Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

canim tatli ihtiyacini tarcinli süt veya ( ben cok güzel sonuc aldim bundan) sütle pisirilmis sekersiz türk kahvesiyle giderebilirisn

canim tatli ihtiyacini tarcinli süt veya ( ben cok güzel sonuc aldim bundan) sütle pisirilmis sekersiz türk kahvesiyle giderebilirisn

sağol canım ama onlar tatlı değil ki kesmezdi beni. yoksa ben tarçın süt tatlandırıcı dan çoook faydalandım zamanında :) bir de diyet bisküvi+tarçın+süt karışımı da çok işime yaramıştı. şimdi yapamıyorum malesef tatlandırıcı yasak diye.

yine de tşk ederim hayatım önerilerin için tatlı krizinde değil ki arada canım birşeyler istediğinde yapayım iyi aklıma getirdin..

canim tatli olmasada sen su türk kahvesini bi dene derim,ne demek istedigimi anliycaksin eger ayni etkiyi görürsen,ben ictigim zaman aninda bicak gibi hem istahimi hem tatli istegimi kesmisti..

bide tatlandirici icindeki maddeler yüzündenmi yasak emzirdigin icin,türk kanser vakfi tarafindan onayli icinde aspartam ve sakkarin bulunmayan bi tatlanrici var,istersen özelden yazarim sana.doktorunada sorarsin

bu kilo vermeler durduğunda ebru şallının programına çıkan bir adam tarhunlu tarif vermişti haftada 1.5 kilo zayıflatıp kilo vermenin durmasını ölüyormuş takıma ilk girdiğimde tarifi yazmıştım istersen yine yazarım da taze tarhun bulmak marifet

bu hafta çok saçma sapan geçio ve geçicek gibi duruo dün temizlik günümdü bahar temizliği makarnayı götürdüm en kolay yemek diye nete de giremedim

spor yapmıyorum 4 gündür bugünde dünün yorgunluğu var keyfim yok ama en azından yürüyüş yapsam ii olacak gerçi öğleden sonra arkadaşa gidicem yürüyerek ama olsun kız uyuyoken yürüsem ii olacak dü yazamadım bari bugünkü menü yazım akşam yazıcaktım ama arkadaşda kaçamak yapmayayım diye yazıyorum
sabah klasik kahvaltı
öğle 1 portakal 1 kivi
ara arkadaş ne yapmışsa 1 tanesi sadece sonra kırılıo millet salata olursa o tercihim olucak
akşam salata
ara 1 bardak süt

tam 71 in altına indim diodum +ya geçtim ii mi cumaya kadar toplamam lazım

bu arada gezi işi yattı malum doğudayız ve ortalık biraz karışık cesaret edemedik yani cumaya kilo biildirimi yapıcam
kız uyanmadan yürüyüş yapim byyy

offf moralim bozuk yaaa veremiyoruuuuuuuum..:2::2:
bu cuma 71 den kurtulup 70 görmekti umudum ama bırakın 70 i görmeyi tekrar 72 görcem galiba

ilkindede böyleydi.40 ıma kadar veremedim.40 tan sonra vermem hızlandı..umarım 40 ım çıkınca hızlanır

canım sen deneyimlisin bu doğum sonrasında adet gördükten sonra daha hızlı verilio diyorlar doğru mu ben hala adet görmedim son umudum bu adet görme kaldı

günaydin kizlar..
günaydınnnn:))))

günaydın bijom ,canım dün biraz karbonhidrat ağırlıklı beslenmişsin gibi hem ekmek hem dolma içindeki pirinç(ayyy benimde canım çekti bu gün pazardan biber aldım ama ben 1 taneyle kalamamkiiii) bide akşam yediğin gofret bunların hepsi vücudunda su tutmuştur.bence cumaya kadar atarsın.senden bunları yediğini duyunca şaşırdım hadi ben yedim desem neysede sen yapmazdın böyle kaçamaklar .olur arada böyle takma kafana.yaa canın çok tatlı istiyosa yap bir puding 1 kase ye yarım yağlı sütle çok kalaorili değildir heralde.

türk kahvesi benimde iştahımı kesiyordu çok kilo verdiğim dönemde sabah aç karnına içmiştim faydasını görmüştüm ama bu aralar bende içemiyorum.hasretim şu tatlandırıcının adını bana versene benim hayatım tatlandırıcıyla geçiyor .yoksa beni kimse tutamazzzz:))

canım sen deneyimlisin bu doğum sonrasında adet gördükten sonra daha hızlı verilio diyorlar doğru mu ben hala adet görmedim son umudum bu adet görme kaldı

ben 4 aya kadar bütün kilolarımı vermiştim.7. ayda adet oldum.o yüzden bu konuda yorum yapamıcam cnm..adet olduktan sonra kilo falanda vermemiştim

kızlar geçen gün tesadüfen kızımın diyetisyeni doğumdan sonra regli görmeye başlayıncaya kadar kilo vermenin çok zor olduğunu söyledi.üzülmeyin regliniz bir düzene girsin daha kolay veririsiniz.

selamlar hanımlaarr
mmmm biri türk kahvesi mi dedi:)) ama bildiğimiz olanını çok severim ben

menüm:
sabah 2 dilim ekmekle peynr zeytn 1 kaşık bal
ara 4-5 yulaflı bisküvi
öğlen yarım döner ayran
akşam müsli olabilir çok emin deilim.

kızlar ben yarın gidebilirim de gitmeyebilirim de.. uğraşamzsam buraya, anlayın gitmişim şehirdışına:)

canım da baya sıkkın yine, hava alasım var ama benim odun yine ekiyo gibi..

arkadaşlar sizden önce önce özür diliyorum annem gidene kadar takıma faydam dokunmayacakyanımda olunca veremiyorum malesef
gittikten sonra kendime sağlıklı bir yeme düzeni kuracağım o zaman verebilmeyi umut ediyorum.

selam kızlar fırsat bulmuşken yazayım dedim henüz geçmişi de okuyamadım birazdan okıcam inş:)

annemdeyim hala,annemdeki tartı doğruydu inş bi yanılma olmazsa eksideyimm tüüüüüüüm hamur işlerine rağmen direniyorum ,aklıma takımım geliyo yemiyorum:)

selam fıstıklarrrr
bi dengesiz gğün dahaaa
sabah. kk peynir, domates, süt, 3-5 tane kızartma
ara yok
öğle yok
ara 2-3 kayısı, 1pkt yulaflı burçak
akşam. çorba, salata, yarım kurabiye, 2-3 çatal makarna

ara henüz yokkk..çok açım şimdidenn..ya yoğurt ya da elma yiycemm

bütün gün ağır temizlik yatımm..leslie ye tekrar başlamam lazımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…