- 5 Şubat 2018
- 4.552
- 9.972
- 158
- 31
Tamam kaptanım bu haftada geçsn bakalım ben hala aktif olamıyorum ozaman duruma göre ortak bi karar veririzNasil yaptin canim karnabahari yumurtali mi?
Canli dersler nasildi?
Ne kadar guzel olmus, ben heralde hayatta bu kadar beceremem..
Birde solagim, ogrenmek daha zor oluyor :)
Yarin basliyorum bende, ince bacaklara hasret kaldim :)
Menun guzel canim, ne guzel annenlerle bir aksam gecirmissin :)
Tek ogun keto yapiyorsun yine kaptanim, harikasin :)
Menu ,su guzel canim ,egzersiz hareket var mi?
Az yemissin canim, nasilsin, diyetin nasil gidiyor?
Canim sen nasil istiyorsan oyle yapalim ama izne ayrilirsan izindeyim diye hepten az ugrayabilirsin.
Yinede sen neye karar verirsen ben yaparum gulum..
Gecmis olsun canim ,su ve menun guzel..
Cok uzuldum Banucum, Allah rahmet eylesin, mekani cennet olsun
Benim bi kere 10 gün gecikti hayatımda hiç gecikmezdi korkup doktora gittim bi sıkıntı vardır diye ama doktor şey demişti içtiğin bi ağrı kesici bi bitki çayı mevsim değişikliği ufacık şeyler bile etkiler çok kafaya takma demişti
Merhaba hoşgeldinizMerhaba ben de bu takıma katılmak istiyorum ama ben pazartesi başladım diyete 85 le başladım hedef 60 inşallah boy 1.68 doğum sonrası kilolar ben menümü günlük yazmaya çalışacağım arada da girmeye çalışacağım ama 1.5 yaşında oğlum var biraz zor olabilir
Acıkcası eve gttım sadece corba vardı baska bısey hazrlayamadım ıdare ettım. İnşallah bugun daha duzgun bi şekılde olurAz yemissin canim, nasilsin, diyetin nasil gidiyor?
Bugun spor yapalım evet. Daha ıyıyım evet ama cokkk kararsızım doktorum bı hastaneye basladı benıde ıstıyor yanına gorusmeye gıdecem bugun ama aynı zamanda eşimin çalıştıgı işterınde çalışıyorum suan. Düzgün bıyer için cıkıcam burdan mantıklı dogru bı ıs olmazsa cıkmak sacma olur. Birde aklım gecen görüştüğüm işte sımdı bu hastaneye gıdersem bırde ordan ararlarsa naparım ben doktorumada ayıp olur bırakamam sacma bı süreç yaşıyorum resmenGunaydin guzel arkadaslarim, tarti icin son 2 gunumuz, bugunu egzersizsiz gecirmeyelim, menulerimize dikkat edelim..
@stitch Senemim nasilsin bugun?
esmeriiim daha iyi misin gulum?
sserendipity tasinma durumlariniz ne alemde?
bnnu Banucum tekrar Allah rahmet eylesin anneannene...
Gununuz guzel gecsin canim 4. takim..
Hosgeldin canimMerhaba ben de bu takıma katılmak istiyorum ama ben pazartesi başladım diyete 85 le başladım hedef 60 inşallah boy 1.68 doğum sonrası kilolar ben menümü günlük yazmaya çalışacağım arada da girmeye çalışacağım ama 1.5 yaşında oğlum var biraz zor olabilir
Allah yardim etsin tez zamanda gonlune gore versin canimAcıkcası eve gttım sadece corba vardı baska bısey hazrlayamadım ıdare ettım. İnşallah bugun daha duzgun bi şekılde olur
Bugun spor yapalım evet. Daha ıyıyım evet ama cokkk kararsızım doktorum bı hastaneye basladı benıde ıstıyor yanına gorusmeye gıdecem bugun ama aynı zamanda eşimin çalıştıgı işterınde çalışıyorum suan. Düzgün bıyer için cıkıcam burdan mantıklı dogru bı ıs olmazsa cıkmak sacma olur. Birde aklım gecen görüştüğüm işte sımdı bu hastaneye gıdersem bırde ordan ararlarsa naparım ben doktorumada ayıp olur bırakamam sacma bı süreç yaşıyorum resmen
İnşallah önemli bir sebepten değildir benimki deBenim bi kere 10 gün gecikti hayatımda hiç gecikmezdi korkup doktora gittim bi sıkıntı vardır diye ama doktor şey demişti içtiğin bi ağrı kesici bi bitki çayı mevsim değişikliği ufacık şeyler bile etkiler çok kafaya takma demişti
bnnu basin sagolsun
Birgaripanne hadi gozun aydin
JaneRizzoli if veya keto da duymadim daha önce regl i geciktirme gibi bir durum. Normal de duzenli midir?
İf için duymuştum ben. Hormon dengesini bozabiliyor kadınların diye.bnnu basin sagolsun
Birgaripanne hadi gozun aydin
JaneRizzoli if veya keto da duymadim daha önce regl i geciktirme gibi bir durum. Normal de duzenli midir?
Teşekkürler kaptanım
Guzel haberler alirsin belki canim, henuz ortada net bir sonuc yok..
Iyiyi dusun, iyiyi cagir..
Az yemissin bence kuzum ama belki istahin yoktu..
Tek ogun yemissin canim dondurma sorun degil o yuzden.
Syrup ne syrupu idi?
Gayet guzel olmus canim, nasilsin gorusmeyeli?
Tesekkur ederim canim, bahcem benim huzur alanim:)
Organik krem isini askiya aldim, cunku cocuklar evde, korona, karantina vs derken imkansiz hale geldi uretip, satabilmem..
Online satis yaptigim yerden urunlerimi kaldirdim , ileride yeniden istersem donebilirim, hayirlisi canim.
Sen nasilsin tasinma durumlariniz ne alemde?
Yorma kendini cok gulum..
Evet canim terapi gibi, evde stres olur olmaz hemen atiyorum kendimi bahceye :)
Daha iyiye gitmiyor mu Senemim?
Doktora gidecek misin?
Dinlenmek iyi geliyor mu?
Canim Banucum kendi cezani vermissin bende simit ve tosta 50 mekik telafisi yazayim..
Bitti mi Merlin, gozunaydin canim, guzel birgun olmus :)
Biraz karbonhidratli bir menu olmus ama miktarlari az tutmussun o sebeple guzel canim.
Nasilsin, isler nasil?
Yok kız az falan yemedim ki yulaf 300-350kcal, tavuklu salata desen baya yedim ondan aslındaMenün harika:) keske bende senin kadar az yiyebilsem
Wowww çok güzel olmuş menün de sporun daselamlar kızlar
Kahvaltı:sade kahve , az karısık kuruyemis(fıstık,badem,fındık,antepfıstıgı)
Ögle: pilic füme, krempeynir,marullu , cavdar ekmeğine sandwich
Aksam: 1 kasık pirinc pilavı, etli nohut yemegi, salata
Spor:12000 adım ve chloe ting
MotivatedAlready
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?