Guzel birgun olmus canim, nasilsin gorusmeyeli?İyi aksamlar kızlar
MotivatedAlready
Kahvaltı:1 avuc badem, sade kahve
Ögle: activia yogurt,1 salatalık
Aksam: kabak yemegi, mercimekli bulgur pilavı, salata
Spor:7700 adım
Chloe ting 1. Gün videosu
Ah izne mi ayrilmak istiyorsun gulum, uzuldum ne diyeyim..İyi akşamlar kızlar bu aralar yine ben aktif olamıyorum. İzne ayrılacaktım ama geç kaldım. Listeyi kötü etkilemek istemiyorum liste dışı devam edeyim diyecektim ama diğer haftaya kaldı. @Beklenen2 canım eş olmuşuz hayırlı olsuninşallah iyi eş olabilirim sana.
Bu hafta ki kilo başlangıcım 67,5 çünkü pazar günü 3 tane ceviz büyüklüğünde şeker pare yedimcezamı alayım lütfen
Bugün menüm: sabah 2 tost ekmeğinden pizza
2 bardak çay
ara: yok
Akşam: 1 orta boy palamuttan çeyrek dilim eksik(4 e bölünmüş halde) bol salata ve roka
Son ara: 1 türk kahvesi
su: 2 lt anca olmuştur
spor günlük koşturma pazar vs
bugün saçlarımı kestirdim kendi kuaförümde sonunda özüme döndüm
Tamam canim maple syrup bende oyle tahmin etmistim.Tam olarak bu kaptanimEki Görüntüle 2694930
Teşekkür ederim Özgee ben de yazacaktım :)KizlarBastetKK arkadasimiz 90 kilo uzerindekiler birlikte kilo veriyor topiginde kilo vermeye devam edecek...
Sizleri haberdar etmek istedim :)
Kendisinede keyifli kilo vermeler diliyorum.
Menün harika:) keske bende senin kadar az yiyebilsemDün sonunda Merlin i bitirdim o yüzden menümü yazamadım
Sabah
Muzlu tarçınlı sütlü yulaf
Öğle
3 kuru kayısı
1 avuç çiğ kuruyemiş
1 kupa filtre kahve
Akşam
Tavuklu salata
Su: 2,5L
Spor: dinlenme
Mathildablue
İyiyim özgecim ne olsun dikis kursuna basladım 2 gündür ona gidiyorum. Sabah yürüyüs yattı artık . Aksam yürüyüsü artı chloe yapıyorum:) sen nasılsınGuzel birgun olmus canim, nasilsin gorusmeyeli?
Ah izne mi ayrilmak istiyorsun gulum, uzuldum ne diyeyim..
Hic aktif olma imkanin olmayacak mi?
TesekkurlerKolay gelsin canim, marifetli hatun..
Hangi sehirdesinİyiyim özgecim ne olsun dikis kursuna basladım 2 gündür ona gidiyorum. Sabah yürüyüs yattı artık . Aksam yürüyüsü artı chloe yapıyorum:) sen nasılsın
Ben katilirim hemen indirip yapiyorumBu arada april han ın bacak ve popo sekillendirme egzersizi var
Bunu yapmayı düsünüyorum bana katılmak isteyen var mı. Challenge gibi
Kocaelideyim.sen ? Tamam bu 14 günlük bi programmıs basta ölçüleri al sende . 14 gün sonra farkımıza bakalım etkisine.yarın baslayalımmı? Hem squat felan da yok ısınma ve hareket bir arada 15 dk sürüyorTesekkurler
Hangi sehirdesin
Ben katilirim hemen indirip yapiyorum
Dersleri bitirdiyseniz gozunuzaydin canim ,biz can cekisiyoruz ders yaparkenEggloaf icin kullanmistim. Keto usulu pankek denemedim daha.
Biraz dinlenmece biraz ev temizligi derken cocuklari Alma vakti geldi
Aras a dersini yaptirip yemek isine gectim
Sen nasilsin?
