Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Tamam kaptanım bu haftada geçsn bakalım ben hala aktif olamıyorum ozaman duruma göre ortak bi karar veririz

Günaydın
Reglim 2 gün gecikti
Hiç gecikmezdi normalde
Moralim bozuk
İf ile hormonlarımı mı bozdum ki?
Yawrukush bnnu
Benim bi kere 10 gün gecikti hayatımda hiç gecikmezdi korkup doktora gittim bi sıkıntı vardır diye ama doktor şey demişti içtiğin bi ağrı kesici bi bitki çayı mevsim değişikliği ufacık şeyler bile etkiler çok kafaya takma demişti

Merhaba hoşgeldiniz

Az yemissin canim, nasilsin, diyetin nasil gidiyor?
Acıkcası eve gttım sadece corba vardı baska bısey hazrlayamadım ıdare ettım. İnşallah bugun daha duzgun bi şekılde olur
Bugun spor yapalım evet. Daha ıyıyım evet ama cokkk kararsızım doktorum bı hastaneye basladı benıde ıstıyor yanına gorusmeye gıdecem bugun ama aynı zamanda eşimin çalıştıgı işterınde çalışıyorum suan. Düzgün bıyer için cıkıcam burdan mantıklı dogru bı ıs olmazsa cıkmak sacma olur. Birde aklım gecen görüştüğüm işte sımdı bu hastaneye gıdersem bırde ordan ararlarsa naparım ben doktorumada ayıp olur bırakamam sacma bı süreç yaşıyorum resmen

Hosgeldin canim
Allah yardim etsin tez zamanda gonlune gore versin canim

İnşallah önemli bir sebepten değildir benimki de

Hosgeldin M Mavimeltem
Ilk sayfada ki Ilk postu okumani Rica edecegim

Ayrica su formuda doldurursan sevinirim

4. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı :
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:
Yaşınız :
Medeni Durumunuz :
Çocuk Sayısı ve yaşları:
Yaşadığınız şehir:
Boyunuz :
Kilonuz:
Hedef kilonuz :
Kilo alma hikayeniz :
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ?
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ?

Teşekkürler kaptanım
Menün harika:) keske bende senin kadar az yiyebilsem
Yok kız az falan yemedim ki yulaf 300-350kcal, tavuklu salata desen baya yedim ondan aslında az yemek de güzel bir şey değil ki en güzel dengeli ve sağlıklı beslenmek
Wowww çok güzel olmuş menün de sporun da

Kusura bakmayın dün de kuzenlerime gittik geç oldu o yüzden yazamadım bugün erken yazmaya çalışırım
Dün
Sabah
1 kk peynir
1 dilim tam buğday ekmeği
5 zeytin
Domates salatalık
3 dilim tavuk füme
1 yumurta

Öğle
100 ml protein sütü

Akşam
5 ızgara köfte
3 kaşık pirinç pilavı
Salata

Su: 2,5L
Spor: maalesef yok yapacaktım ama zamanım kalmadı bugün telafi ediyorum
Mathildablue

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…