günaydın kızlar
sabah fena artıda çıktım moralim çok bozuldu. çok fena regl oluyorum belki ondan belki de dün yediklerimden anlamadım ama canım sıkıldı yani :/ bakalım cumaya kaç çıkıcam. annemler de cuma gidiyolar eski düzenime dönerim. hava da artık sıcak gibi yürüyüş de yapabilirsem süper olur..
dünkü menüm
sabah: 1 kase çorba, yarım dilim ekmek
öğlen: kocaman bir tavuklu salata, 1 dilim ekmek
ara: 2 parça çikolata
akşam: 1 biber dolması, 1 dilim ekmek
yatmadan: 2 gofret (ince dilim gofretlerden), 2 galeta
tatlı diye ölüyorum hiç böyle olmamıştım uzun süredir. zaten reglim de baya gecikmiş, allahtan farkına varmadım da telaş yapmadımkafayı yerdim eminim
inş bu hafta ekside çıkmam
canim tatli ihtiyacini tarcinli süt veya ( ben cok güzel sonuc aldim bundan) sütle pisirilmis sekersiz türk kahvesiyle giderebilirisn
sağol canım ama onlar tatlı değil ki kesmezdi beni. yoksa ben tarçın süt tatlandırıcı dan çoook faydalandım zamanında :) bir de diyet bisküvi+tarçın+süt karışımı da çok işime yaramıştı. şimdi yapamıyorum malesef tatlandırıcı yasak diye.
yine de tşk ederim hayatım önerilerin içintatlı krizinde değil ki arada canım birşeyler istediğinde yapayım iyi aklıma getirdin..
günaydin kizlar kafayi yemek üzereyim ne yaptiysam olmadi kiramiyom zincirleri bi kac gün diyet yapmayip ardindan bi kac gün sokluycam kendimi baska türlü olmiycak sanirim püff..
bijoux ayaklarini sicak tut canim bide sicak su torban varsa oda iyi geliyor
offf moralim bozuk yaaa veremiyoruuuuuuuum..:2::2:
bu cuma 71 den kurtulup 70 görmekti umudum ama bırakın 70 i görmeyi tekrar 72 görcem galiba
ilkindede böyleydi.40 ıma kadar veremedim.40 tan sonra vermem hızlandı..umarım 40 ım çıkınca hızlanır
günaydınnnn:))))günaydin kizlar..
günaydın kızlar
sabah fena artıda çıktım moralim çok bozuldu. çok fena regl oluyorum belki ondan belki de dün yediklerimden anlamadım ama canım sıkıldı yani :/ bakalım cumaya kaç çıkıcam. annemler de cuma gidiyolar eski düzenime dönerim. hava da artık sıcak gibi yürüyüş de yapabilirsem süper olur..
dünkü menüm
sabah: 1 kase çorba, yarım dilim ekmek
öğlen: kocaman bir tavuklu salata, 1 dilim ekmek
ara: 2 parça çikolata
akşam: 1 biber dolması, 1 dilim ekmek
yatmadan: 2 gofret (ince dilim gofretlerden), 2 galeta
tatlı diye ölüyorum hiç böyle olmamıştım uzun süredir. zaten reglim de baya gecikmiş, allahtan farkına varmadım da telaş yapmadımkafayı yerdim eminim
inş bu hafta ekside çıkmam
canim tatli olmasada sen su türk kahvesini bi dene derim,ne demek istedigimi anliycaksin eger ayni etkiyi görürsen,ben ictigim zaman aninda bicak gibi hem istahimi hem tatli istegimi kesmisti..
bide tatlandirici icindeki maddeler yüzündenmi yasak emzirdigin icin,türk kanser vakfi tarafindan onayli icinde aspartam ve sakkarin bulunmayan bi tatlanrici var,istersen özelden yazarim sana.doktorunada sorarsin
canım sen deneyimlisin bu doğum sonrasında adet gördükten sonra daha hızlı verilio diyorlar doğru mu ben hala adet görmedim son umudum bu adet görme kaldı
canım sen deneyimlisin bu doğum sonrasında adet gördükten sonra daha hızlı verilio diyorlar doğru mu ben hala adet görmedim son umudum bu adet görme kaldı
hayırlı olsun ohcanıma deysin bana grupta yer varmıdır acep:97:
4 uğurlu rakamımdır ve istiyorum
hayırlı olsun ohcanıma deysin bana grupta yer varmıdır acep:97:
off canim okurken basim döndü,Allah yaridmcin olsun.
kilo bildircenmi canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?