Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bu arada benim bugün yediklerim şöyle:

Sabah: 5 yk müsli, yarım muz, süt
Ara: Sade kahve
Öğlen: 1 dilim tam buğday ekmeği salçalı
Ara: Bir havuç, 1 fincan filtre kahve
Akşam: Bir kase brokoli çorbası, 2 yemek kaşığı bulgur pilavı, bir kase yoğurt, biraz yağzsız börülce salatası

Şekersiz çay ve bir bardak sütle günü tamamlayacağım.

Menünüz çok güzel ama biraz karbonhidrat ağırlıklı mı emin olamadım harika bir başlangıç olmuş afiyet olsun

Menünüz çok güzel ama biraz karbonhidrat ağırlıklı mı emin olamadım harika bir başlangıç olmuş afiyet olsun
Aslında doğru, çünkü hazırlıklı olmadan başladım. Ama bugün bunları yedim ya geçtiğimiz 2 gün neler yediğimi yazsam beni döversiniz O yüzden bu inanılmaz iyi bi liste benim için Bir market alışverişine çıkayım düzelteceğim biraz daha. Bir de sizlere göre kilom çooooooook fazla. Günlük almam gereken kalori miktarı vs.gibi şeyler için bir diyetisyenden yardım almayı da düşünüyorum ama şu 1 hafta falan çok kritik. Dayanabilirsem umarım her şey güzel olacak.

Tansu kaptanım inşallah bi kızın olur içime doğdu niyeyse bende kızın olacak gibi hissediyorum
1 kizim 1 oglum var ama bir kiz daha istireeemmmm
Allahim nasip ederse
Çok teşekkür ederim. Sen de harika kilo vermişsin maşallah darısı başıma Bahsettiğin egzersize de bakıyorum çok sağol
Birsey deil canim
Fatsecret uygulamasini indirebilirsin canim
Yiyecekleri yazip kalorilerine gore beslenebilirsin
Orda hesapta yapabilirsin ama normal degerin daha altinda 300 400 k altinda beslenmelisin
Bu arada meziron var mi beden olculerini almani oneririm farki gordukce motiven artar ama ilk iki ay baska olcum olmayacak
Agirsaglam diye bir net sitesi var
Ordan alman gereken yag miktarini ve protein miktarini daha net ogrenebilirsin

Tansu kaptanımın bahsettiği uygulamanın faydasını görürsünüz bende kullanıyorum orda karbonhidratı az tutmaya çalışırsanız süper olur paketlenmiş besine veda ederseniz ve düzenli egsersiz yaparsanız bizden fazla olan kilonuzu avantaja çevirir bizden çok daha hızlı kilo verirsiniz. Tabii bu benim fikrim doğruluğu nedir bilemem.

Iyi aksamlar.. Bu duygusal acliga yok mu bir care? Okuldan Canimi sIkan bir mail aldim. Uzulunce binge yapiyorum resmen..

Sabah
Keto kahve

Aksam
2yk protein yogurt
1 yk findik ve Badem karisimi
1tk ketojenik sirup turkcesi de mi boyle bilemedim..
2kasar
2 Hindi fume li sandevic
1 Babybell kasar
2 top dondurma

Su 2 L. Soir
16bin adim..

stitch Yawrukush

Umarım önemli bir sorun değildir kaptanım adım sayın çok güzel zaten dondurmayı dert etme

ben şimdiye kadar hep diyetisyen kontrolünde ara öğünlerle verdim kilo. Şimdi bir kaç takip ettiğim hesap var İnstagramda. Ve Cidden aç kalmıyorum iki öğün yiyerek. Vücudunu en iyi sen tanırsın canım nasıl uygunsa kendini nasıl daha huzurlu hissedeceksen öyle yap

İyi akşamlar kızlar bu aralar yine ben aktif olamıyorum. İzne ayrılacaktım ama geç kaldım. Listeyi kötü etkilemek istemiyorum liste dışı devam edeyim diyecektim ama diğer haftaya kaldı. B Beklenen2 canım eş olmuşuz hayırlı olsun inşallah iyi eş olabilirim sana.
Bu hafta ki kilo başlangıcım 67,5 çünkü pazar günü 3 tane ceviz büyüklüğünde şeker pare yedim cezamı alayım lütfen

Bugün menüm: sabah 2 tost ekmeğinden pizza
2 bardak çay

ara: yok
Akşam: 1 orta boy palamuttan çeyrek dilim eksik(4 e bölünmüş halde) bol salata ve roka
Son ara: 1 türk kahvesi
su: 2 lt anca olmuştur

spor günlük koşturma pazar vs

bugün saçlarımı kestirdim kendi kuaförümde sonunda özüme döndüm

50 ip atlama cezan gelsin o zaman sana da merhaba bu arada insallah kilo verebiliriz bn spordan muafim spor da yapmayinca gram gram veriyom kilo

50 ip atlama cezan gelsin o zaman sana da merhaba bu arada insallah kilo verebiliriz bn spordan muafim spor da yapmayinca gram gram veriyom kilo
Çok insaflısın canım eşim adet başına 50 yapalım bence onu. Olsun canım inşallah az da olsa verelim de almaktan iyidir bana da her gören baya zayıfladın dediği için iyice motivemmdüştü o yüzden sapıtıyorum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…