine bol spor yapıyorum ben ne kadar doğru bilemem tabii ama korona yüzünden bağışıklığı düşünüyorum hep
hepimiz karbonhidrat düşmanı olduk iyice :)Menünüz çok güzel ama biraz karbonhidrat ağırlıklı mı emin olamadım harika bir başlangıç olmuş afiyet olsun
Biz tellioğulları karbonhidrat seferoğullarıhepimiz karbonhidrat düşmanı olduk iyice :)
50 ip atlama cezan gelsin o zamanİyi akşamlar kızlar bu aralar yine ben aktif olamıyorum. İzne ayrılacaktım ama geç kaldım. Listeyi kötü etkilemek istemiyorum liste dışı devam edeyim diyecektim ama diğer haftaya kaldı. B Beklenen2 canım eş olmuşuz hayırlı olsuninşallah iyi eş olabilirim sana.
Bu hafta ki kilo başlangıcım 67,5 çünkü pazar günü 3 tane ceviz büyüklüğünde şeker pare yedimcezamı alayım lütfen
Bugün menüm: sabah 2 tost ekmeğinden pizza
2 bardak çay
ara: yok
Akşam: 1 orta boy palamuttan çeyrek dilim eksik(4 e bölünmüş halde) bol salata ve roka
Son ara: 1 türk kahvesi
su: 2 lt anca olmuştur
spor günlük koşturma pazar vs
bugün saçlarımı kestirdim kendi kuaförümde sonunda özüme döndüm
Çok insaflısın canım eşim50 ip atlama cezan gelsin o zamansana da merhaba bu arada insallah kilo verebiliriz bn spordan muafim spor da yapmayinca gram gram veriyom kilo
Hadi bana insAllahŞimdi de regl oldum gazam mübarek olsun
Gozunaydin diyeyim o zaman canim :)Şimdi de regl oldum gazam mübarek olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?