Ya aslında akşam menüsü mecburiyetten böyle oldu. Tüm gün bi koşturmaca vardı bazı evrak işleri. Yemek yapacak hal kalmadı kimsede evde ne varsa yedik öğlede bişey yemeyince akşam yemeğini 3 saat geciktirince düzen bozuldu ama dikkat edicem karbonhidratı düşürmeyekuzum sporun çok güzel ama azıcık daha proteini artırsan. Karbonhidrat çok olduğu için acıkıyor olabilir misin? Sabah 2 yumurta yesen inanılmaz tok tutuyor
Menü süper eşim bulgurlu köfte çok fazla değil zaten sporunda gayet iyi. Afiyet olsun.Merhaba kızlaar,
İlk öğünüm yarım parmak sucuk ve biberli 2 yumurtalı omlet, zeytin, ceviz ve badem, yarım salkım üzüm
Akşam annemleri yemeğe çağırmak durumunda kaldım biraz bozuldu düzen, bir kepçe sulu köfte ama Bulgurlu unlu olandan, salata ve Arnavut ciğeri
Su 2 lt geçti
Spor 2 mil lesli bi de onun 6 dakikalık videosu
Yediklerimin biraz erisin de 500 ip yapacağım @_Vera_
Cumaki değil mi yoksaa bi bakayım kaptanım :) Yok neden yanlış anlayım :) Yarışalım tabi :)Yanlis anlama beni senle yarisiyorumda
Isminin altinda gozuken bayagi arti o yuzden dedimdi
Tesekkür ederim canım:)çok güzel görünüyor ellerine sağlık canım
Tamamdır 4 ümüz challangeMathildablue bende varim yarin baslayim.
GGünün ozeti
Sabah ve Oglen
Buyuk kupa keto kahve
Aksam
4dilim Hindi fume
2dilim Cheddar
5gr mayobez
6kucuk kornison tursu
Rulo yapilip yendi
2 saat sonra 40gr kavrulmamis kaju
Su 2,5 L
Spor 1 saat yuruyus
Leslie Karin videolari
200 ip
13100 adim
@@stitchYawrukush
Ya aslında akşam menüsü mecburiyetten böyle oldu. Tüm gün bi koşturmaca vardı bazı evrak işleri. Yemek yapacak hal kalmadı kimsede evde ne varsa yedik öğlede bişey yemeyince akşam yemeğini 3 saat geciktirince düzen bozuldu ama dikkat edicem karbonhidratı düşürmeye
Teşekkür ederim canımMenü süper eşim bulgurlu köfte çok fazla değil zaten sporunda gayet iyi. Afiyet olsun.
Kaptanım aktif oluyorım ama bazen 1-2 gün gelemediğim oluyo. Ya da menü yazıp kaçmak istemiyorum kendimi kötü hissediyorum o zaman. Mesela bugün gün boyu hiç giremedim. Oğlum uyudu kucağımda anca öyle girebiliyorum. Bu sefer diğer arkadaşlarımın vebalini alıyorım gibi geliyo. O yüzden liste dışı devam etsem daha iyi olur diye düşündüm ama bilemedim ki. Yani bu durum ne kdar sürecek nasıl olacak emin olmadığım içinde izne çıkıp liste dışı devam etmek daha iyi gibi geldi banaGuzel birgun olmus canim, nasilsin gorusmeyeli?
Ah izne mi ayrilmak istiyorsun gulum, uzuldum ne diyeyim..
Hic aktif olma imkanin olmayacak mi?
KahramanmarasKocaelideyim.sen ? Tamam bu 14 günlük bi programmıs basta ölçüleri al sende . 14 gün sonra farkımıza bakalım etkisine.yarın baslayalımmı? Hem squat felan da yok ısınma ve hareket bir arada 15 dk sürüyor
Guncel kilom yazmissin yaCumaki değil mi yoksaa bi bakayım kaptanım :) Yok neden yanlış anlayım :) Yarışalım tabi :)
Canım yarın yapayım söz , bugğn anneannem vefat etti zor bi gün geçirdim
Guzel haberler alirsin belki canim, henuz ortada net bir sonuc yok..
Iyiyi dusun, iyiyi cagir..
Az yemissin bence kuzum ama belki istahin yoktu..
Tek ogun yemissin canim dondurma sorun degil o yuzden.
Syrup ne syrupu idi?
Gayet guzel olmus canim, nasilsin gorusmeyeli?
Tesekkur ederim canim, bahcem benim huzur alanim:)
Organik krem isini askiya aldim, cunku cocuklar evde, korona, karantina vs derken imkansiz hale geldi uretip, satabilmem..
Online satis yaptigim yerden urunlerimi kaldirdim , ileride yeniden istersem donebilirim, hayirlisi canim.
Sen nasilsin tasinma durumlariniz ne alemde?
Yorma kendini cok gulum..
Evet canim terapi gibi, evde stres olur olmaz hemen atiyorum kendimi bahceye :)
Daha iyiye gitmiyor mu Senemim?
Doktora gidecek misin?
Dinlenmek iyi geliyor mu?
Canim Banucum kendi cezani vermissin bende simit ve tosta 50 mekik telafisi yazayim..
Bitti mi Merlin, gozunaydin canim, guzel birgun olmus :)
Biraz karbonhidratli bir menu olmus ama miktarlari az tutmussun o sebeple guzel canim.
Nasilsin, isler nasil?
Menün çok güzel duruyor , sabah kahvaltısındaki helva mı , dün de vardı merak ettim
Başın sağolsun eşim çok üzüldümMenümü yazıp gideyim, anneannemin vefat haberini sabah aldım, pek iyi bir gün sayılmazdı
Sabah
1 h yumurta
Sade filtre kahve
öğle yok
ara
8-9 tane anasonlu gevrek
Eki Görüntüle 2695068
Akşam
5 ızgara köfte
su:2.5 lt
Spor: ofis ama hareketsizdim bugün
Yawrukush JaneRizzoli
Gayet iyi bir menü canım..
Canım yarın yapayım söz , bugğn anneannem vefat etti zor bi gün geçirdim
Menün çok güzel duruyor , sabah kahvaltısındaki helva mı , dün de vardı merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?