Her zaman bekleriz canimTeşekkür ederim Özgee ben de yazacaktım :)
Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim biraz hafifleyip bir düzen oturtup buraya döneceğimsevgiler
Aa ne guzel yapmissin canim, benimde cok ogrenmek istedigim seylerden biri dikis..İyiyim özgecim ne olsun dikis kursuna basladım 2 gündür ona gidiyorum. Sabah yürüyüs yattı artık . Aksam yürüyüsü artı chloe yapıyorum:) sen nasılsın
Guzel menu,guzel adimlar canim.selamlar kızlar
Kahvaltı:sade kahve , az karısık kuruyemis(fıstık,badem,fındık,antepfıstıgı)
Ögle: pilic füme, krempeynir,marullu , cavdar ekmeğine sandwich
Aksam: 1 kasık pirinc pilavı, etli nohut yemegi, salata
Spor:12000 adım ve chloe ting
MotivatedAlready
Ben kac gundur zorluyorum kendimi bir egzersize baslayayim diye,bacak ve based benimde en sevmedigim bolgem.Bende baslarim yarinBu arada april han ın bacak ve popo sekillendirme egzersizi var
Bunu yapmayı düsünüyorum bana katılmak isteyen var mı. Challenge gibi
Aksam karbonhidrat agirlikli olmus canim ama 2 ogun yemissin, sorun yok o yuzden.G GCA eşim yorgunluktan ölmekteyim hemen yazıyorum menümü
sabah omlet domates peynir
öğle 2 hurma şekerisz kahve
akşam 4 yk bulgur pilavı 2 yk nohut 2 yk domatesli sos 3 yk peynirli makarna 1 kase cacık (akşam çok oldu farkındayım ama açlıktan ölüyordum)
su 2 lt ama geç uyuyorum 3 yaparım
spor
55 dk leslie 385 puan
24 dk pilates 168 puan
210 ip 420 puan
11.000 adım yürüyüş 550 puan
toplamda 1.523 puan
Arrietty_ Yawrukush
Hedefim eksi bir kg bu hafta ama 100 gram eksik çıkarım kesin ben eşim inşallah bol eksili olurAksam karbonhidrat agirlikli olmus canim ama 2 ogun yemissin, sorun yok o yuzden.
Zaten sporlarinda sahane
Zor değil aslında ama sabır isteyen bir iş.ben bir dönem gittim yarım kaldı pandemiden dolayı tekrar basladım baya bi ilerlettim.hatta 2 günde sunu diktim:dDersleri bitirdiyseniz gozunuzaydin canim ,biz can cekisiyoruz ders yaparken
Tum gun ders yapiyoruz bitmiyor..
Her zaman bekleriz canim
Aa ne guzel yapmissin canim, benimde cok ogrenmek istedigim seylerden biri dikis..
Nasil zor mu?
Chloe gordum gayet iyi gidiyorsun canim.
Guzel menu,guzel adimlar canim.
Su da icmissindir tahminim
Ben kac gundur zorluyorum kendimi bir egzersize baslayayim diye,bacak ve based benimde en sevmedigim bolgem.Bende baslarim yarin
çok güzel görünüyor ellerine sağlık canımZor değil aslında ama sabır isteyen bir iş.ben bir dönem gittim yarım kaldı pandemiden dolayı tekrar basladım baya bi ilerlettim.hatta 2 günde sunu diktim:d
Su ictim evet ama saymadım.su chloe acayip ter attırıyor sıp sıp ter akıyor su iciriyor yani.april han daha hafif diyorlar ona göre.cunku chloe de her egzersizi tam yapamıyorum o kadar zorluyor.o zama tans sen ve ben baslıyoruz buna sonra gelsin ince bacaklar
G GCA eşim yorgunluktan ölmekteyim hemen yazıyorum menümü
sabah omlet domates peynir
öğle 2 hurma şekerisz kahve
akşam 4 yk bulgur pilavı 2 yk nohut 2 yk domatesli sos 3 yk peynirli makarna 1 kase cacık (akşam çok oldu farkındayım ama açlıktan ölüyordum)
su 2 lt ama geç uyuyorum 3 yaparım
spor
55 dk leslie 385 puan
24 dk pilates 168 puan
210 ip 420 puan
11.000 adım yürüyüş 550 puan
toplamda 1.523 puan
Arrietty_ Yawrukush
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?